18. listopadu 2013

Chemtrails do oblouku + dodatek: souvisí s tím elipsy nad Doksy? + vysvětlení od čtenářů

Podívej se na to: https://plus.google.com/101708105095101507765/posts/2iEZBVM9hjg
Normálně k udušení :/
17. 11. 2013:
Sprejují to pěkně symetricky. Za 2 hoďky bylo nebe fuč, přišla mlha a smog. Během té doby proletělo kolem asi 15 letadel. Tady na fotce to vypadá bíle, ale ve skutečnosti to je nějaký šedý sajrajt... :(
Přeju hodně štěstí a zdraví! Lukáš

Orgonet: Díky za fakt názornou fotku! Může se někdo domnívat, že takto létají a kondenzační stopy vypouštějí dopravní letadla? Anebo snad vojenská? Naše armáda snad tolik letadel ani nemá.
Neumím si představit ten důvod, proč by tolik jakýchkoliv letadel letělo v témže místě téměř současně do oblouku, kromě geoinženýrských chemoplánů. Ale třeba nám to nějaký popírač chemtrails vysvětlí(:-)))), už se těším!


Dodatek 16:30:

Jen malý příspěvek k dnešnímu článku "Chemtrails do oblouku":
Včera jsem si na http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201311171132_NOAA19/201311171132_NOAA19_CZ2_b4.jpg všimla neobvyklých kruhů a elips na obloze někde v oblasti Česká Lípa - Kokořínsko - Úštěk - Doksy. Přikládám obrázek. Bylo to ono?
Zdraví Vlabi


Orgonet: Díky za velmi zajímavý postřeh! Nevím sice, odkud ta fotka oblouků je, Lukáš to nepíše (nebo mi to tam ušlo?). Třeba se ozve a napíše nám, jestli to odpovídá?
Elipsy jsou viditelné na všech snimcích NOAA 17. 11. 2013 v 11.32. Co tam asi nacvičovali? Já nemám tušení. Hypotézy vítány. Napadá mě leda nějaká porucha navigace chemoplánu/ů? (:-)))

Zdroj snímků: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html








Díky čtenářům záhady vysvětleny, nová se nabízí:

Oblouky na satelitu: 

Díky čtenářům za vysvětlení, že jsou to vyčkávací obrazce letadel před přistáním. To beru, i mně to tak připadalo. 
Anonymní18. listopadu 2013 19:16Sice to nebude zapadat do chemtrailové teorie, ale je to realita. Zkuste si najít, co to jsou vyčkávací obrazce pro letadla před přiblížením na letiště. Na leteckých mapách např. zde: http://lis.rlp.cz/ais_data/aip/data/valid/a2-pr-star24n.pdf. V neděli 17.11. kolem poledne vyčkávalo na bodu GOLOP dokonce několik letadel. Když si pustíte si na Flightradaru Playback z té doby a uvidíte nejen krásný oválky, ale i co to bylo za letadla: Aeroflot z Moskvy, Belavia z Minsku, Rossija z Petrohradu).
Anonymní 18. listopadu 2013 23:56
... ale prdlačky, z důvodu mlhy na Ruzyni vyčkávala 17.11. Belavia 861 s B-737 v prostoru Česká Lípa a dělala takové krásné oválky.
Nabízi se mi však nové otázky: 
Proč jsme si podobných obrazců ještě nikdy předtím na satelitních snímcích nevšimli, a to tam čumíme skoro pořád? Měly by tam teoreticky aspoň občas být, letadla přece přistávají pořád, a mlha nad Ruzyní taky občas je? (I umělá mlha je dnes klimateroristy vyráběna a dle potřeby rozháněna běžně, kdekoli, kdykoli.)

Mohla se natolik viditelná oblačnost vytvořit z pouhých kondenzačních stop? )Viz např. Pilot o chemtrails: Běžná kondenzační stopa do minuty zmizí.)
Co když při těch vyčkávacích obrazcích ta letadla vypouštěla nějaký svůj chemický náklad, který vytvořil tu oblačnost? I dopravní společnosti jsou přece podezírány, a u některých to je dokázáno, že při běžných komerčních letech vypouštějí na objednávku za prachy, co jim kdo naloží, viz:
http://orgo-net.blogspot.cz/2011/11/aerolinie-easyjet-dalsi-dukaz-ze.html,
http://orgo-net.blogspot.com/2011/09/nizkonakladovy-easyjet-pristizen-pri.html,
http://orgo-net.blogspot.com/2011/09/letecky-den-nad-vysocinou-oranzovy-jet.html)

Oblouky nad městem:
Lukas 18. listopadu 2013 19:28
Ahoj Orgo, ten oblouk je výtvorem Google poskládáním překrývajících se obrázků, má na to nový algoritmus. Vyfotil jsem tři fotky, ve skutečnosti je jejich trajektorie rovná, vše ostatní platí.
Lukáš
Orgonet: (:-))) Aha! i mně se nedávno stalo, že bez mého přičinění a vědomi mi Google+ vytvořil "vylepšení" (tentokrát animaci) z několika podobných fotek kroužení slovenského radaru, které mi sebral na blogu, a upozornil mě na své vylepšení. Což se hodilo (:-))), jejich animace byla přidána do článku, viz: http://orgo-net.blogspot.cz/2013/10/slovensky-radar-opet-krouzkuje.html.

Fotka je fakt působivá, ale byla by působivá, i kdyby ty čáry byly rovně ...




 


70 komentářů:

  1. OPÍRAL bych o POPÍRÁNÍ na OSUD biz...nebo BIS?...ale kapitalistická soutěž o nejzasranější oblohu mě přesvědčila,odzbrojila a v míru se mnou žila..http://kamery.humlnet.cz/cz/videa/snezka/20131117

    OdpovědětVymazat
  2. Ach jo, tiež v nedeľu, včera tu kreslili čiary, blízko je vojenský priestor Lešť. Bolo pekne a teraz ráno šedo, šedo, grey. Tak im posielam message - kašlite na to!
    Práve ma rozčítanú knižku "Dost bylo kokotú", myslíte že im ju mám poslať ? :DD
    Hi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tú knihu som asi pred rokom čítala a už je aj pokračovanie! :D Veľmi milá kniha, pobaví a prinúti sa zamyslieť. Pozdravujem,Lucia

      Vymazat
  3. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10439752092-ryba-smrdi-od-hlavy/21238255561/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. k závěru nám filozoficky vypráví VELKÝ ZRZOUN,jak jsem ho tehdy žral i s chlupama...A to jsem ještě říkal v roce 1993,proč jako vrchní velitel ozbrojených sil neudělá stanné právo a tu bandu privatizátoru nenechá zavřít...potřeboval jedíného lukrativního kupce estebáka z Chemapolu...aha,že mě to tehdy nenapadlo...

      Vymazat
    2. http://duchovnipoznatky.webnode.cz/vaclav-havel/

      Vymazat
    3. Blábolí se tam opravdu exkluzivně. To musel psát opravdu hodně skalní pravdoláskař !!!

      Vymazat
    4. No, to je šílený blábol....

      Vymazat
    5. stačí když budeš mít čisté srdce a poznáš pravdu, i Lásku ...boží , pak nemusíš přijímat cizí názory za své jako to děláš ty !

      Anonymní19. listopadu 2013 10:08

      Vymazat
  4. Ačkoliv vím, že chemtrails jsou skutečné, je třeba také jistou dávku objektivity. Jsou místa, kde opravdu všechna dopravní letadla dělají oblouk neboť přecházejí do jiného koridoru. Další věc je, že mohou letět rovně, ale proud větru v jistém místě vyduje stopy do oblouku. To jsem zaznamenal mnohokrát. Jinak v posledních dnech postupují dle stále stejného scénáře: Jeden den mohutně sprejují západní Evropu, proudění vzduchu to rozmázne směrem na východ. Druhý den, pomocí ELF vln, ¨uplácají¨ nizkou oblačnost a dusí nás smogem. Vše je krásně vidět na satelitních snímcích (jeden den čáry, druhý den vlnky). Máme tu klasické období vymrzžování - teploty od 3 - 8 stupňů a 100% vlhkost. Takto se nejlépe odebírá teplo zemi a přírodě vůbec. No a samzřejmě odstíněné slunce. Je to hnus.

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou vlhkostí to je blbost. Teplo se mnohem lépe odebírá, pokud není stoprocentní vlhkost. Pak se totiž může ze země odpařovat voda, a může tak obírat zemi o své skupenské teplo. Pokud je stoprocentní vlhkost, voda se neodpařuje, nebo dokonce kondenzuje. Kondenzující voda naopak své skupenské teplo odevzdá.

      Zima současných dnů je dána především tím, že sluneční energie dopadá do našich šířek pod malým úhlem (teď něco kolem 20° v poledne). To je dáno sklonem zemské osy.
      Proti létu, kdy je ten u nás úhel kolem 60°, to znamená dvaapůlkrát méně energie v pravé poledne..

      Vymazat
  5. nejde o to popírat nebo nepopírat chem .trails ale o to aby se člověk zaměřil opravdiu jen na to důležité !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tím chtěl říct básník jako co ?

      Vymazat
    2. no přesně to..co ty nechápeš

      Vymazat
  6. Novojičínsko včera(17.11.) - těžké chemonálety křížem krážem s jednou z největších frekvencí letů,co jsem dosud pozoroval. Z krásného dne postupně šedobílý hnus. Dnes ráno deja vu z počasí letošní zimy, kdy 3 měsíce drželi Slunce za tím alobalem. Vzduch hustý tak, že by se breatharian přecpal nezdravou stravou během deseti nádechů. To bude chřipeček, kašlů(černých?) a jiných viróz, které jsme zase podcenili tím, že jsme se nenechali včas očkovat proti letošním modelům nemocí a vyhýbáme se tím navíc i plánované celosvětové "pasterizaci" .... :))
    B.T.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak mě napadlo, že by nebylo od věci dát dohromady seznam věcí, které dokážou eliminovat nárůst tězkých kovů v životním prostředí, od kombuchy, chlorelly, vit C, .... až jsem narazil na tento velice zajímavý článek http://sila-pro-zivot.cz/?q=chemtrails-geoengineering a k němu i detoxikační postupy pro těžké kovy: http://sila-pro-zivot.cz/?q=tezke-kovy-vylucovani.
    Samozřejmě jen pro případ, že nedokážeme dosáhnout vibrační úrovně, která možné následky intoxikací vyloučí :)
    B.T.

    OdpovědětVymazat
  8. Jojo, včera jsem to taky chtěl vyfotit, jedna linie za druhou a na obzoru všechny letadla zahýbaly skoro ve stejný moment, to už prostě nejde nijak popřít :-D

    OdpovědětVymazat
  9. budou si trénovat zjevení Ježíše zatím tak,že ze satelitu spustí figuru bruselského chlapečka,jak čurá obloukem chemtrails...a poslanec Benda po tom zjevení odhrká dvacet Zdrávasu,aby dostal kuráž na další restituční hlasování...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-DDD, tak to je dobre pane Karle. Ja uz jsem chemtrails nevidela ani nepamatuju. Skoro bych i na ne zapomnela, kdybych obcas neslysela ten typicky hukot letadelek. Mame tu v Bavorsku skoro jiz druhy tyden krasnou sedivobilou stenu nad hlavamy. Clovek by si i pomyslel, ze i slunicko odletlo do teplych krajin, i kdyz tam nam stou sedi mnohokrat konkuruji.Ale hlavne neztratit dobrou naladu a humor,
      Krasny vecer Mirca

      Vymazat
    2. KAREL BODLÁK
      Já osobně se toho také obávám. V dnešní době, různá taková zjevení a šokující úkazy na obloze je nejlepší ignorovat. Bohužel, jestli se jim to podaří (což asi ano) hodně lidí naletí a v panice udělají cokoliv, co se jim řekne.

      dan.

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 18. listopadu 2013 18:21
      Mirčo, to si tedy gratulujte ! U nás v Čechách ta chemodeka byla nad námi od loňského října nepřetržitě až do počátku dubna - tedy 6 měsíců ! Slunečných dní bylo celkem asi 5 - 6 za celou tu dobu. Tehdy už té chemodeky měli lidi opravdickou depku, a sanitky tu houkaly skoro denně.

      Vymazat
    4. Tak to jsem samozrejme zazila take, ale v ,,kebuli`` mi zajiskrilo asi na zacatku ledna. Jeden znamy se mi zminil o chemtrails no a ...... a jsem tu u vas na strankach Orgonetu. Nahoda?? Nevim, kazdopadne jsem si objednala sada orgonitu do bytu. Po 3dennich horeckach a hlavobolu jsem se z depek dostala. Nikdy bych neverila na ucinky orgonetu, ale na vlasti kuzi jsem se presvedcila. Ted jsem v pohode a hodne sympatizuji s Ivcou Adamcu.
      Diky Orgonetu za tyhle stranky, clovek ma alespon moznost komunikovat s lidmi na stejne vlne.
      Pa Mirca

      Vymazat
    5. Důležité je vědět a sdílet ! Všechno ostatní za námi přichází přirozeně nádavkem (jako navíc, bonus, odměna)!

      Vymazat
    6. A proto se nás globalisté snaží rozdělovat, abychom se nemohli proti nim bránit !

      Vymazat
  10. Ale no bodejť ... bylo přeci 17. listopadu, tak udělali leteckou přehlídku, a hezky s dýmovnicema jako gdysi ! A bejvalo to barevný. Škoda, že barvy nahradili šmejdi množtvím, ne ?! (:-))))

    Kaštan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo to bylo to Havlovo humanitární bombardování zde chemosajrajtem. Takže pieta cynická stejně jako ti chemosajrajtéři.

      Vymazat
    2. jaké Havlovo bombardování ?? On nikoho nebombardoval, válku rozpoutalo Srbsko , zemřely kvůli tomu desítky tisíc lidí, a ty neustále odvádíš pozornost od skutečných viníků

      Vymazat
  11. zdravim, včera na opavou jsem celé odpoledne sledoval sperjování. ze začátku jsem zaregistroval pouze jeden reálný kousek oblačnosti nad polskem. během asi hodiny a půl již vytvořili skoro souvislý opar/mlhu a čáry už byly patřičně rozfoukané. díky více směrům letů by se mohlo zdát že jdeo skutečnou oblačnost pohledem laika, ale není tomu tak. bylo mi z toho neskutečně zle, protože fakt souvislé sprejování s patřičným rozestupem z více směrů a za chvíli nebylo modrého kousku obohy. mám nějaké fotky, ale spíš jsem testoval panoramatickou fotografii a moc se to nepovedlo. jako třešinku na dortu jsem cestou domů zahlédl dvě letadla letící souběžně, jedno zřejmě v nižší letové hladině (ale bylo jen o malinko "větší" z mé perspektivy, takže bych řekl pár set metrů maximálně) a kousek před tím druhým, tak dva kilometry odhadem (obrazně kousíček od sebe). Jedno vypouštělo jak o závod a to co bylo o kousek napřed tak naprosto čisté a absolutně ani tečka za ním. to je pro mě naprosto fatální a nezlomitelný důkaz, že tohle svinstvo je pravdivé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To letadlo, co "nevypouštělo" bylo zřejmě monitorovací nebo létající velín pro chemodrony.

      Vymazat
    2. Izrael údajně ty létající velíny vyrábí pro letectvo NATO !

      Vymazat
    3. Dihydrogenmonooxid je hrozné svinstvo.

      Vymazat
  12. Slíbili nám inverzi a mlhu, ale jaksi se jim včera rozpustila, zejmena nad Moravou, později nad Severními Čechami, tak ji bylo potřeba doplnit. Krásně viditelné na :
    http://old.chmi.cz/meteo/sat/avhrr/data/201311171003_METOP2/201311171003_METOP2_CZ2_RGB124.jpg
    Další snímek mne pobavil, pilot nad v oblasti České Lípy zřejmě zabloudil :)
    http://old.chmi.cz/meteo/sat/avhrr/data/201311171132_NOAA19/201311171132_NOAA19_CZ2_RGB124.jpg
    Následně jedna klasická cenzurovaná:
    http://old.chmi.cz/meteo/sat/avhrr/data/201311171314_NOAA19/201311171314_NOAA19_CZ2_RGB124.jpg
    A nakonec řádění při západu slunce
    http://old.chmi.cz/meteo/sat/avhrr/data/201311171339_NOAA18/201311171339_NOAA18_CZ2_RGB124.jpg
    http://old.chmi.cz/meteo/sat/avhrr/data/201311171429_NOAA15/201311171429_NOAA15_CZ2_RGB124.jpg

    Dnes mlha, hnus a šeď jak vyšitá.

    I tak přeji hezký zbytek dne

    OdpovědětVymazat
  13. Lidi, hodně o tom přemýšlím, až nyní, když čtu Vaše poznatky a poznámky, mne napadla taková věc. Nechci vypadat jako paranoidní, ale teď mi přišla informace, že ONI vlastně vytvářejí projekční PLÁTNO pro jejich nadcházející představení! Al.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tož jasně že už dávno experimentují jakou směs tam musí mít nasypanou, aby to fungovalo na projekci, že si to nebudou zkoušet až těsně před představením. Nepochybně to už mají nazkoušené, jen občas si to musejí provětrat.
      To plátno ale asi bude muset bejt velkorysejší než jenom oválek u Doks.
      Tohle bude něco s počasím.

      Vymazat
    2. Jo jo plátno ....... a nad Amerikou si už pár a párkrát vyzkoušeli přistání mimozemšťanů. Od 50 let......... a jedou přesně podle scénáře. Jeden "nepřítel člověka" za druhým. Nejprve východ versus západ, pak teroristi aa co že je na pořadí teď? Joooo...... ty mimozemšťani, a ty lítaj přece z "oblohy". Přiznám se,že se na jednu stranu na to představení docela těším. Když vidím,co dokáže filmová produkce,tak bych řekla,že to bude parádní představení. J

      Vymazat
    3. To je jen jeden z důvodů proč to dělají. To plátno však musí neustále doplňovat dalším chemosvinstvem, aby se udrželo pohromadě, a bylo funkční pro blízký projekt BlueBeam(Modrý paprsek). Chystají nám překvapení, představení,show v podobě návratu bohů !

      Vymazat
    4. a napadlo tě třeba že Bozi se navrátí doopravdy a ty tomu nebudeš díky někomu věřit ?

      Vymazat
  14. Sice to nebude zapadat do chemtrailové teorie, ale je to realita. Zkuste si najít, co to jsou vyčkávací obrazce pro letadla před přiblížením na letiště. Na leteckých mapách např. zde: http://lis.rlp.cz/ais_data/aip/data/valid/a2-pr-star24n.pdf. V neděli 17.11. kolem poledne vyčkávalo na bodu GOLOP dokonce několik letadel. Když si pustíte si na Flightradaru Playback z té doby a uvidíte nejen krásný oválky, ale i co to bylo za letadla: Aeroflot z Moskvy, Belavia z Minsku, Rossija z Petrohradu).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, co popisujete, nemusí zapadat do chemtrailsových aktivit zcela bezvýhradně. Všechno, co lze, se klimoušům jako krycí legendy k jejich satanské činnosti víc než hodí, aby odhalovatele těch svinstev očernili, zostudili a pomluvili, jací jsou to vlastně hlupáci, že si vymýšlejí něco, co neexistuje apod. Pokud by jim to zákony umožnily, sázeli by takové lidi rádi do blázinců a podobných ústavů !

      Vymazat
  15. Ahoj Orgo, ten oblouk je výtvorem Google poskládáním překrývajících se obrázků, má na to nový algoritmus. Vyfotil jsem tři fotky, ve skutečnosti je jejich trajektorie rovná, vše ostatní platí.

    Lukáš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no a právě díky tomuto nevím, co pravda je a co není...
      třeba s tou americkou přípravou na občanskou válku.... - můj příspěvek po Tebou....
      veronika

      Vymazat
    2. To je sice možné, ale já na vlastní oči taky viděl, jak ty chemtraily zatáčejí v několika řadách vedle sebe blízko jižní hranice ČR s Rakouskem. Když jsem to provnával s mapama, měl jsem silný dojem, že tehdy kopírovali jeden táhlý oblouk Dunaje v Rakousku. Takže velké řeky a dálnice jsou možná pro chemoplány taky navigační body.

      Vymazat
  16. ahoj lidi, nějak jsem chodila po internetu a během chvilky mi padly tyhle odkazy...
    Hlavně ten poslední je výživně pravdivej...., - pro některý šok....

    A co má být, hernajz -tohle...????!!!
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/3429-video-chystaji-se-v-americe-na-valku-po-cele-zemi-probihaji-obrovske-vojenske-manevry.aspx

    A p. Klaus napsal zajímavou knihu:
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/3457-prectete-si-tuto-knihu-desetileti-ktera-vysvetluje-proc-je-nase-zeme-v-takovem-pruseru-a-jak-z-neho-ven.aspx
    no, je tam toho víc...

    Odhalení: Pravda z úst australské senátorky Ann Bressington o „NWO"
    http://www.youtube.com/watch?v=rDzOdmwCiXs
    je úplně jedno, kdo nám vládne... Jen si to poslechněte CELÉ, co říká australská senátorka....je to absolutně stejný i tady....v Čechách, na Moravě, Slovensku.., všude...
    - jen mě zajímá, jestli to onen Klaus věděl stejně, jako Havel...

    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obamova Agenda 21 a Martial Law pro celé území USA. Proč myslíš, Veroniko,
      "A co má být, hernajz -tohle...????!!!"
      Znamená to Obamovu Agendu 21 a z ní vyplývající Martial Law ! Proč myslíš, Veroniko, že je na území USA vybudováno na 800 sběrných koncentračních táborů (každý cca na 50 tisíc lidí - celkem tedy asi na 40 milionů lidí !!!), a že bylo různými investigativci na území USA dosud nalezena úložiště více jak 20-ti milionů plastových rakví, do kterých se vejdou až 3 těla najednou ?! A navíc - na okrajích velkých amerických měst jsou vyhloubeny obrovské jámy, plánované jako společné hroby pro desítky možná až stovky tisíc obětí. Film World War s Bradem Pittem v hlavní roli vpodstatě ukazuje, že globalisté mají připraveno několik plánů na vyřešení depopulace planety od lidí (ukázka z filmu zde : http://www.youtube.com/watch?v=HcwTxRuq-uk). Udržitelný rozvoj skýtá prý počet jen kolem 500 milionů lidí. Všichni ostatní jsou tu navíc (jak s oblibou opovržlivě říkají - zbyteční jedlíci !), a musí odsud zmizet (= likvidace jakýmkoli způsobem) !

      Vymazat
    2. Masové hroby pro takové množství lidí jsou hovadina, to už zjistila Hitlerova administrativa, proto se začala budovat krematoria. Likvidace 6,5 miliardy lidí bez pečlivého výběru je také zhola nemožné, pokud chci udržet alespoň trochu fungující společnost. Jiná věc je fakt, že nejméně tři miliardy jsou tu teď zhola zbytečné - jak píšete, zbyteční jedlíci a semeniště problémů.

      Vymazat
    3. myslím, že australskou senátorku by mělo slyšet co nejvíce lidí....
      planeta uživí i dvojnásobný počet lidí...
      ale k tomu je třeba, aby se lidem otevřela hlava a začali přemýšlet...
      a pocítili svoji důležitost a význam... SVŮJ ZÁSADNÍ VÝZNAM
      zatímco své problémy dávají na bedra někoho jiného...
      lidi obecně nic moc nechtějí řešit, proto máme zastupitele, vládu, banky,...finanční poradce, no prostě společnost, se kterou nejsme spokojeni... furt hledáme řešení, furt volíme a furt volíme stále stejné zastupitele - ted možná s menší změnou..., ale jak mohou titíž lidé, kteří nás zklamali jednou, ... po několikáté - pořád dál předkládat jiné a smysluplné řešení a přitom to nemyslet vážně....???
      možná, že ne tak docela, ale ztratili jsme 23let ze svého života... kdy za cenu opravených baráků, náměstí,...-maximální nabídky elektroniky, hader,... máme zdecimovanou mládež, pochroumaný charakter...
      nad hlavami nám lítaj černý helikoptéry, sypou na nás chemo...
      jo, českej duch je nezlomnej...zatím... dle naší historie jsme vždy s nepříteli zatočili....
      ale
      jak to s námi bude dál....?????
      ÚČELOVÉ PROGNÓZY A PRAVDĚPODOBNÁ REALITA V BUDOUCNOSTI
      http://www.demiurg.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=331&Itemid=36

      JAK Z TOHO VEN???
      dle mě - ale vůbec to tak nemusí být...
      prostě podle mě máme jedinou šanci v LÁSCE a v KOLEKTIVNÍM VĚDOMÍ..
      sama jsem ho vyzkoušela, zapojila do něj dost lidí a opravdu to funguje... maximálně to funguje...
      takže - o co tady jde...???
      něco chceme..., ale co pro to děláme..????
      (Pořád se vzděláváme a naše společnost v této realitě upadá......)
      duchovní vůdci dělají mnohdy za pěkný prachy přednášky a my....???? ----studujeme a pořád NAŠI ODPOVĚDNOST DÁVÁME NĚKOMU JINÉMU, který nám říká, že naše budoucnost se vylepšuje...že jdem do Zlatýho věku... ALE - CO JE KOLEM NÁS..v této realitě dnes, zítra, za týden, měsíc, rok..??:????
      tak už s tím něco udělejme....

      jo... a nebude pro nás bezpečnější, když se těch globalistů zbavíme...????
      ako???

      Máme přeci kolektivní vědomí.., který je účinnější , než jakákoliv zbraň... prej...
      je to o tom - UVĚŘIT A VYZKOUŠET...!!!!!
      veronika

      Vymazat
    4. JO A JEŠTĚ...-- ALE TI GLOBALISTÉ TEDY NEMOHOU BÝT LIDMI...
      my je od nepaměti posloucháme... bezhlavě - např. za 2 sv. války financovali obě znepřátelené strany...
      je to nějaká nadrasa, která námi opovrhuje... cítí se být v postavení výš..., významnější.. jenže lidé to nevidí, hledají životní pozlátka a jejich životní úroveń furt upadá...oni sice brblají, ale když oni tak potřebují ty svý pozlátka a dokud je budou mít, tak nebudou až tak moc přemýšlet... a budou sdíraní pořád více...

      ALE JÁ UŽ FAKT NECHCI ÚPADEK A BEZNADĚJ...
      CHCI, ABY DĚTI MĚLY ŠANCI..
      CHCI, ABY ZÍTRA BYLO LÉPE, NEŽ DNES...

      COPAK CHCI ....TAK MOC.....?????
      veronika

      Vymazat
    5. záběry masových hrobů chystaných pro oběti FEMA Camps:
      https://www.youtube.com/watch?v=4MFW1nA86z8

      koncentrák takových rozměrů, že kam se hrabou nacisti za 2. světové války:
      https://www.youtube.com/watch?v=Gwm3gBTAlo8

      a pro ty, co trochu vládnou angličtinou:
      https://www.youtube.com/watch?v=SUl7nDNsr6c

      Normálně myslícímu člověku je z toho fakt na zvracení.... :/

      Vymazat
    6. pro Anonymní 19. listopadu 2013 20:08
      Nic není hovadina ! Však se to dovíte, až se to bude dít. Pak budu chtít vidět, slyšet váš názor, až budete připos.... se někde schovávat v koutku, a nevěřícně kroutit hlavou. Na všechny posměváčky dosud vždycky došlo !

      Vymazat
  17. trochu jiný pohled.....
    http://www.czechfreepress.cz/blogy/zakladni-nepodmineny-prijem-slast-nebo-past.html

    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napřed slast, a pak sklapnutá past. Mnoho lidí na to skočí ke své smůle.

      Vymazat
  18. ... ale prdlačky, z důvodu mlhy na Ruzyni vyčkávala 17.11. Belavia 861 s B-737 v prostoru Česká Lípa a dělala takové krásné oválky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano chemtrailsooválky, to ano. Copak nevíte, že chemtrailsují i civilní pasažérské linky ? Sice s malým obsahem chemosajrajtů, ale když jich budou sprejovat 10-ky, 100-vky nebo dokonce až 1000-ce, každý trochu, tak je to obrovská už nezanedbatelná síť ! A k tomu ještě chemoplány a chemodrony, a máte pokrytý celý svět jen to prdne.

      Vymazat
  19. Také bych doplnil- 17.11. nad Olomoucem velká chemshow, a to již od rána. Chemplány sledovaly stopu slunce a zabalovaly jej do stříbřité mlhy. Finále nastalo večer, kdy západ slunce zakrývaly souběžné stopy, připomínající notovou osnovu. Mám nafoceno i nfilmováno, zase se mi obohatil archiv :(

    OdpovědětVymazat
  20. Jen k fotce - je z Karvine, poznal jsem to na prvni pohled, pochazim tam odtud
    bernajs

    OdpovědětVymazat
  21. anonymní 26.56: vyčkávají v 10km?V takové výšce se podle meteorologů contrails vytváří

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Contrails se vytváří tam, kde nastanou vhodné podmínky (vlhkost vzduchu blízká 100 %). Tedy klidně ve 4 km. Ty letadla vyčkávala od 4 do 8 km.

      Vymazat
  22. To vysvetlenie o projekčnom plátne by som brala... som zvedavá či pred príletom Isson sa zosilnie sprejovanie, či nie. Vysypali sa rôzne tézy o príchodu Krista, rôzne automatické kresby putujú svetom, a rôzne výklady názvu. BOžemôj ľudstvo furt hlúpne - čumí von, namiesto do seba. B

    OdpovědětVymazat
  23. Je jedno, čeho se bojíte, hlavně že se bojíte :))))

    S díky
    Váš spokojený odběratel energie, Mrakomor II.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejhorší je zemřít strachy. Třeba strachem z chemtrails :-)

      Vymazat
    2. Přesně tak, systém dobro - zlo je postaven a napolarizován hlavně strachem.

      Vymazat
    3. To je cíl globální manipulace lidí : Je jedno, čeho se bojíte, hlavně že se bojíte !

      Vymazat
  24. http://foodfreedomgroup.com/2013/11/09/ipcc-warns-not-to-stop-chemtrails/

    OdpovědětVymazat
  25. anonymní 14:58 nevím odkud čerpáte informace,ale nasa i čhmú shodně uvádějí,že contrails vznikají výhradně ve vyšších vrstvách atmosféry nad 8km

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je nesmysl. Vznik contrails je dán poměrem vlhkosti, teploty a tlaku vzduchu. Vhodné podmínky mohou nastat i mnohem níže.

      Podívejte se například na tuhle fotku Temelína: http://www.naturfoto.cz/fotografie/ostatni/temelin-7307.jpg
      Za jiného počasí se může ta voda ztratit během chvíle:
      http://hp.ujf.cas.cz/~wagner/popclan/ekologie/koprivy_soubory/image005.jpg

      Z hyperbolických věží tepelných elektráren uniká voda podobně, jako ze spalovacích turbín proudových letadel. Z každé tuny petroleje vznikne spálením v leteckém motoru tuna vody. Viditelnost je silně závislá na stavu atmosféry v daném místě.

      Vymazat
  26. Vznik contrails není daný výškou, ale příznivou kombinací teploty (pod -40°C) a vlhkosti vzduchu (nad 60%).
    Nikdo, kromě vás, netvrdí, že se contrails vyskytují výhradně nad 8000 m ("usually above" neznamená "výhradně nad"; Wikipedia dokonce uvádí "Usually above 5,000 m"). Většinou se uvádí, že se vyskytují obvykle ve výškách kolem 8-12 km, a to protože tam bývají pro vznik nejpříznivější podmínky a zároveň jsou tam nejvyužívanější letové hladiny. Pokud bude letadlo startovat třeba na Sibiři, kde je teplota pod -40°C, tak se za ním může contrail vytvořit i pár desítek metrů nad zemí.

    OdpovědětVymazat
  27. Pilot tvoří nápis z chemtrails: http://www.youtube.com/watch?v=ZPjZJBVPPys
    Video vypadá reálně, tedy žádná videomontáž nebo CGI.

    OdpovědětVymazat
  28. http://www.theguardian.com/environment/graphic/2012/jul/17/geoengineering-world-map?intcmp=239
    probíhající geoingeneering dle typů a lokalit
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  29. normalne bzch rekl ze ta foto je panorama se spatne nastavenou projekci, ale co to jako je na tech druzicovych, ze jste to tam nekdo dophotoshopil?

    OdpovědětVymazat
  30. ahoj ja mam fotku chemtrailsu který je nasprejován do oválného kruhu

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.