3. listopadu 2013

Které přírodní potraviny jsou pro tělo nejzdravější?

Teď se hodně mluví o zdravé výživě. Které přírodní potraviny jsou podle tebe pro tělo zdravé a přínosné a je dobré je tělu podávat? Aloe vera, konopné semínko, rybí tuk, mandle, med, zázvor a jiné?
(Iva Adamcová, přednáška Bystřice pod Hostýnem, 28. 9. 2013, 5:34)

Všechny jsou dobré. Víte, planeta tady má skutečně hodně dobrých věcí. 

Třeba si hodně mixujte zelený špenát, zelené listy s chlorofylem, s ovocem, třeba s mangem. Dejte si do toho vodu, udělejte si takové pití, dejte si do toho banán, ten ztlumí chuť toho zeleného, a střídejte ovoce, a popíjejte to denně. Zaprvé, tělo s tím nemá práci, zadruhé, molekula chlorofylu je podobná krevní buňce vašeho těla. Tělo si umí doplňovat stavební látky své hmoty z fytolátek, které tady jsou.

Jezte hodně procent živé stravy, fakt je to výborné, protože vaše tělo je živé. Všechny látky anorganické mají jinou stavební strukturu, a tělo je vylučuje, nebo je ukládá do odpadu, protože si s nimi neví rady. To už je taky známé.

Klidně si jezte maso, když na něj máte chuť. Já to s masem nepřeháním, ale jím ho, dokud to skutečně samo neodpadne. To není problém. Když cítíte, že vám nechutná, klidně ho nejezte, ale doplňujte si bílkoviny jinou cestou. Přes fazole, různé luštěniny a jiné látky, třeba tofu, tvarohy. Pokud samozřejmě nemáte nějaké reakce, třeba na mléčné výrobky, to už musíte vědět vy.

Všechna semena jsou výborná. Ale pozor na ně ve velkém množství, obsahují velké množství tuku, které by vás zahlcovalo. Konopné semínko je výborné, lněné semínko, otruby ve všech fázích jsou výborné, ty se dají všude přidávat. Nebo pšeničné klíčky, všechny potraviny, které jsou naklíčené, jsou výborné, protože semeno samo o sobě, než se rozroste, potřebuje obrovský start. A ty látky, které tam jsou, startují skutečně všechny děje, a vaše tělo je dokáže zpracovat.

Teď se přichází na tyhlety informace, záměrně nezávisle a paralelně, protože vy máte ta těla mít silná, pevná a zdravá. A vy je mít budete.

Samozřejmě, hlídejte si psychiku, ta je nejdůležitější. Tohle už je jenom doladění vašeho už zdravého těla. To je důležité vědět. Když budete žít zdravě potravinově a budete dělat bloky v psychice, nebude vám to nic platné.




13 komentářů:

  1. Chvála Orgonitu ! Konstruktivní web s pravdivými informacemi bez obalu, relevantní zdroje, neoficiální a nezkorumpované info. Děkuji za přízeň ! Díky za článek, v Raw Food je budoucnost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zase tolik neleštěte kliku, že vám není stydno.

      Vymazat
    2. Budoucnost je leda tak v alkoholu a tabáku (možná i tvrdších drogách), protože tzv. za střízliva se to tady v této omezené (slušně řečeno) společnosti nebude dát přežít :D

      Možná kdybychom všichni fetovali, byli bychom v pohodě... (ale kdyby neřeším).

      Že chlast nebo drogy působí negativně na hlavu? A nemáte to jedno, stejnak máme všichni v hlavě vymetýno už od narození :D Z oficiálních zdrojů :D

      Tak blaf ;)

      Vymazat
  2. Robert S.Morse, ND,DSc.. - Zazracna detoxikace (pdf na internete)
    MUDr. Ferdinand Barta - Už nemusíte zomierať predčasne (pdf na internete)
    Dr. Norman W. Walker ... http://www.zdravinadlani.cz/download/index.htm (pdf)
    atd

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za zveřejnění, krasne vysvětleno Ivankou, jen mi potvrdila a obohatila informace ohledně stravy(maso,atd).Kde se dá jinak sehnat ta audio nahravka, pár jich mám od Dana hrabala, ale mam vzdy jen 1až2 části-pokaždé odjinud:)

    OdpovědětVymazat
  4. Nezapomínejte, že jíst fyzickou stravu nás naučili Reptiliáni. Cílem člověka je zvýšit svou úroveň, nebýt jako dobytek ale být jako světelná bytost. Proto musíme se zbavit potřeby jíst fyzickou stravu je nejvyšší čas se státi Breathariánem. Pokud máme chuť na maso je to jen morfologická modulace Reptiliánů, protože nám do naši DNA vložili astrální hady.

    TO PROTO SE ŽIVÍME ENERGIÍ ZVÍŘAT, DRUHÝCH LIDÍ, PROTO SE STÁVÁME DOBYTKEM. Ale my jej ve své podstatě nejsme jsme světelné bytosti a zapoměli jsme že se nemáme živit fyzickou stravou neboť je tahání energie planety Země. Dokonce i ovoce a zelenina není pro člověka prospěšná stejně jako maso. Lidé před pádem Atlantidy se živili pránou ale tu dokázali recyklovat, proto netahali energii z druhých.
    Ve vesmíru musí být koloběh dávání a příjímání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zase snůška dezinformací jak na centrále CIA ! Co takhle trochu zapojit mozkové závity, než sem něco napíšete ?

      Vymazat
  5. k linkam jeste pridam (i kdyz to tu uz mozna bylo):
    - Cappi Osborne 8 yr old raised on only fruits and raw veggies since birth in Australia
    http://www.youtube.com/watch?v=mwrZ952NWHw
    - 100% Raw Vegan, Unvaccinated Toddler Named Aya :)
    http://www.youtube.com/watch?v=KCI8Jj0P9h4

    OdpovědětVymazat
  6. A co říkáte tomuhle ... vážení...
    Doporučuji podívat se na to... nejen ohledně stravovaní, ale hlavně kvůli tzv. ,,přednášejícím, guruům a dalším podobným"...
    Šetřte svoje peněženky co se týká různých přednášek a seminářů...Vy nepotřebujete nikde chodit, vy vše už dávno víte... zklidněte svou mysl a řiďte se svou intuicí... Je to o osobní transformaci, o práci jedince jako takového...
    Přeji příjemnou pdívanouu ♥ :)

    1. http://www.jajsem.com/genesis-sunfire-vizionar-1-cast/
    2. http://www.jajsem.com/genesis-sunfire-vizionar-2-cast/
    3. http://www.jajsem.com/genesis-sunfire-vizionar-3-cast/

    Je to úžasná ,,spirituální cesta" v podobě transformace...a vše dokázal sám...kdo má uši k slyšení, ten slyší; kdo má oči k vidění, ten vidí...informace ve videích pochopí ten, kdo pochopit má... a kdo nepochopí, ten dále bude všude možně chodit a hledat, platit za přednášky a semináře a bude se stále řídit podle něčích informací a rad...
    Krásný podzimní čas a procitnutí všem čtenářům ... ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Na rovinu. Jídlo je hmota, která má dodat energii a další potřebné látky tělu. Tělo je taky hmota. Když chce někdo řešit duchovno, neměl by té hmotě dávat zase tolik pozornosti. Jen do té míry, aby tělo bylo zdravé a dobře fungovalo. S nemocným tělem nemůžete řešit duchovno. Podstatné je však duchovno. Když Gautáma Siddárta dosáhl stavu Budha, stalo se až po té, co poskytl tělu, co si tělo žádalo a přestal jej nesmyslně mučit extrémním asketismem! Čili zlatá střední cesta. Odříkat si např. maso, když mám na něj chuť, stejně jako jíst jen a jen maso, jsou extrémy, které nesvědčí tělu a to pak začne "ducha v něm usídlenému různě obtěžovat" a tak mu bránit v duchovním rozletu. Všimněte si, že nedobrovolně hladovějící populace zřídkakdy zplodí velkého génia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na rovinu - máte v tom hokej, ale pořádnej !

      Vymazat
    2. Když už je řeč o hokeji, tak SPARTA vede :D A Petr Ton je borec, hurá :D A nejen on...

      Vymazat
    3. A Petr Ton opět nezklamal, jooooooooooo... :D

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.