15. března 2014

Flotila UFO v záběru ISS 10. 3. 2013

Záběr z mezinárodní vesmírné stanice ISS 10. 3. 2014:
První UFO se objeví asi v 0:56, pak se neuvěřitelným způsobem "rozmnoží" (:-))) na obrovskou flotilu.
Zdroj: http://www.ustream.tv/recorded/44762993/highlight/477496



Video streaming by Ustream

27 komentářů:

  1. Vypadá to jak jedno ohromné těleso.

    OdpovědětVymazat
  2. ISS obíhá okolo země, z toho se dá usoudit, že světlé body, které jsou v záběru celou dobu (a které nemění pozici) nebudou hvězdy, ale tečky, nečistoty, optické vady. Takže kamera pravděpodobně nesnímá vesmír, ale povrch země na té straně, kde je noc. A světla, která se na okamžik objeví v záběru a která "cestují" budou mít nejspíš zdroj na zemi, které momentálně odkryl mrak. To je nejlogičtější vysvětlení.

    OdpovědětVymazat
  3. Nikde nikdy nic nevidím :-/

    OdpovědětVymazat
  4. Napadlo mne jestli to nemůže být tohle :
    Projekt KickSat na konci měsíce vyšle tisíce miniaturních počítačů se solárním napájením, které si bude moci dovolit koupit každý. Chcete mít pod kontrolou vlastní zařízení ve vesmíru?
    http://www.zive.cz/clanky/kicksat-doprejte-si-vlastni-satelit-ve-vesmiru/sc-3-a-172885/default.aspx

    OdpovědětVymazat
  5. UFO ? Viděl bych to na kosmický odpad. Něco jako ve filmu Gravitace.

    OdpovědětVymazat
  6. Buď som slepý alebo nevidím, jedno s tých troch :-)))))

    OdpovědětVymazat
  7. Dnes ráno 16.3. jsem se díval asi 15.min. na obrázky z této kamery. V čase 7.34 se objevil opět zajímavý obj. který se pohyboval směrem nahoru. Pa se z něj stalo asi 5 obj. menších. Nevím, jak udělat záznam nebo se podívat zpět.

    OdpovědětVymazat
  8. spíš zírejte na tu ukázkovou bouři, co se žene na Krym. Neděle 16. března 17:00
    http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/AIRMASS/EASTERNEUROPE/
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  9. stahujte jak jen můžete a pak uvidíme co nám Keshe poslal :)
    http://ulozto.net/xrW5g7Ph/keshe-org-complete-released-patents-2014-rar

    OdpovědětVymazat
  10. Už se těším až přistanou v tom přímém přenosu v Kazachstánu:
    http://orgo-net.blogspot.cz/2012/02/kazachstan-se-chysta-na-mimozemstany.html

    Jinak zajímavé video o chemtrails aj. v češtině: http://www.zvraceny.cz/video/65257-chemtrails/

    OdpovědětVymazat
  11. http://youtu.be/tLlAObjR-gs?t=2m16s :))))

    OdpovědětVymazat
  12. To vypadá,jakoby vypluli z nějaké stargate. Ostatně údajně existuje ve Sluneční soustavě 17 jakýchsi napojení na "vesmírné tunely" (červí díry či něco podobného ?), jimiž se rychlostí větší než rychlost světla dá cestovat do velmi vzdálených částí vesmíru od nás - vpodstatě jako když otevřete dveře mezi místnostmi. O těch tunelech byla také zmínka ve sci-fi filmu Kontakt (Jodie Fosterová), a také to, že jsou velmi starého původu, že četní ET´s ani nevědí kdo a jak je "udělal". Hovoří o Pratvůrcích, o nichž i mezi ET´s je velmi málo info ! Mohou mít něco společného s Wingmakers (viz nálezy v kaňonu Ancient Arrow v Novém Mexiku v USA) - Země, s Ringmakers - Saturn nebo Sunmakers - Slunce ?

    OdpovědětVymazat
  13. Nadace Keshe: Americká vláda nás chtěla zničit, zde jsou všechny naše vynálezy
    13. března vydaly alternativní webové stránky překvapivou zprávu. Nadace Keshe, bádající dlouhodobě na poli alternativních technologií a vynálezů, kde by mimo jiné měly být například auto na vodu, akumulátory volné energie do každé domácnosti, nebo třeba dokonce létající talíř, zveřejnila všechny své náčrty a plány na webu. Z důvodu toho, že se americké zpravodajské složky chystaly několik předáků zavraždit. Vzhledem k tomu, že však soubory začínají z webu mizet, doporučujeme jejich okamžité stahnutí k vám do počítače.
    http://ulozto.cz/xrW5g7Ph/keshe-org-complete-released-patents-2014-rar

    OdpovědětVymazat
  14. Orgonete proboha, vždyť jde o jasný záběr nočního osvětleného města se zakřivením země.... Jinak radarové anomálie jsou normální hluché odezvy radaru a tzv radarové kruhy jsou úplně normální jev, neboť radar má jen omezený kruhový dosah. Přestaň šířit demagogii a vrať se opět k faktům, jedině tak můžeš pomoci planetě. Dezinformace a plané řeči jsou k ničemu a stejně škodlivé jako vládnutí elit. Nepopírám geoinženýring, neboť se to vskutku děje. Také je jasné, že planetu navštěvují mimozemšťané a také existenci božské prozřetelnosti nepopírám. Nicméně opravdu to tady ku své škodě často přeháníš. Poslední dobou je to opravdu hodně mimo. Jinak vím kolik ti to vydělává a na jakou cílovou skupinu míříš a proto dávám echo. Přeji Ti úspěch, ale nezapomeň na zákony univerza s tím, že co dáváš také sklidíš. Vezmi rozum do hrsti a přemýšlej. Štastny ať jsou všechny bytosti a přeji planetě rozumné a vzdělané lidi... Nawaya - zahradník země.

    OdpovědětVymazat
  15. Pokud někdo nebo něco, chce zastavit přirozený chod věcí, tak někdo nebo něco může pomoct aby svobodná vůle měla volbu zda chce či nechce žít způsobem moje svoboda končí tam kde začíná svoboda druhého. A i planeta si to zaslouží když už né většina jejich obyvatel. Kdyby nebylo pomoženo, tak nuklearní zbraně by použity byly. Timto bych chtěl poděkovat a jsem vděčný že nám někdo nebo něco pomáhá! Díky Aleš Kubín

    OdpovědětVymazat
  16. 13. března vydaly alternativní webové stránky překvapivou zprávu. Nadace Keshe, bádající dlouhodobě na poli alternativních technologií a vynálezů, kde by mimo jiné měly být například auto na vodu, akumulátory volné energie do každé domácnosti, nebo třeba dokonce létající talíř, zveřejnila všechny své náčrty a plány na webu. Z důvodu toho, že se americké zpravodajské složky chystaly několik předáků zavraždit. Vzhledem k tomu, že však soubory začínají z webu mizet, doporučujeme jejich okamžité stahnutí k vám do počítače.


    !!! Obsah USB flash disku z 2012 byl uvolněn pro veřejnost Tchaj - wanskou skupinou Keshe Foundation !!!


    Byli jsme informovaní tajwanskou skupinou Keshe Foundation na základě naší žásosti, že dnes uvilnili plný obsah USB disku předaného vládám v roce 2012, který jim dala jejich vláda.

    Obsah USB disku byl uvolněn pro vybrané lidi na celém světě, jak si přejeme, aby šíření nemohlo být zablokováno jinými.
    Výroba potravin zdarma, zdravotní systémy, materiály, energie a cestování jsou ode dnesška v plném rozsahu předány lidské rase, jako náš nepodmínečný dar lidství.

    Nyní doufáme, že to zastaví všechny války, konflikty, jelikož nyní máte dost k tomu, abyste vytvořili dostatek jídla, energie, materiálů, mohli cestovat a udržet lidstvo zdravé prostřednictvím metod, platných kdekoli ve vesmíru, které nikdy předtím nebyly odhaleny.
    Nyní již nejsme jedinou organizací, která může prostřednictvím jednoduchých systémů chránit život člověka od nemocí na této planetě a mimo ni.

    Nyní si již můžete pomáhat sami prostřednictvím těchto léků, potravin, materiálů, energie, kterou byste mohli potřebovat během vývoje těchto jednoduchých systémů.

    Naše poslání je dokončeno!!!

    Budeme vás učit prostřednictvím našich seminářů všem těmto metodám výroby a použití našich systémů.

    Program péče o zdraví Nadace, která vlastní patenty, které nikdy předtím nebyly zveřejněny, prostřednictvím zveřejnění tohoto USB disku Tajwanskou vládou , stává se nyní intelektuálním vlastnictvím světové populace.

    Děkujeme tajwanské vládě a poctivosti týmu KF této země za sdílení nabytých informací s celým lidstvem.

    Tento link byl poskytnut Tajwanskou skupinou Keshe Foundation pro stažení celého obsahu USB disku.

    https://onedrive.live.com/?cid=bf45c.. ...FAMO1XMRY2YY2Y

    Data jsou dostupná dekomprimací WinRARem nebo ZIPem.

    Doporučujeme Vám, abyste rozšířili tyto dokumentytak rychle, jak jenom můžete všem možným lidem
    a skupinám, takže lidská rasa bude mít možnost začít nový cyklus vývoje, všichni dohromady s rovnou příležitostí !!!

    Děkuji všem našim podporovatelům všude na světě a doufám, že tímto odhalením najdete mír a blahobyt.

    Prosím, nezapomeňte, že tyto dokumenty mají charakter světové mírové smlouvy, podepište se pod ni, s tím, že nikdy nepoužijete nové znalosti ke škodě kohokoli a budete používat informace a technologie v těchto matentech a matricích a také ty, které by z nich mohli být odvozeny, pouze pro tvoření mírové společnosti, pro lidskou rasu a pro ty, kteří jsou za hranicemi této planety.

    M T Keshe

    https://onedrive.live.com/?cid=bf45c90b2b044660&id=BF45C90B2B044660%21137&ithint=folder,.rar&authkey=!AFAmO1xmRy2YY2Y
    http://ulozto.net/xrW5g7Ph/keshe-org-complete-released-patents-2014-rar
    https://docs.google.com/file/d/0Bw47p7ek3R49R0tYbFVQTmNGZmc/view?pli=1&sle=true

    OdpovědětVymazat
  17. Srdečne zdravím :o)
    Tak toto je pre "neveriacich Tomášov"... :o) :o) :o) , ktorí tomu, že existujú iné, vyspelejšie svety a civilizácie vo Vesmíre, aj tak neuveria... Ako povedala jedna vesmírna bytosť, že aj keby pristáli niekomu v záhrade, rovno pod nosom, aj tak by im to neuveril... :o) Všetko je to o otvorenosti srdca a prijatí pravdy, že existujú okrem našej reality súčasne aj iné reality na Zemi, aj vo Vesmíre... Ego chce stále riadiť našu realitu len piatimi zmyslami a myslením... Odsúva možnosť skutočného a pravdivého vnímania cez intuíciu a pocity. Popravde - koľkí z vás veria tomu, čo sa odohráva na horeuvedenom videu ?! ... Ale verte tomu, alebo nie, toto sa denne odohráva aj nad našimi hlavami... Desiatky, stovky, tisíce vesmírnych lodí nám lietajú nad hlavami "v zaclonení", takže sú neviditeľné našim fyzickým očiam, no intuitívne ich môžeme vnímať... Sú tam... Otvorte si srdiečka :o) Neverte vedcom a ich cenzúrovaným informáciám (viď. páni Jiří Grygar, Igor Kapišinský a spol.)... Aj oni po určitom čase na to prídu, že aby sme boli iba jediná obývaná planéta v tomto Vesmíre, asi by to bolo zbytočné plytvanie Priestorom... :o) ... a Stvoriteľ/Stvoriteľka Priestorom skutočne neplytval-neplytvá... :o)

    OdpovědětVymazat
  18. http://www.earth-heal.com/news/news/112-inventions/1472-brazil-free-energy-device.html

    zařízení na volnou energii z brazilie dle B Fulforda

    OdpovědětVymazat
  19. tolik jako za poslední tři dny se nepráškovalo už několik let... a na orgonetu nic?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správný postřeh s tím "práškováním". Opravdu humus, jaký tu snad ještě nebyl. Pozoruju to bedlivě taky !

      Vymazat
  20. http://www.transformace.info/index.php?option=com_content&view=article&id=1219:kryon&catid=37:pijata-vnitni-cestou&Itemid=128

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.