2. března 2014

Klimateroristický šestiúhelník nad Atlantikem

Díky čtenáři, který v komentářích upozornil, že nad Atlantikem se tvoří jakýsi zajímavý šestiúhelník a míří k Velké Británii.

ahoj mimo temy ale všimli ste si ten geometricky tvar burky ktora sa vali na anglicko a zapadnu europu 2,3,2014 zatial som videl len klasicke špiralovite točenia ktore odtial prudia ale tento je dost zaujmavy inak taketo tvarihexagonalne boli aj na saturne aj u nas na severnom pole zaznamenane v dost vyznamnich dnoch zimny slnovrat 2013,plus 2 krat za den take impulzy ktore na sat 24 vypli snimanie zeme vetsinou sa mi to ukazovalo len vecer viem ze to bude mat nieco s tym konfliktom v ukrajine pravdepodobne no mozno aj nieco vyssie v to tajne dufam...-pre- cassovia

Tak se podíváme na dostupné snímky:

Pohled ze satelitu yr.no:




Animace yr.no.
Na animaci yr.no můžete sledovat během tvoření šestiúhelníkovitého systému několik dvojic "šlehacích dvojdír", které řídí postup oblačnosti nebo ji roztáčejí - jako by byla ta oblačnost napíchnutá na dvojzubou vidličku (či několik vidliček).



Pohled ze satelitu Eumetsat:



Animace Eumetsat.
Povšimněte si pulsu ve 12.00, který možná náleží ke tvoření tohoto systému.


Puls ve 12.00 byl zaznamenán i satelitem jsmsg nad naším územím.


Nevím, jestli tvar šestiúhelníka má při tomto klimateroristickém zásahu do počasí nějaký speciální význam. Možná vznikl záměrně, působením "roztáčecích vidliček" v určitých specifických bodech. Nevím ani, jak se tento systém projevil ve Velké Británii, kam byl směrován, zda tam přinesl nějakou mimořádnou bouři. Jestli víte, napište, nechce se mi to hledat (:-)

Nemyslím si, že by ten šestiúhelník měl něco společného s Ukrajinou/Krymem. Tam jim spíše dnes našlehali umělou oblačnost typickou pro výrobu silného větru.

Umělá oblačnost nad Ukrajinou dnes ráno (do večera se to rozplynulo).


P. S.
Pokud jde o šestiúhelníkový tvar proudění vodní páry kolem severního pólu, tak ten je tam stále, nikoli jenom kolem slunovratu 2013. Jenom jsme si ho tenkrát poprvé všimli (:-)))

Dnešní polární šestiúhelník (někdy je geometricky přesnější, někdy méně):

16 komentářů:

  1. Takhle pravidelný tvar (jak ozubené kolo), to asi nebude moc dílo přírody... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tento jev je běžný třeba na jížním pólu planety Saturn. Např.zde:
      http://fathom-the-universe.tumblr.com/post/52297897448/saturns-hexagon-the-planet-saturn-has-a-perfect

      otázka je proč a jestli nás to má zajímat :)

      Vymazat
  2. Nevím jak u vás, ale u nás v pardubickém kraji v neděli cákali jak o stošest... Tohle fakt nepamatuju. Co mě taky pobavilo bylo, když jedno letadlo, které sprejovalo, dohánělo druhé ale bez zapnutého motoru - a když ho dohnalo, tak letěli společně (Tzn. vedle sebe letělo jedno sprejující a jedno za kterým nebyla ani čárečka)... Kdyby se ty lidi občas koukli na oblohu, tak to musí být nápadné každému. Hnusné od nich je, že sprejovali, když bylo pěkně a lidi vyrazili ven "nadýchat se čerstvého vzduchu"...

    OdpovědětVymazat
  3. Už to tu bylo psáno , proč se to děje v Atlantiku , a nejen tam, z větší části je to Boží plán., lidé a jiné bytosti do toho také zasahují l ale tady jde o něco zcela jiného , viz kniha : http://www.osud.cz/co-bude-po-roce-2012-0

    kde je popsán pravděpodobná plán..změn

    OdpovědětVymazat
  4. Mám otázku. Proč na posledním fotu je střed fotografie černý, vymazaný?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože je tam zakázané pásmo s kruhovým otvorem do nitra Země. Má mít v průměru kolem 2000 Km !

      Vymazat
  5. Ale to je dost podobné tomu útvaru, jedné z fází, jenž se objevuje nad severním polem. Tam šestiúhelník také tvořilo šest mohutných vírů v cípech toho hexagonu, a celé se to otáčelo jako gigantické kolo kolem středové osy. Úplně to samé nyní vidím i na snímcích výše nedaleko UK ! Že by ruské Kosmosféry ?
    V této souvislosti, pokud Západ napadne Krym a Rusko, mohou nám ruské Kosmosféry předvést peklo na způsob amerického sci-fi filmu Battle : Los Angeles. Zřejmě by se odehrála na Ukrajině podobná episoda, jako kdysi na konci 50. či zač.60.let 20.stol.na rusko-čínské hranici. Tehdy tam invazní snad dvoumilionová čínská armáda zmizela téměř beze stop. A na ruské straně stály jen dva záhadné stroje, které vše v několika minutách spálily a roztavily. Mluvilo se tehdy o použití paprskových zbraní. Když čínská vláda poté žádala Rusy, zda si mohou z bojiště odvézt raněné a mrtvé, zástupce ruské strany jim oznámil, že je to zbytečné, protože odtud není co odvézt, že tam prostě NIC NENÍ. O co schopnější a destruktivnější mohou mít Rusové zbraně na orbitě Země dnes v roce 2014 !!!
    Já bych se do ukrajinského dobrodružství ze Západu nepouštěl, pokud bych měl takové informace ! Tu válku Západ a EU nemohou vyhrát !

    OdpovědětVymazat
  6. Ano Rusko Čínská krize - zajímavé toto téma, četl jsem o tom před pár lety a dnes už to skoro nejde dohledat !!!!! Rusové údajně "vypařili" i celý kopec, řeka v lokalitě obrátila směr toku na několik týdnů, na toto konto údajně upustili od vývoje geofyzikálních zbraní (údajně pár mužů se skoro žádnou technikou, jen za vozidly byly silné kabely), ale kdo ví, co všechno mají a je ututláno. Zatímco USA si teprve pohrávala jadernou bombou, tak Rusové byly mnohem dále ve vývoji geofyzikálních zbraní (např DUGA 3 - OTH)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...ještě doplním nějaké info - o Rusko Čínské krizi mi vyprávěla babička (původem z Ruska) před 20lety....zbraní/experimentů typu MARX gen., obdoba Tesla cívky, nikdo neměl tušení, jakou to má sílu, jak když upouštíš papiňák - není to jen o tom, že se do kovového aerosolu, vyšleš správně modulovanou vysokofrekvenční energii, kdyby tehdy pan Tesla měl možnosti dnešní polovodičové techniky, tak jsme s dnešním amíckím režimem s odpuštěním v hajzlu..... USA si s tím hraje a neví jak moc si zahrává.....dimmage

      Vymazat
    2. http://free-energy.webpark.cz/tesla/weapons/tesla_weapons.htm

      http://iron-eagles.tripod.com/emweapons.htm

      http://www.blisty.cz/art/41863.html

      http://www.military.cz/accessories/Siberia-1969.htm

      Vymazat
    3. Zvláště na http://www.military.cz/accessories/Siberia-1969.htm, je pozoruhodný článek k tomuto tématu. Na jeho konci je uvedeno toto :
      "Nuže, pokud vám výše uvedené principy zbraní připadají tak nějak "přitažené za vlasy", pak mohu posloužit ukázkou z Vojensko-politického slovníku ( Mikulín A.: Vojensko-politický slovník, nakl. Naše vojsko, 1987). Tato kouzelná publikace, velmi poplatná době, kdy vznikla, uvádí pod heslem Geofyzikální válka tyto položky (pochopitelně jen na straně imperialistů; mírumilovný Sovětský svaz by přece k takové špinavosti nikdy nesáhl!):
      Umělé změny klimatu na velkém prostoru, vyvolání dlouhotrvajících dešťů, sucha, změn teplotního režimu, směru a intenzity cyklonů; destrukce ozónové vrstvy; změna elektromagnetických poměrů atmosféry, její toxikace na základě přeměny atmosférického kyslíku v ozón za použití "superpumy"; změny fyzikálních poměrů v mořích a oceánech, zvláště za účelem paralyzování činnosti ponorek; radioaktivní zamoření vod; zaplavení přímořských oblastí a přístavů umělým vlnobitím, zátopy zemského povrchu; vyvolání umělého zemětřesení a vulkanických výbuchů s využitím aktivních tektonických vrstev, porušení soutěsek, změny toků řek; velké požáry; oteplení věčně zmrzlé půdy, jež povede ke zničení objektů; ničení rostlinné zeleně a vrchní vrstvy zemského povrchu; usměrnění letu a dopadu asteroidů (sic!)."

      Orgo, jistě jsou ti tyto pojmy dobře známy, ale já v roce 1987 jsem o těchto věcech neměl zdaleka ani tušení.

      Vymazat
  7. Z diskuze na OM:
    http://www.outsidermedia.cz/Thread.aspx?id=9053,
    respektive
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7302-on-line-aktualni-informace-z-konfliktu-na-ukrajine-krym-v-ohni/

    "Krymský poloostrov zasáhlo zemětřesení o síle 3,8 Richterovy stupnice"
    http://earthquake-report.com/2014/03/02/moderate-earthquake-crimea-region-ukraine-on-march-2-2014/
    http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=362664

    Zdraví GW

    OdpovědětVymazat
  8. Mám dva vlastní články na téma pentagramu (včetně toho obráceného - satanistického) i na téma hexagramu, oba s odkazy na velmi zajímavá doplňující videa, navazující až na Mayský kalendář. Ráda bych je sem dala ke zveřejnění, ale nikdy se mi nepodařilo přes mail (a osobní kontakt) něco k publikování doručit. Tak se zkouším zeptat cestou komentáře, jak to mám udělat a poslat. Děkuji a přeji všechno dobré.

    OdpovědětVymazat
  9. Teď mě zarazil ještě název článku, pod který vkládám ještě jeden komentář: v názvu má slovo Atlantik. A já ve zmiňovaných článcích o pentagramu hovořím o čase od Atlantidy....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad to nebude něco na způsob osud.biz, to by bylo vůči nám tady velice nehumánní.

      Vymazat
  10. ahoj tak som stale pozoroval ten hexagon či sa nahodou nerozplinie ale ako putoval cez francuzko potom taliansko a nakoniec je teraz ustaleny ponad severnou afrikou tak sem nevpusti enregie z afriky vsetko svojim tocenim rozbija a posiela ponad izrael palestinu atd.od toho mam ten pocit ze to taha cez celu vychodnu europu od severu okolo talianska studeni vzduchzo severu a uskladnuju si oblacnost nad tureckom pri potrebe pouzitia ho na ukrajinu atd. ..pre

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.