17. února 2015

Chemtrails předbíhající letadlo

Zdravím Orgonete,
Nějakou dobu sleduji Tvé stránky a rozhodl jsem se Ti poslat několik fotografií, které jsem pořídil před nějakou dobou při focení dětiček. Od mládí sleduji letadla a vše co se šustne na nebi, ale tyto fotografie jdou jaksi mimo. Dají se vysvětlit pouze s nadsázkou – Zdá se, že operátor neviditelného létajícího prostředku, který rozprašuje jakýsi sajrajt a aby to nevypadalo tak blbě tak promítá pod sebe obraz letadla bez viditelné imatrikulace,  zjevně nedával pozor, zakuckaly se mu trysky tím jeho sajrajtem a po té zabrán do opravy si nevšiml, že mu obraz letadla couvl za rozprašovanou „směs“. Pro pilota asi není příliš reálné, aby zplodiny motorů (contrails, nebo co to bylo) předbíhaly letadlo při jeho cestovní rychlosti. To by dostala fyzika tak trochu zabrat. Tak proto to sci fi.
Jinak to Já tedy vysvětlit neumím.  
Tak si říkám, třeba se Ti to povede vysvětlit poněkud líp.
Děkuji a měj se fajn
 (mettaman)

Ps.: Jestli se ti ty fotky líbí, dávám Ti volnou ruku ke zveřejnění. Ať je psina.
J.

Orgonet: Velký dík čtenáři! To se ví, že se mi ty fotky líbí. Je to kuriozita, takové ani zatím neznám. Vysvětlení se mi taky líbí, žádné lepší mě nenapadá. (:-)))













23 komentářů:

  1. A to jsem si myslel že mě už nic nepřekvapí. Naivně jsem si myslel že s tím skončili, alespoň u nás na severu Čech. Potom jsem si všiml že solí večer a hlavně nad ránem. Někdy to ráno vypadá jek po letecké bitvě. Zdá se že se opět našel jiný způsob jak s tím pokračovat. Je mi smutno z demence obyvatel naší Země. Kuba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jelikož všechny státy včetně Ruska povolují toto sprejování, tak si myslím, že se nejedná o nějakou diverzní akci proti planetě a lidem, ale naopak o ochranu před intenzivním slunečním zářením. Slunce je aktivováno silným fotonovým pásem, do kterého vlétla celá Sluneční soustava, jsme již jinde. Toto léto jsem nad naším územím neviděla téměř žádná sprejovací letadla a také teploty byly extrémě vysoké. Pokud se jim podaří vyvolat záplavy, tak řídit počasí ještě moc neumí nebo naopak využívají situace a způsobují záměrně škody.

      Vymazat
    2. Žádnej fotonovej pás - spalovaním forsilních paliv udělali z atmosféry skleník, který zadržuje čím dál víc tepla a nyní se snaží blokovat slunce abychom se tu neuškvařili. Páč pod arktidou se nachazí miliardy tun metanu a ten se už nyní uvolňuje v obrovském množství a ten oteplí planetu jště víc nebo otráví atmosféru. Konec se blíží... to co se děje na obloze jsou jen marné pokusy o oddálení katastrofy o které vlády a korporace věděli dlouhá desetiletí, že spalovaním fosilních paliv přijde.

      Vymazat
  2. Tomu nerozumím, jako proč je vám smutno? Nechápu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tomu taky nerozumím, ale rozhodně mi je též smutno z demence některých lidí...

      Vymazat
    2. Čemu nerozumite:-). Dostali jsme Takovou planetu. Co jsme s ni provedli? A dal děláme. Kvůli vlastnímu prospěchu se nestitime ničeho. Jsme šestileté děti s egem pubertaku co si nevidí na špičku nosu. Kuba

      Vymazat
  3. To hej, to by bolo drsné ten hologram lietadla pod lietajúcim objektom.

    No ale môže to byť aj fotka zo zlého uhla........ nooo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úhel nebyl špatný, více méně kolmo nad hlavou, "letadlo" letělo ve směru západ - východ, výška o něco níž než obvyklý koridor, odhadem cca 8000 m, přímo na Prahu, foceno to bylo kousek od Kladna. Co se kondenzačních stop týče, tak jak to pozoruji já, tak výstup z motorů je standardně jednotlivý a slévá se po té do mlhy, zde to bylo jakoby z celé odtokové hrany křídla - takže netypické.
      Mettaman

      Vymazat
  4. Tu je clánok kde The Independet priznáva chemtrails a manipuláciu pocasia: http://www.independent.co.uk/news/science/spy-agencies-could-be-funding-geoengineering-research-in-pursuit-of-weaponising-the-weather-scientists-claims-10047544.html

    OdpovědětVymazat
  5. Moc zajímavé fotografie. Jedná se asi o "tankovací letadlo". Takový název mu dal autor německého dokumentu o chemtrails Trójske oblaky (slovenské titulky) https://www.youtube.com/watch?v=1j0fngKZg24 . Tato velká letadla nevytváří jednotlivé kondenzační stopy (z motorů letadla), ale dva (duhové) pásy. Ve filmu je o tom v čase 22:30.

    OdpovědětVymazat
  6. Startují se zemí,kde ZÍTRA,znamená již VČERA,v budovatelském NWO usilí. No a ta sugesce,narvaná do prostoru dělá dívy...

    OdpovědětVymazat
  7. http://svobodnenoviny.eu/vedec-na-klima-rekl-cia-ze-se-obava-ze-nepratelske-zeme-kontroluji-zaplavy-a-sucha/

    OdpovědětVymazat
  8. Asi hologram - nebo co?

    OdpovědětVymazat
  9. To musí být focené hodně dávno, osobní B747 Singapore airlines nelítají už od roku 2012. Pokud to bylo později, tak je to jedině cargo verze...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to starší foto dle exif - 2. srpna 2009 13:25:25
      Mettaman

      Vymazat
  10. No taky jsem si všiml že práškují hlavně nad ránem a k večeru pak hlavně kolem slunce..ale už mají nový způsob, chemtrails jsou už prý zastaralé.. :)

    OdpovědětVymazat
  11. ahoj - tohle se mi taky povedlo vyfotit, ale tel mi zkratoval - takže fotk nemám..

    vyfotila jsem to stejné, akorát ta tmavá stopa na nebi šla cca 5 , pak 10cm - ALE PŘED LETADLEM !!!!
    oči jsem si několikrát protřela, protože mi to přišlo maximálně absurdní...

    víte, co bylo dobrý??
    dobrý kámošce o tom vyprávím xy let a cítím, že mi nevěří, - i když se tváří souhlasně..

    jednou si takhle sedíme na zahrádce s kávičkou..... najednou jsem zvedla oči k nebi a řekla dívej!! - na letním nebi, sem tam mráček - se nad námi udělala cca 10cm kruhová duha... a od tý doby mě jaksi bere vážně - no, foto zůstalo v tom zkratovaným tel..

    OdpovědětVymazat
  12. pekny moment... mnoo nie vsetky zariadenia na praskovanie su standartne aeroplany.. synchronizacia a celkova strategia pokrytia uzemia podla planu, vyzaduje zrejme flexibilnejsi a rychlejsi prostriedok ako dopr. lietadlo. su to zariadenia s tech. STEALTH /AURORA, TR-3B/ maskovane skutocne hologramom /prva ostra skuska WTC911/. na nete ci youtube idu pod tagami TANKER ENEMY, MORPHING PLANES, FAKE PLANES..

    OdpovědětVymazat
  13. Každopádně je zajímavý, že chemtrailsový letadla, nebo co to je, sou uplně tichý. Když občas letí normální letadlo, je dobře slyšet. Mluvim teda o klidnejch tichejch horách..

    OdpovědětVymazat
  14. https://www.facebook.com/FetesBrod/media_set?set=a.3717067932869.164260.1460875708&type=3

    OdpovědětVymazat
  15. Vsimli ste si, ze uz par dni sa nepraskuje a nebe zacia byt nadherne modre? Vcera som bol na horach a za cely cas ani jeden praskovac.

    OdpovědětVymazat
  16. Je třeba trochu změnit pohled na chemtrials. Jsou neobvyklé kondenzační stopy důsledkem nějakých přísad v palivu letadel? Opravdu? Zkuste připustit, že v atmosféře je rozptýleno něco co pouze reaguje se spalinami motorů. Možná je to i nežádoucí efekt s kterým si tvůrci prozatím neumí poradit. Tak lze i vysvětlit neobvyklost zde uvedeného snímku. Stačí nižší rychlost letadla než je rychlost šíření reakce splodin letadla s náhodně zvýšenou koncentrací látky v atmosféře. A teď jsme u další otázky. Ta látka je jen nežádoucím nebo zbytkovým produktem jakési kosmické reakce s kterou nemá lidstvo nic splečného anebo je to součást projektu HARP? Anebo projekt související s NWO?

    OdpovědětVymazat
  17. tiež mám jeden taký kúsok, to sa nevidí každý deň https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1486854988255097&set=pb.100007918299849.-2207520000.1424396358.&type=3&theater

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.