18. února 2015

Obamův režim opustil stovky amerických vojáků na Ukrajině


Kreml v šoku: Obama opustil stovky amerických vojáků na Ukrajině
http://www.whatdoesitmean.com/index1839.htm
February 17, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: OrgoNet


Šokující nová zpráva od ruského Ministerstva obrany (MoD ) kolující dnes v Kremlu praví, že Obamův režim „fakticky opustil“ nejméně 150 amerických vojáků, obklíčených spolu s více než 5 000 ukrajinskými vojíny v městě Debalceve  na východní Ukrajině, kteří jsou tam ponecháni Kyjevskou vládou, aby zemřeli.

Podle této zprávy američtí vojáci, kteří zůstali v obležení, jsou: skupina pro nepředvídatelné situace ad hoc  Amerických speciálních sil, patřící 173. letecké brigádě se sídlem v Itálii, vojáci CIA z Divize pro speciální aktivity (SAD), a elitní žoldáci ze známé americké soukromé bezpečnostní firmy Academi  (dříve známa jako Blackwater).

Jak zpráva uvádí, Ministerstvo obrany ví o účasti těchto amerických sil v ukrajinské válce již od loňského roku, kdy americká armáda sídlící v Evropě vedla cvičení Rapid Trident na západní Ukrajině http://rt.com/news/158212-academi-blackwater-ukraine-military/ , kde se účastnilo více než 1 300 vojáků NATO, a německý Bild oznámil, že jejich rozvědky odhadují, že konfliktu se účastní i přes 400 žoldáků z Academi http://rt.com/news/158212-academi-blackwater-ukraine-military/ .

Ještě horší je, jak varuje zpráva, že průzkumníci NAF oznamují, že uvnitř obležení u Debalceva spatřili tanky NATO (Cauldron). Podle jejich informací je silná možnost, že až 25% z 5 000 – 8 000 obležených vojáků mohou být z NATO http://www.globalresearch.ca/ukraine-military-high-command-confirms-no-russian-invasion-or-regular-troops-presence-of-nato-forces-in-donbass/5431369 .

Podle zdrojů německé výzvědné služby si konflikt vyžádal již více než 50 000 životů http://sputniknews.com/europe/20150208/1017963580.html , avšak ukrajinský president Porošenko odmítl minulý týden jednat o „zeleném koridoru“ https://news.vice.com/article/escape-from-debaltseve-how-one-convoy-made-it-out-of-ukraines-besieged-city , který by umožnil americké a ukrajinské armádě opustit Debalceve, a nadále lhal jak svému lidu, tak západním spojencům, že tyto síly nejsou v obklíčení https://news.vice.com/article/escape-from-debaltseve-how-one-convoy-made-it-out-of-ukraines-besieged-city .

Jak praví zpráva, tvrzení presidenta Porošenka byla tak falešná, že Semen Semenčenko, ukrajinský legislátor a polní velitel, napsal minulý týden na facebook http://www.bloombergview.com/articles/2015-02-10/ukraine-peace-talks-could-be-the-real-deal , že rebelské síly odřízly cestu mezi železničním uzlem Debalceve a Ukrajinou kontrolovaným městem Artemivsk.

„Stratégové, jděte do háje!“ http://www.bloombergview.com/articles/2015-02-10/ukraine-peace-talks-could-be-the-real-deal soptil Semenčenko na ukrajinské vojenské velitele, a jeho zpráva znamená, že ukrajinská vojska jsou doslova v pasti u Debalceva, což vytváří potenciál pro významnou porážku Ukrajiny. Semenčenko nazval mluvčího svého vlastního ministerstva obrany „pohádkářem s výložkami“.

I dnes, jak varují experti Ministerstva ve zprávě, reportér Paul Ronzheimer z německého Bildu poznamenal, že jiný ukrajinský důstojník řekl, že situace v Debalceve je hrozivá, a že „hrozí druhý Illovajsk, masakr ukrajinské armády“ http://www.bild.de/politik/ausland/ukraine/waffenruhe-gebrochen-usa-kritisieren-waffenlieferungen-39802148.bild.html . [English translation HERE]

Největší starostí ministerstva obrany je, jak rovněž uvádí zpráva, že očití svědkové z více než 300 ukrajinských vojáků, kteří se dnes dopoledne vzdali silám povstalců http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-02-17/ukraine-truce-blighted-by-battle-for-key-town-as-monitors-urged , dosvědčují, že američtí důstojníci, kteří jim velí v Debalcevu, jim rozkázali pod pohrůžkou smrti, aby pokračovali v boji a aby mířili na civilisty.

Jakmile ruští vojenští velitelé dostali od povstaleckých sil vyslechnuvších zajaté ukrajinské vojáky tyto zprávy o amerických záměrech, ihned informovali holandské vojenské zástupce, kteří v současné době vykonávají inspekci v jižní, rostovské oblasti Ruska http://sputniknews.com/russia/20150217/1018362543.html v blízkosti ukrajinské hranice.

Avšak ihned poté, co holandští vojenští důstojníci v Rostově informovali velení NATO o pravdivých faktech, USA bezostyšně prohlásily, že do Debalceva míří nový konvoj vojenského vybavení Ruské armády http://time.com/3711527/ukraine-russia-debaltseve-ceasefire/ ... navzdory faktu, že na ruskokrajinské hranici byli jejich vlastní holandští zástupci, kteří jim řekli, že nic takového se neděje.

A jako přechod od absurdity do fantazie, jak praví experti Ministerstva obrany, německý televizní kanál ZDF o pár hodin později ukázal fotografie ruských tanků na Ukrajině, což byla ve skutečnosti patrola ruských tanků v jižní Ossetii v roce 2008 http://rt.com/news/232963-germany-russia-tanks-ukraine/ . To způsobilo, že Permanentní skupina pro monitorování médií http://eclinik.co/tag/permanent-open-committee-of-media-monitoring/ podala stížnost na federální kanál ZDF za falešné informace o situaci na východní Ukrajině, v níž se praví, že „německé zpravodajství o událostech na východní Ukrajině dosáhlo úrovně fantazírování, a nelze je brát vážně.“ http://rt.com/news/232963-germany-russia-tanks-ukraine/

Čínská zpravodajská agentura Xinhua dnes ráno varovala, že Obamův režim není „antiteroristický leader“, ale „antiteroristický breeder“ (pěstitel teroristů) http://sputniknews.com/asia/20150217/1018371228.html. Zpráva ministerstva s politováním konstatuje, že konečný osud stovek Američanů, kteří jsou nyní na východní Ukrajině vydáni svou vládou na smrt, je neznámá, ale že již se v praxi stalo , že USA ve své vietnamské válce opustily téměř 3000 svých vojáků http://en.wikipedia.org/wiki/Missing_in_action a nikdy nedovolily, aby byl jejich pravý osud sdělen truchlícím manželkám, matkám a děte.



February 17, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.



Dodatek Orgonet: 

Pro ty, kdo znají azbuku, zprávy přímo od Donbaské agentury novostí http://dan-news.info/: Ukrajinští vojáci v Debalcevu se masově vzdávají a odevzdávají zbraně: 
http://dan-news.info/defence/ukrainskie-siloviki-v-debalcevo-massovo-sdayut-oruzhie-rukovoditel-administracii-glavy-dnr.html

Украинские силовики в Дебальцево массово сдают оружие — руководитель администрации Главы ДНР

ФЕВРАЛЬ 18, 2015 11:02 // ОБНОВЛЕНО: ФЕВРАЛЬ 18, 2015 11:38
Ukrajinští vojáci v Debalcevu masově skládají zbraně
(Překlad Orgonet)
Doněck 18. února: Ukrajinští vojáci v Debalcevu masově skládají zbraně a vzdávají se povstalcům, prohlásil dnes novinářů vedoucí administrace vedení Doněcké lidové republiky Maksim Leščenko.
V Debalcevu probíhá masové odevzdávání zbraní příslušníky ukrajinské armády,“ řekl Leščenko. Množství těchto lidí se počítá ve stovkách.
Jak potvrdil vedoucí administrace, mnozí z vojáků do poslední chvíle nevěděli, že se nacházejí v kotli. „Lidé přicházejí s mnohočetnými omrzlinami, je jim poskytována lékařská pomoc, jsou postaveny dodatečné polní kuchyně,“ dodal Leščenko.
Podle jeho slov se po nezbytných procedurách bude řešit otázka předání vojáků, kteří se vzdali, jejich rodinám. „Všichni, kteří se vzdali, jsou připravováni na předání svým rodinám, dělají se seznamy. Kolik přesně se jich vzdalo, není možné zatím říci, protože proces stále pokračuje.“
Masové vzdávání se ukrajinských vojáků v Debalcevu trvá již několik dní. Mnozí z nich, kteří byli zanecháni v kotli svými veliteli, potřebují lékařskou pomoc, kterou jim poskytují povstalecké síly Národních republik.





Můžete porovnat se zprávou  idnes, kde tomu říkají, že ukrajinská armáda se stahuje:  Debalceve padlo, mrtvých jsou stovky http://zpravy.idnes.cz/ukrajinska-armada-se-stahuje-z-dobyteho-mesta-debalceve-piw-/zahranicni.aspx?c=A150218_091439_zahranicni_fer#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

19 komentářů:

  1. Česká média jsou žumpa.

    OdpovědětVymazat
  2. Ďakujem za článok. Na odkaz na ides si nechám zájsť chuť - nemám teraz náladu testovať svoju schopnosť nestotoznovat sa so svojimi emóciami, na to mi stačí i pravda.. :-)
    Robo

    OdpovědětVymazat
  3. :) Zpráva z budúcnosti... Konečne sú veci tak ako majú byť a Slovania su zase bratia a susedia bez jedovatého vplyvu Washingtonu a Ukrajina patrí znova k Rusku, potvrdené oficiálne na CNN - http://russian.rt.com/article/74992

    OdpovědětVymazat
  4. To je naprosto skvěle sepsané. Díky

    OdpovědětVymazat
  5. Mě v souvislosti s těma vojskama NATO na ukrajině napadlo... To si třeba nikdo z nich nepustil pusu na špacír a nevykecal doma kam jede ? Nenapsal na twitter, FB, pohled rodině, cokoli? 5000 lidí naprosto loajálních? Neviděl jsem, že by se na to někdo podíval z toho pohledu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chceš prachy? Tak kušuj...Asi takto :D

      Vymazat
    2. Mohou být očipováni nebo "upraveni dle potřeb velení" "než do toho šli" Jeden kamarád z vojenských misí mi v tomto ohledu vyprávěl neuvěřitelné historky. Proto tam už jezdit nechce,přesto že je vojskem zván na další mise.

      Vymazat
  6. Jestli je to pravda, tak to SS zlomí vaz. Je jasné že cenzura koupených presstitutů z Babišova se bude snažit vše zamlčet, ututlat, nejlépe ohlušujícím tichem, prostě hrát mrtvého řepkového brouka. V každém případě to je hnusná zrada na vlastních lidech a to se nezapomíná. V každém případě je jasné že takto dopadají všichni kteří za mrzký penízek slouží Hnusnímu Baráčníkovi Obamovi. A co se týte té pravdy? Vážení presstituti nezapomínejte letošní výročí upálení Mistra Jana Husa. Ten za pravdu položil život. A vy? Styďte se pokud to umíte!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To 16:24 a podobným rétorikom :
      nazývajte prosím ľudí ich pravými menami.

      Vymazat
    2. nepruďte čoveče porád nebo vám to zustane až do duchodu a porádně se ani nenajíte

      Vymazat
  7. Léčil mě doněcký lékař...
    Mami, jsem v zajetí, ale neplač.
    Zašili mi rány a jsem teď jako nový.
    Léčil mě doněcký lékař,
    Unavený, přísný a drsný...
    Léčil mě. Slyšíš, mami? Léčil!
    Střílel jsem na město z Gradů
    A půl nemocnice je v troskách,
    Ale on mě léčil. Prý je to tak správně...
    Mami, já jsem netvor, promiň.
    Zamotali jsme se v řekách lží.
    Celý život si to jako kříž ponesu s sebou.
    Teprve teď se mi otevřely oči...
    Provezli nás po těch místech,
    Kam dopadaly naše granáty.
    A my jsme nevěřili svým očím:
    Co jsme v Donbasu natropili!
    V nemocnicích je plno raněných.
    Každý tu proklíná Kyjev.
    Otec bělejší než plátno
    houpá na rukách mrtvé děťátko...
    Matko – jsem netvor a vrahoun.
    Tady, mami, žádní teroristé nejsou.
    Je tu jen lidský nářek a pláč.
    A my jsme pro ně horší než fašisti.
    Poslali nás, mami, na jatka.
    Velitelům nás nebylo líto.
    Na mě vzbouřenec křikl: „Stůj!“
    „Lehni si usmrkanče!“ A další nadávky.
    Nechtěl po mně střílet.
    On je člověk - a já vrah.
    Vynesl mě z boje, Slyšíš, mami,
    Mě – který jsem prahl po krvi Donbasu!
    Mami, jsem v zajetí, ale neplač.
    Zašili mi rány a jsem teď jako nový.
    Léčil mě doněcký lékař,
    Unavený, přísný a drsný...
    On plnil svou lékařskou povinnost,
    A mě studem polévalo horko.
    Poprvé jsem se zamyslel:
    Kdo potřebuje takovou válku?
    Sergej Gusev

    BE

    OdpovědětVymazat
  8. Presstitúti to istia, od tých sa pravdu nedozvieme :
    Debaľcevo video - niekoľko desiatok vojakov ukrajinskej armády sa vzdalo, "terorista" z Novoruska im sľubuje jedlo, kúpeľ a slobodu :
    https://www.youtube.com/watch?v=dV4WYWpuNWw
    Západné médiá : "Evakuácia z Debaľceva"
    https://www.facebook.com/1452891718289546/photos/a.1453795691532482.1073741827.1452891718289546/1578077972437586/?type=1&theater
    Pre záujemcov o mimomainstreamové informácie o "Rusko - Ukrajinskom" konflikte odporúčam FB stránku Alexander Ivanovič Možajev, kde sú priebežne uvádzané aktuálne info : https://www.facebook.com/pages/Alexander-Ivanovi%C4%8D-Mo%C5%BEajev/1452891718289546?fref=photo
    IvH

    OdpovědětVymazat
  9. Fakt se těším až ozbrojenci přivedou před kamery těch 2200 vojáků NATO, které tam předevčírem obklíčii ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. príhovor Baracka Obamu - http://ulozto.cz/xKyQJRZa/prihovor-baracka-obamu-parodia-28-1-2015-mp4

    OdpovědětVymazat

  11. Česká média mezi rusofobií a objektivitou
    Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/…/Ceska-media-mezi-rusofobii-a-objekt…/
    Nejtvrdší protiruská informační kampaň je vedena překvapivě v Evropě, nikoli za oceánem. Podle zprávy se na první místě v počtu negativních materiálů umístilo Německo. Loni německá média zveřejnila bezmála 9 tisíc materiálů o Rusku, drtivá většina z nich byla neobjektivně kritická. Druhé místo obsadily Spojené státy. A zaslouženě. Na jeden neutrální materiál o Rusku hlídací psi světového četníka odpovídají šesti negativními. Na třetím místě se umístil náš jižní soused – Rakousko
    Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/…/Ceska-media-mezi-rusofobii-a-objekt…/











    Titulky německého tisku v září 1938 | Fronta.cz


    Strašlivé ohyzdnosti českých vraždících banditů Tento zločinecký stát musí být rozbit Vražda bez masky K vojenské službě přinucený sudetský Němec zastřelen Sudetoněmecké statky a podniky zapáleny Čtyři nové oběti české nenávisti Češi zahrabávají tajně mrtvoly Koženým řemenem ubit k smrti Strašné zlo…


    fronta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to Evropa od Rusů a Číňanů po zásluze schytá ! Jen si počkejte, až se začnou plnit další proroctví. Vše je nalajnováno a připraveno ke spuštění...

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.