10. února 2015

Rauni Kilde zemřela, pravděpodobně zavražděna rakovinnou zbraní

Díky čtenáři za následující oznámení. 

Všechny Orgonetovy překlady rozhovorů s Rauni Kilde jsou ode dneška shromážděny na nové stránce blogu: http://orgo-net.blogspot.cz/p/rauni-kilde.html. Vše, co řekla, zůstává aktuální...


Dobrý den.
Jelikož Vaše redakce se zabývala v minulosti i tématem
Mind Control, cíleným EM zářením atd.. paní Dr.Rauni Kilde,
http://orgo-net.blogspot.cz/2009/09/rauni-kilde-pro-dokument-bases-cast.html
uvádím následující zprávu.

Zpráva z evropského dění Zacílených osob - Targeted Individuals: Švédská TV whitetv.se
zveřejnila zprávu, že Dr. Rauni Kilde, jedna z nejaktivnějších
Targeted Individuals - Zacílených osob v Evropě
včera zemřela ve své domovské zemi - Finsku.
Byla velmi čilá i jako přednášející na CHC konferenci v Bruselu 20.11.2014.
Žádné náznaky nemoci neměla. Až posledních pár
týdnů - neobyčejně podezřele rychle se vyvíjející zhoubný nádor.
Okolností úmrtí paní MUDr. Kilde jsou tedy velmi
podezřelé.  Dnešní titulek článku švédské White TV (pozn. Orgonet: alternativní TV) říká,
že byla pravděpodobně zavražděna.
Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde dead, probably murdered




Když hovořila se svým příbuzným před 10 dny,
zmíňovala příčinu náhlého, téměř bleskového
průběhu zhoubného nádoru:
Je to technologie zlomyslného cíleného ozařování, skalární magnetické vlny
vysílané cíleně k ovládání mysli
(beaming technology, mind control scalar waves)

http://www.whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1149.html



Zemřela dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde, pravděpodobně zavražděna
9. února 2015
Zdroj: http://www.whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1149.html
Překlad: OrgoNet





Foto: Rauni na konferenci v Bruselu, listopad 2014

Včera zemřela ve své vlasti, ve Finsku, lékařka dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde, na těžkou rakovinu v celém těle, jak sdělil naší televizi White TV její finský bratranec. Dr. Henning Witte z naší televize hovořil s Rauni před deseti dny telefonem, a netušil, že to je naposledy. Rauni si stěžovala, že náhle dostala rakovinu, jako důsledek cílené paprskové technologie, skalárních vln na kontrolu mysli. Její komplikace byly tak vážné, že musela opustit svůj dům v Norsku a jít do nemocnice ve Finsku, kde žije její milý bratranec. Stěžovala si, že v norské nemocnici jí proti její vůli chtěli dávat morfium, a ona je na ně alergická. Během posledního týdne už nebylo možno s Rauni hovořit a lékaři konstatovali smrt.

Dr. Rauni Kilde byla velmi známa po celém světa pro svou osvícenost v tématech reinkanace, UFO a kontrola mysli. Učila, že se nesmíme bát smrti, protože skutečná smrt neexistuje, že pouze astrální tělo a duše opouštějí lidské tělo. Věděla tom, protože měla mimotělní zkušenosti.

Byla to velmi statečná žena a trpěla mnoha pokusy ukončit její život a různými druhy obtěžování, zejména elektronickým. Temné síly neměly rády její práci, kterou otvírala oči lidstvu.

Když se Henning Witte setkal naposledy osobně s Rauni Kilde na Konferenci o skrytém obtěžování v Bruselu 20. listopadu 2014 http://www.whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1019-foerst-europeiska-mind-control-konferens-i-bryssel.html , Rauni byla naprosto fit a zdráva. Ani známka nemoci, natož rakoviny. Všimněte si výrazu jejího těla na videu, které zaznamenává její poslední řeč o čipech při kontrole mysli.

Rauni a Henning byli společně s Magnusem Olsonem v komisi EUCACH http://www.whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/575-ny-europeisk-foerening-foer-targetad-individualsmind-control-eucach.html , což je první evropská asociace pro lidí zaměřené zbraněmi kontroly mysli a oběti elektronického obtěžování http://www.whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/660-tankekontrollmind-control-introduktion-av-lars-drudgaard.html .

Dalším důvodem k zabití Rauni Kilde byla její poslední kniha. Stěžovala si na problémy se svým vydavatelem, který způsobil vážné opoždění knihy. Můžeme jenom doufat, že kniha bude vydána tak, jak Rauni chtěla. Byla jedinou autorkou.

Smrt dr. Rauni Kilde je obrovskou ztrátou pro lidstvo, protože málokdo vlastní kombinaci tak obrovských znalostí a pedagogických schopností při vysvětlování nejtajnějších témat světa.

Rauni, velice nám chybíš! Děkujeme ti za veškeré tvé úsilí a dary pro nás všechny! Díky tobě se věci mění! Nashledanou!


Videa a články na White TV (nelekejte se švédštiny, Rauni mluví anglicky):

Dr. Rauni Kilde on chips in Mind Control;
Läkaren Dr. Rauni Kilde förklarar Mind Control;
Världens första Mind Control konferens i Bryssel;
Ny europeisk förening för targeted individuals/Mind Control: EUCACH;
USA misstänks mördad Hugo Chavez då cancer kan induceras med strålningsvapen;


P. S. Orgonet:
Dr. Rauni Kilde byla svého času po dlouhou dobu mou naprosto fascinující obrovskou učitelkou, o čemž svědčí do češtiny otitulkovaná videa a jejich přepisy publikované na Orgonetu. Všechny najdete pod štítkem Rauni Kilde - viz pod článkem. Možná některá z těch videí byla už googlem/overstreamem stažena, ani nevím, ale přepisy zůstanou, a nebylo jich málo ...
Odstraňování nepohodlných lidí intenzívně probíhá, o tom není pochyb. I Steven Greer byl před pár lety stižen cílenou rychlou rakovinou http://orgo-net.blogspot.cz/2011/01/dalsi-svedectvi-o-tajnych-programech.html , ale přežil (stejně jako jeho přítel Colin Andrews)  ... Touto formou rakoviny byl zavražděn i nepohodlný venezuelský prezident Hugo Chavez http://orgo-net.blogspot.cz/2013/03/smrt-chaveze-zpusobila-americka.html a vynálezce lidských chipů Pawelec (svědectví anglicky http://www.colinandrews.net/Greer-Pawelec-Testimony.html )

O život Rauni Kilde bylo neustále usilováno, ale nebála se. Vždyť jak učila, smrt neexistuje ... 

Její smrt určitě přivede další lidi k tomu, že se seznámí s jejími informacemi. I zde rozhodně vyberu něco ke znovupublikování, jen co zbude chvilka. Možná to přeorganizuju, aby to bylo přehledné. Zatím viz štítek pod článkem.


34 komentářů:

  1. Děkuji paní Rauni za mnohé,pomohla mi v tom,jak naložit s vlastním strachem.Už se tolik nebojím a snažím se něco dělat.
    Bude nás jistě po očku sledovat jak si vedeme.
    Dita

    OdpovědětVymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=C_rvHH1C_hw

    OdpovědětVymazat
  3. a v TV o tom nebude ani hovno určitě, tohle by se měl každý dozvědět
    včera jsem zrovna uploadnul jedno z jejich starších videí na vimeo, ani by mě ale ani ve snu nenapadlo, že se tu dnes objeví taková zpráva, moc ji obdivuji jak byla statečná a veřejně vystupovala a tématu, o kterém jen pár statečných si troufá hovořit veřejně
    smekám a doufám, že se na ni nezapomene i na to jak zemřela

    OdpovědětVymazat
  4. Ke konci tohoto videa zhruba 1:27:00 se zmiňuje jakou smrtí zemře.
    Dr. Rauni Kilde - O utajovaném pozadí světa, nadvládě mocných a nebezpečích kolem nás. (cz)

    https://www.youtube.com/watch?v=qZIgaxxvtBk

    OdpovědětVymazat
  5. V jednom z prvnich prekladu na orgonetu pred asi cca 6 roky, ona tam tenkrat rekla, ze bude zabita nejakou elektronickou zbrani, ona to vedela....pamatujete si to? Dekujeme Rauni zaslouzis si odpocinek po teto narocne misi! ....:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V jednom dokumentu dokonce ukazovali zvláštní pistoli, kterou agenti NSA vstřelují do těla oběti toxické plutonium (jehličku plutonia, která jen štípne asi jako komár), které vyvolá pomalou, ale zato velmi těžkou otravu těla, a z toho plynoucí rychlé bujení nádorů, metastázy apod. V jiném dokumentu bylo zas to, že jistou elektromagnetickou pulzní technololgií lze vyvolat různé typy rakoviny tak, že se "sejmou energetické otisky" takové nemoci, a modulují, vysílají se zesíleně na oběť. Tělo na neviditelnou vlnami a pulzy takto z vnějšku importovanou rakovinu reaguje skutečným zhoubným bujením, a nikdo neodhalí, odkud se "to" v člověku vzalo !
      Zasažená oběť je udržována v tomto smrtícím poli prakticky nepřetržitě, čímž nemá šanci se proti tomu nijak bránit. Konečně se objevil i dokument, kde byla prezentována ultrazvuková zbraň, která dokázala na dálku u lidí vyvolat silný infarkt nebo mozkovou mrtvici. A to i přes zdivo, beton nebo silnou vrstvu vody (v moři). Ono stačí, když policie nebo vojsko v poslední době spustí proti demonstrantům L-radary na střeše zásahových vozidel, a přibude hnedle nějaký počet nedoslýchavých nebo dokonce hluchých, příp.krvácejících z nosu a uší.

      Vymazat
  6. Tak mě napadá, proč tolik léčitelů a moudrých učitelů ducha umírá na rakovinu? Říká se, že je to tím, že pomáhají příliš monoho nemocným a vlastně už ani pomáhat někde neměli, ale kdo ví, jak to vlastně je...:-( JaJi

    OdpovědětVymazat
  7. ..... tož mohla by to holka ještě trošku poladit z jiné dimenze :-D zdravím jí tímto do multidimenze :-D ......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokiaľ ju nečaká ďalší život na tejto planéte Zem, a nerodí sa tu znova ako bábätko v podobe dievčatka, alebo chlapčeka. Myslím, že je to až veľmi pravdepodobné, žiaľ (alebo možno nie žiaľ, ČO JA UŽ S ISTOTOU LEN VIEM, čo a ako má byť...).
      Kto vie, ako je to s tou piatou dimenziou a podobne...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Marku bude nejlepší když se budeme starat o tu svou 3D dimenzi, a nenecháme ji zničit fašisty, neb se o to tuze snaží

      Vymazat
  8. To je mi moc lito . Klidnou cestu Vám přeji pani Rauni Kilde.

    OdpovědětVymazat
  9. Velká to žena! ...Do poslední chvíle bojovala ...
    Sláva její Duši !
    U nás se to děje také.Znám několik případů u léčitelů, náhlá rakovina a smrt...

    OdpovědětVymazat
  10. Slyšela jsem názor, že se málo čistí, nemeditují, pracují od rána do večera a pochytají na sebe kde co. Také pracuji s lidmi, beru málo klientů, sportuji téměř denně, navštěvuji mše a čtu orgonet, což vše mi jistě dává sílu a ochranu. Ve Štemberku žil léčitel přírodní pan Svoboda a toho údajně také odeslali násilím nahoru...

    OdpovědětVymazat
  11. 99% pravda (Satanova pravda), je stále lež. Opatrně s těmi vašemi dimenzemi a astrály, člověk žije na zemi . Takhle jen na sebe vpouštíte démonské bytosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neviem ako s tými démonskými bytosťami ktoré spomínaš, ale ...áno, opatrne s dimenziami a podobne.... NEMÁ TO KTO OVERIŤ, je nám to len podsúvané. Možno je to pravda, možno to pravda nie je. JE TO 50 : 50.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Nene je to stále 99 : 1. Tedy 99% lži, 1% pravdy !

      Vymazat
  12. Všetká česť tejto slobodnej duši, ktorá odhaľovala podvodné praktiky temných vládnúcich sil tejto našej planéty. Svoju úlohu aj tak splnila a my môžeme dostať jej informácie o podlých machináciách nacistickej frakcie sionisticko-chazarských podvodníkoch, ťahajúcich za nitky všetkých dôležitých rodín a firiem na tejto planéte. Vďaka za to všetko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja sa len divím, že ako je potom možné, že takému Davidovi Ickemu sa zatiaľ nič nestalo....... Ten na seba upútava pozornosť viac než upútavala Rauni Kilde, nie ? ...Napr. o nej som počul len raz (pred časom tu na Orgonete), a dám ruku do ohňa za to, že kebyže sa opýtam dajme tomu 10 000 slovákov či čechov či poznajú buď Ickeho, Kilde, alebo oboch, tak veľkká väčšina bude poznať len Ickeho. Ale Icke žije, a Rauni nie............. Prečo ? Asi som naivný, keď na to chcem dostať odpoveď :D...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. To,že ji neznáš Ty , neznamená, že Rauni neznají ostatní ...

      Vymazat
    3. Icke řekl v jednom rozhovoru,že to není v jeho paradigmatu,aby byl takto obtěžován a ničen. To je vlastně jeho ochrana. Viděj ho, sledujou ho,ale on si "jen nedovede představit", že mu to ublíží. A tak se to nestane ....... jako se mě nestane, že budu držet hubu a krok ( neumím si to totiž představit :-D a navíc to mám v genech už několik generací )

      Vymazat
    4. D.Icke si může říkat co chce, ale nejednou jsem jej zastihl při jeho přednáškách, že cosi skrývá, a na druhé straně bez vysvětlování vypouští "pravdy", které jeho činnost znevěrohodňují. Vsouvá to tam docela nenápadně, a jen opravdu pozorní diváci a posluchači si všimnou "něčeho divného". Jakoby ten ocas to kopyto občas chtě nechtě vyčouhly. Myslím si proto, že ani on není prost alespoň nějaké formy manipulace.

      Vymazat
    5. Výborný postreh; Presne to D. Icke robí. Je s veľkou pravdepodobnosťou ICH človek.

      Vymazat
    6. Tzn.dokud bude provozovat JEJICH divadlo iluzí, nic se mu nestane.

      Vymazat
  13. vŽDY JSEM SI RÁDA POSLECHLA VŠE, O ČEM NÁM VYPRÁVĚLA,MNOHO VĚDĚLA A ZNALA-PŘEJI VČECHNO DOBRÉ
    V JEJÍ DALŠÍ POUTI--NA TUTO NEOHROŽENOU ŽENU BUDU VZPOMÍNAT S LÁSKOU--LIBUŠE

    OdpovědětVymazat
  14. Jenom zde chci říct takovou malou poznámku, že se paní Rauni taky v něčem mýlila. Říkala, že Einstein byl vědcem všech dob. Omyl. Byl to pouhý zloděj nápadů jiných lidí (třeba i své geniální manželky matematičky Milevy, kterou dokonce přinutil, aby se vzdala své dcerušky, kterou měla s ním- byla totiž pro něj bezcenná, protože nebyla židovka). U nebohého Nikoly Tesly kradli všichni, včetně Markoniho, který za jeho ukradené vynálezy dostal Nobelovu cenu. Děti se učí o Edisonovi, ale o Teslovi nikoliv, přestože Edison byl nemorální hajzl, který házel klacky Teslovi pod nohy kde se jen dalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to je jako v této době.
      Kdo umí , tak je nejlepší ho pomluvit a zaslapat do země.Sláva a úspěch se trestá !

      Vymazat
    2. Bohužel, mnozí proslavení vědci židovského původu z úhlu dnešního pohledu neboli pod tlakem různých odhalení opravdu vrhají stín podezření, zda jejich výsledky,objevy, myšlenky jsou skutečně jen jejich, a ne vykradené od zdatnějších kolegů či konkurentů nežidovského původu ! Tím zde neotvírám nějaké etnické třenice, ale jen konstatuji, co bylo objeveno, odhaleno příp.naznačeno,neboli kam vedou nebo se ztrácí stopy.

      Vymazat
  15. Kdo se může dostat do astrálu a není čistá duše tak to málokdy dopadne dobře. J

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stanou se jen dvě věci : jako nečistý buďto shoří jak vích slámy ve Světle, nebo před ním uteče do Tmy. Nečistí se totiž Světla bojí jak čert kříže.

      Vymazat
  16. Pani Rauni Kilde nás opustila, jej duša odletela "do neba", aby sa prevtelila na inej planéte a získala ďaľšie skúsenosti. Postavím otázku tak, že či ukončenie jej pozemskej cesty bolo násilné a spôsoberné silami zla? Alebo pani Rauni úspešne vykonala všetko, čo jej bolo uložené pri narodení a preto mohla odísť "získavať daľšie skúsenosti". Teda v konečnom súboji dobra a zla, alebo Boha a Satana víťazia sily dobra, alebo nie? Kto nám na to odpovie: Obama. dalajláma, Putin, pápež, Merkelová atď?

    OdpovědětVymazat
  17. Tak snad uz jí je někde lépe než tady na Zemi.Lidé jsou jen nabubřelý náfukové,nevím na co...přitom jsme ve vesmíru úplné nic,bojujeme mezi sebou už od Adama a Evy,všude samé násilí,ale dinosauři už taky dávno vyhynuli,tak teď je řada na lidech,pro planetu už nemají žádný přínos,jen všechno ničí....

    OdpovědětVymazat
  18. Takových lidí je víc,vzájemně se propojují myslí,jsou napojeni na astrál a staví stěnu proti temným silám.Povede se,ale nebude to jednoduché.Kdo můžete,pošlete energii Velké matce-Zemi.Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  19. Pozor na prodavače iluzí,pozor na podvodníky,však třikrát pozor na duchovně nevzdělané,kteří chtějí páchat dobro. Slepý slepého vede a oba padnou do propasti.

    OdpovědětVymazat
  20. Milujme sebe a vse kolem sebe. Vsechny lidi a zvirata. Milujme i ty,kteri nam skodi. Kazdy den alespon na jednu minutu jdete do sebe a rozdejte lasku do celeho sveta. Minutu jednoho dne.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.