21. února 2015

Před sto lety Rusko a Čína vytvořily FED

Díky čtenářům, kteří mi zaslali odkaz na zajímavý článek:

PŘED STO LETY RUSKO A ČÍNA VYTVOŘILY FED 


http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2015/02/pred-sto-lety-rusko-cina-vytvorily-fed-1.html
Zdroj:
Překlad: Vlabi



Před časem jsme zde zveřejnili řadu článků o událostech kolem údajné popravy carské rodiny, které čerpaly z informací historika carské rodiny Sergeje Želenkova. Na tyto události přímo navazují další překvapivá sdělení tohoto historika, která rozčeřila hladinu veřejného mínění v Rusku snad více než sdělení o rodině Nikolaje II. Nabízíme vám překlad první části jeho rozhovoru na toto téma, který poskytl internetovým novinám "Prezident".

Foto: Sergej Želenkov
Vlabi


Jak píší „Argumenty týdne“ je to už více jak sto let, co Rusko vede nevyhlášenou válku. Válku proti světovým finančním klanům, které kvůli úplnému a konečnému vítězství nad námi používají všechny metody: podplácení, vydírání i vraždy. Málokdo například ví, že Federální rezervní systém USA je ve skutečnosti produktem notoricky známých Rotschildů. A jak se ukázalo, je navíc založen na ruském zlatě.

Dopisovatel vydání „Argumentů týdne“ se setkal se Sergejem Želenkovem, historikem carské rodiny, který se už více jak čtvrt století noří do soukromých i veřejných archívů a setkává se s potomky těch, kdo na přelomu 19. a 20. století byli v samotném centru událostí. Nedávno se se Sergejem Želenkovem setkal i dopisovatel internetových novin „Prezident“.


Alexandr a Lincoln podlehli Rotschildovi

Významný byl rok 1862 od narození Krista. Ruské impérium se po porážce v Krymské válce začalo „zvedat z kolenou“. V Novgorodu probíhaly oslavy tisíce let od vzniku Ruska. Sotva před rokem bylo zrušeno nevolnictví. Začínají revoluční vojenské reformy. Alexandr II. získává světovou proslulost. Nazývají ho a odteď navždy ho nazývat budou carem-osvoboditelem.

V tutéž dobu se tajně ze všech koutů velké a obrovské říše na základě zvláštního nařízení imperátora sjíždějí na Krym, přesněji do Sevastopolu, podivné vojenské kolony. Obvykle to jsou jeden nebo dva kryté vozy obklopené padesáti vybranými kozáky. 

„Jménem cara,“ - volají, když si mění koně v hostincích. 

„Snad ne zase válka?“ - křižují se rolníci. 

Bylo to však prostší: na Krym se vezlo zlato říše. Čekala ho dlouhá cesta – do hor Španělska.
Mezitím na druhé straně světa, v Americe, zuří občanská válka Severu proti Jihu. Prezident-idealista Abraham Lincoln tam bojoval nejen s otrokáři, ale také s evropsko-anglickým bankovním klanem Rotschildů, kteří aktivně pomáhali Jihu na pokyn světové intrikánky-královny Viktorie. V Londýně na to neradi vzpomínají, ale jak se říká, z písně slova nevymažeš.

„Alexandr a Lincoln se shodli na společném nepřátelství k Rotschildům, jejichž nezbedné ručky se ponořily nejen do evropské, britské a americké ekonomiky, ale i do mezinárodní politiky. Radili jak Washingtonu, tak i Petrohradu, podplácejíce při tom politiky i vysoké úředníky obou stran. Osamělé státy se jednomu z největších finančních klanů nedokázaly finančně postavit. Tehdy se oba vládci rozhodli vytvořit společný rusko-americký trust, za jehož prostředky by bylo možné podpořit dynamičtější rozvoj ekonomiky obou zemí. Přitom jak Alexandr, tak i Lincoln měli vůči Rotschildům i osobní výhrady. Ale platilo to i obráceně – i tito finančníci viděli v americkém prezidentovi svého nepřítele číslo jedna za jeho odmítnutí obnovit zvláštní Centrální banku Ameriky a zavést do ní zlatý ekvivalent dolaru, při čemž velká část světového zlata už patřila Rotschildům,“ - vypráví historik carské rodiny Sergej Želenkov.

Je zajímavé, že Rotschildi financovali nejen Jih skrze svou pařížskou banku, ale i Sever – přes banku londýnskou. Mezitím se tento klan pokusil založit i jimi kontrolovanou Centrální banku v Rusku, ale Alexandr II. jejich plány zmařil.

Ruský monarcha se však neomezil jen na projevení sympatií svému zaoceánskému kolegovi. Z jeho nejvyššího nařízení k břehům Ameriky, přesněji San Francisca, 7. listopadu 1863 připlula eskadra ruské imperátorské mořské flotily pod velením kontradmirála Stěpana Lesovského. Vzápětí za ním zakotvila i Tichomořská eskadra admirála Andreje Popova. Celým světem proběhly hlasité hrozby ruského imperátora: „V případě, že Anglie a Francie poskytnou vojenskou nebo jakoukoli jinou pomoc Jihu, Rusko to bude chápat jako vyhlášení války.“ Londýn i Paříž byly zticha.

Zatímco probíhaly mezinárodní hrátky, na Krymu se shromáždilo téměř 50 tun zlatých prutů určených na vytvoření rusko-amerického trustu. Loděmi Ruské společnosti pro dopravu a obchod (ROPiT) bylo zlato - za doprovodu speciální vojenské jednotky 19 lidí vybraných osobně samovládcem celé Rusi - převezeno do zvláštního trezoru ve španělských horách. Celou operaci řídil úředník pro zvláštní účely z ministerstva vnitřních záležitostí a civilní poradce Platon Kuskov.

Ale celý projekt už se nepodařilo uskutečnit. V divadle byl zavražděn Abraham Lincoln a o několik let později na následky dalšího atentátu zemřel i Alexandr II. Zlato zůstalo ve Španělsku. 
Byla to náhoda, že oba nepřátelé Rotschildů byli zavražděni a tím otevřeli klanu cestu ke světové finanční nadvládě?



2. část: http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2015/02/pred-sto-lety-rusko-cina-vytvorily-fed-2.html


3. část: http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2015/02/pred-sto-lety-rusko-cina-vytvorily-fed-3.html



(©)2015 myslenkyocemkoli.blogspot.com
Článek je povoleno publikovat v celé a nezměněné podobě s uvedením zdroje.

20 komentářů:

  1. http://www.novinky.cz/veda-skoly/195763-rusky-matematicky-genius-opet-odmitl-premii-milion-dolaru.html

    OdpovědětVymazat
  2. je tam takový Putinuv komentářík http://outsidermedia.cz/s-kruzitkem-k-atlasu-s-uzasem-na-zadek/

    OdpovědětVymazat
  3. A tak se děje do dnešních dnů ve světové politice. Za vším hledej Žida ! Nemusíš souhlasit, ale nic s tím nenaděláš.

    OdpovědětVymazat
  4. No tak samozřejmě, že to žádná náhoda nebyla, že zemřel Lincoln i Alexandr II. Dojel na to i prezident Kennedy i jeho bratr, že se chtěli vzepřít banksterům. V této souvislosti je zajímavý i vznik FEDu. Proti jeho vzniku byli i všichni významní evropští průmyslníci. No tak je I.P. Morgan pozval na loď Titanic- pojďme si o tom všichni na luxusní lodi podiskutovat. No a pak je pár zasvěcených, včetně kapitána a telegrafisty nechali potopit s pomocí výbušniny a ještě si za to nechali od pojišťoven zaplatit těžké prachy- stejně jako Silverstein u dvojiček WTC.
    Zkrátka a dobře celá historie je kompletně vymyšlená, jak na to přišel i Jaroslav Dušek a děti se učí ve školách úplné kraviny. Stejné kraviny jako třeba o Petru I. Velikém, který vůbec nebyl veliký. On byl totiž na svých cestách po západě vyměněn za dvojníka, který pak prováděl genocidu na Slovanech. Odstranil i svou matku (protože věděla, že to není její syn, a popravil svého syna, protože věděl, že to není jeho otec). Třeba skutečným vlastencem Byl Ivan Hrozný, který ve skutečnosti vůbec nebyl hrozný, protože země za jeho vlády vzkvétala a oproti Petrovi, který dal popravit miliony lidí, on popravil jen pár vlastizrádců. Tak o tomhle je his-tory, jen samé lži a nikde žádná pravda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednou ještě na základce se nás učitelka dějepisu na konci roku zeptala, co jsme se prej naučili a já ani nevím jak jsem okamžitě vykřikl: NIC! No málem jsem z toho měl průser, ale nakonec to vyšumělo, každopádně dnes už vím, proč se tak stalo. Intuitivně jsem měl k dějepisu odpor, jelikož dnes už vím, co jsou to za sračky. Takže to nebyl žádnej Rozum, ten by nikdy neřekl nic, ten je naopak schopnej uvěřit těm kecům, ale v mém případě je to jinak, nejsem už totiž tuplovanej materialista, kterej věří jen v hmotu a rozum, ale když se nad tím tak zamýšlím, tak jsem vlastně nikdy nebyl takovej, i když jsem třeba ledacos nevěděl a dělo se mi, tak dnes už to vím. Každopádně problém je v tom, že za pravdu si nic nekoupíš, naopak si ještě každýho znepřátelíš, proto všichni chtějí slyšet jenom samý "pěkný" věci. Takže to pak dopadá, že s kým se bavit a o čem, když se nechceš přetvařovat a řešit události na základě mainstream (dez)informací, protože nikdo není takový "blázen", aby byl schopen se zamyslet, jak moc objektivní ty média jsou, zvláště když skoro každý chce být "normální", takže cokoliv smrdí "konspirační" teorií, tak automaticky na to plive, jako na nesmysly, aniž by se na ty informace podíval a zamyslel se nad tím, jestli to dává či nedává smysl, ale rovnou to zavrhne, bezmyšlenkovitě. To je však jen důkaz, že vlastně vůbec nemyslí, ale jen přijímá, co je mu řečeno, že má a co mu ti stejný řeknou, že nemá brát, tak prostě nebere, aniž by tomu dal jakoukoliv šanci.

      Vymazat
    2. Nezapomínejte, že dějiny píšou vítězové, nebo ti, co vládnou impériím. Pravda by byl jejich hrob. Proto se dodnes leccos tají, překrucuje, vylhává a podsouvá, aby byly masy nakrmeny, a koza zůstala celá.

      Vymazat
  5. Se omlouvám, jsem to trochu popletla. Petr „Veliký“ neodstranil do kláštera svou matku, ta byla v té době, kdy se vrátil ze západu již mrtva, ale svou manželku, kterou před cestou na západ velmi miloval a svou sestru. Zde je trochu informací o jeho skutečném působení v Rusku:
    http://leva-net.webnode.cz/products/zamlcena-historie-ruska-3-/
    Pravděpodobně to byl pirát, který sloužil kdovíkomu. Proto ani neudivuje, že si za novou ženu nevybral nějakou ruskou šlechtičnu, ale jakousi pochybnou poběhlici.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch ukradených identit zvláště ve 20.stol. bylo daleko více stejně, jako mnohé vyvolencovy krycí legendy. Manipulovalo se událostmi i veřejným míněním tak, aby se dosáhlo kýženého historického byť uměle vyvolaného počinu. A to se v dějepisech počítá, zkouší a známkuje - brrr jak odporné !

      Vymazat
  6. http://www.czechfreepress.cz/emil-kalabus/valecna-zavislost-by-mela-byt-povinnou-cetbou-na-americkych-skolach-protoze-podava-pravdivou-historii-valecne-kultury-usa.html

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5565-proroctvi-americkych-indianu-a-budoucnost-planety

    OdpovědětVymazat
  8. http://www.deepakchopra.cz/wp-content/uploads/2014/04/10_veci_Deepak_Chopra.pdf

    OdpovědětVymazat
  9. No, ten pán (Sergej Želenkov) mluví trochu bláznivě, ale zas tak "mimo" to být nemusí. Víte, ono existuje jedno takové tajemství. Židé sami o sobě většinou nic nevymysleli. Jejich rozum je celý postaven na "zisku z obchodu". To znamená, že na čem vycítí, že se dá zbohatnout, to si koupí (kupovali, "vykšeftovali") Tuto vlastnost dědí z generace na generaci už od Abrahama. Tuto vlastnost, gen (vycítit dobrý kšeft včas) Slovanské národy nemají, nedědí. Pokud není předek, rodič žid. To je fakt a nechci tímto vyjadřovat svůj postoj vůči tomuto etniku. diaspoře.
    I "nápad" je možné získat, koupit a stát se géniem. Když víš, jak na to. Takže, i otázka Fedu může být trochu složitější, než se zdá

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se týká i vynálezů, kultury a umění. Pokud máš dost peněz, můžeš si koupit cokoli, a být kýmkoli.

      Vymazat
  10. .. takže v rodokmenu nemám židov, lebo neviem nič predať..., všetko rozdávam :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní 21:24
      To Vaše :-D nevím, jak chápat, ale je to tak. My Slované máme prostě potřebu "těšit" druhé. A v tom se od diaspory lišíme

      dan.

      Vymazat
    2. Slované ne že by neuměli obchodovat a kalkulovat. To umějí národy celého světa přibližně stejně. Ale jen arab a žid dělají nemravné obchody, proto se jim daří, a hromadí peněz a moci víc, než jiní a než je zdrávo !

      Vymazat
  11. Četla jsem na Matrixu 2001 článek o FEDU--majiteli měli být 88 procenty ROMANOVCI a12 procenty ROTSCHILDOVÉ.právě od
    Rodschildů přišel příkaz k likvidaci carské rodiny Romanovců.Nejdříve ale měli zajistit určité dokumenty---šušká se o zakládajícich
    dokumentech amerického FEDU a skrze Nikolaje druhéhoje dnešní Ruská federace jako jeho Zákonný dědic--MAJITEL. Je tu nejžhavější současnost.Je to velmi dobrý článek---silně nabitý informacemi--LM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se nedivte - evropský žid (Rotschild) půjde do kšeftu zase jenom s židem (zde Chazaři na Rusi). Oni ví, že to s jinými fungovat nebude, protože mají jedno heslo : okrást Gojima není nemravné a není ani proti Zákonu. Proto...

      Vymazat
  12. Lide nechteji slyset pravdu, protoze by museli zacit vic myslet a davat si veci do souvislosti, ale na to jsou uz prilis lini, ted uz jen funguje pravo silnejsiho, kultura totalne upada, az nas prevalcuji muslimove tak vsichni zase skoncime u klacku jako kdysi.Cela lidska civilizace jde do kopru, vse co vybudovala prevalcuji primitivni bojovnici z Is...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.