3. února 2015

Krušné hory pod radiací, radar Brdy vyrábí sněhové přeháňky

Na tyto dny plánují u nás klimavýrobci celkem mírné zimní počasí, občasné sněhové přeháňky.

Od počátku ledna je možno pozorovat na radarovém zobrazení Česka zvláštní srážkový design.

Nad Krušnými horami se od té doby téměř nepřetržitě zobrazuje zelený pruh, který normálně znamená silnější srážky, Ten pruh se tam drží neustále, bez ohledu na to, zda přechází nějaká oblačná fronta či ne. Myslím, že tam nemůže celou dobu bez ustání sněžit, to už by tam měli metry ...



Na animaci z 9. 1. 2015 je vidět, jak je ten zelený pruh stabilní i při průchodu "fronty".

http://youtu.be/N1bfmidTKco



Toho 9. 1. to ještě vypadalo, že ten pruh by mohly být opravdové srážky, ale vzhledem k tomu, že se to tam drží až dodnes, to zřejmě budou tzv. falešné srážky. Ale to zobrazení naznačuje, že zřejmě do té oblasti je směrována nepřetržitě nějaká radiační frekvence.

S tímto pruhem je zřejmě spojen i fakt, že po území Česka se občas objevují jako "vyrážky" zeleně zobrazené čtvercové mraky, z nichž zřejmě opravdu padají ony sněhové přeháňky.
V posledních dnech se dokonce zobrazují v paprscích vycházejících od radaru Brdy.






Na následující animaci z 2. 2. 2015  je vidět, jak se tyto přeháňky "vyrážejí" současně ...

http://youtu.be/JZXkmvz31No



Oblačnost nad Českem je formována do rámce pravidelného čtverce, který téměř nepřesahuje naše hranice. Morava má svůj vlastní vzorec.

Zřejmě sem působí stálá radiace, která se občas kříží s impulzy z radarů, což vytváří ony srážky.

Obzvláště silné působení je zřejmě na oblast Krušných hor, uvidíme, zda se tam náhodou nebude za čas dít něco mimořádného. Ona je to oblast s občasnou seismickou aktivitou.

13 komentářů:

  1. Díky za potvrzení. Jak jsem to tak sledoval, stále jsem si říkal, co že se z krušných hor ten "sražkový mrak" ani nehne. Je tam vážně pořád i ted. Do toho v průběhu ledna až příliš často brdský radar "neradaroval".

    OdpovědětVymazat
  2. Na radary se dívám několikrát denně. Už jsem si této věci všimla vícekrát a říkala jsem si, že je to divné..... I dnes je tam oblačnost opět.
    Marie.

    OdpovědětVymazat
  3. Musí se uznat, že postřeh máte opravdu dobrý, jen ten úsudek, jen ten úsudek... Předpokládám, že závada brdského radaru tady asi nikoho nenapadla, ale spíš se nehodí tzv. "do krámu", protože tím se nedají strašit lidi. Ale nemusíte se bát... přestože se opravdu jedná o závadu, protože radar jde lidově řečeno do kopru, neb má už své odkrouceno, nový je již na cestě, takže vaše aktivy se strašením lidí budou moct vesele pokračovat :-).
    Jako poznámku pod čarou bych si snad jen dovolil navrhnout, abyste se jeli podívat do míst, kde se občas vyskytují ony "falešné" odrazy, abyste se sami přesvědčili, jaké je tam počasí. Nebo pokud jste jen borci od klávesnice, tak si najděte družicové snímky ze stejného termínu a můžete porovnávat... Ale já vím, družicové snímky jsou taky manipulovány... takže vám nezbývá, než se jet osobně přesvědčit... ale to taky neuděláte, protože byste se mohli přesvědčit o opaku vašeho mínění a to by bylo nepříjemné vystřízlivění :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že radar Brdy hapruje a opravuje se (třeba zrovna dneska), to si každý může u vás přečíst. Jenže já, co mám ten "chybný úsudek", si myslím, že nejde o poruchové zobrazování srážek, ale když tak o poruchu ovlivňování srážek. A ještě spíše o upgrade radaru na vyšší level ovlivňování počasí.
      Že v Krušných horách celý měsíc neprší/nesněží, to vím, aniž tam musím jezdit. Od toho jsou přece vaše meteostanice v terénu.
      Družicové snímky oblačnosti o srážkách naprosto nic nevypovídají. I "fronty" mohou projít naprosto beze srážek, a i z "nulové oblačnosti" mohou umělým zásahem vzejít přívalové srážky.

      Vymazat
    2. Povězte, Vy vážně věříte tomu, co tu píšete? Kdyby se Vaše domněnky zakládaly aspoň na nějakých faktech, tak neřeknu, ale tohle mi hlava fakt nebere. Radar nemá problémy se zobrazováním srážek, ale harwarové problémy. Je starý a každou chvíli se nějaká jeho součástka rozbije. Mechanismus chodu antény už nefunguje tak, jak má a anténa tím pádem zabírá místa, která dřív nezabírala... tedy odrazy hlavně v Krušných horách jsou prostě odrazy terénu, který dříve nebyl v záběru radaru.
      Máte pravdu, že družicové snímky o srážkách přímo nevypovídají, ale dokáží zobrazit každou oblačnost. A pokud tam není oblačnost, ale radar přesto ukazuje "srážky", lze se dovtípit, že bude něco špatně.
      Kdyby jste se o problematiku opravdu skutečně a objektivně zajímal, nikdy nenapíšete, co tvrdíte. Jednostranný pohled, který fanaticky odmítá jakoukoliv jinou variantu, je slepý. Ale samozřejmě chápu, že psychologicky je daleko atraktivnější "věřit záhadám", konspiračním teoriím, atd., než holým a nudným faktům. To dneska nikoho moc nevzrušuje. Hlavně ta představa, že člověk tzv. na něco přišel a odhalil nějakou "boudu", že přišel na spiknutí, to musí být paráda... "Oni mají neomezenou moc, finance, nekonečné množství energie na ovládání počasí na celém světě a já jsem na to přišel a teď tu o tom píšu a dokažte mi, že nemám pravdu" :-)

      Vymazat
    3. strýco presne ste to vystihol v poslední vete a ešte dodám že sú chorí:-)

      Vymazat
  4. Je docela možné, že vysílače veškeré srážky tlačí na jednu hromadu. Viz. ten zelený pruh. Až bude "plno" mohou to nechat (vypršet, vysněžit) třebas nad Francií . Uvidíme, kde bude příští týden "jarní nadělení"

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo dan máš pravdu. taky jsem si už všiml, jak na jihu Čech "kontejnerujou" oblačnost do obludných rozměrů, a pak ji "odfouknou" někam neznámo kam, aniž by spadla jediná kapka nebo vločka. Myslím si, že to "kontejnerování" oblačnosti si už všimlo hodně lidí. Důsledkem pro oblast, kde se oblačnost "kontejneruje" je to, že tam klimateroristi kradou odpařováním vodu, a mohou ji výhodně prodat (vypršet, vysněžit) tam, kde je jí zapotřebí (farmáři,plantážníci, ski areály apod.) !

      Vymazat
  5. Re Anonymní4. února 2015 18:17:
    Přečtěte si toto: http://www.orgo-net.blogspot.cz/p/proc-se-manipuluje-pocasi.html a pak změníte názor. Dále zkuste si pořídit ten orgonit, třeba i menší a poznáte, že to opravdu funguje tak jak se to o orgonitu píše. Ale pokud si myslíte, že to tak není tak si to myslete, ale pak budete hodně překvapený až se dozvíte, že některé věci/události/ byly/se staly (trochu) jinak než jsme se učily.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem si toho pruhu všiml, ale je fakt, že tam byly nad horami vidět mraky. Co se týče toho úsudku o seismicitě ... uvidíme. Zatím pruh zmizel a je klid.

    OdpovědětVymazat
  7. jenom prez rameno/ radar ukazuje mraky /odrazy/ na vojne když anteny radaru smerovaly rovne tak kopce byly videt na obrazovce nejaka obsluha radaru by to řekla lepe mužou to byt skutečne hory počítač asi ty mraky spočíta ze dvou smeru 2 radary jinak velikost mraku by nebyla videt

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co spojení radar (Doppler, Eiscat, XB apod.) a satelit ? O propojení pozemní sítě a orbitální zatím nikdo nehovoří !

      Vymazat
    2. Interakce mikrovlnných impulzů koordinovaně vycházejících z těchto zařízení opakovaně a neoddiskutovatelně ovlivňují rozvoj srážek. jen blbý či slepý či hajzl co ví oč jde tvrdí opak.sucho je 3 roky

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.