24. února 2015

Katastrofický kapitalismus, výroba extrémního počasí a potraviny

Následující článek je malým úryvkem z 6. kapitoly nové knihy: Elana Freeland: Chemtrails, HAARP, and the Full Spectrum Dominance of Planet Earth (Chemtrails, HAARP a plnospektrální dominance nad planetou Zemí), 2014. V této úžasně svědomitě vydokumentované knize je všechno, co co je až dosud známo o této problematice. Možná se dám do překladu...


Klimatické inženýrství, potraviny a deriváty počasí
Elana Freeland
Překlad: Orgonet

Motto:
Hrozby klimatických zbraní, totalitní vlády a hladomoru do sebe těsně zapadají. Ovládnutím potravin můžete ovládnout lidi. Modifikace počasí mohou ovlivnit produkci a zásoby potravin, které jsou k dispozici. Pokud nesložíte zbraně, nedostanete svůj kupón na potraviny. Dlouhodobé skladování potravin, dobře ukrytých, je jedinou ochranou před hladomorem a totalitárním útlakem.“ - Philip L. Hoad, No Such Thing as Doomsday: How to Prepare for Earth Changes.

Protože „globální oteplování“ založené na uhlíku je urychlováno stálou umělou excitací ionosféry, předpovědní „klimatické modely“ permanentně selhávají, a to i při vysvětlování extrémního počasí. Extrémní počasí je buď záměrně plánováno, anebo je výrazem reaktivity horní vrstvy atmosféry na několik desetiletí emisí z elektrického vedení, na haarpové elektromagnetické frekvence (ELF), které narušují tryskové proudění a aurorální elektrojet (ionosférický elektrický proud obklopující póly http://en.wikipedia.org/wiki/Electrojet ) i atmosféru, kterou dýcháme.

To vše přináší vlny extrémního horka a chladu, nízké výnosy obilnin, stoupání hladin acidických moří, záhadné hurikány a zemětřesení, tornáda v Coloradu, propady a poklesy půdy (1), uvolňování metanu. V roce 2002 bičovaly orkánové větry o rychlosti 200km/h a týdny prudkých dešťů Německo, Francii, Británii, Portugalsko, Belgii, Rakousko, Nizozemi a Českou republiku, zatímco některé části Alp byly bez sněhu kvůli „nezvykle vysokým teplotám“. Belgie byla pod metrem vody; německá pojišťovácí skupina Mnichov řekla, že škody jen v Německu dosáhly několik set miliónů euro. (2) I dnes o 11 let později máme palcové titulky: „Bouře na amerických Plains oživují vzpomínky na Dust Bowl“ (3), „Taiwan je zaplaven téměř 5 stopami tajfunového deště“ (4).



Již v roce 1976 byl Zákon o politice státních modifikací počasí postaven pod záštitu tajemníka pro obchod, možná kvůli těsnému spojení mezi počasím a produkcí potravin. Ale když v roce 1978 Dohoda o modifikaci životního prostředí (ENMOD) zakázala svévolnou manipulaci přírodních procesů, které by mohly mít vážný vliv na vzorce klimatu a počasí (zemětřesení, tornáda, katastrofální sucha, tsunami, atd.), Ministerstvo obchodu učinilo kroky, aby nebylo možno ji uplatnit.

V roce 1998, kdy spojení HAARP-chemtrails začalo ukazovat naplno své možnosti, vyšlo Americké letectvo na veřejnost s materiálem „Počasí jako násobitel sil: Vlastnit počasí do roku 2025“ (5), který odhalil veřejnosti, že vojenskoprůmyslový komplex chápe počasí jako nástroj „asymetrické války“ pro „plnospektrální dominanci“. (Více o meteozbraních v kapitole 7.) Neúrody kvůli počasí je využíváno k tomu, aby farmáři byli nuceni levně prodat své pozemky Velkém Agrobyznysu, a devastace počasím znamená zisk pro velké podnikatele obnovující stavby. Lidé jsou odsouváni z půdy a přesunováni nevládními organizacemi sem a tam, a jejich pozemkové vlastnictví zaniká a stává se státním a soukromým majetkem. To vyhovuje i lékařskofarmaceutickému průmyslu. Vytvořením ekonomické nouze nebo její hrozby lze přivést na kolena celé státy. Malá zemětřesení v tektonicky citlivých zónách vytvářejí síť jeskyní a tunelů, které mohou být využity k hloubení podzemních základen, což ušetří armádě spoustu práce (zejména když použije pár dobře rozmístěných 15000librových bomb BLU-82 zvaných „trhače sedmikrásek“ http://cs.wikipedia.org/wiki/BLU-82).

Válka jako obchodní model podpořený ovládáním počasí se stala posilovačem moci nad veškeré představy.

Katastrofický kapitalismus a extrémní počasí

Za každou vlnou extrémního počasí se táhne jako hejno supů celý průmysl specializovaný na kapitalismus založený na pohromách, který se vytvořil, aby profitoval na „klimatické změně“. 2. května 2005 publikovala Naomi Klein z yalské univerzity článek „Vzestup katastrofického kapitalismu“,začínající slovy: „Loni v létě, během srpnové mediálně jalové sezóny, učinila doktrína Bushovy vlády o preventivní válce výrazný skok kupředu – byl založen nový ministerský úřad Koordinátora pro rekonstrukci a stabilizaci (OCRS).“ Dále Kleinová praví: „ ...vláda věnující se věčné předběžné dekonstrukci má nyní stálý úřad pro věčnou předběžnou rekonstrukci.“ O tři roky později vyšla její kniha „Doktrína šoku: Vzestup katastrofického kapitalismu“, dokumentující nástup nového druhu zákeřného kapitalismu, který je schopen vytvářet destruktivní události, aby mohl jako upír profitovat na zasažených a traumatizovaných. (6)

Takto nějak funguje katastrofický kapitalismus: Státní zpravodajská rada „předpoví“ budoucí událost (převrat, válku, revoluci, extrémní počasí), a za ní následuje Rada pro rekonstrukce (OCSR) s plánem rekonstrukce, protože staré státy a regiony by to samy nezvládly... „A pokud je rekonstrukční průmysl během rekonstrukcí překvapivě neschopný, může to být proto, že rekonstrukce nejsou jeho cílem ... Je třeba předělat vše.“ (7)

V kapitole „Chemtrailsový byznys“ knihy „Chemtrails prozrazeny“ popisuje Peter Kirby, jak uměle vytvářené počasí a katastrofický kapitalismus padnou dohromady jako rukavice na ruku:

„Samotné sprejování je prováděno americkou armádou … Příkazy přicházejí většinou z Wall Street. Pověřenci armády mající na starosti operace přijímají rozkazy od zpravodajské služby. Lidé z vedení zpravodajské služby, kteří vydávají rozkazy, přijímají rozkazy z Wall Street. Kvůli zisku řídí energetické společnosti, pojišťovací společnosti, velké banky a další tržní hráči s pojištěním katastrof a s deriváty na počasí armádu při jejích chemtrailsových sprejovacích aktivitách. Nakonec to všechno zaplatí daňový poplatník prostřednictvím bailoutů (záchrany bank státem)- Geionženýři [jako David Keith z Uhlíkového inženýrství a Ken Caldeira z Intelektuálních projektů] slouží jako konzultanti jak pro výzvědné agentury, tak pro vojsko.

Výroba extrémního počasí, katastrof a falešných mediálních událostí se staly obchodním modelem, v němž velké ryby pojišťovacího byznysu vědí o tajných operacích jako jsou i aerosoly: Donald Hart z Indianopolis napsal Cliffordu Carnicomovi v roce 2002 o „vyloučení znečištění“ z jeho pojišťovací politiky – žádné krytí ztrát způsobených znečištěním, žádné krytí ztrát z důvodu nemoci znečištěním, ani při soudním procesu. (8) I členové korporací Světové zlaté rady možná investují do malých zemětřesení, tak, aby se odpařovala voda ze zlomových linií a ukládala zlato blíže k povrchu. (9)

Zatímco geoinženýři, EPA (Environment Protection Agency Agentura ochrany životního prostředí) a DOE (Department of Energy - Ministerstvo energie) dělají co mohou, aby vnutili veřejnosti aerosoly jako nutnou ochranu před sluneční radiací, vojenský plán na „vlastnění počasí“, zdá se, už je skutečností: přináší materiální zisky pro korporátní tučné ryby a meteozbraně na ovládání států.

Matce přírodě už nikdy nebude umožněno, aby ukazovala své nálady. Nyní jsou meteorologické fronty posílány jako bojové šiky za účelem korporátního zisku a politických výhod. Agrobyznys nastolil potravinovou politiku GMO, a spekulanti s potravinami nás ovládají, jak mohou. „Změna klimatu“ je pro agrobyznys a chemické giganty nastrčeným tématem, aby mohli shrabovat obrovské zisky, a aby brokeři Wall Street mohli hrabat prachy na derivátech počasí.

Odkazy:

(Pokračování)

Obsah knihy:


12 komentářů:

  1. Modrý pták ODS,,,https://www.stream.cz/adost/10005012-modre-zlo

    OdpovědětVymazat
  2. Game over !!!
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5575-iracka-armada-sestrelila-dva-britske-letouny-nesouci-zbrane-pro-teroristy-isil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty hovada sionistický chtěj za každou cenu rozpoutat 3WW. Asi už nemaj moc času pokud chtěj realizovat nwo. Janovo Zjevení je téŽ časově neúprosné, a události na nikoho čekat NEBUDOU !

      Vymazat
    2. Jen ať klidně je 3WW, aspoň to tady všechno vyzdechá a konečně zjistíme, jak to s tím životem je a tedy co vlastně jsme. Protože jsou jenom 2 možnosti: Buďte jen a jen pouze hmotný tělo, takže po smrti nebude nic, a nic = pohoda; nebo jsme teda vědomí, které se od těla po smrti oddělí a bude taky pohoda, tedy až do té doby, dokud se zase někde v podobným světě nenarodíme :D. Takže proč se bát nějaké války? Hlavně tedy, aby smrt byla rychlá a účinná, ne že by mě někdo pižlal jak čuráka :D

      Vymazat
    3. To si pište, že ISIL, až si vás někde načapá, vás rozpitvá na součástky včetně toho pandrholy mezi nohama.

      Vymazat
  3. J*bme na to všetko negatívne zo sveta, a žime si svoje životy najlepšie ako vieme, a keď nevieme dobre, naučme sa lepšie.......

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně tuplovaný Marku něco inteligentního :-)

      Vymazat
    2. ..... a nezapomeňte sledovat každovečerní zprávy na TV Prima nebo Nova, to je jedno, obojí jsou kvalitní a super pravdivý vč. objektivity informační zdroje, které zaručeně nám poskytují ten nejlepší obraz o tomto světě a reklamy jsou též pravdivé, protože výrobci jsou hodní lidé, kterým vůbec nejde o zisk, ale o dobro nás lidí, abychom měli kvalitní a levné výrobky. A mimochodem je dnes asi strašně moderní mít ty vole minimálně 3 jména, nejlépe však aspoň 6 :D, jelikož to asi víc znamená, než být nějak Jan Novák :D

      Jo a politici to s námi myslí upřímně, o tom přeci nemůžete pochybovat.

      Dnes mám prostě svůj den :D

      Vymazat
    3. J*bme na to všetko negatívne zo sveta, a žime si svoje životy najlepšie ako vieme, a keď nevieme dobre, naučme sa lepšie.......

      Marek & Marek G.

      Moc díky, že si to napsal. Když sem začal hledat štěstí, zdraví, lásku, zkrátka krásné věci a smysl života nějak sem se v tom nechtěně úplně zamotal a moje myšlenky byli jak v mixéru. Tudíž stalo se to, že sem za poměrně dlouhou dobu se v ničem nezlepšil. Teď už to vidím mnohem lépe a udělal sem veliký pokrok a ta věta kterou si napsal je fakt prostá a jednoduchá. Díky moc za ní, ikdyž není z mých úst nějaký čas si jí budu držet v hlavě. V jednoduchosti je síla.

      Vymazat
  4. Moc pěkné video https://www.youtube.com/watch?v=ipe6CMvW0Dg co se děje se světem, změňme svůj přístup.

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.transformace.info/index.php?option=com_content&view=article&id=1479:cobra&catid=70:dali-zajimavosti&Itemid=102

    OdpovědětVymazat
  6. No to byla inteligence úrovně kamene

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.