10. února 2015

Benjamin Fulford: Zprávy z ruských zdrojů

Díky čtenáři za zaslání překladu novinek od Fulforda. 
(Já si na Fulforda moc nepotrpím, ale pro ruské zdroje mám slabost (:-)  )


Breaking news z ruských zdrojů:

Posted by benjamin


February 7, 2015

Němci zadrželi asistenta Victorie Nulandové, který je kromě toho zaměstnancem Vanguard Corporation, s téměř miliardou vysoce kvalitních falešných dolarů, tištěných Vanguard Corporation. Tento zaměstnanec (je členem Ministerstva zahraničí) během svého vyšetřování „shodil“ Vanguard Corporation se všemi jejími společnostmi a dále „shodil“ Nulandovou, McCaina, Brennana a další…

Vypovídal, jak korporace Vanguard tiskla miliardy falešných dolarů vysoké kvality a platila jimi žoldáky v Sýrii, Iráku, na Ukrajině, v Libyi, atd. a platila žoldáky Greystone a ISIS. Svědčil o stycích a kšeftech mezi Vanguard Corporation a ISIS.

Řekl, že v únoru se postavení Ukrajiny stalo kritickým, protože nemohlo platit nové ceny za ruský plyn. EU, obzvláště Němci, se pokusila jednat jako arbitr. Potom od té čubky Susan Riceové nám přišel příkaz přímo od Nulandové, že ostřelovači musí vytvořit „trochu paniky“. Jeden den poté Ukrajina dostala novou vládu, vybranou hlavně Nulandovou a Johnem McCainem z Národního republikánského institutu.



Když vláda USA zjistila, že ostřelovači byli trénováni NATO (v Polsku - TV) a že celou operaci zorganizovala korporace Vanguard, CIA a Ministerstvo zahraničí – Obama málem dostal infarkt.

Nyní si uvědomil, že není nic víc než loutkou na provázku v našem divadle, blbej negr. Původně ti tupí nacisté měli povraždit mnohem víc žen a dětí, aby zahnali Putina do kouta, takže by byl dotlačen k intervenci na Ukrajinu a k válce.

Ale toto všechno jen ukazuje, že můžete prase naučit střílet, ale nenaučíte ho myslet. Mimochodem, když 18. května „ukrajinská“ vojska zaútočila na Slavjansk, bylo 19 agentů FBI a CIA zabito a 14 zraněno. Greystone ztratili 17, Academy 59 lidí.

„Agenti FBI“ byli ve skutečnosti lidé z Vanguard. Spolu s falešnými dokumenty dostali speciální ukrajinské průkazy totožnosti, které jim daly pravomoc nad všemi ukrajinskými policejními silami. Popisuje, jak všechny významnější masové vraždy a zvěrstva byly organizovány žoldáky Vanguard Corporation a Greystone; jak komunikovali s Igorem Kolomojským a jak společně rozšiřovali falešné dolary na Ukrajině…

Němci mu slíbili svobodu a že ho ukryjí a dostane se mu podpory, pokud řekne všechno, co ví…
Také další dva zaměstnanci Vanguard Corporation ukradli miliony falešných dolarů a předstírali, že byli uneseni domobranou Novoruska a zavražděni. Greystone a Vanguard Corporation poslaly své žoldáky do Novoruska a jednoho z nich zabili a druhého převezli do nemocnice v Londýně, kde ho zavraždili. Řekli, že zemřel na infarkt. Jeho manželka, dostatečně známá osoba, nyní poskytla informace důležitým lidem a vydírá Vanguard Corporation… Šokovaná Merkelová a prezident Francois Hollande jsou na cestě do Moskvy…

Benjamin Fulford

Válka na Ukrajině byla způsobena sionisty na Ministerstvu zahraničí a Vanguard Group s cílem vytvořit novou Chazarii a začít 3. světovou válku přinucením Ruska poslat vojenské síly do Donbasu

Posted by benjamin

February 7, 2015

Další syrové zprávy od Rusů:

1. Vanguard Corporation tiskne miliardy „super dolarů“, jimiž platí žoldáky z Greystone, Academy, něco jako ABC group, atd. Několik zaměstnanců Vanguard, z nichž někteří byli zaměstnanci Ministerstva zahraničí, mělo přístup k miliardám falešných super dolarů, které vypadají dokonce lépe než skutečné dolary…

2. Zaměstnanci Vanguard měli plné bedny těchto dolarů (miliardy) a financovali jimi obě strany ukrajinské války… Nakoupili velké množství zbraní od ukrajinské armády a pravidelně jimi zásobovali domobranu Novorosie (Donbas). Aby získali dolary, ukrajinští důstojníci a vojáci prodávali své zbraně Novorusku. Jinými slovy, hlavním cílem je zavraždit na Ukrajině co nejvíc lidí.

3. Zaměstnanci Vanguard rozšiřují falešné dolary na Ukrajině prostřednictvím bank, které patří ukrajinskému chazarskému oligarchovi Igoru Kolomojskému, který je prezidentem Evropského židovského kongresu a Ukrajinského židovského kongresu se sídlem v Dněpropetrovsku (hlavní centrum sionistické Kasparian (?) junty na Ukrajině!). Igor Kolomojskij také vlastní několik letišť, včetně letiště v Dněpropetrovsku, které monitorovalo Malajsijský let 17. července 2014. D&aacute ;le financuje vojenský sadistický prapor Dněpr-1, který páchal masové vraždy v Novorusku a vojáci a žoldáci Dněpru 1 byli placeni těmito falešnými super dolary.

4. Nyní nikdo neví, kolik dolarů na světe pochází od Federální rezervy a kolik od Vanguard. Někteří odborníci se domnívají, že konkurenti „přikázali sejmout“ Vanguard Group. Nicméně šéfové Vanguard a další vysocí bankovní úředníci řekli, že hlavní investoři Vanguard vlastní banky Federální rezervy, a ti s tímto tvrzením souhlasí.

5. Mr. Peter van Byurren (příjmení může být chybně napsané), zaměstnanec Vanguard, měl nějaké důležité (obrovské) kompromitující materiály o Vanguard Group, včetně jejích komunikací, tisku super dolarů a jejích styků s vedoucími představiteli USA, atd. Dříve než uprchl na Ukrajinu, skrýval se v domě své matky v jiném státě (udána přesná adresa). 8. ledna 2015 byl informován, že jeho matka zemřela v nemocnici, která patří jedné ze společnost&iac ute; skupiny Vanguard. Jeho žena zkontrolovala místo, kde ukrýval kompromitující materiály proti Vanguard a nenašla krabici s dokumenty a „flešku“ s daty.

6. Hned další den Mr. Peter van Byurren, spolu s dalším zaměstnancem Vanguard, Jonathanem Masonem, dali do beden několik miliard super dolarů a uprchli. Byla rozšířena informace, že byli zajati domobranou v Donbasu. V té době ukrajinská armáda zahájila novou aktivní fázi války proti Donbasu…

7. Avšak skupina Vanguard poslala velkou skupinu žoldáků z Greystone a ti ty dva zaměstnance Vanguard našli:

a. „Dnešní odpoledne 21. ledna skončilo řadou událostí, které vedly k současnému vypuknutí nepřátelství v Donbasu. Druhý uprchlík, Peter van Byurren, byl zajat speciální skupinou žoldáků Greystone v domě, kde se skrýval, ve vesnici Spartakus Jasinovackij v doněcké oblasti. Odtud byl s americkým konvojem poslán do Kyjeva.“

b. „Na rozdíl od svého kolegy, Jonathan Mason patrně čekal na výsledek vyjednávání Petera van Byurrena s domobranou. Během jeho zajímání 19. ledna 2015 byli tři členové komanda Greystone zastřeleni. Jonathan Mason byl zabit v domě ve vesnici Spartakus. Chybějící „super bankovky“ v hodnotě miliard dolarů nebyly nalezeny.“

8. Mr. Peter van Byurren byl převezen do Londýna speciálním komfortním letadlem a doprovázelo jej sedm zaměstnanců Vanguard. Byl umístěn do nemocnice Medical Center Sevenoaks, což je velmi solidní zdravotnické zařízení, které se nedávno stalo členem HCA (Hospital Corporation of America, http://hcahealthcare.com/ ). Není nic překvapujícího na faktu, že Mr. Peter van Byurren byl umístěn prá vě do této nemocnice: HCA patří do skupiny korporací a nadací, mezi něž patří takové respektované organizace jako Vanguard Group, Inc., State Street Corporation, Black Rock Institutional Trust Company, NA, Bank of New York Mellon Corporation, JP Morgan Chase & Company, Vanguard Total Stock Market Index Fund, Vanguard/WindsorII, Vanguard 500 Index Fund, Vanguard Institutional Index Fund-Institutional Index Fund a další.

9. Bylo oznámeno, že v ten samý den, 23. ledna 2015 Mr. Peter van Byurren zemřel na srdeční infarkt.

10. Paní van Byurrenová se obrátila na vedení Vanguard s ultimátem, podporovaná ve svém apelu zcela ohromujícím vydáním ABC, stejně jako jistými zahraničními diplomaty ve Washingtonu.


6 komentářů:

  1. muj nazor: hazi falesny stopy a je placenej CIA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Před vyhlášením jakéhokoliv názoru je dobré zjistit si dostupné informace o osobě Benjamina Fulforda, taktéž o společnosti Bílého Draka, jejíž je pan Fulford mluvčím. Také je dobré přečíst si všechny jeho komentáře i zpětně za několik let. Popřemýšlet nad tím, jestli to, o čem kdy psal, se skutečně ve světě stalo. A poté vynášet soudy.

      Vymazat
    2. Vrtí psem, a stopy zametá jeho ocasem. Odklání pozornost žádoucím směrem. Proto ho vybrali jako mluvčího SBD. Mezi řádky naznačuje, že nwo není zase až tak špatná věc ani pro vládnoucí elity, ani pro řadové občany. Proto pozor, zlolajná chobotnice je všude mezi námi, obchází řvouce celý svět, a hledá, koho by pozřela.

      Vymazat
  2. přesně tak, tato osoba něčím na hony zapáchá

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.