8. února 2015

Svědectví majora ukrajinské armády: vojáci jsou rozebíráni na orgány

Díky čtenáři za tip na následující video.
Dávám to sem pod dojmem čerstvého vyprávění zde žijící ukrajinské známé. Její velmi mladý bratr na Ukrajině musel narukovat - jako 4. záloha, naprosto nevycvičený. Byl poslán do boje, jeho kamarád byl postřelen, on mu pomohl se ukrýt. Když se pro něj vrátil, kamarád už tam nebyl, země se po něm slehla - byl rozebrán na orgány... Vojáci i lidé na Ukrajině vědí, avšak co mohou dělat? 

http://youtu.be/rwwxXsUR3RQ




17 komentářů:

  1. jiný zdroj obživy....Jára Cimrman a Toltékové Jára da Dušek NEVINOUČKÉ INSPIRUJÍCÍ http://video.aktualne.cz/dvtv/historie-je-iluze-psana-vitezi-rika-herec-jaroslav-dusek/r~65cbcc0ca89e11e49e4b0025900fea04/?utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=1&utm_term=position-2

    OdpovědětVymazat
  2. http://czech.ruvr.ru/2014_10_01/OBSE-se-na-Ukrajine-stretla-s-cernymi-transplantacemi-4468/ http://www.chelemendik.sk/Tvrde_probuzeni_ukrajinskeho_vojaka_Prodavaji_nas_na_organy_VIDE_845924276.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě, že exitují tito lidé, kteří mají dostatek humánosti a bojují do posledního okamžiku a hlavně nikdy nezradí bližního svého. Tohle lidé kdysi v sobě měli naproto automaticky. Dnes tohoto statečného Vojáka můžeme považovat za vlastence a Hrdinu. Držím mu palce, stejně jako všem dobrým ukrajincům.
    Rád bych situaci nějak pomohl, ale nevím, jak. Snad jen odmítáním amerického zboží, komunikací, informováním.

    OdpovědětVymazat
  4. Pamatuji na tu éru, kdy se začínal tuze mediálně vyzdvihovat onen pokrok v medicíně (transplantace jater,transplantace srdce už i tenkého střeva, buněk.). V kinech se toho času objevil západní film Sanitka. To jsem byla mrně (D-:) přímo fascinující. Lidé si přestali vážit života (dobrý příklad je Larry Hagman, (Dallas) ten si musel nechat vyměnit játra po neboštíkovi hned dvakrát) Jen mně bylo zvláštní, jak je možné uspokojit takový potenciál sebepoškozovatelů za tak pretérních termínů. Představovala jsem si to tak, že auto napálí do stromu a už běží sanitky, aby "pobraly" včas, co se pobrat dá. Za tu dobu jsem přeci jen poněkud zmoudřela. A sečetla si, že 1+1 jsou prostě 2. Že však se tohle bude dít jen kousek od našich hranic, jsem netušila ani při největší noční můře !
    Už chápete lidé, co je to "otevírání Pandořiny skříňky" ? Už chápete, jaká jsou její znamení ? Euforie ! Nic víc, nic méně. Proto, raději být nestranný. Při otevírání dalšího víka Pandory, je lépe sledovat její vlnu. Ano, třeba Dobyvatelé ztracené archy. Tam to bylo pěkně znázorněné.
    Ale přes to vše, jak vidno, Ukrajina ještě má své vlastence. Vojáky, co nezapomínají být lidmi ! Kolik takových majorů bychom měli my ?

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když přihlédneme k tomu - že ten rozebraný člověk dál žije v někom jiném... asi ten příjemce nebude mít lehký život... ať žije tak, jak si zaslouží...

      Vymazat
    2. anonymní 19:38
      To nevím, nemohu posoudit. Znám však pár jedinců s bypassem a....nedají si říct a nedají ! Nutno pochopit, že nemocná srdce mají impulzivní lidé. Tak trochu panovační. Když člověk nezmění sám tu příčinu, tak je to z duchovního hlediska rovněž sebepoškozování. Prostě se ničí znova a znova
      dan.

      Vymazat
    3. Ten západní film o lovu lidí pro orgány sanitkami a falešnými saniťáky se jmenoval Kandidáti života a smrti

      Vymazat
    4. anonymní 10:19
      Díky za opravu. Ano, to je ten film. Dělal se v době, kdy transplantace byly teprve v plenkách

      dan.

      Vymazat
  5. Vojáci mají zbraně, tak by měli vědět, jak je použít!!
    ED

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom nepochybujte, že by voják nevěděl, jak má a proti komu použít zbraně. To vás vyvede rychle z omylu a naivity :-)

      Vymazat
  6. ...nemohu se rozpomenout, jak se rusky řekne ,,Hodit flintu do žita" - A VŠICHNI NA RÁZ!!! - Jiné řešení - CHÁPANDO!!!)))

    Jaroslav Steiden

    OdpovědětVymazat
  7. https://www.youtube.com/watch?v=MYfzZBd8ArE

    OdpovědětVymazat
  8. Jak víte, že je to major Ukrajinské armády? Protože mluví Ukrajinsky/ Rusky a má za sebou Ukrajinskou vlajku? Vám jako důkaz stačí opravdu málo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 8:42
      proč řešit takovou malichernost ? Přece víme, že dnes se biznys nezastaví před ničím

      dan.

      Vymazat
    2. Tak je nechte si dál hrát s parníčky - přece, kdo si hraje, nezlobí :-)

      Vymazat
  9. No nevím cosi o tom mám myslet ale pokud je ta zpráva tajná a zašifrovaná(to znamená jen pro toho kdo jí dokáže rozšifrovat) jak to že o té zprávě tento muž ví? Buď je tak dobrý že jí rozšifroval a nebo je to lež nebo pravda či nahánění strachu nebo nevim.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.