13. února 2015

Lež, ve které žijeme

Díky čtenáři za následující odkaz: 

http://youtu.be/ipe6CMvW0Dg




31 komentářů:

  1. Tak toto je jedno z najlepsich videi ake som videl. Velmi dakujem za zdielanie.

    OdpovědětVymazat
  2. ...videl jsem hodně podobných apelů, ale tento je mimořádný... díky za odkaz, budu to šířit dál...

    OdpovědětVymazat
  3. Pené videjko, ale nesúhlasím tam s nepriamym nasmerovaním na vegánstvo. Vegánska strava je zo zásady plná sacharidov (lebo bezsacharidová strava je len živočíšna), plná fytátov (ktoré odoberajú niektoré minerály z ľudského tela - vápnik, železo, zinok, selén...), je vo forme zŕn (ktoré by človek v prírode "nepobral", a viditeľne nie sú určené pre človeka)....Navyše neviem o akom ovocí to ten muž vo videu rozpráva...Ja v našich lesoch mierneho pásma vidím len lesné ovocie, a je ho VEĽMI MÁLO, za pár dní by človek vyjedol celý les. JEDEN ČLOVEK... Jablkové sady tu nikdy neboli, vysadil ich až človek, sú teda rozšírené "umelo". Trávu a listy jesť nebudeme, bukvice a žaluďe tak isto, huby majú veľmi nízku energetickú hodnotu (vhodné sú len na dochutenie, alebo na zaplnenie žalúdka, ale samé o sebe NEZASÝTIA ,ani keby neviem čo) a sú často plné ťažkých kovov (aj s chemtrails...)...
    Príroda človeku ponúka CELOROČNE potraviny charakteru bielkovinno-tukového. NEZATVÁRAJME PRED TÝM OČI, taká je realita. Ak neveríte, choďte do lesa na dva mesiace, no nezabudnite si zobrať pušku, nôž, a zariadenie na vytvorenie ohňa....... A prečo na to nezabudnite ? Lebo bez toho neprežijete, nebudete mať čo jesť. Preto mám takú ISTOTU v tom, že sa v otázkach vhodnej stravy pre človeka nemýlim. Navyše najzdravšie prírodné kmene sú tie, ktoré jedia najviac živočíšnych potravín, a čo najviac tučných živočíšnych potravín... Majú najlepšie zuby (takže aké prekyslenie ??? ...to by im zničilo zuby a kosti...), kosti, sú najkrajší (najkrajšie črty, takmer nulová deformácia, takmer nulová úmrtnosť novorodeniat, atď).
    ALE ÁNO, O ZVIERATÁ SA TREBA S ÚCTOU STARAŤ PRED TÝM, ako ich ŠETRNE zabijeme na potravu (mäso, tuk, kosti), kožu.
    Ja mám potraviny z 80% podielu z fariem, za dobrú cenu. A CÍTIM SA A VYZERÁM DOBRE. Najlepšie ako som kedy vyzeral (aj vďaka iným veciam samozrejme, nie len vďaka vhodnej strave, to je jasné).
    K tomu pôsty, jogínske asány, trochu posilňovanie, duchové cvičenia, prechádzky.

    A ešte jedna vec : Plánovanie NIE JE ZLÁ VEC... Zlé je PLÁNOVANIE TOHO, ČO NECHCEME ROBIŤ ;-) :D Ja si rád plánujem svoje "procedúry" slúžiace zdraviu :-)

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marku a Marku G... Koukal jsem se na stejné video a apel na veganstvo jsem tam neviděl. Ukazoval skutečnost jak to chodí ve zpracovávání masného průmyslu. Takže já si třeba domyslel, že jestliže bych měl na výběr tento způsob "velkovýroby" masa a vegetariánství (tzn. bio farmy, soukromníci atd. by nebyli) tak bych si vybral vegetariánství. Souhlasím s posledním odstavcem - ALE ÁNO, O ZVIERATÁ SA TREBA S ÚCTOU STARAŤ, ale k tomu bych dodal, s čímž ty asi nebudeš souhlasit, že netřeba jíst toho masa tolik. Byl jsem rok veganem a taky jsem se cítil nejlépe ve svém živote (argument že to není moc dlouhá doba je přijatelný - nicméně pro mě to hodnotu má). Nicméně se nechci pouštět do debaty o tom, jaké stravování je nejlepší, ale jsem rád, že se určitě shodneme na tom, že velkochovy jsou zvěrstvo :-)

      Vymazat
    2. Marek & Marek G.

      100 lidí, 100 názorů. Pokud na Vás někdo bude reagovat tuplovaný Marku, neberte to vážně :-) Každý máme nějaké špatné vlastnosti a hold někoho asi fakt baví druhý zesměšňovat jenom kvůli tomu, že nesouhlasí s jeho názory.

      Vymazat
    3. Marek & Marek G.
      Budeme-li vsichni jako ty, budeme brzy bojovat o maso .... mozna se bude casem recyklovat i to lidske, jako v Matrixu :) Je spocitano, ze zeme uzivi kolem 50 miliard vegetarianu, masozravci se blizi limitu uz v dobe nedaleke. Je pravda, ze clovek se muze nastavit na stravu jakoukoliv, pokud je s ni vnitrne v souladu, nekteri to uspesne praktikuji i bez stravy vubec. Tento POTENCIAL ma kazdy clovek. Ale mame na vyber a kazdy se rozhoduje dle sebe :)

      Vymazat
    4. Anonym 16:00..... Určite to počítal/"počítal" vegán/vegetarián.... A určite neposkytol vzorec....:D

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    5. Že by nějaký primitiv, když neposkytl vzorec ?

      Vymazat
    6. Citace z odkazu níž: "Za zmínku stojí i různá prostorová náročnost živočišné a rostlinné produkce. Zvířatům je třeba dodávat mnoho rostlinných bílkovin, které využijí nejen k požadovanému růstu, ale hlavně na běžné metabolické procesy. Z 11 kilogramů proteinu, které zkrmí tele, zůstane pro člověka jen asi půl kilogramu živočišného proteinu. Dva akry půdy tak uživí přibližně 50 veganů, 14 lakto-ovo-vegetariánů nebo jednoho všežravce."
      viz: http://www.veganfest.cz/2013/02/14/aktualne/skutecna-cena-masa

      Další údaje nalezené na Internetu: Na výrobu 1 kg živočišné bílkoviny je třeba 8 - 15 kg krmiva. Dva hektary orné půdy uživí jednoho člověka konzumujícího maso, ale stejná plocha už uživí 14 vegetariánů a dokonce 30 veganů.

      Vymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=dU8ZVdLzWn0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Evropa se musí odpoutat od vlivu USA a jednat ve svém zájmu". V. V. Pjakin také ve videu zmiňuje "koncepci sociální bezpečnosti", kde jedinec se učí chápat svět v souvislostech. http://www.koncepcia.eu/uvod/. Díky Orgo i všem diskutujícím. A.

      Vymazat
    2. super videjko, hmm, Kabod

      Vymazat
    3. To je Vaše nejdůležitější odhalení - jedinec se musí v zájmu svého přežití v matrixu učit chápat svět v souvislostech.

      Vymazat
  5. náš mile upřimný MARTIN..http://www.aktualne.cz/autori/martin-fendrych/l~i:author:243/

    OdpovědětVymazat
  6. počteníčko,jen si vybrat http://olser.blog.idnes.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné, jenom že my nejsme tělo, my jsme DUCH- VĚDOMí, které zapomělo, že ho stvořil Bůh k OBRAZU SVéMU, ke své podobě - Bůh je neviditelný duch. A co znamená probudit se? Inu uvědomit se jako VĚDOMí, tehdy a jen tehdy si uvědomíte, že jsme všichni lidé JEDNO, jednota s Bohem, a samy jsme Bohy...zotročení a všechny - izmy a církve nás utvrzují v tom, že první lidé v ráji měli tělo z masa a kostí. Neměli. Tehdy jsme nepotřebovali jíst, pít, dýchat plícemi. A i tak jsme BYLI šťastní v Bohu, rajském živote.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čo to píšeš za nezmysli už v prvej vete..... ? Sme AJ TELO, AJ DUŠA, AJ DUCH.... A nie "My nejsme tělo, my jsme duch"... Čítaš vóbec po sebe ? ;-)... Keď nie si aj telom, tak skoč.... Ezoterika jak vyšitá.... ;-)... Ale z chladničky nekŕmiš dušu, a dušou nevykonávaš činy.... Na reč ti treba jazyk v ústach, mozog v hlave, a na pohyb a tvorbu nohy a ruky.... SME AJ TELO, AJ DUŠA, AJ DUCH. (je mi smiešno...)

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Orgo, nemluv a neodpovídej stále skrze komentáře tuplovaného Marka. Začínám mít podezření, zda sis ho nevytvořil pro své vlastní pobavení na účet komentujících.

      Vymazat
    3. (:-))) Nevytvořil, píše to jistá paní, co schovává svérázné názory za "tuplovanou mužnost".Nechávám to tu pro pobavení čtenářů, ale uznávám, že když je toho moc, tak je toho příliš. Doufám, že si to přečte a sama se odmlčí (a napíše mi naštvaný mail). (:-)))

      Vymazat
  8. Vy jste ale divný jogín, když tady propagujete zabíjení a pojídání zvířat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Som jogín SAMORAST. S vlastným rozumom, "nežeriem" všetko z kníh od niekoho, lebo nie som "ovca". NEKLAMEM SAMÉHO SEBA. Chcel by som vidieť jogína v lesoch, čím by sa živil.... POTOM BY SI VIDEL, kto chce vidieť (a preto aj vidí) pravdu (aspoň v otázkach výživy), a kto nie..... Daj jogína niekde do lesa kde nemá záhradu a nearchivuje úrodu..... Myslíš, že príroda je tak proti človeku, že aby malčo jesť, tak to musí plánovať pol roka či rok dopredu ? A kde by v prírode (lesy, lúky) zohnal jogín ryžu, mrkvu, olivový olej ?..... Zato mäso a živočíšny tuk mu tam stále niekde pobehuje vo forme zvieraťa - cicavec, vták, ryba, plaz..... Len slepý nevidí...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  9. Dobrý večer, hezké video. Už jste se někdy zamysleli nad tím, že to, co je špatné - hlavně války, genocida, adt. vedou a iniciují muži? Jen žena ví, co je krásného být těhotná, porodit dítě, vychovat ho a jakou to dá práci. A pak přijde nějaký šílenec, zpravidla muž a začně válku, vraždení a vybíjení. Nad tím jste nikdy nepřemýšleli - že žena toto zpravidla nikdy nezačně, protože si víc váží života? Je mi z vás, pánové, smutno. Nebo si myslíte, že jsme takové husy a nic neřešíme? Ne, my si vážíme života, "protože jsme ho nosili pod srdcem". I vás, pánové, bohužel.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem taky žena, ale řeknu ti, že toho, kdo jde zabíjet, určitě vychovala nějaká žena ( myslím tím jeho matku). Otázka je : jak ho vychovala? Po matce přijde partnerka. Ta ho může zničit, nebo podporovat ( takovej Napoleon díky jedné ženě dobil opravdu kus světa a pak mu byla poslána ta, díky které prohrál a skončil tak jak skončil). Má-li muž štěstí, dostane se mu dcery. Ta mu většinou dá ceres za nepochopení a neúctu vůči mateřské a partnerské lásce. Pochop, že se muž od začátku vyvíjí v ženské děloze na této planetě Zemi ( Gaia je pokud vím ženská energie). Pokud ty jako žena ovlivňuješ tři generace ( otec, partner, syn), tak máš ale sakra zodpovědnost za to, jakou jsi pro ně dcerou, partnerkou a matkou tak, aby nebyla válka. To co dělají ženy "špatně" je to, že si pletou odkud kam jsou hranice k otci, k partnerovi a synovi. Tím vzniká prvotně válka uvnitř mužů ( např se rozvedeš a tíhu partnerství přeneseš na syna). A ta vnitřní válka se holt překotí někam ven a nejčastější motivací je žena vpozadí ( ne ženské pozadí - neplést prosím :-D )
      Já cítím k mužům obrovskou úctu. Navíc s nimi už nějakou dobu nebojuju. Mám otce i partnera i syna a není to jednoduché zůstat ženou vědomou si jemných nuancí mého vztahu k nim. A když mě naserou, tak odcházím do ženského světa :-D kafíčko, romanťák,koupel ve vaně .......

      Vymazat
    2. Jen nechte na hlavě ! Co taková Hillary Clinton nebo madame Merkel ? To nejsou jistě mírumilovné ženy !

      Vymazat
  10. A co konkrétního uděláme? Pěkná videa, pěkná slova,ale pořád nevím co s tím může udělat každý z nás

    OdpovědětVymazat
  11. To si musím pouštět jednou tydne, abych se vzpamatoval po pracovnim natlaku


    OdpovědětVymazat
  12. holt každý potřebuje to SVOJE k vývoji...A ortodoxní třenice o tom,že si po dvaceti letech vegetariánství dám dvacet deka loveckého s bílou houskou,to je usměvné.Zaručeně nebudu kvuli tomu odhrkávat dvacetkrát otčenáš,ZDROJI,je to fuk,jaké kdo má nástroje k seberealizaci,,ALE vibrace z utrpení zvířat vytváří VÁLKY,jako ODEZVU a NAROVNÁNÍ https://www.youtube.com/watch?v=J95hE5cjNJ8

    OdpovědětVymazat
  13. Ale prd s tim.Treba by stacilo vzit si příklad ze starych kultur.Kdyz potrebovali maso, poprosili duchy, a kdyz se jimmdostalo, s úctou podekovali tem zvířatům, modlitbama, ritualama. A fungovalo jim to. Kdybychom sli do detailu, i flora, je ziva, prot existovali ritualy i u nas, mjako poděkování.

    OdpovědětVymazat
  14. Pro anonym 1:18, a co takhle Madlein Olbraith nebo jak se to pise, Katerina Veliká, Královna Kristyna 30ti leta valka,Kateřina Medicejská Bartolomejska noc , nasel bych tech zen vic. To neni o pohlaví...ale o patologii mozku. Psychopatie, ponerologie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Především o thanatologii, ponerologii a nekrofilii je to mezi nemocnými mocnými

      Vymazat
  15. Video "Lež, ve které žijeme" stručně a výstižně popisuje současnou realitu našeho světa, ale neuvádí jak by se měl svět změnit. Jedna možná cesta změny je uvedena v článku: http://miloslav7.blogspot.cz/2015/01/otevreny-dopis-vsem-lidem-na-planete.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.