11. února 2015

Putin varuje: Totální válka, pokud Obama vyzbrojí Ukrajinu

Putin varuje Evropu: Totální válka, pokud Obama vyzbrojí Ukrajinu

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index1836.htm
8. 2. 2014
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: OrgoNet


Nové ruské Ministerstvo zahraničních věcí (MoFA http://www.mid.ru/brp_4.nsf/main_eng ) připravilo zprávu pro plánovanou schůzku 'Normandské čtyřky', která se bude konat v běloruském hlavním městě Minsku http://rt.com/news/230343-normandy-four-phone-call/ ve středu, a zúčastní se jí president Putin, ukrajinský president Petro Porošenko, německá kancléřka Angela Merkelová a francouzský prezident Francois Hollande. Zpráva MoFA varuje, že pokud tyto snahy selžou, ruské federaci zbývá jako jediná možnost řešení ukrajinské krize 'totální válka'. 


Podle zprávy během páteční 5hodinové schůzky s Merkelovou a Hollandem http://itar-tass.com/en/world/776056 Putin soukromě varoval své evropské partnery, že nedovolí, aby Obamův režim vyzbrojoval ukrajinskou vládu spojenou s fašismem http://stopimperialism.org/ukraine-rebirth-fascism-europe/ , a pokud by se USA pokusily tak učinit navzodry varování Ruské federace, mělo by to za následek 'totální válku' do několika týdnů.

Zpráva dále uvádí, že Putin během své včerejší návštěvy v Soči u Černého moře veřejně varoval Obamův režim před lehkomyslnými akcemi, když řekl:
„Je zde pokus narušit existující světový řád … ze strany jednoho nepopiratelného vůdce [Obamy], který chce vůdcem zůstat, a domnívá se, že je mu dovoleno vše, zatímco ostatním je dovoleno jen to, co dovolí on, a pouze v jeho zájmu. Takový světový řád Rusku nikdy nebude vyhovovat.“ http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/11397900/Ukraine-crisis-Do-not-try-to-scare-Putin-warns-Merkel.html

Putinova nekompromisního varování před 'totální válkou' dbá nyní Merkelová, která včera varovala své západní partnery, aby se nepokoušeli strašit ruského vůdce http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/11397900/Ukraine-crisis-Do-not-try-to-scare-Putin-warns-Merkel.html , i Hollande, který řekl: „Pokud nenajdeme ne jenom kompromis, ale trvalou mírovou smlouvu, víme dokonale, jaký bude další scénář. Má jméno, říká se mu válka. http://rt.com/news/230211-hollande-war-merkel-ukraine/

Putinův hněv vůči Obamovu režimu kvůli ukrajinské válce vzrůstá, a ještě mu dodala zpráva německé výzvědné služby, kterou mu dle zprávy MoFA v pátek předala Merkelová, v níž se odhaduje, že celkový počet obětí tohoto konfliktu je až 50 000 http://sputniknews.com/europe/20150208/1017963580.html , desetkrát více než uvádějí oficiální čísla, opakovaně citovaná v západním tisku plném propagandy https://consortiumnews.com/2015/02/06/nuclear-war-and-clashing-ukraine-narratives/ .

Avšak jak zpráva MoFA s beznadějí poznamenává, zatímco současné snahy Merkelové a Hollanda „jsou poslední šancí vyhnout se všeobecné válce“ http://www.dailymail.co.uk/news/article-2944357/Ukraine-peace-bid-chance-avoid-war-warn-European-leaders-fighting-intensifies.html , na Ukrajině se zintenzívňují boje, a Obamův režim je odhodlán vše ještě zhoršit, protože americký vicepresident Joe Biden včera slíbil, že vyzbrojí ukrajinskou vládu, aby se ubránila sama http://www.voanews.com/content/french-president-says-peace-deal-one-of-last-chances-to-end-ukraine-crisis/2632895.html . Američanům není řečeno nic o smrtících plánech jejich vlády.



Ve zprávě se uvádí, že pokud bude pokračovat používání amerických zbraní k zabíjení etnických Rusů, Kreml prohlásil, že podpoří rozsáhlou vojenskou ofenzívu z východu, k níž bude patřit „obsazení Kyjeva“ https://consortiumnews.com/2015/02/06/nuclear-war-and-clashing-ukraine-narratives/ .

Nezbytnost „totální války“ při snaze o zastavení ukrajinského konfliktu, jak praví zpráva, je založena na faktu, že nejenže jsou etničtí Rusové pod útokem sil podporovaných Obamovým režimem, ale tento konflikt také zahrnuje občany Ruské federace, kteří po tisících proudí přes hranice do války, aby chránili své rodiny a příbuzné http://www.rferl.org/content/russia-ukraine-volunteers-kremlin-easy-to-fight-/26828559.html .

Dle zprávy ukrajinský president Porošenko ztratil kontrolu nad vojenskou situací na západní Ukrajině http://www.dw.de/war-takes-precedence-over-reforms-in-ukraine/a-18234907 a současně zkolabovala státní měna a vláda zbankrotovala http://www.washingtonpost.com/blogs/wonkblog/wp/2015/02/06/ukraines-currency-has-fallen-50-percent-in-two-days/ , a v současné době se shromažďuje http://www.reuters.com/article/2015/02/07/us-ukraine-crisis-casualties-idUSKBN0LB0C420150207 armáda téměř 100 000 povstalců http://www.aljazeera.com/news/2015/02/ukraine-rebels-vow-mobilise-100000-strong-force-150202104447285.html k tomu, co bude zřejmě závěrečnou bitvou, která totálně zničí to, co zbývá z ukrajinské armády.

Jak uvádějí experti MoFA ve zprávě, Ukrajina má v současnosti pouze 41 000 stálých vojáků, a asi 20 000 mimořádných http://www.ibtimes.com/ukraine-fighting-21st-century-war-cold-war-arms-1808358 , kteří se přidali k dobrovolnickým bataliónům, a tato síla, která by měla bojovat proti téměř stotisícové síle rebelů, přišla od srpna o ohromujících 220 tanků, čili čtvrtinu celkového počtu, a více než 480 ozbrojených vozidel, v boji, poruchou či zajetím povstaleckými silami http://www.ibtimes.com/ukraine-fighting-21st-century-war-cold-war-arms-1808358 .

Zpráva též uvádí, že na počátku této války v březnu 2014 měla Ukrajina pouze 6 000 vojáků připravených k boji http://www.ibtimes.com/ukraine-fighting-21st-century-war-cold-war-arms-1808358 a pouhá jedna šestina jejích letadel a protileteckých systémů byla funkční, a pouze 4 z ukrajinských lodí byly bojeschopné. A aby to bylo ještě horší, 16 000 lidí z bývalého ukrajinského vojenského personálu na Krymu přešlo k ruským ozbrojeným silám, když bylo území v březnu připojeno k Rusku http://www.ibtimes.com/ukraine-fighting-21st-century-war-cold-war-arms-1808358 .

Zbytek z přibližně 100 000 vojáků a vybavení nebyl bojeschopný http://www.ibtimes.com/ukraine-fighting-21st-century-war-cold-war-arms-1808358 , jak uvádí zpráva, a tak, aby jejich vojáci vůbec bojovali, Kyjev zařídil to, čemu se říká „bariérové čety“ a poslal je na frontové linie, aby střílely na všechny vlastní vojáky, kteří by se pokusili o ústup http://rt.com/news/226831-ukraine-barrier-troops-donetsk/ .

Vzhledem k tomu, že jsou filmové záznamy o tom, že tohoto konfliktu se účastní americké speciální síly http://www.zerohedge.com/news/2015-01-25/out-my-face-please-why-are-us-soldiers-mariupol , a Ben Hodges, velitel americké armády v Evropě, rozdává medaile raněným ukrajinským vojákům http://original.antiwar.com/kevin-b-zeese/2015/02/06/chomsky-and-kissinger-agree-avoid-the-historic-tragedy-of-ukraine/ , zpráva varuje, že Federace je již de fakto ve válce s Obamovým režimem.

Pokud jde o možné důsledky těchto nových neblahých událostí, jak jsme již uvedli v předchozím článku, Putinův bojový plán na „březnový šok“ http://www.whatdoesitmean.com/index1835.htm zůstává závažnou možností volby na tomto zkrvaveném válečném stole, který by nás brzy mohl pohltit všechny.



February 8, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.



34 komentářů:

  1. VYŠŠÍ MOC...Pobaveně sleduji dětské hrátky s technologiemi,které jim do pazour NEPATŘÍ...A jsem zvědav na ZDROJ,jestli hne prstem,nebo to nechá na SVOBODNÉ VULI...Vedoucí nařvaným EGEM do PEKEL...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už teď existují důkazy, že jsou na Ukrajinu dodávány zbraně NATO. Při ústupu armády často zanechávají tuto munici a zbraně na místě.

      Vymazat
  2. Pobavuje mě slovní spojení "Obamův režim". Ten Obamův režim má ve své zemi alespoň nějakou opozici, která je s vládou téměř pořád ve sporu, což se o Rusku říct nedá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si myslí jen naivkové a Američané, že je tam nějaká opozice. Vše je řízeno pevnou rukou korporací.

      Vymazat
    2. https://www.youtube.com/watch?v=ls9Exw7lTVE Probíhá nějaká schůzka US pohlavárů a přichází Henry Kissinger. Najednou se zvedne vlna protestujících s transparenty a řvou: Zatkněte Henryho Kissingera za válečné zločiny! Po chvíli je zklidní ochranka a McCain to komentuje slovy: Byl jsem členem této komise spoustu let a nikdy jsem neviděl nic tak ostudného, pobuřujícího jako tahle demonstrace... Víte, měli byste držet hubu, nebo vás nechám zatknout... Vypadněte odsud vy nižší formy života. - Nesouhlasíš se mnou? Kazíš nám tady ceromoniál, při kterém se tváříme o 100% lepší než jsme? My tu něco budujeme pro vás, vy nižší formy života.

      No nevim, jestli je McCain zrovna opozice, ale pže kandidoval na mr.przdenta tak asi jo. A jestliže někdo takto nazve svovodně protestující lidi, tak kde je úcta k člověku a právo na svobodu projevu ? Jemu se to pěkně soudí z prdele na koženým křesle z peněz někoho jiného (mimo jiné ilegálně vybraného z daní, které v americe dle ústavy člověk nemusí platit, ale jak nezaplatí tak šmitec, taky se dá dohledat na ytb.)

      No co tím chci říct? Amík si neváží člověka o nic víc než Rus. Jen na nás ze všech stran hrajou divadýlka, jak je všechno v naše dobro, jak myslej jen na náš blahobyt a skutek utek.
      Moc pěkně to vyjádřil Charlie Chaplin zde https://www.youtube.com/watch?v=6FMNFvKEy4c

      Vymazat
    3. https://www.youtube.com/watch?v=pMHKaahJRHg To video s Charliem ještě v češtině pro připad.... :-)

      Vymazat

    4. Pobavuje mě slovní spojení "Obamův režim".

      Zobuď sa chlapče

      Vymazat
    5. toto by měli vidět a pochopit všichni

      Vymazat
    6. Opzice sedí bez soudu na Guantanámu , mučí ji v Iráku , bombardujou v Lybii , syrii , Jugoslavii , Vraždí nálety v Afganistánu , pakistánu . Ale jinak tam svobodně funguje opozice , třeba v Street Okupy a na ulicích amerických měst .Nikoho tam nezmlátí ani nezabijou .

      Vymazat
    7. Ta jedovatá ropucha Kissingerů až měla dávno ležet v penále, ale té zlolajné požitkářské a chamtivé svini se ne a nedaří chcípnout.

      Vymazat
  3. Zítra,to je 12.2.2015 bude na České rozhlasu Dvojka hovořit JÁN ZÁKOPČANÍK...A sice od 11 hod. do 12.hod.

    OdpovědětVymazat
  4. Připomíná to Španělsko v druhé pol.30.let, expediční sbory, které tam tak trochu byly nebyly...

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Orgo,

    mozna by stalo za to vystrachat nekde clanek z pred mnoha mesicu nebo par let zpatky, kdy loutka Obama vyhral volby a zacal pusobit na pozici prezidenta. Pamatuji si, ze se v te dobe resili ruzna proroctvi, kde se predpovedelo, ze 3. svetova valka zapocne na popud cloveka tmave pleti, dokonce tam byl i jmenovan a castecne to jmeno bylo podobne s Obamou. Mam takovy pocit, ze to zacina byt naplnovano, resp. pokud to uz par let nebezi.
    Taky mam velmi silny pocit, ze za tim neni jen Obama, ten dela co se mu rekne, ale spis jmena jako Soros, Kissinger, Rockefeler a tito zmetci, kteri vse ridi z nafukovacky s sampanskym v ruce ve svem modruckem bazenu ve sve residenci. Mozna by to chtelo odseknout hlavu od tela, pac pak ruce nebudou vedet co delat a telo samo odumre. Zadna reforma nebo revoluce nas svet nezachrani...Kdyz lecime nemoc, nenicim zamerne sve telo, ale vybirame takove leky, ktere utoci primo na tu nemoc. A presne v tom vidim reseni.
    Ahoj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdepak Obama, generálové a bankéři, to ví dnes už v první obecné.

      Vymazat
    2. Kdepak generálové a bankéři, dnes jsou to už samotní pekelní psi

      Vymazat
  6. Říkejte si co chcete, ale já ani Putinovi nevěřím nos mezi očima. Ten v té třetí světové jede programově taky. Přece musejí mít nějakého vymyšleného nepřítele, ne? Ale pak do války globální superboháči a miliardáři naženou lid, aby se mlátil mezi sebou pro jejich peněžní zájmy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je možné, že je 3WW předem dohodnutá hra mocností podobně jako 1WW a 2WW. Vyřešil by se tím problém depopulace, a světovou elitu by mohlo opečovávat oněch zbylých 500 milionů otroků, očipovaných a zombicovaných biostrojů reagující na povely svých pánů.

      Vymazat
  7. Po tretej svetovej vojne (ktorá neviem kedy skončí, a možno už začala, kto vie...) vraj už nebude štvrtá svetová vojna...
    Možno toto je pravda. Ale .... kto to čakal, že USA a Rusko (možno dve najväčšie svetové mocnosti ? ...) budú v nej medzi sebou bojovať samopaľmi, granátmi, chemickými zbraňami kratšieho dosahu.....proste bežnými vecami, ktoré má k dispozícii hocijaká malá armáda a používa ich vo vojnách ??? .........JA NIE...........ale....možno N.A.Š.Ť.A.S.T.I.E ...........
    Ak sa mýlim, opravte ma.

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naopak ! 4WW předstihla tu 3WW. Té 4WW se říká Informační a kybernetická válka. Prostě chyba v matrixu :-)

      Vymazat
  8. Pricina je v padlych Anjelich,po potope bylo drači semeno ktere jse krizilo s lidma odeleno vod tohto sveta,ted se Lucifer vraci na zem,primo se infiltruje do lidi,existuje video kde pri padu dvojicek,se z prachu ukaže tvar samotneho zla co vladne na zemi,
    vše bude ukončeno na konci casu,kde bude zlo spoutano,predtim ale započne doba suženi jake clovek ješte nezažil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pánem světa je Satan. A má moho svých lokajů mezi světovými elitami. Satanovým cílerm je zničit lidstvo : v 1.sledu pobití 6,5 mld.lidí tzv.zbytečných jedlíků, jak rádi říkávají globalisté.Ve 2.sledu zničení zbývajících 0,5 mld.otroků. Ve 3.sledu vzájemné zabíjení a obětování satanu mezi elitami. Přesně dle satanova sloganu : milujte mě tak, jako já vás nenávidím. Lidstvo si chce odvést s sebou do své pekelné říše.

      Vymazat
  9. OMYL vážení - Vy ješté věříte na proroctví ?! - Vždyť jsou to jejich "bubáky" na nás - to jsou konkrétní plány na blbý lidi - a všechny ty Sybyly. To je JEJICH program, kterého se drží a nás pak drží v pověrách !!! Proboha vzbuďme se, vzpamatujme se konečně pokud už není pozdě !
    Opravdiví jasnozŕiví - jsou buď jejich - anebo "nejsou" - TO JE PRAVDA a ten podvod současně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a co chceš dělat, nebo máš v plánu?.. půjdeš někam protestovat? nebo se rovnou chopíš zbraně a vlítneš na "ně" ... ?

      Vymazat
    2. ona si nás válka najde sama a všude.

      Vymazat
    3. Anonymní11. února 2015 22:00
      Oni vás ty bubáci a Sybily přejdou, až se ty události kolem vás budou dít, a vy budete strachy a hrůzou kadit maggi v kostkách !

      Vymazat
    4. Kdo má zemřít, zemře, kdo ne, přežije - viz vězni v koncentrácích 2WW !

      Vymazat
  10. Na prvej stránke USA Today 10.2.2015 je zobrazená Ukrajina bez Krymu... http://politikus.ru/events/42965-gazeta-usa-today-opublikovala-kartu-ukrainy-bez-kryma.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže je zřejmě dohodnuto, že Krym Rusku zůstane a že východní Ukrajina se stane novým Izraelem pro utečence před jaderným holocaustem ze současného Izraele.

      Vymazat
  11. za vším stojí židovský parazit.žid je mistrem lži.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za vším stojí chazarsko-židovská sekta sionistů !

      Vymazat
  12. Já Putinovi věřím,díky jemu není Země rozdělena na určité tábory,z kterého jen tak neutečete,budete očipováni,odposloucháváni
    prostě se nikam nehnetea když se znelíbíte-vypnou čip,Vše se točí kolm USA, zRUSKA NIC TAKOVÉHO K NÁM NEPRONIKÁ,
    Proč myslíte že je tolik křiku a nadávek na Putina--On toto odmítl podpořit.USA si jsou velmi dobře vědomi, že jediný národ ,který
    se jim dokáže postavit je národ SLOVANSKÝ a proto mají v plánu zlikvidovat všechny slovany, včetně nás- vcelku přes 330 milionů
    lidí.Začalo to Ukrajinou a bude to postupovat v četně Poláků,u něch to bude zrovna stejné jako s Hitlerem se kterým měli dohodu a nakonec právě je napadl Hitler jako první--dnes jsou s USA kamarádi.Jestli si někdo myslí že Rusko nemá žádné moderní zbraně
    tak se hodně plete--USA určitě taky nějaké mají ,ale to nejlepší ještě neukázali Rusko již jednu zbran ukázalo a USA to vyrazilo dech
    Možná jste četli událost mezi lodí a letadlem.Ti, kteří straní USA by si měli dávat události a zprávy dohromady--podívejte se na
    historii USA--200 LET TERORISMU USA-jak vlastně vznikalo USA--je to dlouhé čtení a není to nic příjemného.Nás lidi se snaží vyu-
    žít elita jen pro svoje cíle-oblbuje mladé tou svoji demokracií-kde je jí konec,většina z nás si uvědomuje že naše svoboda se ztrácí
    a že se stáváme otroky ,Především mladí by se měli probudit.nedělat podložku těm,kteří obhajují řádění fašistů na Ukrajině.-havlis-
    tům.jména si doplnte sami.Ale tady také mají své zájmy jiné entity at již o tom víte ,nebo ne.Smlouvy s nimi mají podepsaný -no
    přeci USA --Šediváci-a hlavně seZETAS- kteří se ještě na víc spojili s Reptiliány s tzv. Plazovci Ti nám na planetě taky vyvádějí
    Nyní bychom ale měli chránit náš národ,,dělat vše,aby nedošlo k válce a tak přeji Rusku a nám-- Putina-jemu pevné nervy-moudrost
    rodu--Libuše

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příliš nefantazírujte, a držte svou bujnou představivost na krátké uzdě.

      Vymazat
  13. Nevědomost nebolí-nic Vám nebrání sehnat si informace z různých zdrojů-budete velmi překvapen až se dozvíte jak s námi
    je-bylo manipulováno-čas se krátí-velké změny-události jsou za dveřmi-je na každém jak tím projde.Přeji Vám všem hodně
    štěstí--Libuše

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.