14. února 2015

Nejkratší telefonát do sněmovny

Díky čtenářům za trochu srandy (:-))

Nejkratší telefonát do sněmovny:



Zdravím Orgo,

s odkazem na článek http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5523-12-tisic-slovaku-se-obratilo-na-urady-nechteji-bojovat-pokud-vypukne-konflikt posílám ukázku jednoho z 12ti tisíc Slováků, kteří zaslali zdůvodnění "Odopretie výkonu mimoriadnej služby"... :-)

Děkuji za Vaši záslužnou práci.




11 komentářů:

  1. Výborný nápad a návod jak se zachovat podle svědomí a biblické zásady NEZABIJEŠ

    OdpovědětVymazat
  2. Vynikajúce a trefné, mohol by som sa pod takto sformulované podmienky rovno podpísať aj ja. Túto možnosť som nevyužil aj keď som o nej vedel (Ukrajina je krásnym príkladom, že svetoví a domáci politici, oligarchovia, čítaj zradcovia a vojnoví štváči aj v 21.st. naženú ľudí do vojny ...papier, ne-papier ... ). Chlap ma moje sympatie, lebo netvrdí, že vôbec nebude bojovať :)

    OdpovědětVymazat
  3. ten dopis je boží.. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. moje slova moje myšlení doufam že nas ja takovych víc a nenechavají se ovlivnovad zmanypulovanymi mediami

    OdpovědětVymazat
  5. no jo, až přijdou na řadu válečné soudy, to ten pán asi svůj podpis pod takovým pamfletem dosti opláče, než skončí u zdi.

    OdpovědětVymazat
  6. Orgonete, trochu jsi to nezvladl ochranu osobnich udaju. Pokud je ten clovek skutecny. A k dopisu asi jen to, ze se k tomu ani nebudu vyjadrovat.

    OdpovědětVymazat
  7. Ten človek je skutečný a sám to zverejnil na FB.Orgo to zvládl.

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím, že extrémny rusofil by sám seba neoznačil za extrémneho rusofila. PSČ Sniny je 069 01 (nie ...02), ulica v Snine je Podhorská ( nie Podhradská), rodné číslo musí byť deliteľné 11 bezo zvyšku ... ale ináč pekný trolling:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja to Vasilovi reknu, ze je Troll, zrovna pred chvili nam psal, ze se jen smeje, co se kolem toho děje. Protze jsem tenndopis videlmjako jedennz prvnich a Vasila znam, takmme to dost zlobí. Proč musi nekdo za kazdou cenu neco zpochybnovat.

    OdpovědětVymazat
  10. Náhodou, ten dopis se povedl :-)))). A že si autor změnil osobní údaje, je jenom dobře, není sebevrah. Svoje si řekl, pobavil a trefil se do noty většině záložáků. To nemá chybu.:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Běhá trpaslíček s malou lucerničkou po Moskvě, do každého koutku posvítí. "Co hledáš drobečku", ptají se lidé. "Hledám poctivost", vysvětluje
    trpaslíček. "To tady nehledáš dobře, to víš ten Putin... zkus to v Americe. Ta je vzorem všech ctností". Běhá trpaslíček s malou lucerničkou po New Yorku,do každého koutku posvítí. "Co hledáš drobečku?" ptají se lidé. "Hledám poctivost," vysvětluje trpaslíček. "To tady nehledáš dobře, to víš ten Obama... zkus to v Česku. To je vzorem všech ctností, mají tam svobodu, demokracii, láska a pravda tam prý zvítězila." Běhá trpaslíček se smutnou tvářičkou po Praze, do každého koutku nahlídne. "Co hledáš drobečku?" ptají se lidé. " Ále, měl jsem takovou malou lucerničku......" vysvětluje trpaslíček.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.