15. února 2015

U Debalceve je obklíčeno 2 200 vojáků NATO

Díky čtenáři za následující odkaz:
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Cesky-europoslanec-ma-sokujici-informace-U-Debalceve-je-obkliceno-2200-vojaku-NATO-Proc-to-nikde-nepisou-362107

Český europoslanec má šokující informace: U Debalceve je obklíčeno 2200 vojáků ze zemí NATO. Proč to nikde nepíšou!

15. 2. 2015 18:38
Komunistický europoslanec Miloslav Ransdorf sděluje některé věci, které se prý jinde v českých médiích nedočtete. V kotli u strategického města Debalceve, kam separatisté údajně odmítli pustit pozorovatele OBSE, je podle Ransdorfa obklíčeno na 2200 vojáků ze zemí NATO - Finové, Britové, Poláci a další. A to nejsou jediné informace, které se k českým čtenářům nedostaly.
Česká média si podle Miloslava Ransdorfa selektivně vybírají, o čem budou informovat a o čem ne. Nikde v našich médiích se prý nedočetl, že na konci ledna proběhly v Kyjevě hned tři demonstrace. Jednu uspořádali horníci, kteří přišli do hlavního města ze západu - z Haliče - a ne z východu, jak by mohlo leckoho napadnout. Protestovali proti tomu, že nedostávají zaplaceno za svou práci. Tím se prý nová vláda liší od kabinetu Viktora Janukovyče. Druhou demonstraci zorganizovali vojáci praporu Ajdar a třetí byla namířena proti primátorovi Vitaliji Kličkovi, protože ve funkci údajně nic nedělá. 

Celý článek M. Ransdorfa z jeho webu:

O čem česká média neinformují
Sehnat si informace je přece jejich práce

28. ledna se stalo na Ukrajině několik významných událostí. V Krivém Rogu ozbrojenci obsadili budovu Městské rady a od té doby nedovolují orgánům města, aby mohly pracovat a zabezpečovat běžný chod města. Došlo i na fyzické násilí vůči funkcionářům. Městská rada byla nucena se sejít jinde, aby zajistila nutnou agendu, jako jsou mj. výplaty dávek sociálně slabým. Oč jde? Kolomojskij a jeho lidé zahájili přípravu na komunální volby, které jsou plánovány na říjen tohoto roku. Evropská charta místní samosprávy je jim k smíchu (oblast města Krivoj Rog tvoří zhruba 18% rozpočtu Ukrajiny).

Téhož dne proběhly v Kyjevě tři demonstrace. První-  před budovou ministerstva obrany demonstrovali vojáci (prapor Ajdar). Druhá- akce proti primátoru Kyjeva Kličkovi, který za sedm měsíců v čele hlavního města pro něj nic neudělal, a proto ho demonstrující vyzývali k odstoupení. A třetí, nejzajímavější- demonstrace horníků, kteří přišli do Kyjeva protestovat, protože za svou práci nedostávají mzdy. Nebyli z Donbasu, jak bychom logicky předpokládali, ale ze západu Ukrajiny, z Haliče. Křičeli: vraťte nám Janukovyče, za něj jsme alespoň měli výplaty!

Informoval o tom všem nějaký český novinář? Nevšiml jsem si. Nu co, není nic staršího než včerejší novinová zpráva, ale další téma by ignorovat neměli - téma hrátek kolem minských dohod (poněkud se mlčí o tom, co sledovali Merkelová a Hollande).

V děbalcevském kotli je obklíčeno 6-8 tisíc vojáků, z nich je 2 200 mužů ze zemí NATO. Více než čtvrtina celkového stavu!  Asi stovka mužů je z amerických speciálních jednotek, asi 100 britských výsadkářů, kolem stovky lidí z francouzské cizinecké legie, přibližně 100 vojáků z Polska, 30 Izraelců, 30 Chorvatů, dále tam jsou naverbovaní Litevci, Estonci, Kosovští Albánci, Gruzíni, Bosňané, Turci, Švédové, Finové, Dánové (Němec ani jeden). Opravdu pestrá sestava bojovníků za svobodnou a demokratickou Ukrajinu, že? 



Dodatek Orgonet:
Co s nimi? Odchod odmítají...

Ze Zacharčenkova prohlášení 15. 2. 2015 večer:

http://dan-news.info/official/zayavlenie-glavy-doneckoj-narodnoj-respubliki-a-v-zaxarchenko.html
"Režim ukončení palby se vztahuje i na oblast Děbalceva, kde zůstává zablokováno mnoho tisíc vojáků ukrajinských vojsk,

Všichni ukrajinští vojenští sloužící, kteří se nacházejí v Děbalcevu a přilehlých vesnicích, musejí organizovaně opustit město bez zbraní a techniky."


Donbaská republika slíbila poskytnout zelený koridor u Debalceva: odchod beze zbraní

http://czech.ruvr.ru/news/2015_02_16/V-DLR-slibili-poskytnout-zeleny-koridor-v-Debalcevu-9342/


Ale to "vojska bojující za Ukrajinu" právě nechtějí
(http://czech.ruvr.ru/2015_02_16/Primeri-Tezka-technika-u-Artomovska-srazky-u-Debalceva-5138/, http://czech.ruvr.ru/news/2015_02_15/DLR-ukrajinsti-vojaci-se-snazi-vyjit-z-obkliceni-v-Debalcevu-0826/, ),
Když už by odcházeli z kotle, tak si chtějí odvézt své hračky s sebou, a ještě si stěžují, že mají málo času a prostoru,.
Tak jim asi nezbývá než chtít se prostřílet, což nevypadá moc schůdně, prekérní situace ...

20 komentářů:

  1. Lidé v Praze by si měli vyhlídnout ten správný břeh Vltavy a popřípadě se přestěhovat, je totiž zcela jasné, že Praha se změní v Berlín, a řeka Vltava bude oddělovat Ruský a Americký sektor. To, že Putin chce ovládnout Prahu, informovala o tom i televize NOVA.

    Nikdy jsem nevěřil, že se to může stát, myslel jsem si, že je to jen hloupé proroctví nějakého E.Cayceho. Ale ona je to fakt pravda. Zlatý věk lidstva nastane až Praha bude zničena válkou mezi Rusy a Amerikou a až pak Rusové ovládnou část Prahy, Vltava se stane hraničním pásmem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím o odkaz. E.Cayseho nepodceňuji.

      Vymazat
    2. Najdete to zde. Je to zajímavé čtení. http://prvopodstata.blog.cz/1412/1-okenko-strasidylka-marneho-prosinec-2014

      Vymazat
    3. Ve které knize to je?

      Vymazat
  2. Vážení čtenáři rád bych vás upozornil na blížící se nebezpečí které hrozí Ukrajině. Na webu Jaromíra Chvátala si můžete přečíst ( z autorskoprávních důvodů a z hlediska autorských dat není možné článek kopírovat smyslem Ctrl+C a Ctrl+V tedy ani možné jej dál šířit,pouze uvést url odkaz a je třeba abyste si to přečetli sami přímo u Zdroje. O co jde ? O to, že Porošenka chtějí proamerické síly sesadit a pokud možno ho i zabít, protože vadí nejen Jaceňukovi, ale i Turčynovi ( konkurence ). Začíná dost vadit i Američanům. Důvod je ale prostý. Zatímco Porošenko je ochotný slyšet ohledně míru v Donbasu, naopak americké loutky a američané chtějí dál udržovat válku.
    Porošenko se začíná být slabší hráč narozdíl do Jaceňuka a Turčynova. Je docela možné, že na výročí Majdanu půjde o další převrat ve kterém Porošenka zabijí. Aby se udržela válka na Ukrajině. Ukrajinu teď čeká nový převrat.

    Krásný článek o tom, co hrozí teď Ukrajině si přečtěte na http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7959-jde-porosenkovi-o-zivot-a-ceka-ukrajinu-novy-majdan-oleg-carev-hovori-o-dalsim-prevratu/ s radostí šíří CML

    OdpovědětVymazat
  3. Žádám opolčence, aby postupovaly proti nepříteli v Děbalcevu dle hlavy 22, Zj.Jana! Bez ohledu na příslušnost, - "vsjech rastreljať, kak sobaky!"

    OdpovědětVymazat
  4. Separatisti by si podle me meli veskery zahranicni bojovniky nechat jako POW zavrit je nekam do lagru a dovest novinare ze zapadu a ukazat kdo skutecne bojuje na ukrajine!

    OdpovědětVymazat
  5. Co s nimi ve válce? Zbytečná otázka. Zabít nebo zajmout. r.m.
    A ještě něco ke klimatu:
    Americký expert Alan Robock je znepokojen, že výzvědné agentury financují klimatologický výzkum. Budou tedy ovládat technologie měnění klimatu a zneužijí je pro vojenské účely?
    Vysoký americký vědec vyjádřil znepokojení, že výzvědné agentury financují klimatologický výzkum. Má podezření, že to dělají proto, aby zjistily, zda mohou být nové technologie použity jako potenciální zbraně.
    http://www.blisty.cz/art/76477.html#sthash.IbwonW7z.dpuf

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další krycí článek, aby si nevědomí lidé mysleli, že použití klimatických zbraní je hudba budoucnosti. Ona je to už nejméně 50 let realita, čím dál tím více každodenní.

      Vymazat
    2. Klimatické zbraně fungují dávno a jsou pro svou nebezpečnost zakázány,ale americko to zásadně nedodržuje.Říkají,že oni můžou.Oni jsou američané.

      Vymazat
  6. Šmudla jeden Ransdorfovic spravedlivej ....... nějaký sviňárničky v europarlamentu o kterejch nejsme informováni by neměl na přetřes?
    Nicméně ti, co je obklíčili, brání své domovy, takže mají motivaci. Ukrajinci bojovat nechtějí. Rusa ( slovanskej genofond) není dobré moc dlouho prudit. On je to sice v míru navoněnej fanfarón ve značkovejch hadrech, co pěje pod oknem své bardovské písně vysněné ruské krásce...... ale jak mu sáhnete na jeho rodnou matičku Rus ( ta je dost velká a není určená současnejma hranicema) a chcete mu vzít jeho ženy, máte armádu super bojovníku, třeba s klackem v ruce. Navíc jejich ženy stojej za nimi ( viz matky co při odvodu prostě nepustěj své syny jít zabíjet své bratry).Navíc výcvik mají všichni stejný, takže jakou máš motivaci, když nejsi podstatou agresor? V tomhle je američan svojí neznalostí slovanské povahy prostě mimo.
    Amíci s Natem můžou v malém vzorku poznat co je to třeba trocha hladu a strachu. Možná i oni jsou plánováni k rozebrání na orgánové součástky ...... Jsou na cizí půdě. Třeba je to motivuje doma zorat svojí první jarní brázdu a zasít. Pochopěj, že pole nejsou k boji. My tady na tohle pochopení máme Svěráka se třema veteránama. Jiné národy prostě na tento druh moudrosti přicházejí osobní zkušeností. A pak, že všechno se vším nesouvisí ........
    Kudla Ransdorfe, jestli seš chlap, tak něco z toho europarlamentu ..... je tam toho přece dost, co naše veřejnost neví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak kamo motivacia je velka mentalna sila ked clovek bojuje za pravdu

      Vymazat
    2. Motivace je obecně velká síla a nemusíš bojovat ani za pravdu :-D může to být i pomsta, nenávist .......

      Vymazat
    3. 9:01 .... nejsi ty rus? Nebo taky jedeš na vlně slovanství? Je jasný, že v Evropě má "vyhrát" slovanskej genofond. A vyhraje tou "nejhorznější" zbraní a to je "ne-boj" ( takže opravdu se máme zbavit strachu a nezúčastnit se války. V tomhle je Putin fakt dobrej - teda zatím).

      Vymazat
  7. BTW - môžte rozstrieľať, mstiť sa, zabíjať, ale tým mier nenastavíte ! Babička má kuráž, niet čo dodať.
    BE

    OdpovědětVymazat
  8. :-/ ja zabyla odkliknúť :
    http://gloria.tv/media/1wcsHE4NVNo

    OdpovědětVymazat
  9. Česká Televize rozjela naplno svou černou magii a černí mágové mohou oslavovat, že se jim podařilo během 24 hodin totálně zdestruovat mozky mladých lidí a českých lidiček, kteří pasivně příjímají zprávy z televize. Dnes tomu Česká Televize nasadila korunu, když přinesla reportáž s jednou ukrajinskou úřednicí, která natvrdo řekla, že pokud nezastavíme Putina ( rozuměj nezavraždíme ho ) tak se situace na Východě Ukrajiny nezlepší a ano, spousta lidí kteří jedou v černý magii a v ovlivňování názorů...oni chtějí aby lidé si mysleli, že spása pro Východ Ukrajiny příjde v moment, kdy bude zavražděn prezident Putin. V jedněch novinách jsem zase četl názor mladých lidí z gymnazia, kteří tvrdí, že Putin je vřed Evropy a musí se odstranit / rozuměj zavraždit.

    Wanted to Murder a plakát Putina, to ještě chybí aby Česká Televize pověsila jako transparent před Kavčími Horami.

    Pozorně sledujte jak se z obrazovek ČT line černá magie a okultismus, s cílem zlikvidovat svobodné myšlení Čechů. Za pár dní má v Praze být velká masová demonstrace proti Putinovi a mají se opět vytáhnout červené kartičky a z amplionů se bude ozývat hlášení " Kdo chce zabít Putina ? " ( parafráze na český film Kdo chce zabít Jessie ? )
    Je mi z toho hodně špatně.

    OdpovědětVymazat
  10. kotla uže net... https://www.youtube.com/watch?v=-GbiofR5Ow8 ... bolest obyčejných lidí a zajatci, A. Zacharčenko jedná u Děbalceva s vojáky Ukrajiny https://www.youtube.com/watch?v=XT6L0AFFEsc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na miste Zacharcenka bych jim domluvil,vratil jim zbrane,doplnil munici a pozadal je aby se stavili v Kijeve na "morozenoje" v plne vyzbroji!

      Vymazat
    2. http://s01.yapfiles.ru/files/1076277/54d9d35ae8d7b60c0f91d6f9.gif

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.