1. června 2015

Americká provokace v Černém moři ukončena obavou z paralyzování lodi

Putin povolil "potopení" americké lodi; Moskva varuje své občany před "honem na Rusy"
http://www.whatdoesitmean.com/index1873.htm
May 31, 2015
Sorcha Faal a její západní přispěvatelé
Překlad: Orgonet


Ruské Ministerstvo obrany (MO) ve zprávě určené pro vnitřní potřeby Kremlu oznámilo, že 30. května 2015 president Putin využil svých pravomocí Nejvyššího velitele ozbrojených sil  v souladu se článkem 4 federálního zákona „O obraně“  a povolil námořním silám Ruské federace potopit/paralyzovat americký torpédoborec, který se přiblížil k námořním hranicím Ruska v Černém moři.

Podle této zprávy operátoři ruského Ministerstva obrany obsluhující elektronické monitorovací stanice v oblasti Černého moře 30. května oznámili, že rumunský přístav Constanta opustil americký válečný torpédoborec třídy Arleigh Burke k ničení řízených střel, označený jako USS Ross (DDG-71 ) ) a zahájil „provokativní a agresívní“  válečný manévr tím, že plul plnou bojovou rychlostí k ruské námořní hranici. Tato akce byla okamžitě označena veliteli MO jako „jasné nebezpečí pro strategickou stabilitu“  Ruské federace.

Obr. USS torpédoborec Ross.



Jakmile byl president Putin informován o tomto „potenciálním válečném aktu“, jak praví zpráva, jeho příkaz k obraně Federace aktivoval 43. nezávislou námořní bojovou leteckou eskadru  černomořské letecké flotily, která okamžitě vypustila 4 supersonické letouny Suchoj Su-24  operující za každého počasí, aby zaútočily/čelily americké lodi USS Ross.

Obr. Letoun Suchoj SU-24.





Jak píše zpráva, ruští vojenští velitelé pak oznámili, že tyto 4 bojové letouny Su-24 dokázaly lodi USS Ross svou připravenost k „násilnému potlačení narušení hranic a obraně státních zájmů“ http://sputniknews.com/russia/20150530/1022751505.html#ixzz3beYaSRSN , a tyto akce donutily americkou loď „urychleně ustoupit“ z oblasti námořních hranic Ruska a vrátit se do rumunského přístavu.

Tito vojenští velitelé ohledně rychlého ústupu lodi USS Ross před letouny Su-24 dále konstatovali: „Zdá se, že Američané nezapomněli na incident v dubnu 2014, kdy jeden letoun Su-24 v podstatě paralyzoval veškeré zařízení nové americké lodi USS Donald Cook nesoucí protiraketové prvky.“ http://sputniknews.com/russia/20150530/1022751505.html#ixzz3beYaSRSN

Pokud jde o zmíněný incident, při němž byla vyřazena z činnosti loď USS Donald Cook v Černém moři, američtí vojenští experti ho rozsáhle popsali, a rovněž zpravodajství American Veteran News Service, který napsal článek Systém AEGIS v Černém moři selhal, Rusové vyřadili amerického „kačera Donalda“. http://www.veteranstoday.com/2014/11/13/aegis-fail-in-black-sea-ruskies-burn-down-uss-donald-duck/ (Česky o tom: http://neviditelnypes.lidovky.cz/svet-chibiny-c95-/p_zahranici.aspx?c=A140903_230422_p_zahranici_wag)

„Jeden ruský letoun SU-24 s nejnovějším rušicím komplexem paralyzoval v Černém moři nejmodernější americký bojový řídící systém „Aegis“ instalovaný na torpédoborci „USS Donald Cook“. Pavel Zolotarev, zástupce ředitele Institutu pro USA a Kanadu, sdílí detaily o verzi, která je aktivně diskutována ruskými médii a bloggery. http://www.veteranstoday.com/2014/11/13/aegis-fail-in-black-sea-ruskies-burn-down-uss-donald-duck/

„Americký torpédoborec s raketami „Tomahavk“ vstoupil 10. dubna 2014 do neutrálních vod Černého moře. Účelem byla demonstrace síly a zastrašení ve spojení pozice Ruska vůči Ukrajině a Krymu. Přítomnost americké válečné lodi v těchto vodách je v protikladu ke smlouvě z Montreux o povaze a době pobytu válečných lodí zemí neležících u Černého moře v této oblasti.

Jako odpověď vyslalo Rusko neozbrojený bombardér Su-24, aby proletěl kolem amerického torpédoborce. Tento letoun byl, jak praví experti, vybaven nejmodernější, ruským elektronickým bojovým systémem. Podle této verze systém „Aegis“ zaznamenal z dálky blížící se letoun a spustil poplach. Vše šlo normálně. Americké radary kalkulovaly rychlost blížícího se cíle. A náhle všechny obrazovky zbělely. Systém „Aegis“ přestal fungovat, a rakety nemohly dostat informace pro zaměření. Mezitím letoun Su-24 proletěl nad palubou lodi, učinil bojový obrat a simuloval raketový útok na cíl. Pak se vrátil a opakoval manévr. To učinil celkem 12krát.“

K tomu, že Obamův režim a jeho orgány tiskové propagandy protestovaly, že loď USS Ross operovala v mezinárodních vodách, což jí umožňovalo provádět bojové operace, experti MO vysvětlují ve zprávě, že nic není vzdálenější pravdě, protože oblast Černého moře je označena jako neutrální vody striktně zakazující agresívní akce jako je výše zmíněná již od roku 1936, dle Dohody o režimu úžin podepsané v Montreux. http://en.wikipedia.org/wiki/Montreux_Convention_Regarding_the_Regime_of_the_Straits

Zpráva nevysvětluje, proč Obamův režim provedl takovou nebezpečnou provokaci vůči Ruské federaci, ale poznamenává, že o 14 dní dříve, 22. května 2015 ministr zahraničí varoval všechny občany Ruské federace cestující do zahraničí před riziky, která představují všechny policejní ozbrojené složky a speciální služby USA, které údajně „loví“ Rusy po celém světě. http://news.yahoo.com/moscow-issues-travel-warning-over-u-hunt-russians-194001313.html

Občané Ruské federace by měli brát toto varování svého ministra zahraničí vážně, protože, jak zpráva suše poznamenává, nové údaje ukazují, že americké policejní síly zastřelily a zabily jenom v uplynulých 5 měsících nejméně 385 amerických občanů http://www.dailymail.co.uk/news/article-3104230/U-S-police-shot-dead-385-people-five-months-Washington-Post.html … což je z rukou Obamova režimu počet mrtvých představující průměr 2 na den, a to je v historii svobodných a demokratických států bezprecedentní... a když toto Spojené státy dělají svým občanům, představte si, co mohou udělat Rusům.


May 31, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

Více na toto téma:

Zuříci Nulandová volala do Kremlu: Neparalyzujte nám lodě! http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/zurici-nulandova-volala-do-kremlu.html

O incidentu lodi Donald Cook: http://neviditelnypes.lidovky.cz/svet-chibiny-c95-/p_zahranici.aspx?c=A140903_230422_p_zahranici_wag)


1 komentář:

  1. Ohledně paralyzované lodi Donald Cook, se dá předpokládat, že NATO ve spolupráci s výskumem, hledá řešení, čím vlastně odolat elektronické paralýze.Je jasné, že se to děje skalárními vlnami, jejichž vlastnosti jsou stále celkem neprobádané. Ale jak nové přístroje vyzkoušet? No přece tak, že Rusům do prostoru najedou! Ja bych to také udělal, zvláště když princip Chibiny nemám v laborce, a potřebuji zkušebný zdroj. Nebo ne?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.