19. června 2015

Demonstrace v Kyjevě: vojáci USA, pryč z Ukrajiny!

Díky čtenáři za odkaz.
Demonstrace v Kyjevě před americkým velvyslanectvím 17. 6. 2015: USA = válka! Vojáci USA, pryč z Ukrajiny!

Probouzení se Ukrajiny? Kéž by. Zajímavé video.
https://www.youtube.com/watch?v=B42qQCMZ9qs




США = ВОЙНА!!! Солдаты США, вон из Украины  !!!  
US = WAR !!! US soldiers out of Ukraine !!!

6 komentářů:

  1. V médiích se tvrdí, že na Ukrajině si začínají Rusové a ohrožují světový mír. A není to pravda. Tvrdí se, že očkovat je přínosné. A není to pravda. Tvrdí se, že chemtrails jsou nevinné čáry a není to pravda. Tvrdí se, že politikové pracují ve prospěch lidí a není to pravda. Taky se tvrdí, že jsme asi ve vesmíru sami. A ani to není pravda. V tzv. konspiračních teoriích je rozhodně více pravdy, než ve zprávách oficiálních masmédií.

    OdpovědětVymazat
  2. zajtra 20.6.2015 je demonštrácia v Bratislave, Nechceme islamizáciu, príďte, začiatok o 15 na hlavnej žel.stanici, že prídu aj skupiny z Čiech.... , nuž bude či nebude mela ?
    Akciu manažujú, podporujú, obyčajní ľudia, futbaloví fanúšikovia, kluby, iní fanúšikovia, tlustí, chudí, motorkári, turisti a bicyklisti, vegani i masožravci, skinheads i zarastení, extrémisti i pokojní -- :-/ nuž uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou žoldáci korporátníků ovšem herec v roli ministra války roli nepochopí.
    https://www.youtube.com/watch?v=LLtm-3jTJWE&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
  4. Medzičas.sk

    - Čo sa to tam deje, na tej Ukrajine?
    - Ále ... to len Ukrajina bojuje s Ruskom.
    - No a ako je na tom Ukrajina?
    - Zle. Stratila okolo troch miliónov obyvateľov, prišla o polostrov Krym, o päťdesiat lietadiel a vrtuľníkov, o nejakých tisíc obrnených transportérov a tankov, má niekoľko desiatok tisíc zabitých a zranených vojakov a ešte sa dve veľké oblasti na východných hraniciach chcú pripojiť k Rusku ...
    - A čo Rusi?
    -Ty mi to nebudeš veriť, ale oni sa do tej vojny zatiaľ ešte vôbec nezapojili...
    BE

    OdpovědětVymazat
  5. Sankce, které EU spustila na popud USA škodí hlavně ruským podnikům, které spolupracují s podniky z EU. Dopad je katastrofální nejen ve sféře ekonomické, ale především morální. Zaměstnanci těchto závodů nedostali několik měsíců plný plat a firmy jsou před krachem.To, že se k tomu připojili slované z EU to pro ně znamená, že jsou to zrádci a ti jsou podle jejich názoru horší než nepřítel. A tak případná odveta klidně může mířit sem, do bývalých států sovětského bloku. Nepřekvapí, že americké firmy v době sankcí zvýšili výrazně svůj dovoz do Ruska. Pokud to bude pokračovat vznikne v Rusku armáda nezaměstnaných v řádu desítek milionů a zde se nabízí jako alternativa armáda a následně válka. Poražení nepřítele, který jim škodí. A ukrajinci jsou první na řadě, kdo to schytá. Tak se nedivím, že si někteří už uvědomili o kud vítr fouká.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.