10. června 2015

Nová fakta: Vakcíny způsobují poruchy nervového systému

Ahojky,
nová fakta, objektivní reportáž ohledně vakcín i když prohraný boj se zainteresovanými poslanci na lobistech farmakfirem. Snad čas zvrátí tu zrůdnost páchanou na našich dětech.
Přeji pohodové dny.

https://www.youtube.com/watch?v=8GRwfTkrAnw&feature=youtu.be

Publikováno 7. 6. 2015
Když se nedávno provalil podvod s falšováním dat uvnitř CDC, což je americký Úřad pro prevenci a kontrolu nemocí, naše média mlčela. Nereagovalo ministerstvo zdravotnictví ani hlavní hygienik. Jde přitom o vážný případ, neboť zamlčená fakta naznačují, že některé vakcíny mohou způsobovat poruchy centrálního nervového systému a následně těžká onemocnění. Ukázalo se totiž, že vědci ze CDC řadu let tajili data prokazující zvýšené riziko autismu u chlapců očkovaných v raném věku vakcínou MMR. A protože trh je globální, týká se to přirozeně i nás.

https://youtu.be/8GRwfTkrAnw




20 komentářů:

  1. Tak ČT má už zase konspirační seriál typu detektor

    OdpovědětVymazat
  2. K čemu ty povinné a hromadné očkovací akce jsou - aby se masy držely pod kontrolou. K čemu je např. sprejování v atmosféře a vymývání mozků masovými sdělovacími prostředky? Aby se masy držely pod kontrolou...
    Stát kalifornie chce být 1. státem, kde budou nevakciovaní dospělí, kteří pracují s dětmi, klasifikovaní jako kriminálníci http://www.theeventchronicle.com/health/california-wants-to-be-first-state-to-classify-unvaccinated-adults-who-work-with-children-as-criminals/ http://www.theeventchronicle.com/health/21-curious-questions-never-allowed-ask-vaccines/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohu vám ilustrovat, co se se mnou dělo po podání vakcíny proti tetanu ve čtvrtek11.6.2015. Už v pátek mi začalo být zle. Bolely mě klouby a hlava. V sobotu se to rozvinulo jak bojová zástava. Pocení (39,7 °C), bolesti kloubů a svalů, zahleněný nos, zahleněný hrtan a horní část průdušnice,bolestivý kašel a smrkání snad každých 3-5 minut. Úporná bodavá bolest hlavy a krční páteře 24 hodin v kuse. Spát jsem musela 4 noci za sebou v sedě, protože v leže bych se udusila. Prostě tyto hrůzy po jediné připos.ané injekci - něco zcela se vymykající mému chápání, proč mě chtěli zabít ? Naštětstí až po pátém dni, se vše začalo pomalu uvolňovat, a dnes v sobotu už mám jen občasný lehký kašel a občasné vysmrkávání. A to mi doktorka tvrdila, že mě může max. pár dní bolet místo vpichu. Svi.ě prolhaná ! Musel dobře vědět, co mě čeká. Hlavně, že si odškrtla proočkovance, a hajdy fakturovat pojišťovně ! Měklo by se takovým svi.ím napíchat aspoň 10 tetanovek, aby si to povakcínové peklo pořádně užily ! Já to jen tak nenechám, a budu se domáhat odškodnění.

      Vymazat
    2. Mohu potvrdit zdravotní potíže po injekci u zubaře. Nedávno byl v rozhlase lékař - stomatolog, hovořil o moderních postupech a pak odpovídal na dotazy posluchačů. Zavolala tam posluchačka se stejnými zdravotními potížemi - mj. obtížné otevírání úst po řadu dní, problémy s jazykem, bolesti ve tváři apod. Lékař se náramně divil, že něco takového se přeci nestává, že to je velmi výjimečné, přičítal to její přecitlivělosti atd.--- Jen jestli...

      Vymazat
  3. Orgo veliké díky za Vaše příspěvky.Zajímám se snad o všechna témata,které tady uveřejňujete už dlouho.Opravdu je z čeho vybírat.

    OdpovědětVymazat
  4. O tom očkování jsem to viděla v TV.Je to šokující, doufám, že se u nás odpovědní poučí a že se "něco pohne".Urb.

    OdpovědětVymazat
  5. Křeče a následná mentální retardace po očkování vakcínou Infanrix Hexa
    https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=85114404&feature=player_embedded&v=LMmsqFmlGws&x-yt-ts=1422579428

    OdpovědětVymazat
  6. Pred 10ti lety jsem zmenil lekare a na prvni prohlidce u nej jsem dostal nejakou injekci. Nez ma prohlidka skoncila, do ordinace jeste vtrhl nejaky pan s kufrikem, vzbuzoval dojem podomniho prodejce. Projednavali cosi o novych lecich a ze je ma doporucovat, ze pro nej ma dva listky na dovolenou v Recku. Potom co ten pan odesel, mi lekar naordinoval dalsi injekce za pul roku, rok a 5 let. Od te doby k lekarum nechodim, bezna praxe ani v cesku neni ruzova.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už je dávno profláknuto, že v čr umírá více lidí na lékařskou péči, než-li na přirozená úmrtí bez lékaře ! Medicína se v současnosti zvrhla na rakvárenský byznys !

      Vymazat
  7. Já už mám jasno. Klidně budu rebel na život či na smrt, ale tyhle sračky do mě nedostanou. Jinak bohužel čas nezvrátí nic. Buďto bude zásah vnějšího faktoru nebo to tady pojede ještě hodně dlouho, rozhodně déle, než třeba já budu na živu. Uvidíme, co se bude dít během následujících 7 let.To by mělo dojít k zásadním událostem. A jestli ne, tak mě potom radši zastřelte. Oni ti politici a příslušní kokoti prostě musí držet basu, jelikož by jinak skončili a rozhodně ne dobře a jsou to taky lidi, kteří taky potřebují prachy. Elita nejsou jelita. Mají to všechno dobře zařízený tak, aby nebyly jednoduše dostupné důkazy o jejich činnosti ve smyslu globální moci. Já sám si třeba nedokážu představit, že bych se chtěl stát politikem, abych mohl udělat nějakou revoluci alespoň na státní úrovni. Takhle to prostě nefunguje. Do politiky jdeš kvůli moci a penězům, stejně ti nic jinýho nezbývá. Kdo si myslí, že Babiš je nějakej hodnej taťka, kterej už má dost peněz a moci, takže šel do politiky, aby se o nás mohl pěkně starat, tak je fakt směšně naivní. Zjistěte si něco o psychologii bohatých lidí. Ono ty prachy jsou jenom prostředkem k realizaci. Primární je pocit moci. A oni chtějí víc a víc moci. Všichni jsou takový. Kdo není bohatý, tak není ani mocný a pravděpodobně se vůbec nedokáže vcítit do pocitů těch lidí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Vo tom ta globální hra je - kdo koho bude ovládat a jak. Jak ho bude ojebávat a vysávat ho. Jsou to novodobí upíři.

      Vymazat
  8. No a je to venku, CDC na které se obrací každý vygumovaný trotl který dává systému za pravdu a mluví jací to my nejsme blázní konspirační. Tady to má ! Slavné CDC lže, další neomluvitelný zločin USA ! ! Du napsat putinovi další email ať vymaže ameriku z mapy ! Z povrchu země, omlouvám se všem nic netušícím nevinným američanům. Boužel hrozba je příliš vysoká. Třeba já bych to pochopil obětovat se pro zachování života na zemi, ale je to můj postoj. Chápu když lidé nechcou zemřít je to přirozené. Ale zkrátka má kvůli zvrácené USA skončit život na této planetě ?? A nemyslím jen lidi, myslím ty miliony překrásných živočišných druhů !! Které tady vykořisťujeme vyvražďujeme a sprostě žereme a ještě vyhazujeme. Vím že to je nehumánní, ale opravdu nejsem psychopat, nechci nikomu ubližovat. Chcí ABY SE TADY DALO NORMÁLNĚ ŽÍT !!! Až vás bude nějaký vir zaživa požírat. Nebo vaše dítě těžce onemocnění zapříčiněním USA¨, tak změníte názor. Nechápu ty rodiče, zistit něco takového že někdo udělal mému dítěti, zatmělo by se mi před očima a jednal by čistě afekt... To je nesnesitelné na to jen pomyslet.. Viděl jsem video kde matka popisuje své dítě jako aktivní veselé zdravé dítě, po očkování se slzami v očích popisuje jak po očkování se z dítěte stal psychický i fyzický totální mrzák.. Toto rve srdce.. Vy kdo máte děti si zkuste představit, že CDC a USA způsobila toto vašim dětem.. Proč to mě štve víc jak vás !! To nemám děti ! Ani nebudu, v tomto co se děje si může jen slepý nevědomý nezodpovědný blbec dělat dítě !! Nebo zrůda která se pak bude kochat tomu jak jeho dítě trpí.. Je to hrozné. Celé USA vymazat !! Ihned a bez diskuse. Nebo budeme čekat na to až průser USA pohltí vše živé na této planetě. Nejde mi o nic jeného než o to aby se zde dalo žít. Máte-li někdo jiný způsob jak docílit pořádku tak sem sním. Pokud ovšem nemáte tak držte zobák a raději se zamyslete !!

    OdpovědětVymazat
  9. teď jak zařídit abych dítě očkovat vůbec nemusela nechávat

    OdpovědětVymazat
  10. Raději dám dítěti vakcínu než aby zemřelo na hnusnou nemoc...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že vás systém už taky pěkně vypatlal, a má vás tam, kde vás chce mít. Očkujte, jen očkujte, sama sklidíte hořké plody svojí naivity. Ale až bude zle, systém vám nijak nepomůže. Naopak vinu bude hledat u vás ! To pak budete čubrnět na paradoxy, o kterých asi zatím nemáte ani tušení.

      Vymazat
  11. Vakcíny neslouží jen k lepšímu zdravotnímu stavu člověka, ale je to něco jako trojský kůň, kterým vlézá i něco dalšího, co se skrývá a co určitě zdravé není. Proč asi by proti očkování byla i řada lékařů a sester, viz např. tento článek pojednávající o tom, že v USA více jak 22 000 sester protestovalo proti povinnému očkování. Článek byl zveřejněn už v dubnu, i teď v červnu na tom webu patří k nejvíce populárním: http://www.theeventchronicle.com/health/more-than-22000-brave-nurses-refusing-to-submit-to-mandatory-vaccinations/ Jinak tam lze nalézt spoustu odkazů na články o očkování. I lékaři píší o faktech, ze kterých mrazí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednoduchá odpověď : protože hliník, rtuť a oleáty nemají ve vakcínách co pohledávat !
      Jejich funkce je jasná a nesporná : skrytě poškozovat a způsobovat onemocnění pokud možno trvalá., chronická. A hurá, pacient až do smrti je na světě. To se to farmakolobbistům mnou ruce nad počítáním zisků z vašich peněz, co tak necháte zbytečně u doktorů a v lékárnách. Apropo, všímáte si, jak se dál a dál množí počet lékáren v ČR ? Dokonce chce léky prodávat a doručovat už i pošta !!! No prostě neskutečné svi.árny se tady na nás kují.

      Vymazat
    2. I očkování se nese v duchu jednoho drsného parodického vtipu - operace se zdařila, pacient zemřel. A tak vypadá celé naše zdravotnictví, díky všudypřítomné korupci, proti které se shora bojuje jen na oko, aby se vlk (lid) nažral, a koza (zlodějiny) zůstala celá.

      Vymazat
  12. Ten tlak na proočkovanost dětí a celé populace je podezřelý: http://www.nwoo.org/2015/06/21/sireni-povinneho-ockovani/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podezřelý je slabé slovo. Je to cynické bezcharakterní svinstvo, které nás má oslabit, v horším případě poslat rovnou "pod drn".

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.