23. června 2015

Novinka: haarpové pulsy nového radaru Brdy

Vlny deštivého počasí jdou přes Česko zřejmě proto, aby byly otestovány schopnosti nového dopplerovského radaru Brdy, který byl namontován v květnu. (Pak bude jistě zase nastolen obvyklý suchý režim. Ledaže by geoinženýři - klimateroristé potřebovali otestovat ještě i výrobu povodní.)

V dnešní noci (22. - 23. 6. 2015) radar Brdy vyzařoval nejen haarpový kruh, ale i haarpové pulsy postrkující srážky, což dosud nikdy nebylo pozorováno, tudíž je to jeho novou schopností. Všimněte si na videu kružnice, která se objevuje od 20.00 na každém druhém snímku, čili po půlhodinách. (Ke konci sekvence se objeví přes Česko část obrovské haarpové kružnice od radaru jiného typu, který musí být hodně vzdálen, hádám někde v Itálii.)


https://youtu.be/TmKqnjt2aTU




Je zřejmé, že radar Brdy má pro výrobu počasí (i další válečné účely) strategické postavení v Evropě, a není divu, že zde Američané chtěli mít jeden z nejsilnějších haarpů - zářičů energie na světě. Měl mít vyšší parametry než známé tehdejší nejsilnější radary světa - na ostrově Kwajalein, a plovoucí radar SBX. Článek http://www.atmonline.cz/analyzy/pro/xbr.htm napoví, jakou sílu tam chtěli mít.

Trollové mi psali že jarní výpadek zobrazení byl kvůli "údržbě" stařičkého rozvrzaného brdského radaru,  wikipedie praví toto: https://cs.wikipedia.org/wiki/Meteorologick%C3%BD_radar:

"Na jaře 2015 byl demontován radar EEC DWSR-2501 C v Brdech (Praha 860 m). V průběhu května 2015 bude v Brdech instalován, zprovozněn a otestován radar Vaisala Weather Radar WRM200.[4] Jedná se o dopplerovský radar s duální polarizací pracující v pásmu C, který umožňuje rozpoznávat velikost a tvar radarových cílů, takže např. rozpozná zda se jedná o srážky dešťové či sněhové."

Oficiálně tam sice Američané plánovaný radar nedali, ale myslím, že postupnými tajnými instalacemi pomalu dosáhnou svého, pokud už nedosáhli...

Update 24. 6. dopoledne:

I radar Skalky včera dělal haarpový kruh. Tak hledám, co je zač, a on je to taky dopplerovský radar, Takže, dříve jsme ty haarpové kruhy přijímali z Německa, a pokrývaly asi 3/4 Česka. Dnes už jsme tedy co do haarpových frekvencí k řízení deště plně pokryti/vybaveni/ integrováni do evropského/světového systému výroby počasí (další upgrady jistě budou).

Haarpový kruh vysílaný radarem Skalky 23. 6. 2015 (kříží se s obrovským kruhem jiného radarového systému, zřejmě vysílaným někde z Itálie. Křížení ploch pokrytých haarpovými kruhy znamená snahu o co nejsilnější srážky.




24 komentářů:

  1. Můžete mi prosim pro ukázku ukázat jak vypadá neumělý déšť ? Pokaždé kdyz venku prší píšete jak je ten déšť uměle vyvolaný. V přírodě ale přece prší i přirozeně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel neumělý déšť ukázat nemohu, přirozeně už totiž zřejmě na planetě Zemi prší málokde, pokud vůbec někde. V Evropě rozhodně přirozeně nespadne ani kapka, veškerá pára/voda v ovzduší je pod kontrolou klimatických zbraní, veškerý déšť je zde vyvoláván či zadržován uměle.

      Vymazat
    2. Mohu potvrdit. Vídám velmi často, jak jsou uměle vypařovány rybníky a větší vodoteče v okolí Kleti. Mám za to, že i na Kleti mají klimouši nějakou "zatr tatr" instalaci. Minulou sobotu ráno (před 6.hod.) jsem na jednom rybníku za Chvalšinami viděla úkaz, jaký jsem dosud neznala. Těsně nad hladinou vznikaly jakoby z ničeho něco jako dýmové proužky, které se hadovitě pomalu sunuly nahoru směrem k olověné oblačnosti. Pod nimi se voda čeřila, jakoby se vařila. Těch proužků či sloupků tam byly snad stovky. Byl to velmi bizarní výjev jak z jiného světa. Na protějším břehu byl rybář, a zjevně ho ten jev také zaujal. Rozhazoval rukama a gestikuloval, jako co by to mohlo být ? Nic podobného jsem nikde jinde neviděla. Tak kdoví, co to bylo za klima piškumtálie.

      Vymazat
    3. Karas, zase jste žhavil moc dolů, vyžhavili jsme rybník!

      Vymazat
  2. Jak zde publikoval 23.9.2013 článek Aolian: PLANETA SE NEDÁ
    "Naše planeta je ovšem unikátní v tom, že energeticky stojí na pozici, z níž je možná komunikace s jakoukoliv úrovní v celém rozlehlém Stvoření. Můžeme si zde tedy neomezeně otevírat energetické brány do všech systémů a úrovní, které potřebujeme ke své práci a ke svému vývoji a zároveň podrobovat zpětné metamorfóze všechny systémy a úrovně, které se odklonily od přírodního řádu...Globalisti opravdu mají v plánu to tady udolat, ale tahle planeta je pro ně tvrdý oříšek. Svou samotnou podstatou je předurčená k tomu, aby zde neustále probíhala zpětná evoluce směrem od mutantních forem k přírodnímu základu života. Svou speciální energetickou pozicí umožňuje vstup do všech časoprostorů potřebných k vyléčení (přírodní metamorfóze) jakékoliv poškozené a nakažené bytosti. Poslání planety Země v nápravách poškozených astrálních úrovní skrze zdejší fyzickou hmotu je z určitého pohledu fenomenální a teprve čeká na své plné docenění."...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to cejtit všude, ten odpor proti globalismu, proti uměle nastolovanému temnářskému věku.

      Vymazat
  3. Okolí Uherského Hradiště je v deštivém stínu, ať jdou deště ze západu nebo jihu, před námi se rozestoupí a za námi opět vzniknou ... Ale dnešek byl opravdu zajímavý, pršelo ráno, pak byla opět nad Hradištěm díra, potom se konečně i nad námi na celé dopoledne udělala modrá až zelená oblačnost, radar to krásně ukazuje ... ale na zem nespadla ani kapka !!! Čemu lze tedy věřit ?????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je noc na 8. července - celá republika padá vedrem, jižní Morava je vyschlá jak treska, snaží se sem dostat bouřkové mraky, ale nějaký asi radar s centrem u Olomouce to tak udatně rozhání, že i když se bouřkový mrak vytvoří, rozmázne ho to jako červíka. Copak ti blbouni chtějí, aby veškerá úroda uschla na poli? Brambory budou vypadat jak sušené švestky, když to takhle půjde dál... :(

      Vymazat
  4. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1178166999-predpoved-pocasi V dnešní předpovědi počasí na ČT je krásně vidět cca od 50. vteřiny "kruhy" kolem místa, kde je radar Skalky (jestli dobře rozumím, je to pravděpodobně zdroj pohonu oblačnosti s deštěm, který se přehnal ráno přes Moravu)

    OdpovědětVymazat
  5. Tradičně se opakuje, že po velmi horkém konci května či začátkem června ,následuje velmi studené období, kdy teploty spadávají ve vyšších horských oblastech i pod 10 nad nulou. Takto to dělají už dobrých 5 let, ač manipací začínali mnohem dříve. Např. v Německu začátkem roku 1990 následovaly silné "100.leté" povodně ,opakujících se pár let každoročně. Pak to přišlo k nám roku 1997 první médiií označovaná "100-letá povodeň v červenci na Moravě. Opakovalo se to každoročně, až u nás prakticky nezůstala oblast, která by si tuto velkou vodu nezakusila. A Praha ? Ta již 3* (?) za sebou. A to v posledních cca 5 let. Odpovídá to zhruba aktuálnímu období tolik diskutovaných Brdech, Těžko se tedy dá spochybnit, že ty věže mají opravdu schopnost "hýbat mračny": .Zadržování dešťových srážek však možná není ani z důvodu, aby bylo sucho, jako spíše proto, že shluk dešťových mračen v atmosferických výškách napomáhají zadržovat chemtrailis (těžké kovy) v atmosféře a tak společně činní jednu věc. Vytvářejí tak jakési obří zrcadlo. Proto ten pocit, že oblohu vidíme jakoby "kovovou".Je tak vytvořeno tedy obří zrcadlo, aby Sluneční paprsky dopadající k Zemi, byly odráženy zpět. Vidím v tom vědecké využití fyzikálních zákonitostí.
    Naopak, když v určité období zadržení mračen (stejně jako shluk na jednom místě ,posbíraných po celé Evropě) splní svůj účel, či snad přesáhnou kapacity (?), spadne vody na zem až po kolena a my máme ty 100-leté povodně. Pravděpodobně to takto hodlají činit až do úplného kolapsu..
    Nemohu si pomoci, ale stále mám pocit, že nejvíce mají zájem vytvářet tento štít proti Slunečním paprskům právě kolem nás, ve střední Evropě. Ale jak staveb přibývá, zdá se, že je pro někoho aktuální pokrývat stále více států. Že by z nás tolik střílela do vesmíru energie ? Pochopme...my jsme solí Země ! Naše vnitřní impulsy tedy musí mít obrovský význam ! Mně osobně jejich posedlost po stále větší temnotě napovídá, že už naše veličenstva panikaří.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  6. Také radar (vysílač) Liblice u Českého Brodu má pěkný výkon a také občas jede na 100 procent. Občas se z těchto míst objeví na mapě radarový puls. Kdysi se něco říkalo, že ho mají zbourat.

    http://www.chotys.cz/okoli/img/vysilacky/vysilac.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co ten vysílač ve vojenském prostoru Boletice na Českokrumlovsku ? Vypadá to jako nějaký gigantický plošný spoj, a leží to na zemi, takže je to vidět jedině shora z letadla apod. Něco podobného lze vidět na youtube - provenience z Číny.

      Vymazat
    2. Tak jsem tu mrchu našla - mají to schované v lese severovýchodně od Boskovic mezi obcemi Skřípov a Konice. A je to teda pořádné hebedo!!! Ani se nedivím, že to ty mraky s deštěm nechce pustit na Moravu.

      Vymazat
  7. Jaa bych ty internety v psychiatrickych lecebnach zakazala ! :-D http://i.lidovky.cz/10/021/lngal/GLU30e678_pohl.jpg

    OdpovědětVymazat
  8. A to este co bude na Slovensku http://www.shmu.sk/en/?page=2049&id=619

    OdpovědětVymazat
  9. Existuje celoevropsky grant na vymenu meteo radaru na radary typu XBR. Je znamo, ze pri vhodnem zapojeni nekolik manesich sytemu vykona stejne anebo jeste lepe to co jeden velky. Proc stavet radar Brdy, kdyz existuje cela sit radaru, proti ktere nikdo nebude protestovat, protoze jsou to uzitecne meteo radary.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Např. v Německu jsou jich už stovky. A jsou zapojovány účelově do skupin, aby pokryly větší zájmové plochy.

      Vymazat
  10. Amíci v Brdech jsou, tedy zatím ne snad v lesích :.-D ale mají na starost pulku radarového systému...(toto je drb, co jsem slyšel od lesních zaměstnanců) druhou mají češi. Us vojáci nikterak se naskrývají a jsou prý dost hovoní, družní...
    Radar mám prakticky na dohled,věřím že bolesti hlavy co mívám jsou od něho. Pri porovnání vychází převážně bolest v době fachajícího Brďáku
    Mám hokej v bedně...ví se, nebo se neví...??? je to veřejné? není? Achn...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mam pocit, že se mi děje něco podobného....máte opravdu nějak odzkoušené(podle družice atd,)jestli vám ty bolesti hlavy sedí časově s tím zapínáním radaru a pod.?
      Sem si říkala jestli si to nějak nenamlouvám a je mi divné, že na to nereaguje spousty lidí.....jsou to bolesti specifické...začínající i končící "nijak"....nedá se vysvětlit ničím, co by spouštělo...jako migrénu a pod.
      Pokud čte někdo další....přidejte reakci...nebo odkaz na nějaké fórum, kde se probíralo....dík

      Vymazat
    2. Omlouvám se za opožděnou odpověď... budu doufat že si to přečtete.Mám to trošíčku složitější s netem...ale k věci...
      Bolest hlavy se náhle a nečekaně projeví, tak nečekaně zase ustoupí. Dr. mě odpověděl že to je od páteře, což ano, pateř je jak spojené nádoby, buď hlava, nebo kyčle atd. Tu bolest rozpoznám, jsem po operaci páteře, vím dobře jak něco bolí od páteře.
      Okna mám na východ, Brďák mám zasebou. když udeří bolest za chvilku na obloze klasické varhánky, neuvěřitelné obrazce.... Jednou me opravdu pobavili. Každý jistě uiž viděl znak Tří Sester :-))) a věřte nebo ne, nad radarem, na modré obloze byla povedena krásná jedna sestra (nevím snad jsem to napsal slušně :-D) neměl jsem nic, čím bych to zvěčnil, stejnak to za chvilku zmizelo.
      Mám i nečekané změny nálad. Jsem poměrně klidný člověk, málokdy mě dokáže nečo rozhodit. Poslední dobou mne zasebou vytočilo pár prkotin a vylétlo ze mne dost a to nepublikovaných sprostých slov ani jsem netušil, že mám něco takového v zásobě. Podívám se na radar Evropy, nebo klimoušů a vysílá.
      Uvítal bych i já rady, diskuse a hlavně rady jak přesně udělat časování abych mohl porovnávát a mít dukaz že to je od radaru. Technologie okolo a já nějak jsme si nepadli do oka. Převážne pada PC, nebo nejdou kopírky, když, třeba na úřadě jsem moc blízko. Radu od synátorů, i když jsou dospělí, nemůžu očekávat :-D páč si myslí, jse jsem pošuk kde vidí všade spiknutí, nebo UFOuny

      Vymazat
  11. Dobrý den, ještě jste neuvedl, zda se o radarech publikovalo v tisku nebo hovořilo v televizi a co proti tomu dělat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co proti tomu dělat ? Bazuky a nabíjet ostrými, a sestřelovat ta stožárová svinstva.

      Vymazat
    2. Bohužel, onoto nevypadá jako stožár, ale jako pár domků v lese pospojovaných cestičkami vedoucími k ústřednímu baráku. Vřele doporučuji vyhledat si např. ten Skřípov u Boskovic na Moravě a podívat se východně od něj na satelitní mapě do lesíka. Teď jak končila ta tropická vedra a hnaly se bouřky, tak makal jak zběsilý, aby to na Moravu nepustil.

      Vymazat
  12. Ovládání počasí je podle mě jen další obrovský umělý byznys..to,že se planeta otepluje,je způsobeno právě těmito hrátky a proto - paradoxně - musí i clonit..oni to ale překrucují. Gin z lahve je vypuštěn a ještě bude mazec:(( Ale - nepropadejte panice,mluvte o tom - žádný strom neroste do nebe! Hezké necloněné dny přeju.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.