14. prosince 2015

Klimatická dohoda OSN v Paříži k ničemu nezavazuje

Klimatická dohoda OSN v Paříži státy k ničemu nezavazuje
Sepsal Orgonet 14. 12. 2015


Pařížská fraška zvaná Konference OSN o klimatické změně (COP21) právě (12. 12.) vyrobila další nic neřešící dokument/dohodu, k níž si asi 200 účastníků konference v jejím závěru vzájemně upřímně a dojatě blahopřálo a nešetřilo superlativy, jak je úžasná.


Je to pochopitelné: dohoda totiž nikoho k ničemu nezavazuje, od nikoho nic nechce, což je přesně to, co si elita přála, aby mohla nerušeně pokračovat ve své výdělečné agendě ať už v podobě obchodu s fosilními palivy, tak v podobě uhlíkových daní ukládaných obyvatelstvu, a dalších možností, které jim přináší zástěrka "změny klimatu", jako je například tzv. katastrofický průmysl. (Poznámka: K pochopení zbytečnosti dohody není třeba být konspiračním teoretikem: i běžní čeští čtenáři internetových médií (idnes, novinky) okamžitě po zveřejnění šmahem psali do komentářů, že dohoda je k ničemu...)

Sám "otec názoru o antropogenním globálním oteplování", bývalý vědec NASA James Hansen, řekl o pařížské dohodě:
„Je to podvod, prostě lež,“ řekl a třel si hlavu. „Je od nich úplná pitomost, když říkají: „My máme cíl oteplení 2°C, a budeme se snažit každých pět let to trochu zlepšit.“ Jsou to jen bezcenná slova. Není tu žádná akce, jen sliby. Dokud budou fosilní paliva nejlevnější volbou, budou se dále spalovat.“ (The Guardian.)
"Záměrem rozhovorů bylo dosáhnout nové globální dohody o snížení uhlíkových emisí po roce 2020, avšak většina času a energie byla věnována dvěma hlavním problémům: Zda cílem světa má být omezit zvýšení teploty na 1,5°C nebo 2°C vzhledem k předeindustriální úrovni, a jak mnoho peněz má být rozdáno bohatými zeměmi rozvojovým zemím, kterým hrozí, že budou zaplaveny stoupajícími moři a rozmláceny extrémními meteorologickými událostmi." (The Guardian).
Bezpečnostní opatření

S konferencí souvisely i vládou inscenované "teroristické útoky" v Paříži 13. listopadu (viz štítek dole), které daly francouzské vládě volnou ruku při zavedení a udržování mimořádného bezpečnostního stavu, aby se co nejvíce zabránilo protestům, které bývají spojeny s podobnými summity.

V rámci bezpečnostních opatření ještě před konferencí francouzská vláda zatkla předem 24 aktivistů, (dala je do domácího vězení) a v tisku se snažila vyvolat dojem, že se tím snažila zabránit v akcích  "popíračům globálního oteplování". To je lež jako věž. Lidé se nesjíždějí z celého světa do míst konání summitů (např. delegace peruánských indiánů z Amazonie), aby popírali globální oteplování, nýbrž aby protestovali proti nečinnosti/zločinnosti/korupci elit a vlád celého světa, které neřeší jejich problémy ...

Samozřejmě se měly konat i akce proti geoinženýrství...


Protestní akce

Přes zákazy se v Paříži protestní akce konaly:

Před zahájením konference (5 000 lidí na Náměstí Republiky, 317 zatčených): 

https://www.youtube.com/watch?v=BvL6mJWEO0I



Různé protesty během konference, mezi nimi slavných 10 000 bot na Náměstí Republiky místo zakázaného pochodu.

https://www.youtube.com/watch?v=UfQol5S17z8



V přeposlední den konference: Greenpeace proměnili Vítězný oblouk v slunce - rozlili tam žlutou "ekologickou" barvu (křídu), a jak jinak, šplhali po Oblouku.
Ale soudím, že když je za tím Greenpeace, tak to není protest, ale objednané divadýlko, na žádost elit bez příkladného policejního zásahu (vidíte, jak je ta policie vůči aktivistům mírná  (:-))) Jejich plakát je odpovídajícím způsobem nanicovatý... (Pane Hollande, obnovte energii!)






Paříž a geoinženýrství

Někteří bloggeři sledující geoinženýrství se před konferencí domnívali, že by konference třeba mohla "uzákonit" některou z navrhovaných a zveřejněných forem geoinženýrství ke snížení oteplování (reflektivní aerosoly, zasévání mraků, vesmírná zrcadla, ) a redukci CO2 (hnojení oceánů železem, jímání C02 ze vzduchu a jeho skladování, zalesňování) (viz obrázek).



K tomu samozřejmě nedošlo; tím by elity přiznaly, že zasahovat do klimatu planety je možné, když je dosud pro ně velmi výhodné, že 99,9% obyvatel světa se domnívá, že to možné není; lidé smějí nanejvýš vědět, že leda tak Rusové se snaží vyrobit hezké počasí na vojenskou přehlídku, ti blbci, haha, poručíme větru dešti, jak vtipné...

To umožňuje elitám ovládajícím vojensko průmyslový komplex zcela utajeně a libovolně používat na denodenní bázi geoinženýrské techniky a meteorologické zbraně k lokálnímu i globálnímu řízení počasí (chemtrails, řízení počasí pomocí mikrovlnné radiace) a vytváření extrémních meteorologických událostí, které jsou základem katastrofického průmyslu/kapitalismu.

V době konference byl kladen důraz, aby obloha nad Paříží byla udržena dokonale toxická a komunikačně vodivá, viz chemtrails nad Vítězným obloukem níže. (I když v Paříži je dle mých zkušeností nepřetržitě vydatně zachemováno, nejen při zvláštních příležitostech.)



Světoví aktivisté proti geoinženýrství měli během konference samozřejmě naplánovány akce k jeho odhalení (viz níže plakát Světový pochod proti geoinženýrství); o průběhu akcí zatím nemám zprávy, zřejmě v důsledku zákazů nic moc.



Globální oteplování nebo ochlazování?

Existují oficiální dokumenty , že země se otepluje, ale u mnoha z nich bylo dokázáno, že jsou účelově zfalšované. Elity a jimi placení vědci se nám snaží všemi prostředky namluvit, že oteplování má antropogenický původ (způsobený činností lidí), jiní vědci zase dokazují, že se sice otepluje, ale činnost člověka na to má jen malý/částečný/žádný vliv. Jiní zase dokladují, že se země naopak ochlazuje. 

V politice je to jasné, tam platí hlas elit, v jejichž zájmu je nyní "řešit" "globální oteplování" a "CO2". Ale co když nás zajímá, jak je to doopravdy? Myslím, že dobrou volbou je názor Dane Wigingtona, nezávislého badatele v oblasti geoinženýrství.  

Velmi stručné shrnutí (podrobnosti najdete v článcích pod štítkem Dane Wigington dole): Podle D. W. se planeta skutečně otepluje. Příčina je zřejmě v přirozeném vývoji planety, ale oteplování je nesmírně zhoršováno nepřetržitým celoplanetárním geoinženýrstvím. Elity ve skutečnosti dobře vědí, že Země se otepluje přirozeným vývojem, a již před desítkami let zahájily pokusné tajné programy ochlazování - managementu solární radiace, jimiž stíní/odrážejí sluneční světlo od Země uměle (chemtrailsově) vytvořenými mraky. Látky obsažené v chemtrails (nanočástice kovů) však dopadají na zem a mají v současné koncentraci katastrofické účinky na přírodu. Klima a počasí nepřetržitě ovlivňované chemicky a radiačně již je natolik rozvráceno, že přijatelné počasí je možno udržovat už jenom uměle. Začarovaný kruh...

Elity samozřejmě využívají geoinženýrství i k umělému vytváření záměrných extrémních podmínek v celém světě - sucha, extrémních teplot vysokých i nízkých, přívalových srážek a bleskových povodní, umělých tornád a hurikánů, zemětřesení ... vše podle potřeb "katastrofického průmyslu", nebo "katastrofického kapitalismu". 

Většina lidí však dosud není schopná prohlédnout tuto agendu.

Bez ohledu na přirozený vývoj planety, celkovým stavem klimatu v současné době je a bude klimateroristický chaos, a dokud nedospějeme k bodu, že geoinženýrství a klimaterorismus budou veřejně odhaleno a zastaveno, nic se s tím nedá dělat.

Kromě toho, že my, co vidíme, se budeme snažit informovat...


Dodatek: abyste si udělali obrázek, nakolik ta dohoda musí být k ničemu nezavazující:

Ohrožení dohody kvůli slůvku
Zdroj: http://www.politico.com/story/2015/12/paris-climate-talks-tic-toc-216721#ixzz3uCtRlfQe

"Přijetí dohody se zdrželo o několik hodin z toho důvodu, že právníci Obamovy vlády zjistili, že v posledním konceptu textu je kosmetická úprava, která by mohla potenciálně smlouvu zabít: hluboko v dokumentu, v Článku 4, byl řádek prohlašující, že bohatší země si „mají“ („shall“) stanovit (též budoucí čas: stanoví) ekonomicky různé cíle ke snížení znečištění skleníkovými plyny".

Nezní to jako bůhvíco, z čeho by měla bolet hlava, ale ve světě mezinárodních jednání o klimatu se počítá každé slovo. V předchozích konceptech nebylo „shall“, ale „should“ („měly by“), a v slangu klimatických dohod OSN „shall“ znamená zákonný závazek, kdežto „should“ nikoliv. To znamená, že tato změna slůvka by způsobila, že závěrečná dohoda by musela být předána ke schválení Senátu. A samozřejmě by ji Senát vedený republikány okamžitě „zabil“."


Pro více informací klikněte na štítky pod článkem.

20 komentářů:

  1. To jako někdo čekal že se dohodnou na něčem závazném?

    OdpovědětVymazat
  2. Priklanam sa na stranu globalneho ochladzovania. Neviem, co sypu do atmosfery, ale evidentne to u urcitej skupine populacie sposobuje take mensie necitenie chladu. Aj napriek vselijakym appkam, co dookola tocia vymyslene stupne celzia, nemozu oklamat tych co citia viacej.

    Nebojte sa ja viem, ze ste tam hore a robite veci. Mozno dalsia generacia to prijme ako normalnu vec, ale co s tymi starsimi, to budeme travit zimi vecne v umelo vytvorenych hmlach.

    Mam otazku: Preco pocas splnu mesiaca a nasledne den na to je obloha cista jak taka lalia z mohyle,
    bez neidentifikovanych lietadiel, ciar, proste jedna nadherna cista obloha. Vtedy idem z koze vyskocit rovno k nebesiam a vnutorne vibrujem jak ultrazvukovy rozbijac vody :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám dojem, že všechno funguje na určité rovině nebo rovinách. Věřte, že existují lidé, kteří o chemtrails nevědí, ale nejsou to vůbec žádné ovečky, co koukají na televizi. Tohle je jen typický pohled konspiranta. Můžou to být lidé, kteří žijí svůj život smysluplně, jen prostě na jejich rovině chemtrails prakticky neexistuje, protože mu věnují 0% pozornost (prostě v životě řeší jiné věci) a tím pádem to na ně nemá žádný vliv. To samé je třeba s válkou. Až bude 3. světová válka, taky se to nebude týkat úplně všech, ale jenom určitých národů, typů lidí apod. Někdy si říkám, že ti vědci a meteorologové co tvrdí, že chemtrails je nesmysl, že tomu sami věří a nelžou...

      Vymazat
    2. Tak to jste nám to vysvětlil/a jak teleti, co čučí s otevřenou hubou na nová vrata.

      Vymazat
    3. A proč se pozdě večer (v noci) vyjasní, nebo aspoň roztrhá ta šedivá deka a ráno vstáváme a zase je nad námi ta hnusná šedivina? Určitě mi to nějaký meteorolog vysvětlí, že je to normální chod oblačnosti. Kdyby byly přes den aspoň vidět mraky a ne ta hnusná jednolitá šedivá duchna.

      Vymazat
    4. těžko si v Kauflanděnevšimnout bílou sochu vojáka se samopalem s názvem wars!

      Vymazat
    5. To nás jen pomaloučku polehoučku seznamují s tím, že v příští světové válce budou proti lidem bojovat především roboti a kyborgové. Tak abychom již dnes viděli, kdo bude proti nám stát.

      Vymazat
    6. Usa prý má v podzemních silech na 100.000 bojových robotů, jen je spustit.

      Vymazat
  3. Clanok 4, bod 4:
    Developed country Parties shall continue taking the lead by undertaking economy wide absolute emission reduction targets.Developing country Parties should continue enhancing their mitigation efforts,and are encouraged to move over time towards economy wide emission reduction or limitation targets in the light of different national circumstances.

    Nieco zhruba v tomto zmysle:
    Zucastnene strany rozvojovych krajin maju povinnost nadalej plnit zavezok ekonomicky veducich krajin v znizovani celkovych cielov emisii. Zucastnene strany rozvojovych krajin by mali pokracovat v zlepsovani ich emisnych programov, a povzbudeny sa posunut casom smerom k ekonomike znizovania emisii alebo ohraniceniu cielov s ohladom na odlišné statne pomery.

    OdpovědětVymazat
  4. Před sto lety se ve vládních kruzích , v těch jejich líbivých salóncích, donekonečna omýlalo "národní obrození", pak fylozofické směry života , nu a dnes se tytéž elity baví na úkor smyšleného globálního ochlazování/oteplování.Sami si tak podávají pomyslné hračky, aby se mělo o čem donekonečna tlachat, aby se leckdo cítil snobsky a důležitě , avšak ve výsledku je to řeč o ničem. Klima na planetě Zemi se bude měnit tak, jak mu je dáno.Pravidelně a nepřetržitě. Dokud na ní bude exitovat život. Dokud Zemi nedotikají biologické hodinky. Takže líné a věčně utlachané elity si dál mohou užívat své odvěké snobárny. Pro nás ostatní se nic nemění.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  5. Divadlo na pokracovani.....co cekat od techto bastardu jineho😃

    OdpovědětVymazat
  6. Nějaká tetka v zapadlé samotě prožije ve zdraví svuj dlouhý život,nebot má HARMONII sama se sebou a tudíž i s okolím..U ní válka SKONČILA a tudíž ZÁDNÁ vnější odezva..A nemusí vědět vubec nic o tom,co se na webu přehazuje vidlemi nahoru,dolu..Ilumihnáti,svobodní a ženatí zednáři,Šedivci,Jochové a fura dalších..Ostatně,co mně tyto informace,jako ŽENATÉMU ZEDNÁŘOVI přinesou...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... nehovorím o vás, ale zblbneme. :-D
      Máte niekto vysvetlenie - gradujú Bovis energie a iné, ktoré nik nevie ani pomenovať. Oukej. - Cítite nápory, poryvy, iné pocity, ako zvyčajne ? Napr. krv ústach , zuby sú ale v poriadku, býva to tak dvatri dni. Ak môžete vysvetlite . Ďakujem.

      Vymazat
    2. Pro vás jako pro ženatého zednáře nic, protože jste nezůstal zcela oddán a věren svému temnému rohatému "pánovi".

      Vymazat
  7. Prosim Vas, mili Zapadni vyspeli demokrate,dejte mi jediny priklad, ze by ..... vedly k cemukoliv pozitivnimu!...Ja tedy vydim pouze smrt, mrzaky, sirotky, slzy a krev, rozvrat, kam se podivas, vyhlazovani a ponizovani celych narodu. A nestaci jim to. Nekde ... nechaji neco naschval bouchnout, aby meli dalsi duvod eskalovat konflikt...

    OdpovědětVymazat
  8. Čo to je ???? http://n3kl.org/sun/noaa.html

    OdpovědětVymazat
  9. To by se temnářstvu líbilo, kdyby zase čas běžel zpátky, aby si tady mohli protáčet matrix pořád dokola. Ale už se ze zajetí časových smyček dostáváme. Galaktický Kodex se naplňuje a to ve všech bodech a všechny zvláštní případy projdou řešením a to včetně řešení situace tam, kde je lokální populace vzata jako rukojmí, aby tak byl zmařen postup Sil Světla.
    www.2012portal.blogspot.cz www.bod-zlomu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Z Galaktického kodexu http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/galakticky-kodexplaneta-zeme-je.html překlad z: http://2012portal.blogspot.cz/2012/04/galactic-codex-normal-0.html#comment-form
    Planeta Země je poslední planetou ve vesmíru pod okupací Sil Temnoty - posledním reliktem galaktických válek, které zuřily napříč naší galaxií po miliony let...Tento kodex je nazván Galaktický Kodex a reprezentuje základnu pro veškeré akce Konfederace v této a v jiných galaxiích. Tento kodex není rigidní sadou externích zákonů, ale systematizovaným kódem vnitřní etiky všech duší Světla, kterou přijímají všechny bytosti Světla, protože je odrazem jejich vnitřní pravdy...Sekce I: Zákon Boží Přízně: Každá vnímající bytost má neodcizitelné a bezpodmínečné právo na pozitivní životní zkušenost... Je potřeba pochopit, že utrpení a bolest nemají žádnou hodnotu v osvícené Galaktické společnosti osvobozené od vlivu Sil Temnoty a dalších aspektů kosmické anomálie. Cenit si bolesti, utrpení a obětí jakožto součástí růstu, byla součást programování od Sil Temna v zájmu snazšího zotročení populace okupované planety. Bezpodmínečné právo na pozitivní život každé vnímající bytosti v osvobozeném vesmíru je garantováno v důsledku vnitřního napojení každé živé bytosti na Zdroj.

    OdpovědětVymazat
  11. Jen další podpora jejich neblahých experimentů s živli matičky Země. Jsou to patolízalové, kteří zkouší pokus, hokus. Když to nevyjde, lidi začnou trpět roztroušenou sklerozou z hliníku, oxidů všech možných. Svedou to na civilizační choroby. A lékařům dáme takové učebnice a přístroje, aby tomu tak i rozuměli.
    Kdo z nich se umí kouknout na hloubku problému z globálního hlediska, natož z dlouhodobých navzájem propojených indícií ?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.