16. dubna 2016

Japonsko: použita nová technologie umělého zemětřesení

Japonsko: nová technologie výroby zemětřesení

Zdroj: http://82.221.129.208/ifyouareinamericayouprobablycantseethist4.html
NEW EARTHQUAKE MACHINE IN USE
Jim Stone
April 15 2016
Překlad: Orgonet


Domnívám se, že bylo vyrobeno nové zařízení na vyvolání zemětřesení – takové, které vytváří okamžité otřesy, na rozdíl od starého, které vytvářelo pocit kluzké kapaliny či točení, a bylo právě použito v Japonsku. Nový typ pohybu je daleko ničivější nežli předešlý stroj. A nyní bylo v Japonsku zemětřesení s epicentrem v hloubce pouhých 7 kilometrů.

Starý učebnicový fakt nám říká, že předtím, než začala být zemětřesení uměle vyráběna člověkem, bylo zcela nemožné, aby zemětřesení vzniklo v menší hloubce než 15 mil. Znamená to, že tak hluboko musíte jít pro tektonické pohyby, abyste z nich dostali dostatečný tlak, který by způsobil otřesy. Toto poslední zemětřesení v Japonsku o síle 7,2 začalo v hloubce pouhých 4 mil, neboli 7 kilometrů. Z takové mělké hloubky to zemětřesení musí být absolutně ničivé, jestli to, co ho vyvolalo, mělo stejnou schopnost vytvářet náhlé otřesy stejným způsobem, jako předcházející zemětřesení, o síle 6,5.

https://youtu.be/FV36lOmnu2s


Jeden detail o zemětřeseních: Seismické hodnocení je jenom částí toho, co je zaznamenáno na povrchu. Když se zemětřesení 7,0 stane v hloubce 200 mil, nebude příliš ničivé, protože mezi otřesem a povrchem je 200 mil materiálu, a ve výsledku se otřes rozloží na velmi rozsáhlou oblast povrchu. Ale při posledním zemětřesení o síle 7,2, které začalo v hloubce pouhých 4 mil, povrch nad ním schytá veškerou jeho energii, a škody budou hrozné, zrovna tak dobře by mohli sedět na jaderné bombě...
Z videa je vidět, že zemětřesení bylo velké a mnohem ničivější, než by mělo dle síly 7,2 být. Došlo k obrovským sesuvům půdy na mnoha místech. Škody způsobené tímto zemětřesením dalece přesahují škody zemětřesení o síle 9,1 z 11. března 2011. Měli byste vědět proč, pokud dostatečně čtete tento web. Při tom, co se děje nyní, jsem si jist, že se jedná o uměle vytvořené zemětřesení, pomocí zařízení, které bylo oproti dřívějším verzím rozsáhle vylepšeno. Není možné, aby přírodní zemětřesení o síle 7,2 nadělalo takové škody. To je pro nás všechny velmi zlá zpráva.
Jediná věc, která by mohla učinit toto zemětřesení méně devastujícím, je, že epicentrum bylo daleko od velkých měst.

(Teď musím odejít, mám zamluveno místo v počítačové kavárně, odkud zveřejňuji svůj web, a nemohu dále toto téma sledovat. Zítra přidám nové zprávy, ale pro tuto chvíli říkám, že se musí jednat o nový typ stroje na výrobu zemětřesení, protože škody neodpovídají seismickému hodnocení, nýbrž jeví se daleko horší.)

V tuto chvíli je příliš brzy, abych dokázal, zda toto zemětřesení bylo vytvořeno člověkem anebo přirozené. Musím počkat do zítřka, abych mohl říci více. Ale připadá mi to skutečně podezřelé: technologie na výrobu zemětřesení existuje již dlouho, jak řekl v roce 1997 státní tajemník pro obranu Cohen, a nyní je pouze dále vylepšována:
„Někteří se zase angažují v ekologickém terorismu – změny klimatu, vyvolávání zemětřesení a výbuchů sopek na dálku pomocí elektromagnetických vln.“


Dodatek Orgonet:

Předchozí přeložený článek Jima Stona o loňském umělém zemětřesení v Nepálu, kde svědkové informovali o pocitu kluzké kapaliny a točení: http://orgo-net.blogspot.cz/2015/04/zemetreseni-v-nepalo-bylo-umele.html

Myslím, že touto novou zbraní na výrobu zemětřesení může být velmi dobře CERN, který po tříměsíční technické pauze zahájil svou novou a mnohem intenzívnější činnost počátkem dubna, viz nedávné články pod štítkem CERN, např. http://orgo-net.blogspot.cz/2016/04/cern-zpusobuje-kolapsy-magnetopauzy.html . 

Mimochodem, autor videa ve výše odkazovaném článku natočil aktuální video, kde opět srovnává tento nový otřes 7,2 s aktivitou CERNu, toto nové video najdete na jeho videokanáluhttps://youtu.be/uyN7S2BHiwI)

8 komentářů:

  1. http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/03/situacni-aktualizace-2532016.html
    veronika

    OdpovědětVymazat
  2. http://rusvesna.su/news/1460834013
    a toto je moc divný..
    tu pěnu jsem taky viděla v těch anomáliích počasí, který jsi tady před nedávnem měl.. veronika

    OdpovědětVymazat
  3. Zěmě zahájí hlavní očistný program, který bude trvat asi do roku 2022 , z původní totální očisty celé Země, sešlo, díky tomu že probuzených lidí je více a více, takže to co uvidíme a pocítíme je přirozené, ...žádné Harpy apod !!!!Je to nutné ..aby se vše očistilo od negativity !!Bude přibývat , zemětřesení, povodně , tornáda atd atd , ale je to nutné !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo 10:16, a ještě tě ja doplním, že konjukce hvězdy Z132A v Aldebaranu s našim Sluncem, a měsícema Jupiteru, zvedne hladinu intergalaktického prachu a magnetizace, přičemž bude hladce stoupat naše povědomí z 3D, do trvalého 5D, nebo u některých jedinců, jako ty, až do dimenze 6D. To vše samozřejmě způsobuje taky tve čištění Země.

      Vymazat
    2. Jestlipak se Země očistí hlavně od banksterů, co podporují války po celém světě? Sotva... :/

      Vymazat
    3. Přesně tak, to je otázka na tělo...!

      Vymazat
  4. Ten bordel, čo sa ukazuje okolo nejak so mnou nehýbe, ale Vaše správy veroniko a anonyme 14:50 jo. :-) Je taký blog, aluska.org. Teraz uvádzam "len" tamojšie postrehy ľudí, sú výmluvné. Hovoria, že s pribývajúcimi energiami /merania v Bovisoch v Rusku/, ktoré pádia šialeným tempom, je im stále lepšie a lepšie.
    Mne tiež, čoskoro doplávame.
    Tož, trimsche bratu - československy držme sa, v päťke už čaká uvítací výbor. Merkelku tam nebude...:-D Be

    OdpovědětVymazat
  5. ...chjo - jestlipak, sotva.... kurňa už zahoďte spochybňovacie formule, "takhle ten socializmus nevybudujeme". :-D

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.