17. dubna 2016

Rusko se připravuje na katastrofické zemětřesení, ale varuje, že Amerika je ve větším nebezpečí


Rusko se připravuje na katastrofické zemětřesení, ale varuje, že Amerika je ve větším nebezpečí

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index2028.htm
April 17, 2016
Russia Prepares For Catastrophic Earthquake, But Warns America Is In Worst Danger
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.


Šokující nová zpráva ruského Ministerstva obrany (MO) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes praví, že president Putin dovolil okamžité rozmístění vojsk ve Východním vojenském distriktu (EMD) jako přípravu na možnou sérii silných zemětřesení a tsunami, které mohou zasáhnout Kamčatský poloostrov v průběhu příštích 14 dní – a dále varuje, že severozápadní pacifická oblast Spojených států, Kanady a Aljašky je možná ve větším nebezpečí než Rusko.  

Vojska 18. dělostřelecké divize při rozmisťování na Sachalinu, 17. dubna 2016

Podle zprávy MO tento bezprecedentní mírový přesun tisíců vojáků Ruské federace do předem určených „ochranných koridorů“ byl založen na „urgentním varování“, které dnes zaslal Bezpečnostní radě Ruska (BR) doktor věd Mehran Keshe, který řekl, že silné zemětřesení o síle 5,8, které dnes odpoledne zasáhlo Království Tonga, bylo „posledním držícím pilířem před pádem“, protože Pacifická deska se chystá ke „katastrofickému novému uspořádání“.


Doktor Keshe, jak jsme dříve informovali, je vynálezcem „technologie magrav“ (západní kódovací jméno je Chibiny), použité ruskými vojenskými silami v tajných obranných zbraních, které byly použity k ochromení amerických válečných lodí, což bylo učiněno například v minulém týdnu americké lodi USS Donald Cook.

Doktor Keshe s použitím „jiného aspektu“ své „technologie magrav“ dle zprávy již loni v říjnu (2015) vydal své první hrozivé varování ohledně Pacifické desky, že jí „hrozí megazemětřesení měnící svět a mající sílu rozdělit kontinenty“. 



Tři měsíce po tomto varování dr. Keshe v říjnu 2015 byly Kamčatka i jižní Aljaška zasaženy zemětřeseními o síle 7,1 a 7,3, což přimělo presidenta Putina zahájit přesun vojska Východního distriktu jako opatření proti této tyčící se hrozbě – o níž jsme informovali již 9. února v článku Putin War Move Sends Shockwave Through West As Pacific Tsunami Threat Rises (Putinovy válečné přesuny vysílají šokovou vlnu na Západ, - hrozba pacifické tsunami se zvyšuje.)

Jak uvádí zpráva, dr. Keshe použil svou technologii magrav k vyhodnocení předchozí předpovědi, vzhledem k tomu, že tato předchozí předpověď o zrychlení pohybů Pacifické desky se ukázala přesnou, jelikož tuto oblast již zasáhlo 7 silných zemětřesení (a dnešní zemětřesení v Tonga je osmé). Nejhorší z nich bylo v Ecuadoru, kde zahynulo nejméně 77 lidí, a v Japonsku, kde jich zahynulo nejméně 41, ale tisíce lidí jsou nezvěstné, a 250 tisíc lidí zůstalo bez domova

Po zemětřesení v Ecuadoru 17. 4. 2016

K chmurným předpovědím dr. Keshe ohledně Pacifické desky se dle zprávy připojil i americký doktor věd Roger Bilham z University Colorado (CIRES), který včera uvedl v článku Seismolog varuje: Pět velkých zemětřesení ve 48 hodinách - přicházejí katastrofická megazemětřesení,   že „současné podmínky by mohly rozpoutat nejméně 4 zemětřesení silnější než 8,0, a pokud se zdrží, napětí nahromaděné za staletí vyvolá ještě katastrofičtější megazemětřesení.“

Budou se obavy dr. Bilhama z megazemětřesení realizovat? Zpráva uzavírá tím, že hodnocení dr. Keshe, co by to mohlo mít za následek, není o nic méně katastrofické: varoval, že Severní a Jižní Amerika se „rozdělí“ a Ameriku a Asii zasáhnou megatsunami, které by mohly zabít až 40 miliónů lidí.

I když tato zpráva neudává žádné datum pro očekávané zemětřesení, tsunami či erupci sopky, protože k tomu nejsou adekvátní znalosti, je více než zvláštní, že Ministerstvo obrany přikázalo všem svým špičkovým velitelům a držitelům politických úřadů z oblastí Dálného pacifického východu, aby 27. dubna byli v Moskvě na takzvané „konferenci o připravenosti“. 




April 17, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL.

60 komentářů:

  1. Tak přece jenom Keshe někde udal svoje technologie. Nejspíše to také rozbouřil CERN, ale třeba je to také součstí Vzestupu. Uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám pochybnosti. Působí to jako odlákávání hejna supů jinou stranou

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. www.praxis-umeria.de , tag
      kosmischer wetterbericht der... tiez o tom hovori,

      Vymazat
    2. Anonymní 13:26
      To ano. Vše naznačuje tomu, že se přírodní živly začínají dávat prudce do pohybu. A také se to stane ! Bude to velké inferno ! Ale v tomto případě článku si nemyslím, že jsou armády na Kamčatce v pohotovosti kvůli hrozbě zemětřesení.

      dan.

      Vymazat
  3. Poslední dobou prudce vzrůstá jak seismická, tak i vulkanická aktivita (+ časté příprady vyplavených mrtvých zvířat na pláž - důkaz o podmořské vulk. aktivitě). Že by příprava Země na očistu? -> http://albafos.wbs.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš bych typoval na následky geoinženýrských aktivit.

      Vymazat
    2. To se ví, že inženýři si hrají!!! Ale zajímavé, jak to směrují jinam! A takové malinké zemětřesení kolem Zurichu by se nanašlo? Moc prosím, pani geoinženýři.Ja vím, že je tam CERN, a tohle jich tam nesmí ohrozit, ale vždyť to jde selektovat i na malinké území,ne? Vždyť jste machři. A pak mne ještě napadlo, jestli si neoconi udělali své bunkry a tunely i kolem Yellowstonu, nebo jsou někde nedotčená území, kde nesmí být žádné zemětřesení?? Bóože, jak jsem naivní, vždyť tunely jsou pro otroky, neoconská šlechta má vyvinuta časoprostorová vozidla na Mars, kde jsou už dokončené klimatizované a odstíněné osady... já blbec, ...vony všechny ty články od Sorchy Faal, jsou stejně řízena Sorosem.

      Vymazat
  4. No...jako teorie je to docela zajímavé-uvidíme za 14 dní jak to celé dopadne :) Všem přeji krásné dny,zdraví Vás S.V.ze Žulové

    OdpovědětVymazat
  5. Jestli se takové zemětřesení objeví, může bouchnout i supervulkán v Yellowstonu, a to si teda pak odskáčem všichni na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  6. Už vím kam mizí framykoiny mastičky,oční kapky,někdo si dělá zásoby...,že ,by?

    VítězslavK.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A pak je 100 násobně zpeněží. Jo, čert a šmejd nikdy nespí !"

      Vymazat
    2. Je to vážně divné, pozoruji to už týdny, že v lékárnách není ascorutin, rutin, framykoin a další... kam se tyhle zásadní a fungující látky stahují? Nejsou dostupné ani v lékárenských e-shopech, ví o tom někdo něco z oboru?

      Vymazat
    3. :-) Vítězsĺave, tak toto mě napadlo před více jak 2mi měsíci, když jsem sháněl předepsaný lék, který nebyl dlouho na skladě, šel jsem po tom, obecně, a zjistil jsem od lékáren, přes lékaře, SÚKLu, že chybí SPOUSTY druhů léků dlouhodbě a spousty léků chybí krátkodobě- jsou nárazově distribuovány. Zajímavější byla informace, že např nejsou žádné ATB masti, proože údajně schází důležitá složka k jejich výrobě- téměř rok. Pro mě nepochopitelné a zdá se, výmluva! Dochází k měsíčním výpadkům i jiných důležitých léků, nutně potřebných pro širší spektrum populace- najednou přijde den, kdy jsou v celé ČR vyprodány a zásilka nikde. Toto mi potvrdil vedoucí pracovník ministerstva zdravotnictví- oddělení lékové politiky ale svaloval problémy na SUKL! Ale NIKDO neuměl nebo nechtěl spíše, odpovědět PROČ se tak děje! Z logiky věci není důvodu. Tehdy mě napadlo, zda léky nejsou "stahovány" a odčerpávány kvůli imigrantům, kteří trpí nemocemi a přišlo jich nárazově velké množství.
      Tento jev údajně trvá více jak půl roku. Už si toho, se zpožděním, všimla i média :-))) Něco tu nesedí, ale se mlží :-/

      Vymazat
    4. To mizí u mne v KPZ, taky jód doporučuji, no člověk se připravuje vždy
      na válku, která už byla...
      A pro 1:20/oko bere!/ V Žulových horách bych byl v případě Apocalypsy
      celkem v klidu. Nazdar ! MM

      Vymazat
    5. vítku, a jak to vidíš TY se svým vnímáním??
      já to vidím tak, že co se má stát, se stane..
      v čr máme dost silnou ochranu (dle mě) , tak bychom to měli ustát..at se děje cokoli..
      myslím, že by se lidi měli spojit do masové meditace za prosperitu a štěstí..
      HEZKY V JEDNOM ČASOVÉM BODĚ A 15 000 JEDINCŮ... a opakovaně..
      aby byli lidi připravení a naučení - co když eliminují internet?? media zpravidla 110% lžou... a lidem takto prvoplánovitě ničí pozitivní infopole.., které by mohlo mnohé změnit...
      to by byla nálož pro ty bubáky..
      myslím, že právě toto je dost důležitý - ba i zásadní v odvrácení nějakého kataklyzmatu...
      díky za odpověď, veronika

      Vymazat
    6. https://www.youtube.com/watch?v=LlthRdBKdOg&feature=youtu.be
      moc hezké.. a silné
      veronika:-)

      Vymazat
    7. cit "Už vím kam mizí framykoiny mastičky,oční kapky,někdo si dělá zásoby...,že ,by?"
      To pokládám za velmi důležité zjištění ! A jak je to s přístupy ke kvalitním antiobiotikům ? Má o tom tady ještě někdo další podvědomí ? Já léky nekupuji, nepotřebuji. Tak nevím, jak to je . Takhle to opravdu působí dojmem, že se před pár měsíci začalo vyrábět na utajené sklady. Např. framikoin je přímo kouzelná mastička, vyléčí opravdu kdeco a myslím, že dodnes ji jde koupit (dokud byla dostupná) jen na lékařský předpis,

      dan.

      Vymazat
    8. Na internet se chystají temnáři po celém světě. Chtějí jej napojit přímo na vojenský americký SkyNet. Ten má už umělou inteligenci, a bude moci kohokoli, kdykoli a kdekoli operativně odpojovat, blokovat nebo ničit počítače a mobily na dálku. Když jej nedávno napojili na Microsoft portály, neuběhly ani 3 dny a z prostoru, který mu byl vymezen, udělal radikální,rasistické a fašizující prostředí. Proto byl rychle odpojen, aby lidé nemohli odhalovat jeho "pozadí", na které svým "chováním" a některými "reakcemi" nežádoucně upozorňoval. Blíží se doba, kdy lidé budou bojovat proti SkyNetu a jeho robotům. A to víte, že EU chce prosadit, aby každá domácnost v Evropě do r.2025 měla alespoň jednoho služebného robota (pozn.: šmíráka, udavače)?

      Vymazat
  7. Prepacte, ale ja nerozumiem, ako to ten Kremel ma zabezpecene, ked vsetky spravy pre VNUTORNU potrebu Kremla sa volne poflakuju v kratkej dobe po internete...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu není třeba rozumět. To prostě je. Asi tak jako nezabráníte slunci každé ráno vyjít na oblohu.

      Vymazat
    2. Pre 9:54 - no vieš, kamarát, to je tak: Všetky tie správy od Sorcha F., vyrába Soros pre vnútorné potreby OVIEC na internete, Kremeľ o tom ani nemá tušenie, čo všetko sa mu prišije ! Takže buď v kľude, ani ja, ani ty to neovplyvníš. Ale ked čítaš aj iné konšpistránky okrem tohoto, tak určite prídeš na to skade vietor fúka! Napr., že niet základných mastičiek s ATB, tak je jasné, že sa vo veľkom odpredávajú pre zásoby atomových bunkrov obyvateľstva vo Francii, Nemecku, Belgii. Oni totiž majú prednosť. Čo zostane, na tom sa potrhajú vychodné "rozvojové" štáty postsoc.bloku. A ak náhodou Zentiva prestala mastičky vyrábať, tak nastúpil Bill Gates cez svoju predlženú ruku - WHO!!!!!! Zakázal! Namiesto toho nás pochytajú do kazajok, a napichajú vakcínami s hliníkom povinne a bezplatne! Už jasno?

      Vymazat
    3. Jo, to mě taky už delší dobu zajímá.

      Vymazat
    4. Moja reč!!!

      Vymazat
    5. Chlapi nechte teho nebo sa interne dla potreby pocuram smichy :-) dlouho me tu tak nic nepobavilo :-))))

      Vymazat
  8. Ještě mě napadla šílenost. Co když se snaží přetlak odfoukávat jinam a odlehčit tomu přetopenému yelowstonskému kotli?

    OdpovědětVymazat
  9. Slovania vravia že tretiu apokalypsu spôsobí Mokoša. Ak to takto pôjde ďalej tak prijde veľmi skoro.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Molocha už dávno uctívají v Kalifornii v Bohemian Grove vč.lidských obětí.

      Vymazat
    2. A ta Mokoša je co?

      Vymazat
    3. Hnáty křivé, pod plachetkou osoba, z očí jí kouká na svět poroba. Kudy projde, všechno zmaří, vyhnat se jí stěží zdaří.

      Vymazat
    4. Mokoša nemá s Molochom nič spoločné. Len pre veľmi zbežnú predstavu https://cs.wikipedia.org/wiki/Moko%C5%A1

      Vymazat
    5. Jedna zije se mnou doma.

      Vymazat
  10. ta fotka bola pouzita uz drive

    https://www.google.sk/search?biw=853&bih=606&tbs=sbi:AMhZZiuDCvBoDVrFWUFns-914oTgQ6fKnL2RedHl5XQPwyFtxkVO3TdUfu4F8iVkrE5Mb7q0jvqnw83IW05F4FJPZTAB8Z9GZm9_1F09pywhk0WY94fI3Erxj-njqx_1bf93n9adeYMoP8WuBnhTK9fFEycyuH6GsJX-6ZWWXhE1MT-ypHTDFiJltqz_1SiX7RCVcAKM-5wOIB2T2sH33eQPB27ilZZBi5DddFh1FzvJOwUj1ws_1pbI-8hbaoBhv04WkfXzmhzx83M9Oruiqv3wrcyuBDqEORmU9KfpjUvlxffJCKkxp7fuZf6u7W7Ukf2J53_1hnQ4Jn-d-7NNAOGC9yS8a4nae9-eRKG_1ATaZYWOPYPUakTLZSDbKI2xSTElCZVcUdit-BHKk0deODP4aOGXYJ0KgLuxgd_1aSHD2VdQfrc-nbaHkS04hGXT5FuIeXAp76TonVdaD1-r0g2BI3QPn_1dqaNWUckJyWNpk0i9XyHpDTF5z-j51fm4sIyjN_1Yp84eotScr6t2HgsXMLUeO7d0FFwkmOB2FS5hv0TQ5gNotjQjVeghyPwxNJrHyiX5OxqKv50gZy48yiWIUazHnIGMiiF_1XOtTrCaP_1mRDTxFN5cjENGF0rpXqUIeWB_1_1q5TvdhT-VRSXnhoPZoLKkts0M_17SDHnOKQpb1joVUIlJ6q0v3E4QkfoFGOzL_1CD902aysusQzpRMIGQ1CuCCNmoGPsVTYUkmpHDhBt-WlKI2OskYO7-h0iwWB7GXYkXIy9pNZMKlvQRU2fl0WkRmfGudcdP9Bb2hTByR_19-wqCy7dxo74pToG47p-Ve9BKLApFcCj-Jlczj4_11zwLpOme1_14EV5IQ7cAxGpLAelD8xdAIq-C9IHItb9-grPKXPDAnuhk9SrCeSzF_1aQly4YzeczCtG8NjrWNw3UpgMRuwcBE3_1wJNg_1QdiNfQAmSH_1lZj3m25MMyAJstfuzEUK5REWIr_14jE6bHXFJkIyzmCZ_1t_1iocuS1o4a0lrVr0bPCmIS5F0t6hB5kW0_131YoKy5QMHFLNPa47LWGCO3pPd1g1rdDBkDupbh6-xAKboDiU2V9wKR5QRgguP88COoLShEQAcSt4DJUxT8lR2gCWhOxnyMPW7MWDg-H0kvFWtm7b4KJ72VPMvhBtmH2i_1j2w5dlN7NMMdddIyqnmU7BOyhsj11kiTXCZIKmeRI5q18yWxghsiV34saVxDK16RgF4Cm2g9fQOuo90ARH5tFmXDBR6myqIqBufSzQ_1Om8BX5oTzYRT_1T32yqZdGH4N2QUjd6fDndI7-BQ8q1zX0iDX4ttPtcGoKPAiMr-HYfXg4CNxdhlBb7J0EsTIKA2vUSTmrTNaUlaoBNo4aIRQgCjHWpZPPhXh28dAroyAg8cZTCduVLOb4NupgdffGUQ6UOPGUg5sH0UnsMW_1VvKZJxQy89Orf8T_1TtHW1-9bDVd9nVzZHPcCTkdcqtOhrt8Rz_1mbXcf0uaTeKqY-Wc1G0kEYdwfsj3B09GQRVRvcKBGyNmsi0Zfq5JXptgUDOOL5S8RurxpukoYIoo-1ycmvsDss08C2H3gsf2h6vFSb1ROomjwv8JYHZ_1-5PZdN2AId&ei=a7sUV4e0N-un6ASo9o2ADg&start=0&sa=N&dpr=1.5

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jedna adresa? mám z toho gulaš bojím sa to otvoriť čo keď moja XP sa preformátuje na Win 50 a odletím do večných lovišť a tam bude šefom Billi Grc to by som asi neprežil :)

      Vymazat
    2. Billi a jeho de billi.

      Vymazat
  11. už aby to bylo lidsvo si nic jineho nezaslouží kam se člověk podiva samy hnus podvod korupce dezinformace lži arogance a nenavist opravdu to chce očistu lidi je jak nasrano devadesat procent kničemu a deset procent aby je živilo tak to radeji chcipnu ja už nemam co stratit už ted je doba že živí zavidej mrtvim alejspn ty obyčejny lidi o mpracuji rukama a hlavou zaroven doufam že se toho dožiju když to nastane a budu moc rad že vtu chvili budou všichni lidi seberovní a nepomohou jim penize ani moc ani arogance .......................................

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, ale ještě bych počkal....

      Vymazat
  12. Nieco sa skutocne deje!!!!
    1. Webcamery v Yelowstonskom parku zaznamenali velmi nezvycajnu aktivitu 14.aprila okolo pol noci.Navyse pocas hlbokej noci bola viditelnost ako pocas dna...
    http://endoftheamericandream.com/archives/yellowstone-eruption-in-2016-shocking-new-video-shows-what-is-really-going-on-at-yellowstone

    2. Dnes bolo blízko Yellowstonu zaznamenane zemetrasenie
    http://dutchsinse.com/4182016-earthquake-swarm-breaks-out-near-yellowstone-hebgen-lake/

    3. Za 48 hodin sa vo svete odohralo 5 vyznamnych zemetraseni. Vedci su znepokojeni, obavaju sa megazemetrasenia od 8stupna. Vsetko tomu nasvedcuje. Vela sopiek sa naraz prebudilo a zda sa, ze ludstvo stoji na prahu obrovskej prirodnej katastrofy...

    http://www.theeventchronicle.com/study/5-major-earthquakes-48-hours-seismologist-warns-catastrophic-mega-earthquakes-coming/?utm_campaign=coschedule&utm_source=facebook_page&utm_medium=The+Event+Handbook&utm_content=5+Major+Earthquakes+In+48+Hours+As+A+Seismologist+Warns+%E2%80%98Catastrophic+Mega+Earthquakes%27+Are+Coming

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. RE 1. : mesiac+sneh a mas viditelnost ako na videu:)

      Vymazat
  13. Anonyme od toho Yellowstonu si nebol tak daleko http://dutchsinse.com/4182016-earthquake-swarm-breaks-out-near-yellowstone-hebgen-lake/

    OdpovědětVymazat
  14. Pokud se chcete dozvědět více o příčinách zemětřesení,najedte na archiv na Svobodném vysílači a
    najděte si pořad sJ.CHVÁTALEM absolutně neuvěřitelné ze dne 18.4.2016.Věřím,že to vaši zvědavost plně uspokojí----LM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by to tam ten supr Hlávka musel včas dát.

      Vymazat
    2. http://www.svobodny-vysilac.cz/wordpress/?p=6456

      Vymazat
    3. To víš, Chvátal si za svůj pořad od tebe pak dodatečně zinkasuje poplatek! On totiž nic zadarmo nekecne.

      Vymazat
  15. http://www.svobodny-vysilac.cz/wordpress/?p=6456
    Pan Chvátal je úžasný.

    OdpovědětVymazat
  16. http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=400979&sId=&mId=

    OdpovědětVymazat
  17. Dr Steven Greer popisuje na několika místech podobné schéma, cituji: V tom snu jsem viděl, že dochází k obrovským geofyzikálním a enviromentálním změnám. Ty vedly k událostem, které byly náhlé a katastrofické. Jak sen pokračoval, viděl jsem, že celé nebe bylo zaplaveno tisícovkami mimozemských korábů. Podílely se na něčem jako záchranné práce.

    Nyní žijeme v době, kdy velmi vzrůstá možnost, že náhle dojde k vážným ekologickým událostem. V rámci tajných projektů existují skalární systémy zbraní, které mohou spustit ohromné zemětřesení a podobnou zemskou činnost.
    [391]
    Je jasné, že tyto programy zcela uvážlivě a se zlomyslnou rozvahou zadržují pro Zemi spásné energetické systémy, které mohou zabránit tání ledu v polárních oblastech a dalším katastrofickým změnám na povrchu naší planety.

    Ať už je to kvůli nějakým mimořádným a tajným technologiím nebo v důsledku naší sociální a technologické hlouposti, v současné době před náhlými klimatickými a environmentálními změnami varuje i hlavní vědecký proud a Pentagon.

    Neříkám to, abych způsobil paniku, o těchto věcech mluvím na veřejnosti poprvé. Nyní se však nacházíme v bodě, kdy je nutné vědět, že toto je jedna z možných variant budoucnosti. A bohužel se tato varianta stává čím dál více pravděpodobnou.

    Následně jsem měl stále se vracející sen, ve kterém mi byla ukázána mapa světa s barevně vyznačenými oblastmi - od modré přes žlutou k oranžové až po červenou. Modrá oblast byla s menšími geofyzikálními změnami, žlutá a oranžová znamenaly větší škody a červená byla přímo katastrofická. Červené oblasti byly ty, kde došlo k masové destrukci či přímo ke zmizení celé pevniny.

    Rudý byl celý australský kontinent, stejně jako mnoho oblastí Asie. Převážně modrá byla horní oblast středozápadu Spojených států, velké planiny Spojených států a odsud dál do Kanady. Nejvíce oranžových a rudých míst se nacházelo ve všech pobřežních oblastech, zvláště v pacifickém kruhu ohně, v místě s velkou vulkanickou činností.

    V částech Evropy, zvláště v linii táhnoucí se skrze Pyreneje k Alpám, jsem viděl, jak vybuchují plynovody a s nimi celé vesnice. Docházelo zde k praskání zemské kůry a s tím spojeným změnám na povrchu Země.
    [392]
    Zmizely celé masy pevnin, zatímco jiné se vynořily z oceánů. zdroj: http://uloz.to/xNbDMJD/steven-greer-utajovana-pravda-zapovezene-poznani-htm

    OdpovědětVymazat
  18. Pan Chvátal není zrovna z těch, co veřejnosti podává relevantní, ověřené informace. Připomíná mi to jiný současný fenomén pana Čmolíka - Neurorestart. Lidi se jen hrnou, platí tisíce za semináře, a mají docela dost "vypláchnuto". A nikam se neposunují, naopak ztrácejí z toho, co dosud získali, nastřádali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... chvátal, koukal-marný ----- majú to marný.

      Vymazat
  19. Opäť mi pripadá ako streštenosť. Pokiaľ viem Dr. Keshe usiluje o mier medzi národmi, prečo by poskytoval práve Rusom prostriedky na ovládnutie sveta. Hoci teraz USA. A veľké zemetrasenie? No uvidíme však??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nečítajte len o amíoch a rusoch. Dačo z číny a japonska si dajte ku kafíčku...

      Vymazat
    2. Nic nebylo, orgonet omluvit, nebo ukončit činnost!

      Vymazat
  20. http://sid.ipe.muni.cz/index.php?lang=cs

    OdpovědětVymazat
  21. What’s significant about this location is obviously not the magnitude of the quakes, nor even the quantity of quakes in only a 48 hour time interval, but rather the significance is very disturbing plan the government is engaging at that location which triggered those quakes…

    Is Yellowstone a False-Flag, Extinction-Level-Event?
    http://www.thecommonsenseshow.com/2016/04/19/is-yellowstone-a-false-flag-extinction-level-event/

    OdpovědětVymazat
  22. Už je 4. máj(květen)a obrovské zemetrasenie nikde.
    Kedysi tu boli obrovské články o Dr. Keshe, aké nové technológie budú, každý si už mohol objednať zdroj elektrickej energie do domácnosti, kedy by sa odpojil od dodávky elektrickej energie ČEZ-u a fajka zhasla. Všetci tu čo chodili, čítali a to bolo pre autora týchto stránok aby mal veľkú čítanosť. Teraz sledujem, že už aj príspevkov ubúda, lebo záujemcovia prestali navštevovať pravidelne túto stránku. Tento web stratil už nieje zaujímavý a zariadenie orgonet nemá na nič žiadny vplyv ani kryštály o ktorých sa tu v začiatkoch písalo.

    OdpovědětVymazat
  23. Orgonete umřel jsi????? Žádné nové příspěvky :)

    OdpovědětVymazat
  24. Jo, ľudia stále vyhliadajú dajaké akcie, show, - ja som si zas všimla, že mesiac - fakt celý mesiac mi nad hlavou nesprejovali lietadlá. Žeby Zeman ? Ale ten nie je slovenský prezident. Predvčerom ku večeru opäť začali, ráno búrka, popoludní búrka, dážď skoro celý deň, mám umyté okná... kvety majú čo piť, všetko allright. Rastie, zelená sa, raj na Zemi. , kde to som ? - Aha, lokalita "pod Zvolenom".

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.