7. prosince 2016

Falešný útok v pizzerii Comet Pizza, která je centrem Pizzagate

Falešný útok v pizzerii Comet, která je centrem pedofilních orgií
Sepsal Orgonet dle zdrojů uvedených v textu
7. 12. 2016


V pedofilní kauze Pizzagate se objevují stále nové souvislosti, s tím, jak alternativní youtubeři dále prohledávají statisíce nedávno uniklých emailů, z WikiLeaks i odjinud.

Informace o pedofilní síti elit i o nedávné (nedělní) střelbě v pizzerii Comet Pizza (Comet Ping Pong je krycí název pro akce s dětmi), centru aféry, prošly i českými médii, ovšem s podtextem, že se jedná o bláznivou konspirační teorii, ba "falešnou zprávu". (Pozn.:Kdo není ještě seznámen s aférou, základní info česky najde třeba na Idnes: http://zpravy.idnes.cz/strelba-usa-pizzagate-washington-policie-welch-pizzerie-pex-/zahranicni.aspx?c=A161205_132118_zahranicni_fka)


Fotky - přílohy z mailů o Comet Pizza: kill room



Informace o Pizzagate jsou již zřejmě tak nebezpečně rozšířeny, že elitami ovládaná masová média musela vytáhnout tvrdě do boje, a zavádí i novou terminologii: pojem „konspirační teorie“ už asi přestal být dostatečně hanlivý, lidi si na něj zvykli, takže od nedávné doby jsou podobné elitám nežádoucí zprávy altmédií označovány jako „falešné zprávy“. 

Několik alternativních youtuberů již při odhalení role Comet Pizza Ping Pong předpovídalo, že v tomto podniku brzy dojde k falešnému útoku, jehož cílem bude masmediální odsouzení „falešných zpráv“. A nemýlili se, přesně to se stalo v neděli 5. 12. 2012.

Do podniku vešel ozbrojený muž a několikrát vystřelil, naštěstí jen do stropu; byl rychle policií zatčen. Světová masmédia mohla okamžitě začít šířit propagandistické komentáře, že „pachatel Edgar Madison Welch zřejmě naletěl jedné z teorií šířených konspiračními weby. Lidé, kteří zprávu šíří, věří, že je pizzerie Comet Ping Pong na severozápadě Washingtonu zapletena s pedofilní skupinou vedenou Hillary Clintonovou a šéfem jejích voleb.“ (Ze zprávy Idnes.)



Nyní se masmédia předhánějí v líčení, jak nebezpečné jsou tyto „falešné zprávy“, protože na jejich základě kohokoli může napadnout, že to vyšetří/potrestá domnělé viníky.

Fakta: 

Mnozí badatelé - youtubeři však okamžitě vypátrali pravou identitu „pachatele“, z níž jasně vyplývá, že celá akce byla falešným policejním a mediálním divadlem. 

Na toto téma lze nalézt tucty videoodhalení, stačí zagooglovat na pizzagate comet false flag či podobně. 

Jedno z odhalujících videí:https://youtu.be/gj4NiqilrRg .



Překlad by byl moc dlouhý, takže jenom stručná fakta: 


28letý drsně a odpudivě vyhlížející (což je podmínkou pro herce podobné falešné akce) pachatel jménem Edgar Maddison Welch ze Salisbury je hercem registrovaným ve filmové databázi IMDB http://www.imdb.com/name/nm2625901/ . Hrál například v horroru Krvácení, a v několika filmech s tématem násilí na dětech, např. „Něco o pizze“ (!), a „Mlýn“ (skupinka dětí zůstane zavřena ve mlýně a snaží se unikat mučení a vraždění!). Je též asistentem produkčního (=svého otce, viz dále) a píše scénáře.

Již v říjnu (2016) se Edgar Welch ocitl v hlavních titulcích novin, když byl zatčen, protože srazil autem a kriticky zranil 13letého chlapce. Dle policie není jasné, jak se to stalo; dle jednoho ze 3 zúčastněných chlapců, kteří šli po kraji silnice, prostě narazil plnou rychlostí do jednoho z nich, i když se mohl snadno vyhnout… (http://www.wbtv.com/story/33467722/13-year-old-struck-by-vehicle-in-salisbury-airlifted-to-hospital)



Velmi zajímavý životopis poskytuje i jeho otec Harry L. Welch Jr., rovněž herec, scénárista a produkční, majítel produkční agentury Ever Young Production (Stále mladá produkce). (Pozn. Orgonet: jak právě zjišťuji, web této agentury, z něhož čerpá výše uvedené video, byl již stažen z netu, či označen pro příchozí jako malware; nacházím již jen archívní stránku. https://archive.is/TcRPZ . Informace o Harry Welchovi na filmové databázi: http://www.imdb.com/name/nm2124178/bio)

Životní aktivity tohoto otce 3 dětí jsou neuvěřitelně rozsáhlé:

  • instruktor karate, 
  • instruktor střelby, 
  • výkonný ředitel státní neziskové Asociace na ochranu dětí před zneužíváním a Asociace pro dětské oběti; 
  • měl ve své rodině v opatrovnické péči 3 děti a 1 zahraničního studenta na výměnu; 
  • zachraňoval tygry a jiné kočkovité šelmy; 
  • organizoval psí útulek, 
  • byl presidentem skautské organizace. 
  • Má bezpečnostní prověrku Ministerstva obrany – pozván na návštěvu tajných vojenských zařízení v Coloradu a horského jaderného bunkru v Cheyenne; 
  • ve svém okrese se účastnil boje proti pašerákům ilegálního alkoholu, drog a gamblingu, 
  • drží několik Guinnesových rekordů ve střelbě, 
  • učil 20 let v nedělní škole, 
  • byl 16 let diákonem své církve, 
  • v roce 1997 byl vyhlášen „otcem roku“.


Produkoval film The Mill (Mlýn), v němž hrál jeho syn Edgar. V současnosti pracuje na filmovém projektu označeném lebkou a hnáty, pod názvem Poklad mořské panny.


Altmédii rovněž proběhla informace, že těsně před incidentem byly vypnuty pouliční kamery v ulici, kde se nachází Comet Ping Pong, viz web https://voat.co/v/pizzagate shromažďující veškeré informace o aféře Pizzagate; o vypnutí a zapnutí kamer zde. Takže incident a zatčení pachatele nemohlo být nezávisle zachyceno. Divadélko se zatčením je nahráno policií zde: https://youtu.be/7DmvAEKNRs0

Video obsahuje ještě informace o satanistické umělkyni Marině Abramovic a o dalších zvrácenostech elit jako je kanibalismus ... to probereme až někdy příště.

Závěrem: 

Proč tento Harry Welch, člověk, který tolik miluje děti, během svého života se o ně tolik staral doma, zachraňoval cizí děti před obchodem s lidmi a zneužíváním, byl diákonem své církve, učitelem nedělní školy a otcem roku, natáčí filmy jako Mlýn a Krvácení?

K čemu slouží mediální historka, že jeho syn Edgar vzal do svých rukou vyšetřování a šel se zbraní do Comet Ping Pong, aby osvobodil zneužívané děti, avšak žádné tam nenašel?


Otec pachatele, velký hráč, je tedy napojen na FBI, a jak jeho životopis naznačuje, že je zřejmě i účastníkem velké hry Pizzagate. Proto pověřil svého syna touto rolí, aby pomohl v elitám v nesnázích, protože informace o pizzagate se lavinovitě šíří. (Možná tato role Edgarovi má i pomoci k beztrestnosti při aféře s nedávnou dopravní nehodou, při níž těžce zranil dítě (viz výše)…)


Takže: V Comet se v neděli 5. 12. 2016 vlastně nic nestalo, jenom byla sehrána propagandistická scénka s hercem a policií, ospravedlňující mediální masáž na téma: Jak nebezpečné jsou „falešné zprávy“.


















23 komentářů:

  1. Asi ano, ale v podstatě tím aféru PizzaGate ještě víc zviditelnili.
    P.S. Omar Mateen (Orlando) byl také registrovaný ve filmové databázi imdb.com

    OdpovědětVymazat
  2. Uz im ostava iba obrana, aj to nie nadlho.. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jedno vysvětlení , jak je možné, že jmenovaný Edgar Maddison Welch ze Salisbury je obecně známý pod organizacemi za "pomoc dětem" a vše pro děti je, že mu byl uměle vytvořený tzv.čistý štít, aby byl prostě krytý. Ale asi se dílko nevydařilo. Druhá varianta je, že se v daných aktivitách má ještě více zdokonalovat. Je také dost pravděpodobné, že patřil k těm, kteří pro elitu ty děti vytipovával a transportoval.

    Nu,a zdá se, že elitám se začíná vše nějak vymykat z rukou. Proto jedna nedokonalá false flag střídá další.
    Ve skutečnosti, vyvolenci se začínají ocitat ve vlastní pasti. Jsou přemnoženi. Dostali se po tisících letech do stavu, že jich je přílíš mnoho na to, aby se vzájemně dobře snášeli a navzájem se podporovali. Jejich vlastní zákony se jim staly "kamenem úrazu". To je to hlavní, co je tíží. To také jsou a budou důvody, proč např. letadla budou padat a ztrácet se a bude mnoho šokujích odhalení apod. A tak.. had požere vlastní ocas. S Trumpem přijde rychlý spád.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V.V.Pjakin jasně nedávno řekl, že státní elity usa jsou globálním prediktorem odepsány za své neomluvitelné selhání v globalizačním procesu, a za škody a zmary, které svým jednáním global.prediktoru učinily. Za nedlouho uslyšíte, budete číst, že jsou souzeni, zavíráni a zabíjeni (atentáty). Už jsou pro globalisty nepoužitelní a tudíž zbyteční. Nová vlajková loď globalistů je nyní pod vedením Trumpa. Tedy stále platí staré antické heslo - budiž povýšen, aby byl sesazen.

      Vymazat
    2. S Trumpem přijdou ty pověstné apokalyptické trumpety.Kdo neví oč jde, ať si přečte Zjevení sv.Jana. Zřejmě není náhoda, že Trump je zvolen globalisty na jejich posledním tažení.Oni však odmítají uznat, že se blíží jejich konec. Stále více a více bojují proti silám, které nemohou přemoci ani se svým rohatým velitelem.

      Vymazat
  4. Je to mimo téma, ale jistě ne méně zajímavé. Zdá se, že jistý yotuberák odhalil důvod, proč se tak masívně chemtrailisuje obloha a hlavně kolem slunce. Mrkněte se !

    https://www.youtube.com/watch?v=aUIO2aHfYaw

    ..hezká je i diskuse pod videi :- )

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To přicházející slavné Světlo nikdo a nic neutlumí :-)))

      Vymazat
    2. Je to planeta Venuše,proboha ten člověk co vytváří ty hoax videa na youtube neví nic o astronomii.
      test: http://www.asu.cas.cz/cz/deti-a-mladez/test-znalosti

      Vymazat
    3. anonymní 6:50
      ...ten člověk, co vytváří ty videa nevěří v kulatou zemi, ale v tu, jaká je popisovaná v Genesis. I o tom jsou jeho videa. Ať už je to Venuše či cokoliv jiného, je zvláštní, že to zanechává svit a jas podobný východu a západu slunce.

      dan.

      Vymazat
  5. https://dcpizzagate.wordpress.com
    jsou to hovada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veškeré kvaltování toliko pro hovada dobré jest. To už hlásal svého času i J.A.Komenský. :-))))

      Vymazat
  6. https://video.aktualne.cz/dvtv/na-donbase-bojuji-desitky-cechu-a-slovaku-zoldaci-i-zlocinci/r~8fa07ae6bc9c11e6840e002590604f2e/
    pro změnu ukrajina....

    OdpovědětVymazat
  7. Jó, končí jim to Chazárkům, končí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nejenom jim. Bude jich mnohem více, než si můžeme domýšlet :-)))

      Vymazat
    2. ..a kedy ? Lebo podobne prispevky ako ten tvoj mi pridu v skutocnosti ako "zbozne prianie" vydavajuce sa za hranu istotu, a nie ako SKUTOCNA istota...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    3. Jistota je jenom jedna, a ta nepochází od pozemských vlád.

      Vymazat
  8. Satan EXISTUJE, a jeho prejav na planete Zem vidime prostrednictvom ludi, ktorych nejakym sposobom ovladol. Rovnako existuje aj Boh, ten sa tu prejavuje prostrednictvom ludi, ktori konaju DOBRO.
    Existuje dobro aj zlo. Keby totiz absencia duality bola tym spravnym systemom/filozofiou/skutocnostou, potom by sa vlastne v zivote netrebalo snazit O NIC, pretoze vysledok VSETKEHO by bol SPRAVNY. Ale tymto mna nikto neoklame.... Existuje aj dobro, aj zlo. Akurat urcite percento ludi sa v tom nevie orientovat. Vrazdenie a znasilnovanie, unasanie nevinnych ludi.....to je CIRE ZLO. A mucenie uplne kohokolvek (ci nevinneho cloveka, ci vraha) je tiez CIRE ZLO.
    Cire ZLO je odpojenie od lasky, ktore je tu uz po tisicrocia, a kazdeho zasiahlo inak... Niekoho tak, ze tu lasku od zakladov v sebe buduje, ineho tak, ze sa podda Satanovi.... Satanovi sa podda len VELMI SLABY clovek.... Najvacsia skoda je to, ze existuju AZ TAK SLABI LUDIA..... Su to narkomani s neskutocne odlornymi chutkami, a pre drogu (naplnenie neakutocne odpornych chutok) doslova idu cez ludske mrtvoli a cez strach, nestastie a beznadej ci obrovsky smutok ako priamych obeti svojho zverstva, tak ich rodinnych prislusnikov a priatelov, blizkych...

    Marek & Marek G.

    PS : Len ci to niej je nahodou tak, ze medzi sebou bojuju do ludskeho tela a mysle vtelene skupiny mimozemstanov, a unasani, muceni a zmeuzivani ludia su vlastne prevteleni mimozemstania, a tyrajuci a znasilnunuci, zabijajuci ludia su mimozemstanmi tak isto, no mimozemstanmi ineho druhu...
    JASNE, nemusi to tak byt, mozno pisem uplnu volovinu..... Ale...co ak nie...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Marek & Marek G.
      To máte pravdu. Dualita je ve všem. A to z toho důvodu, že žijeme v časech vlády antikrista, kdy dobro bojuje proti zlu. Kdy zlo, zdánlivě vítězí. Nemá to tak ale být. Je to jen dočasné. Než se ukončí tzv. Boží soud. Zatím, bohužel, musíme mít trpělivost.

      dan.

      Vymazat
    2. Tuplovaný Marku,už to ani nekuř, ani nešňupej. Jinak ti nějaký nemilosrdný démon vymlátí mozek z hlavy.

      Vymazat
  9. Z těch mimozemšťanů už kde komu v hlavě bouchlo.
    Nevěřte na mimozemšťany, jsou to normální běžní pozemští démony, kteří se vám ukáží přesně podle vašeho přání. Třeba i s tykadly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedávno se objevilo na přání diváků v Kaplici přes 500 krampusáků. Kam se na ně hrabou čerti z mikuláše.

      Vymazat
    2. Přesně tak! Tzv. mimozemšťani jsou démonské entity. Kruhy v obilí dělají taky démoni.. Přesvědčil jsem se na vlastní kůži!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.