4. prosince 2016

Film na víkend: Obchod s nevinností

V souvislosti se skandálem "pizzagate": "Obchod s nevinností" ("Stolen from the Suburbs"), americký film z roku 2015, názorně ukazuje, jak se získává "pizza" (nejen pro elitní zákazníky v nejvyšších kruzích). Není to žádná fikce ani nadsázka, nýbrž tvrdá realita. Denně jsou v USA využívány tisíce dívek a dětí jako sexuální otroci.

Film pro silné nervy (ale dobře to dopadne, tentokrát a pro tuto dívku).

Film najdete v českém dabingu na Prima Play: http://play.iprima.cz/filmy/obchod-s-nevinnosti

Trailer:
https://youtu.be/5kNvxtA9mKw


Organizace za ukončení obchodu se sexuálním zneužíváním dětí: http://www.savinginnocence.org/.



Údaje o množství zneužívaných. http://www.savinginnocence.org/about/the-problem/,
Saving Innocence Client Demographics (PDF)

(Pozn. Orgonet: Překlad doplním.)




13 komentářů:

  1. Temno je na vrchole svojej moci, vinou ľudí, ale Boh už čoskoro zasiahne, aby temná pliaga bola zmetená z povrchu zemského tiež, nato pamätajte!!!

    „Preto sa blíži čas, keď táto zem bude musieť byť na nejakú dobu ponechaná vláde temna bez priamej pomoci zo Svetla, pretože si to ľudstvo vynútilo svojím chcením. Následky chcenia väčšiny ľudí museli privodiť tento koniec. – Je to doba, ktorú smel kedysi vidieť Ján, kedy Boh zahaľuje svoju tvár.

    Všade vôkol je noc. Avšak v najväčšej núdzi, keď všetkému i tomu lepšiemu, hrozí utonutie, začínajú tiež súčasne svitať ranné zore! Ale ranné zore prinesú vopred bolesti veľkej očisty. Táto očista je nevyhnutná prv, ako bude môcť začať záchrana všetkých vážne hľadajúcich; avšak nikomu z tých, ktorí usilujú o nízke, nebude môcť byť podaná pomocná ruka! (**) Budú sa musieť zrútiť až do tých hrôzyplných hlbín, kde jedine ešte môžu dúfať v prebudenie, a to v utrpeniach, v ktorých sa musia zoškliviť sami sebe.

    Tí, ktorí doteraz mohli s posmechom a zdanlivo beztrestne klásť prekážky všetkým nahor usilujúcim, zmĺknu a zamyslia sa, až nakoniec ešte žobrajúc a nariekajúc úpenlivo budú prosiť o pravdu.
    Nebude to potom pre nich také ľahké, budú nezadržateľne prevedení medzi mlynskými kameňmi železných zákonov Božskej spravodlivosti, až kým v prežití nedôjdu k poznaniu svojich omylov.– “

    „A keď začne raz veľká očista, tentoraz nezostane človeku čas, aby sa vzpieral, alebo dokonca staval na odpor voči tomuto dianiu. Božie zákony, o ktorých si človek tak rád robí nesprávny obraz, prejavia sa potom neúprosne.

    Práve v čase najväčších hrôz, aké kedy zem zažila, ľudstvo konečne spozná, že Božia láska je veľmi ďaleko od zmäkčilosti a slabosti, ktoré sa jej opovážlivo pripisujú.
    Viac ako polovica všetkých ľudí v prítomnosti nepatrí vôbec na túto zem! (**)
    Už za niekoľko tisícročí toto ľudstvo pokleslo natoľko a žije tak silne v temnote, že svojím nečistým chcením vybudovalo mnoho mostov k temným sféram, ležiacim veľmi hlboko pod úrovňou tejto Zeme. Žijú tam hlboko kleslí, ktorých jemnohmotná tiaž doteraz nikdy nepripúšťala možnosť dostať sa na túto zemskú pláň.

    V tom spočívala ochrana pre všetkých žijúcich na zemi práve tak, ako aj pre týchto temných samotných. Sú oddelení prirodzeným zákonom jemnohmotnej tiaže. Tam dolu môžu sa vyzúriť vo svojich náruživostiach, vo všetkých nízkostiach, bez toho, že by tým spôsobili škodu. Ba naopak. Ich nespútané vyžívanie zasahuje len takých, ktorí sú rovnakého druhu práve tak, ako vyžívanie sa týchto druhých zase zasahuje ich. Trpia tak obojstranne, čo vedie k dozrievaniu, nie však k ďalšej vine. Pretože utrpením môže sa časom v nich prebudiť odpor voči nim samotným a s odporom i prianie uniknúť z tejto ríše. Toto prianie vedie neskoršie k mučivému zúfalstvu, ktoré môže nakoniec vyústiť do najvrúcnejších modlitieb, a tým aj vo vážne chcenie k polepšeniu.
    Tak sa to malo stať. Avšak nesprávnym chcením ľudí stalo sa inak!

    Ľudia svojím temným chcením vytvorili most do oblasti temna. Podali tak tam žijúcim ruku a umožnili im pomocou príťažlivej sily rovnakého druhu dostať sa hore na zem. Tu našli títo temní prirodzene aj príležitosť k novej inkarnácii, ktorá pre nich podľa normálneho svetového diania nebola ešte predurčená.

    Lebo na zemi, kde prostredníctvom hrubohmotnosti môžu žiť spoločne so svetlejšími a lepšími, spôsobujú len škodu a uvaľujú na seba novú vinu: To nemôžu vo svojich nížinách; lebo ich seberovným prináša nízkosť len úžitok, pretože v tom konečne predsa spoznajú napokon samých seba a naučia sa mať k tomu odpor, čo prispeje k polepšeniu.“

    „Možno teda v tom vidieť len lásku, keď záverečné pôsobenie zákonov celkom spravodlivo zmetie konečne z pozemskej úrovne tých, ktorí sem nepatria, aby sa zrútili do tej ríše temna, kam podľa svojho druhu prináležia. Tak už nebudú môcť viac prekážať svetlejším dušiam vo vzostupe a uvaľovať na seba novú vinu; snáď ešte predsa dozrú v zošklivení si svojho vlastného prežívania.“

    Citát z Posolstva Grálu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejen člověk nese vinu. Konstruktér, který zvorá součástku, nese vinu za to, že součástka bude zlobit. Petr.

      Vymazat
    2. Ja viem, ako v tom známom filme, keď vystrelí puška a mladík na obranu hovorí: To apo, to apo zabudli zamknúť patróny...

      Vymazat
  2. Orgonet, co sa to s tebou stalo ? Zivis negativitu a zveratvo zaujmom o ne ? Ziadne pozitivne informacie tu neuverejnujes. Co sa s tebou porobilo?

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  3. To raději toto https://www.uloz.to/!4mqLHqtsVJGj/doctor-strange-2016-cz-titulky-mp4#download anebo počteníčko http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/12/plejadsky-rozhovor-s-cobrou-adrieiuous.html

    OdpovědětVymazat
  4. E. Bathory ix dala iba nieco cez 600 myslim ze dnes ju uz davno predbehli predsa je to vyspelejsia doba uz...

    OdpovědětVymazat
  5. Ten film nešel nějak dokoukat, protože to byla samá reklama a pak to nějak spadlo úplně. Ale jak jsem to tak měla rozkoukané tohle téma, tak jsem si našla na yuotube podobné téma a samozřejmě jsem byla šokovaná. Můj názor je ten, že každý muž, který využívá "sexuálních služeb" je hovado na entou. Protože oni podporují tenhle strašlivý hnus, co existuje ve světě. Protože v tomhletom jednání je absolutně vůbec nic neomlouvá. Protože my socialistická generace jsme něco tak hnusného vůbec neznali.V socialismu platilo pravidlo, že na každý hrnec se najde nějaká poklička- to znamená, že každý chlap či ženská se museli prostě snažit, aby si k sobě našli partnera. Ale něco tak strašně hnusného jako v hnusném kapitalismu, aby si muži kupovali ženy a děti jako nějaký dobytek se nevyskytovalo. Kdo tady začne oponovat, že to existovalo i v socialismu, tak ať jde s prominutím do prdele, protože to co existovalo v socialismu bylo jedno procento proti 99 procent dnešní otřesné hnusné kapitaistické reality.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s Vámi. L.W.

      Vymazat
    2. Niektori muzi nemozu inak, nez vyuzivat sexualne sluzby (ako zakaznici), pebo su bud velmi skaredi a hanblivi zaroven, alebo proste uplne nechutni..... Navyse kopa zien ponuka sluzby BEZ PASÁKA, a keby o tu moznost ponukat sluzby prisli, dostali by megadepresiu, plakali by od smutku, atd... Takze tak sa veci maju. ... A keby neboli zeny co ponukaju sluzby, ktore zeny by sa vyspali s totalnymi otrasakmi, ktori su na uplnom konci "retazca" ???... Len nejaka tucna, skareda a zaroven hlupa zena ??? Ano, taka by im dala zadarmo. Ale ked na to celkovo otrasny muz ma peniaze (nasetri na to kazdy okrem bezdomovca...mozno aj ten, ale tomu da len "smazka"), tak aj pochopim, ze sa raz za cas chce citit ako "samec" = mat sex s aspon trochu peknou a stihlou zenou, a nie so skaredou obludou s nejakou mentalnou poruchou, ci aspon prilis nizkym IQ.
      Ci chces, aby niekto kto nema na peknu zenu bez toho aby platil, nejaku peknu ZNASILNIL???... Vdaka prostitutkam je menej znasilneni.... Skaredy a neschopny (alebo len brutalne neschopny) muz radsej zaplati napr. 60Eur nejakej, nez aby nejaku znasilnil... Teda, aspon vacsina z nich.
      PS : Ja som er. sluzby nikdy nevyuzil, a asi nikdy ani nevyuzijem (preco asi ? Mozno ma niekedy o X rokov bude lakat RAZ nieco take skusit, ale s takou, co to urohi prvy krat :D krat). Ja som nikdy nemal nudzu o sex zadarmo. Hoci nie som fanusik milenectiev, casteho striedania... Som schopny byt radsej aj pol roka bez...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    3. Jsou ještě větší borci, co v celibátu prožijí celý život.

      Vymazat
  6. Trochu odbočím. Zajímavé stránky o počasí ve světě:

    https://www.ventusky.com/?p=14;36;0&l=temperature

    OdpovědětVymazat
  7. Obchod s nevinností.-https://uloz.to/!EbKFcjcfVgCS/obchod-s-nevinnosti-2015-monty-698-avi

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.