11. ledna 2018

Geoinženýrsky vytvořené extrémní zimní počasí v USA a chemická nukleace ledu

Geoinženýrsky vytvořené extrémní zimní počasí v USA a chemická nukleace ledu

http://www.geoengineeringwatch.org/geoengineered-winter-weather-the-chemical-ice-nucleation-factor/

Dane Wigington
geoengineeringwatch.org
Geoengineered Winter Weather, The Chemical Ice Nucleation Factor
January 10, 2018 
Překlad: OrgoNet



Klimatičtí inženýři umějí chemicky zchladit teplotu na povrchu Země; stačí, když mají k dispozici dostatek atmosférické vlhkosti. To není spekulace, ale ověřený fakt, dokázaný patentovými řízeními. Jeden z příkladů patentů je níže.



Masová média halasně informovala o faktu, že čínští vědci vyrábějí uměle sněhové bouře https://www.popsci.com/science/article/2009-11/chinas-weather-manipulation-brings-crippling-snowstorm-beijing . A my máme věřit, že americká vláda i jiné vlády nedělají totéž?

Americká armáda je velká jako deset dalších největších armád dohromady, a proto má schopnost provádět operace klimatického inženýrství (používat klimatické zbraně) http://www.geoengineeringwatch.org/geoengineering-weather-warfare-and-the-contrail-deception/ ) v dalece největším rozsahu. Američtí vojenští velitelé nyní prohlásili, že rozvrat klimatu je největší hrozbou pro státní bezpečnost, https://www.bostonglobe.com/news/nation/2013/03/09/admiral-samuel-locklear-commander-pacific-forces-warns-that-climate-change-top-threat/BHdPVCLrWEMxRe9IXJZcHL/story.html ale již dávno předtím prohlásili též, že jejich cílem je „vlastnit počasí“ http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf . Máme věřit, že naše vláda by nás žádala o povolení předtím, než by zahájila operace klimatického inženýrství? Ve skutečnosti dokumenty samotné vlády https://www.bostonglobe.com/news/nation/2013/03/09/admiral-samuel-locklear-commander-pacific-forces-warns-that-climate-change-top-threat/BHdPVCLrWEMxRe9IXJZcHL/story.html dokazují, že klimatické inženýrství probíhá již po desítky let.

Níže mapa teplotních anomálií (odchylka od od průměru let 1979-2000). Modrá - chladno, červená - teplo. 



Oblouk abnormálně nízkých povrchových teplot (modrá) začíná na Havajských ostrovech, stáčí se ve směru hodinových ručiček nahoru a přes „legračně vyčnívající hřeben“ https://en.wikipedia.org/wiki/Ridiculously_Resilient_Ridge sloužící k vytváření sucha https://www.youtube.com/watch?v=OsYG5emdZp8 v geoinženýrsky vyrobené zóně vysokého tlaku nad americkým Západem (pomocí ohřívacích zařízení jako je HAARP) http://www.geoengineeringwatch.org/want-to-know-about-haarp/ ), pak sestupuje dolů k východu USA. Takovýto mrazicí/pečící scénář https://www.youtube.com/watch?v=oqv0wj5BDZo probíhá již několik let. 


Aby klimatičtí inženýři mohli uměle vyrobit každoroční vánoční silné ochlazení http://www.geoengineeringwatch.org/geoengineered-christmas-cool-down/ v části USA a Kanady, proudění vlhkosti z Pacifiku (předtím řízené tak, aby se zcela vyhnulo Kalifornii), provádějí chemickou nukleaci vody. Co se stane, když tyto chemické endodermicky reagující materiály https://www.youtube.com/watch?v=5RJLvQXce4A prší na vodu jezer jako například Michigenské, která mají teplotu daleko od bodu mrazu? (Většina Michiganského jezera má i nyní teplotu téměř 45°F (+4,5°C) https://www.glerl.noaa.gov/res/glcfs/glcfs.php?lake=m&ext=swt&type=F&hr=12 ) Vytvoří se dokonale kulaté ledové koule, které jsou vyplavovány na břeh http://www.dailymail.co.uk/news/article-5225643/Ice-balls-spotted-shores-Lake-Michigan.html . To proto, že částice fungující v atmosféře jako jádra tvoření ledu působí i po spadu a dále se kolem nich tvoří led. 

Video: Koule ledu na Michiganském jezeře.



A co ten současný led podél východního pobřeží USA, z něhož média dělají takovou senzací? Dal si aspoň někdo práci, aby změřil teplotu oceánu? 


Mořský led plovoucí v přístavu Boston, 3. ledna 2018, foto credit AP


Jak to, že se tvoří ve vodě oceánu tolik ledu, když voda má teplotu 40°F (+4,4°C) a více https://www.seatemperature.org/north-america/united-states/boston.htm ? Je třeba si uvědomit, že mořská voda mrzne, až když dostáhne 28,4°F (kolem -2°C). (https://oceanservice.noaa.gov/facts/oceanfreeze.html . „Zmrzlé vlny z ledové tříště“ http://boston.cbslocal.com/2015/02/26/nearly-frozen-waves-captured-on-camera-by-nantucket-photographer/ byly i u pobřeží v blízkosti Bostonu. Proč si žádný "oficiálný zdroj" nepoložil otázku, jak je to možné? Proč nejsou žádné oficiální zdroje, nabízející rozumná vysvětlení pro tento jev, když teplota oceánu je 40°F a vyšší https://www.seatemperature.org/north-america/united-states/boston.htm ? Odpověď je, že nesmějí říci pravdu. Nezákonný federální příkaz mlčenlivosti http://www.geoengineeringwatch.org/government-implements-illegal-gag-order-on-national-weather-service-and-noaa/ platící pro veškeré pracovníky Státní meteorologické služby a Státní oceánské a atmosférické služby NOAA by měl být varovnou vlajkou. Ledové bouře jsou nyní z důvodu provádění chemické nukleace ledu neustálou hrozbou.


Zmrzlé vlny z ledové tříště. Photo credit: Jonathan Nimerfroh

Jak teplo bude dle plánu geoinženýrů Východní pobřeží, až skončí tento uměle vytvořený výstřelek počasí http://www.geoengineeringwatch.org/geoengineering-winter-weather-whiplash-with-patented-climate-engineering-processes/ ? Mapa teplotních anomálií níže ukazuje šokující obraz teploty, která má následovat po těchto umělých zimních bouřích, hystericky medializovaných a zcela uměle vyrobených. Příštím teatrálně pojmenovaným výtvorem klimatických inženýrů, který má následovat po dočasném oteplení, bude zimní bouře „Hunter“ https://weather.com/storms/winter/news/2018-01-08-winter-storm-hunter-snow-forecast-west-midwest-northeast .

48hodinová předpověď - mapa teplotních anomálií na 12. leden 2018



Největší možnost ovlivňovat klima operacemi pomocí uměle vytvořené nukleace ledu mají tři největší supervelmoci (USA, Čína a Rusko), protože mají největší armády,. Je však důležité mít na paměti, že na programech zásahů do globálního klimatu se aktivně či pasivně podílí většina států. Srovnáme-li nejnovější mapy anomálií teplot níže v tomto článku, uvidíme množství značných výstřelků, které proběhly pouze v řádu několika dní. Grónsko šlo z hluboce podnormální povrchové teploty na dalece nadnormální teplotu, východní USA totéž. Naproti tomu části Číny a Ruska zažily opak, šly z nadnormálních do podnormálních teplot. Geoinženýrské scénáře zimních zvratů počasí http://www.geoengineeringwatch.org/geoengineered-snow-storms-wreaking-havoc/ budou nadále horší a horší, a jejich podstatou jsou patentované procesy chemické nukleace ledu. Je třeba mít na vědomí, že veškeré „předpovědi“ (plánované počasí) jsou ve stavu neustálé proměny. Záleží na tom, co se klimainženýři rozhodnou udělat či neudělat v daném časovém okamžiku.

Níže: Odchylky od průměrných teplot - předpověď na 5 dní od 9. ledna 2018

 

Zprávy ze Sibiře ukazují nález jednotně kulovitých „ledových balvanů“, náhle vyplavených na pobřeží u Nydy v Rusku https://interestingengineering.com/unusual-phenomenon-thousands-huge-ice-balls-hit-russian-shore . Máme věřit, že se jedná o „dílo přírody“, jak nám praví „oficiální zdroje“?


Photo credit: Ekaterina Chernykh


Proč by se tyto „ledové balvany“ měly tvořit, když je led v arktickém moři má rekordně nízký rozsah? Proč by se vůbec měly tvořit nějaké „ledové koule“? Předchozí rekordní týdenní úbytek ledu v tuto roční dobu byl v roce 2012, tento rekord byl překonán v roce 2016, a rok 2017 přinesl další rekord. 




Proč by se tvořily takovéto útvary, když Severní ledový oceán má rekordně vysoké teploty? Teplota vody v některých částech Severního ledového oceánu je až 25°F nad 30letý průměr (ten je z let 1981-2011, kdy teploty moře byly již vyšší než v předindustriální éře). 



Proč vláda a média dělají vše, aby zakryly před veřejností skutečnost, že Arktida má rekordně vysoké teploty? Je pro to mnoho důvodů, a žádný z nich není pro naše dobro. Teploty a tání ledu v polárních oblastech zcela přesahují tabulky, jak ukazuje mapa „Odchylky od normálních teplot“ https://www.livescience.com/58382-lowest-ice-extent-north-south-poles.html níže. 




Sibiř podstupuje obrovské uměle tvořené ochlazující operace http://www.geoengineeringwatch.org/engineered-snowstorms-what-are-they-spraying/ , ale extrémně rychlé ohřívání planety je nepochybné a klimatické inženýrství ještě přilévá olej do ohně http://www.geoengineeringwatch.org/geoengineering-and-greenhouse-gases-the-toxic-tug-of-war/ . Snaží se snad klimatičtí inženýři zoufale redukovat „výbuchy“ metanu http://siberiantimes.com/science/casestudy/news/n0415-danger-of-methane-explosions-on-yamal-peninsula-scientists-warn/ , k nimž dochází na Sibiři z důvodu rychlého tání ložisek metanu v permafrostu http://www.geoengineeringwatch.org/methane-release-and-the-geoengineering-cure-that-is-fueling-the-fire/ ? Ať je tomu jakkoli, krátkodobá umělá (a vysoce toxická) ochlazení jsou prováděna za cenu zhoršení všeobecného oteplování http://www.geoengineeringwatch.org/engineering-a-world-of-climate-extremes/ . Rok 2017 je nyní oficiálně druhým nejteplejším rokem v zaznamenané historii https://www.reuters.com/article/us-climatechange-temperatures/2017-was-second-hottest-year-on-record-after-sizzling-2016-report-idUSKBN1ET1JF , ktekrý mírně překonal rekordně teplý rok 2016 https://www.theguardian.com/environment/2017/jan/18/2016-hottest-year-ever-recorded-and-scientists-say-human-activity-to-blame , a ten zase prolomil rekord vytvořený rokem 2015 https://www.theguardian.com/environment/2016/jan/20/2015-smashes-record-for-hottest-year-final-figures-confirm , a ten zase překonal rekord roku 2014 http://www.climatecentral.org/news/record-2014-hottest-year-18502 ...


Photo credit: Andrey Naumenko

„Experti“ nám samozřejmě říkají, že jev „ledové balvany“ je „přirozeného“ původu. Ale pokud je tomu tak, proč neexistují žádné dlouhodobé historické záznamy (nebo fotografie před rokem 1945), které by ukazovaly jeho výskyt? Žádné takové záznamy totiž neexistují, protože ty legračně uniformní „ledové balvany“ absolutně nejsou přírodní http://www.geoengineeringwatch.org/chemically-nucleated-ice-balls-on-lake-michigan/ . Klimatičtí inženýři zahájili silnou aktivitu v polárních oblastech již po konci 2. světové války, jak potvrzují historické údaje http://www.geoengineeringwatch.org/geoengineering-and-greenhouse-gases-the-toxic-tug-of-war/ . O tom, že anomálie ledu jsou „přírodní“, „experti“ prostě lžou http://www.geoengineeringwatch.org/climate-engineering-denial-holding-mainstream-media-accountable/ , protože jsou za to placeni. Všichni se utápíme v moři lží a klamů, které jsou šířeny nesčetnými jedinci z vědeckého světa, médií a „oficiálních zdrojů“, kteří naprosto zradili lidstvo výměnou za pravidelný příjem a penzi http://www.geoengineeringwatch.org/meteorologists-and-climate-engineering-denial-perpetuating-the-lie-for-a-paycheck-and-a-pension/ . Kdy populace opět aktivuje svůj zdravý rozum? Kdy populace pochopí, že naše geoinženýrsky vytvořené oblohy nemají vypadat tak, jak vypadají? Kdy se populace postaví čelem k faktu, že ocelové struktury výškových budov (budova 7 11. září) nepadají proto, že v nižším patře došlo k požáru kancelářského nábytku https://www.youtube.com/watch?v=Mamvq7LWqRU ? A kdy si masy všimnou, že míle pobřeží pokryté téměř dokonale jednotnými a symetrickými „ledovými balvany“ jsou naprosto nepřirozený jev?


DW





3 komentáře:



  1. 48hodinová předpověď - mapa teplotních anomálií na 12. leden 2018



    Největší možnost ovlivňovat klima operacemi pomocí uměle vytvořené nukleace ledu mají tři největší supervelmoci (USA, Čína a Rusko), protože mají největší armády,. Je však důležité mít na paměti, že na programech zásahů do globálního klimatu se aktivně či pasivně podílí většina států. Srovnáme-li nejnovější mapy anomálií teplot níže v tomto článku, uvidíme množství značných výstřelků, které proběhly pouze v řádu několika dní. Grónsko šlo z hluboce podnormální povrchové teploty na dalece nadnormální teplotu, východní USA totéž. Naproti tomu části Číny a Ruska zažily opak, šly z nadnormálních do podnormálních teplot. Geoinženýrské scénáře zimních zvratů počasí http://www.geoengineeringwatch.org/geoengineered-snow-storms-wreaking-havoc/ budou nadále horší a horší, a jejich podstatou jsou patentované procesy chemické nukleace ledu. Je třeba mít na vědomí, že veškeré „předpovědi“ (plánované počasí) jsou ve stavu neustálé proměny. Záleží na tom, co se klimainženýři rozhodnou udělat či neudělat v daném časovém okamžiku.


    OdpovědětVymazat
  2. Vítám mezi živými milý Orgonete. Po takové době ticha jsme Tě pochovali a tak budeš predikovat klimateror ještě příšerně dlouho.
    Kdy populace pochopí? No už asi nikdy Uklouzla na zvratcích hamburgerů a navíc už neumí číst, natož myslet. Cíle bylo dosaženo. Gojímská prasata byla zahnána z pastviny do chlívku, kvičí hladem a čekají na porážku. A dobře jim tak. Jenom nechápu proč globální predátor vyvinul takové úsilí s klimaterorem, těch zelených papírků co musel natisknout a rozdat slouhům a gojímstvo ne a ne vychcípat. Něco nefunguje, že by za to mohl Putin?
    Ďuro Trulo alias Somárik Sprostučký

    OdpovědětVymazat
  3. Moc děkuji za přínosné informace. Přeji světlé nastávající dny a mnoho pozitivní energie při Vašem poslání probouzení spících. Naděje nesmí nikdy umřít. S pozdravem a Láskou Pejo.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.