1. září 2008

Ovlivňování tryskového proudění a hurikán Gustav

Scott Stevens aktuálně sleduje manipulace povětrnostního systému nad USA (chemtrails) v souvislosti s postupem hurikánů Gustav a Hanna.

Chemtrails ve Skalistých horách pro Gustava?

Scott Stevens, 31. 8. 2008

Jak krásný víkend na svátek Labor Day nad středními a severními Skalistými horami! Dosti silné pacifické proudění nízkého tlaku přinášelo do oblasti trochu potřebného deště a chladnější, jakoby podzimní teploty. Přitom se oblast horkého vysokého tlaku, která sídlila nad západem USA přemístovala do údolí Ohia. Mezitím pod tímto hřebenem vysokého tlaku podél pobřeží Centrálního zálivu si libuje Gustav v tropickém horku a vlhkosti a míří rychle k ústí mocné řeky Mississippi.

Včera přešel měsíc do fáze novu, zvýšil příliv a tím vzedmul přicházející bouři, které tak jistě zasáhne New Orleans.

Jak Gustav rychle sílil v sobotu jižně od Kuby, nad západem Spojených států, nad Zálivem a Kubou byly vypuštěny tisíce chemtrails, Vidíte že spojitost mezi dvěma událostmi je, co se stane s Gustavem? Jakmile hurikán dopadne ... musí někam jít. Bude sebrán do západního proudění jet streamu, který nyní sílí nad Coloradem. Nebo zůstane Gustav opuštěn a výsledek bude další velký déšť pro východní Texas, Arkansas a Missouri? Odpověď na to možná leží přes tisíc mil na západ přes Utah a Colorado, kde se stále tvoří tato západní bouře. Její skutečná velikost a konfigurace bude určovat rozsah, který je schopen smést všechny zbytky Gustava.

Manipulace průběhu jet streamu nad Západem o minulém víkendu bude mít přímý vliv na to, co se stane s hurikánem Gustav, který začal v úterý a po zbytek týdne, až se stočí dolů. Déšť na východě a zejména na jihu středního Texasu i v severní Georgii a Karolínách, ale ne tolik v severní Louisianě, Arkansasu a Missouri.

Rezonanční vzory v bouři nad Západem USA


Jestli bouře nad Sklaistými horami bude schopná dostat se dost daleko na jih do Texasu, Gustav bude přebrán západním prouděním a jeho zásoba vody bude odvezena rychle na sever do Oklahomy a dále, jinak...

Takže, probudil jsem se dnes brzy ráno s krásným modrým nebem, protože cákance a výbuchy harpových cirrusových mraků pluly na modré obloze v Coloradu (zabarvené smogem z Wyomingu). Podle minulé zkušenosti při tomto narušení horní části atmosféry bych se měl během dne dočkat trvanlivých/značkujících chemtrails. A neměl jsem být zklamán! Všichni, nebo alespoň ti, kteří se podívali nahoru, byli svědky šestihodinové silné chemtrailsové operace, stopy byly vedeny mezi a přesně skrz cirrusové oblaky, a mřížkové a vlnité mraky, a samozřejmě se tu a tam nemístně pletly kumulovité/čočkovité tvary. Tyto mraky jsou úplně nadpřirozené.

Včera byla celá obloha nad Velkou pánví pokryta uměle vytvořenou pokrývkou z mraků, užívanou k popotažení/přizpůsobení enegetického profilu bouře, aby se přizpůsobil plánům výrobců počasí pro tyto extrémni události mnoho a mnoho mil dolů po proudu, na několik dnú dopředu.

Tyto mnohé tisíce vypuštěných chemtrails denně jsou absolutně nezbytnou součástí těchto operací v globálních meteorologických válkách. Tyto chemtrails a jejich různé směsi přísad, každá se speciálním chemickým složením a speciálním účelem, pomáhají k vytyčení cíle, míření a měření efektu energetických zbraní.

Může se i stát, že tato západní bouře mine Gustava, ale pravděpodobně si asi tak za týden urve něco z Hanny. Tropická bouře Hanna je právě jedním z důvodů, proč chemtrailsová letadla dnes létají všude nad Západem... Ostatní důvody jsou velmi krátkodobé cíle, řekněme v dosahu 3 hodin a méně, a víceméně jde o umístění a intenzitu denních odpoledních bouřek.

Anomálie v hurikánu Gustav


Poznámka: Přidal bych více obrázků, aleWordPress 2.5 má možnosti zobrazení, které jsem ještě plně nepropracoval. Ale přijdou!

Zůstaňte ve spojení.

Scott Stevens


Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.