1. ledna 2011

Další svědectví o tajných programech vlád, armád a korporací

Dr. Steven Greer (česky o něm na Orgonetu zde a zde, angl. wiki zde) v r. 2001 natočil asi 100 rozhovorů s vědci a bývalými členy vlády, kteří byli ochotni svědčit o nekalých praktikách prováděných americkou vládou a průmyslovými korporacemi. Někteří z těchto lidí si vymínili, že rozhovor bude zveřejněn až po jejich smrti. Jeden z nich, počítačový odborník William Pawelec, v r. 2007 zemřel, a jeho interview bylo uvolněno ke zveřejnění právě nyní, v prosinci 2010.
Nejsou v něm radostné zprávy. Z jeho svědectví vyplývá, že si ani nemůžeme dokázat představit, co vše nám vlády a korporace tají, jak usilovně a v jakém rozsahu provádějí nákladné programy na zotročení lidí.
Rozhovor je zatím jen v angličtině, jelikož trvá hodinu a překlad teď nestíhám. Ale aspoň pár věcí, co si pamatuju z obsahu:
Dr. William Pawelec byl počítačovým odborníkem, pracoval pro americkou armádu, pak soukromě pro různé zákazníky - vládu, firmy a korporace, na vývoji kontrolních  a sledovacích systémů. V 80. a 90. letech bylo vyvinuto několik dokonalých systémů.  Již v 90. letech existovaly mikročipy, které umožňovaly naprostou kontrolu lidí  i ze satelitu na vzdálenost až 150 km. Firma Siemens jich údajně vyrobila miliardy, byly připraveny k použití, každý s individuálním identifikačním číslem. Pak se někam ztratily. Dr. Pawelec byl svědkem experimentu s tímto čipem na jakési ženě, která byla pod naprostou kontrolou mysli.
Hovoří o existenci podzemních vojenských základen s neuvěřitelnými krycími a špionážními technologiemi.
Na otázku, zda tyto projekty nechává provádět a financuje vláda, dr. Pawelec odpovídá, že neví, že je to velmi složité, ale zřejmě většina těchto projektů vůbec neprochází státním rozpočtem, je financována z jiných zdrojů, zřejmě korporacemi. Domnívá se, že ve světě existují 3 - 4 skupiny, které bojují o moc, a pracují dle situace buď proti sobě, nebo spolupracují. Je to mezinárodní záležitost, nikoli pouze americká. 
Nejvyspělejšími technologiemi disponuje armáda, v oblasti leteckého a vesmírného výzkumu. Mají neuvěřitelné možnosti a zdroje financování, opět mimo státní rozpočty.
Tyto programy jsou schopni neomezeně utajovat.
Lidé, kteří vědí příliš mnoho a mohli by něco prozradit, jsou fyzicky likvidováni - rakovina, nehoda ...
(I sám dr. Greer, který se statečně pustil do odhalování vládních zločinů, byl nedávno postižen vážnou formou rakoviny, kterou přežil, na rozdíl od jeho dvou kolegů ... Stejnou formu rakoviny přežil i Colin Andrews, badatel o UFO, přítel dr. Greera a Rauni Kilde.)



Poznámka Orgonet: 
Je víceméně jisté, že zmíněné 3 - 4 světové mocenské skupiny vedou nad našimi hlavami i válku na poli meteorologických a klimatických technologií. Zda válčí každý proti každému, anebo existují dočasná spojenectví, v tom se z naší perspektivy nemůžeme vyznat, ale obojí je  velmi pravděpodobné. K tomu připočtěme těch několik zanedbatelných veřejných prográmků modifikací počasí ... výsledkem je klimatický zmatek, kterého jsme v současné době svědky. A který se připisuje všemu možnému, jen ne pravým viníkům.

Že povětrnostní válka probíhá, to pozorovat můžeme, ale k podrobnějším informacím, kdo co a jak, nemáme šanci se dostat. Co se dá dělat, aspoň rozkecáme to, co vidíme, třeba to taky trochu pomůže.

Matka Země si s těmi, co jí škodí, určitě poradí.

4 komentáře:

  1. tutok stojí ya poslech...
    http://www.youtube.com/watch?v=88jVUlpW2bo

    OdpovědětVymazat
  2. Dík Orgonete předem, doufám, že se k tomu ještě dostaneš...
    O.

    OdpovědětVymazat
  3. prosím překlad :-)

    OdpovědětVymazat
  4. PROČ VĚTŠINA ČLÁNKŮ JE ZABLOKOVÁNÁ,KDO MÁ STRACH,ŽE LIDSVO SE DOZVÍ PRAVDU,KTEROU NĚKDO UTAJUJE(?)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.