19. ledna 2011

Dnešní řízení počasí: souboj klimatických zbraní?

Spekulace nad dnešními satelitními snímky:
Přes ČR právě přechází a prší "fronta" od severozápadu. Nad ni se tlačí v protisměru "fronta" od jihovýchodu, typická umělá rovná linie, regulovaná a zdobená radiačním vlnkováním, která právě dorazila nad mou hlavu, a nad ČB se výrazně setmělo. Mírně prší. (Pohyb dvou systémů proti sobě můžete vidět třeba na animaci SAT24, kterou tady neumím zobrazit.)
V "zázemí" této fronty vidíme výrazné chemické brázdy nad Slovenskem. Maďarskem a Ukrajinou. (Obrázky kliknutím zvětšíte.) (Ha ha, ČHMÚ sice již automaticky vyřazuje snímky NOAA b3 z doby krátce po rozednění, které většinou nejzřetelněji zobrazují chemické linie nasprejované přes noc, které se ještě nestačily rozplynout do souvislé oblačnosti, ale tentokrát se ty rýhy ukázaly na úplně jiném snímku :-)))
Výše:
Během dne se umělá "fronta" rozvinula do dlouhé linie a začala mírně sněžit. Zajímavý útvar ...
Nad Ukrajinou se letadla taky slušně vyřádila (viz níže).
Domnívám se, že by se mohlo jednat o situaci střetu klimatických zbraní, kdy jeden systém se snaží vytlačit/potlačit druhý. Je ovšem právě tak možné, že "zdvojení" oblačnosti tím, že se nad sebe nasunou dvě vrstvy oblačnosti, má za cíl obzvláště vydatné srážky ... Těžko říct, kdo se kým pere a s kým spolupracuje.

17 komentářů:

  1. Dnes asi v devět hodin koukám ze svého pražského okna směrem na východ a jihovýchod.
    Co nevidím??? Nad paneláky se flákají chuchvalce jednotlivých černých mraků a cpou se od severu na jih a nad nimi další již souvislá mračná stěna barvy spíše do šedobíla se táhne od jihu jakoby proti nim. Nevěřila jsem vlastním očím... To už je tedy binec.
    Nedávno se kdosi vyjádřil, že při příletu na Ruzyň letadlo prošlo třemi vrstvami mraků.

    OdpovědětVymazat
  2. No, odpoledne, když jsem jela ze školy, už jsem si myslela, že se oblačnost trhá a sluníčko vylezlo, ale najednou se tady navalily tmavé mraky. Je úplně zataženo a už fouká vítr.
    Jinak v to odpoledne, když slucníčko na chvíli vykouklo, jsem viděla oblohu plnou takoých těch umělých roztáhnutých mlhových mraků. A včera ráno nad Frýdkem-Místkem lítalo jedno letadlo za druhým a čarovali. Dokonce jedno udělalo zakřivenou čáru a za minutu vedle té čáry byla další stejně křívá, škoda, že jsem neměla foťák.

    OdpovědětVymazat
  3. No jo, mně taky ráno vyráběli mraky mezi paneláky ... to se zvednou takové chuchvalce, ty se začnou splétat jako když se stáčí vlněná příze, stoupají, vysoko nad nimi je vidět (pokud jsou mezery) druhá vrstva výškové oblačnosti živená leteckým postřikem, která jde opačným směrem Makají výrobci počasí jako blázni, od rána do rána, neznám snad jiný obor, kde by se tak usilovně makalo ...

    OdpovědětVymazat
  4. Již delší dobu čtu a sleduji tento a jiné servery zabývající se manipulací počasí. Občas jsem vůči některým názorům dost skeptický, ale čím déle sleduji dění na obloze, tím více mi nad vším začíná rozum stát. Viz tento týden na východě Čech. V neděli navečer nádherně jasno, jen několik čar od chemtrails. Po západu slunce doslova během několika minut totální mlha s viditelností jen pár metrů. Mlžení trvalo téměř do úterka, kdy ještě večer kolem 18 hodiny byla viditelnost asi 10 metrů. Po 19 hodině se podívám z okna, mlha pryč a viditelnost naprosto perfektní. V noci světlo, že by se při něm dalo číst i přesto, že bylo totálně zataženo, takže měsíc mraky neprosvítil. Dnes přes den a hlavně celé odpoledne naopak tma. Všechno je na ruby. Poslední dobou začínají bláznit elektronická zařízení, digitální teplotní čidla pro vytápění domu si občas dělají co chtějí, dotyková lampa se sama rozsvěcí a zhasíná, zabezpečovačka v práci hlásí falešné poplachy, notebooky se z ničeho nic totálně vybijí atd. To už snad ani nemohou být náhody. Začínám už být asi paranoidní... :-)

    OdpovědětVymazat
  5. No, je takový ten nepříjemný vzduch. Podivně studený, nepříjemný v nose. Relativně chladnější, než říká teploměr. Jako by z něj někdo vysál elektřinu, nebo něco takového. Ale to je subjektivní. Tohle je ale gól: Bývalý šéf FBI tvrdí: "Chemtrails musí být zastaveny. Zabíjí ptáky a ryby..."
    na té stránce se nahrazují starší dredy novými, takže ten odkaz bude platit jen chvíli a pak bude třeba zalistovat.
    http://thetruthbehindthescenes.wordpress.com/page/3/

    PPGRG

    OdpovědětVymazat
  6. a dnes směrem z brna na vyškov po celou dobu hustá mlha že by se dala krájet a u komořan skoro kilometr příčný pruh absolutně bez mlhy. vypadalo to jako kdyby v komořenech měli nějaký megavýrobník mlhy tak to bylo extrémní

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.yr.no/satellitt/europa_animasjon.html tady je hezky videt jak je to sehrane :) vcera na jihu mohutny chem nastrik, dnes primo proti nemu studena fronta ze severu a nad evropou vyroba umele oblacnosti hlavne ze vcerejsiho postriku.. kolem dnesni 16 hodiny si vsimnete zajimavych kruhovych vln na jihu francie (pustte si to zrychlene)

    OdpovědětVymazat
  8. Jediné co jsem v tomto článku viděl, je naprosto přirozený pohyb front a rozložení oblačnoti. nevím, kdo zde může vidět nějakou manipulaci. Jestli teda všichni vyučující za léta mého studování meteoroligie nebyli jen agenti.

    OdpovědětVymazat
  9. Střípky z Norska: On by člověk možná i docela rád věřil, že něco jako chemtraily a ovlivňování počasí jsou vlastně hlouposti a nic takového neexistuje, protože "to přeci nejde", žeano... ale to se pak člověk dívá na nádherně jasné nebe, kde září slunce, popř. v noci měsíc, nikde ani mráček... no, jen letadla lítají jak na běžícím pásu a když třeba ve stejnou chvíli uvidí na obloze třeba i tři ve stejné oblasti (byť jiných směrů) zanechávající za sebou výrazné "contrails", no, tak to prostě nenechá člověka v klidu... zvlášť když pak třeba v té oblasti kolem slunce vznikne zvláštní "opar" či lokální oblačnost (opakované pozorování, až mi to někdy nervy žere), která se po západu slunce zase příhodně rozpustí. Dříve jsem moc rád pozoroval letící letadla na nebi (asi jako každé dítě). Ale když vidím letadlo dnes, tak mám co dělat, abych nezačal zlostně skřípat zuby.

    No nic, přeji Vám tak krásný den, jako byl dnes tady (a věřte mi, že byl skutečně výjimečně nádherný!)

    Richard

    OdpovědětVymazat
  10. Dnes na Brněnsku slunce, modrá obloha, sem tam přirozený mrak, krásně se dýchá.Chemoterapeuti dnes mají dovolenou? Jak by to bylo krásné bez těch ohavných umělých mraků!

    OdpovědětVymazat
  11. dlouho jsem zvažoval zda to uveřejnit či nikoliv :) Pravda právě zvítězila. Pro pochybovače - hádat se nemíním, nebudu. Uvedu pouze fakta pozorování mého+2 přítomných členů rodiny+jednoho známého přes telefon.
    2 dny zpět - tj 18.1.2011 byl pozorován měsíc (i přes značnou mlhu, vzniklou "lokál. vypařením" a jelikož byl úplněk byl chvílemi dobře vidět. Měsíc chvilkama "stál" na místě, chvilkama "POSKAKOVAL" :) zleva doprava a někdy skočil nahoru i dolu. Viděl jsem to osobně poprvé, chvili jsme nebyli schopni slova :-)))Apropó myslete si o tom co chcete, já jsem si jistý :-) Za tímto si plně stojím, svědci také, myslím že 4 lidé bohatě stačí. Netuším co je příčinou, a dodávám že ten den byl měsíc v úplňku.

    PS Přivítám další případné svědky, kteří viděli. Např včera byl měs. naprosto klidný.

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  12. Copak nám pánové Verthandi a Sisen Oida asi řeknou na toto:

    Podívejte se na animaci (pátek 21.1.) snímků z Meteosatu ve viditelným spektru, zhruba od 8:00 do 14:30 UT a zaměřte se na oblast Polska severně od našich hranic. Vypadá to, jako by satelit zachytil funkční cloudbuster - oblačnost té hnusné deky se tam trhá a už se neobnoví snad na stovce kilometrů.

    Zdrojem rozhodně není žádný kopec, jak se určitě budou "meteorologové" snažit tvrdit!

    OdpovědětVymazat
  13. http://vaticproject.blogspot.com/2011/01/legislation-concerning-criminalization.html
    Je čas sjednocení, je čas spolupráce.....

    OdpovědětVymazat
  14. http://cc.rsoe.hu/index.php?pageid=vidb_index&vid=15&start=4

    No neviem či to je dobre uz aj tu sa hraje USA na svetoveho policajta anglicky neviem ale uz ten nazov sa my nepači.

    OdpovědětVymazat
  15. Hm a co říkáte na tohle? http://www.emsc-csem.org/Images/ALERT/2011/01/23/INFOal151.zoom.jpg

    Je to lokalizace zemětřesení o síle 3,4 stupně Richtera z dnešního rána 10:24 - mj. to zemětřesení zaznamenaly i stanice v Čechách. Docela zvláštní shoda náhod s tím co jsem psala předtím o tom záhadném rozpouštění oblačnosti v Polsku, které bylo mezitím identifikováno jako Glogow.
    Kdopak to tam asi co zkousší?

    OdpovědětVymazat
  16. Zaujala mě ta předposlední mapka. Přesně dokumentuje, co jsem ten den viděl z okna v jižních Čechách ve směru k severu až severovýchodu. Na mapce je okraj umělé oblačnosti velmi ostře ohraničen. Z pozice pozorovatele bylo vidět něco neuvěřitelného : souvislou mračnou frontu, která měla nahoře a dole ostré pravoúhlé(!) zaříznutí, jakoby na obloze plula gigantická krabice a ne oblačná fronta. Vypadalo to dost děsivě. Mám to vyfotografované v mobilu. Jen nevím jak to z něj dostat do počítače, abych to mohl někde publikovat. Kdo ví, ať poradí. Mám Nokii 6020. Dík za případnou pomoc. AnonymX

    OdpovědětVymazat
  17. Zajímavé video "The Invisible Machine" o elektromagnetických zbraních a modifikaci počasí 45:28 min. (mluví Kucinich, Eastlund, Begich aj.) http://topdocumentaryfilms.com/the-invisible-machine/ ... jinak užasné webové stránky s více než tisícem odkazů na dokumentární filmy, tříděno dle kategorií.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.