24. ledna 2011

Aolian: Jak jsme pozorovali počasí

Aolian poslal krásný příspěvek - díky!

Jak jsme pozorovali počasí

V západní části Pošumaví bylo v noci z 16.1. na 17.1. pěkně jasno, sem tam ale byly slyšet přelety letadel. Nebyly však za nimi vidět žádné čáry. Ráno při východu slunka celkem jasno, polojarní atmosféra s voňavým ozónkem, během poledne najednou velká invaze letadel, čárovala ostošest, často zakřivené dráhy letu. Najednou se celé nebe podivně zašmouralo do světle šedých mraků a přírodní vůně výrazně zeslábly. K večeru se oblačnost postupně rozpustila, vzduch však zůstal jakoby podivně inertní. V noci ze 17.1. na 18.1. další přelety letadel (kamarád chodí na noční hlídat polozamrzlou fotovoltaickou elektrárnu, tak to sledoval). Ráno u nás protivně šedivo. Postupně se oblačnost rozpustila na polojasno a hned byly viditelné přelety čárovacích letadel, kolem druhé hod odpoledne se najednou přihnala šedivá oblačnost a skokově se ochladilo. Zda k tomu klimateroristi zapnuli i odpařovače vody na vysílačích, to nevíme, ale připadalo mi, jakoby si vysílače nastavěné na kopcích v okolí našeho bydliště začaly více "povídat". Ve vzduchu se vytvořilo podivné napětí, příroda kolem nás jakoby se dostala do nějakého nepříjemného konfliktu.

Na noc se znovu vyjasnilo a Měsíc přecházel do úplňku, můj kamarád noční hlídač mu udělal energetické přečištění. V druhé polovině noci z 18.1. na 19.1. postupné přibývání mraků a kamarád si všiml, že se mraky náhle rozhodily do jakési sítě (zapnutý systém HAARP?). Pak se zvednul vítr a od severozápadu se přihnala fronta s deštěm. Po rozednění se najednou skokově ochladilo a déšť postupně přešel na sníh. Nebyly to ale vůbec klasické vločky, spíš jakési pololedové krystalky podivných patvarů. Působilo to na nás hodně depresivním dojmem, jakoby se vodní živel zhroutil sám v sobě. Celkově nervózní atmosféra. Zkusili jsme proto pozitivně energeticky a mentálně zapůsobit na vodní živel jako Celek; zapnuli jsme přitom naši UV lampu, kterou používáme pro pomoc s transformacemi (devítiwatová "osramka", typ UV-C). Jen pro informaci: právě tento typ záření oplývající vysokým transformačním potenciálem je v atmosféře naší planety klimateroristy nejvíc potlačován a eliminován při jejich zločinných pseudopokusech.

Teprve po třetí hod odpoledne zmizelo napětí ve vzduchu, objevili se sylfové a draci, rozpustili šedivou deku a vykouzlili nádherné nadýchané obláčky. Tyto obláčky potom ze SZ vystřídaly tmavé mraky, z nichž konečně začaly padat vločky klasického typu s harmonickou šesterečnou strukturou. Udělalo mi to obrovskou radost a dostal jsem novou sílu, kterou jsem využil k energetickému přečištění klíčových energetických bodů a linií na šumavském pohoří.

Vesmír – náš Velký Léčitel a Pečovatel

To, co klimateroristi aj. lobbisti dělají s naší planetou, je opravdový zločin. Jen díky tomu, že náš vesmír má velice vyspělý harmonizační a ozdravný systém, naše Zelená planeta stále žije a stále dýchá. Děje se tak díky neviditelnému systému "superstrun", který prostupuje celým naším vesmírem a neustále ho vylaďuje do harmonických vibrací. Nebýt tohoto vyspělého systému, naše planeta by se po zločinných pseudopokusech temnářů už dávno zhroutila v totálním chaosu a ničivých destrukcích. Jsem rád, že při této příležitosti mohu odkázat na filmový dokument „Elegantní vesmír“, kde je tento systém prezentován jako „teorie superstrun“. Na tomto dokumentu oceňuji jeho věcnost, srozumitelnost, absenci bulvárních poznámek a zdravý humor, kterému dokáže porozumět každý laik.

Pro mne a mé přátele je však tento vesmír víc než jen „systém supestrun“. Vnímáme ho jako Bytost Vysoké Inteligence, láskyplného Léčitele a Pečovatele a zároveň i Strážce Kolektivního Vědomí všech bytostí. Každý, kdo chce souznít s celou jeho Bytostí, si to však musí tvrdě vybojovat. Pro dokonalé souznění s Ním je totiž potřeba mít naplno otevřenou korunní a srdeční čakru. Což není v dnešní společnosti vůbec jednoduché, neboť všudypřítomný elektrosmog a negativní myšlenkové produkty, jedny z nejhorších nepřátel Života, přednostně zacpávají a uzemňují právě korunní a srdeční čakru. Na produkci elektrosmogu, destruktivního záření a negativních myšlenkových forem mají temní pseudovládci naší planety vybudovanou celou strategii, jak vykořeňovat živé bytosti z řádu přírody, ubíjet jejich prožívání a vmanipulovávat je do role "neškodných biorobotů". Dobře vědí, že každý jedinec, který má otevřené čakry pro příjem vesmírné energie a vystabilizovanou vlastní auru, si nenechá vykrádat svou duši a má dostatek psychické i fyzické síly čelit jejich destruktivní kampani. A také dobře vědí, že skrze otevřené čakry je možné udělat si své vlastní pozitivní transformace a stát se tak léčiteli svých vlastních duší.

Při troše úsilí lze získat určité schopnosti přeměňovat skrze své fyzické tělo okolní disharmonické a chaotické energie na harmonické toky energií plynule se včleňující do Univerzálního koloběhu záření. Postupně zjišťuji, že k získání této schopnosti není potřeba žádných speciálních duchovních praktik. Plně postačí, když budeme zajedno s naším osobním pomocníkem pro životní transformace. Tento Pomocník naší Vnitřní Proměny vzniká při našem fyzickém narození a zaniká při úmrtí našeho fyzického těla. Je to náš stálý průvodce ze skupinové duše Morio (Smrťáci), napojený na Kolektivní Vědomí Celku, který jediný má oprávnění pečovat o karmický plán naší duše a za účasti 13. (transformačního) elementu vést naše kroky k pozitivním transformacím. Byl to pro mne i pro mé přátele velký šok, když jsme zjistili, že tento náš „anděl strážný“ chvílemi jakoby usíná. Potýkáme se s tím od roku 2004 a teprve teď nám začíná docházet, v čem je zakopaný pes. Pomocníci naší Vnitřní Proměny usínají, protože nemají dostatek energie pro svou práci. Aby se mohli plně manifestovat ve svém úkolu, potřebují být v prostředí, kde je dostatek vysokofrekvenčního ultrafialového záření. To je však permanentně ničeno a potlačováno chemtrailsovým „hliníkovým štítem“ v atmosféře, svévolně vyráběným temnými lobbisty a klimateroristy. Z kosmu sem přichází obrovský potenciál transformační energie, k zemskému povrchu se však reálně dostane stěží 10 - 20%…

Jsem však optimista a řídím se heslem, které se mi už mnohokrát splnilo: „Ať je zlo sebevětší, vždycky poslouží k vítězství Světa.“ Navíc velmi intenzivně prožívám, že všem bytostem, které chtějí aktivně pracovat na očištění naší planety od zla a temna, je neustále podávána pomocná ruka. Protože však u mě doma nastálo zakotvilo i známé heslo „Mysli globálně, jednej lokálně“, svého Strážného Anděla si budu hýčkat jako svůj nejcennější poklad a denně mu dopřeji pořádnou masáž skrze UV záření, byť zatím jen improvizovaně pomocí uměle vyrobených lampiček.

Hodně zdaru v osobních transformacích přejí Aolian a jeho astrální průvodce do každého počasí Tilio - Jasná Páka

23 komentářů:

  1. Po dlouhé době pozitivní článek od "běžných spoluobčanů".(občan od slova obec - skupina sdílející společné). Jak vidno, každý jeden se dopátráváme podobného výsledku, při pozorování každodenního dění, jak v počasí, tak i v jemných nuancích důsledků na psychickou atmosféru.
    Díky za typ s UV lampou, orgoše průběžně vyrábím, osadím dům ještě UVčkama.
    Všem mnoho zdaru.
    Prnc

    OdpovědětVymazat
  2. Tak přeci i někdo jiný než já. Když jsem se začal zajímat o chemtrails ptal jsem se proč to všechno... A vyjevilo se mi , takový postřeh, záblesk... žádné globální oteplování a ochrana před ním , ale intenzivní snaha odstínit vliv slunce, které se změnilo ve svém vyzařujícím vlivu... Jakoby se báli ti ubozí narkomani moci o svou bezvýznamnou kuličku hoven, než je smrt smete k sobě rovným do pekel pomatených sobců....

    OdpovědětVymazat
  3. O milionáři, který ukradl slunce...
    http://www.youtube.com/watch?v=MlZCe8zumgk

    OdpovědětVymazat
  4. Díky všem lidem jako je Aolian za jejich práci. Díky za povzbuzující článek. Přeju všechno dobré.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Orgonete & Aoliane,
    mockrat za tohle dekuju. Ja si taky porad lamala hlavu, proc to vlastne konkretne delaji. Rikala jsem si, ze se snazi blokovat slunce, protoze nam dava energii a vitamin D a dobrou naladu (vsichni se prece vzdycky vic usmivaji a jsou vic pozitivni, kdyz je slunicko, ze?) A oni takhle......
    Diky moc, shanim UV zarovku ;o)
    Sun

    OdpovědětVymazat
  6. Orgonity - beru. Mám jich doma dost a vím, že fungují a má to i logiku z technického pohledu. Ale Sylfové a draci? To už mi připadá, jako na růžovém blogu plném srdíček a andílků nějaké dvanáctileté holčičky. Co jsem viděl fotky tzv. Sylfů, byly to vždy zbytky chemické oblačnosti roztahané větrem, které se za nějakou dobu rozplynou, aniž nějak blahodárně zapůsobí na matičku Zemi. A UV lampy, jako zdroj poziivních energií? Ehm... to ani nekomentuji. A těch 9 Wattů výkonu může ovlivnit tak akorát kolem letícího komára. Kde jste k tomu přišli? Rád se nechám poučit a inspirovat.

    No, už tady chybí jen skřítkové, elfové, víly, ještírci a s nějakou osvětou o manipulaci s počasím to můžeme zabalit, protože když dám někomu odkaz na nějaký článek, zabývající se klimatickými zbraněmi a on na tomto blogu narazí na toto, dočkám se tak akorát poklepání na čelo.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  7. To jsou oni. V celé kráse. Opravdu nikdo už nic neskrývá, vše je naprosto legální. Tak proč tomu čhmú nevěří? Asi jim ještě neřekli, že už se to může.
    http://www.evergreenaviation.com/index.html

    OdpovědětVymazat
  8. Další perla
    http://www.sovereignindependent.com/?p=12406

    OdpovědětVymazat
  9. Dnes v Brně padal jakýsi podivný sníh. Měl tvar rovných 3mm třísek nebo jehliček. No zkusím si pořídit UV lampu a po troškách dávkovat. D3 potřebujeme. Speciální zářivky mají v obchodech pro plazy, ti bez toho nepřežijí.

    Článek o D3:
    http://www.solen.cz/pdfs/int/2008/06/08.pdf

    OdpovědětVymazat
  10. Guess se mi líbí - rozumně uvažuje, vyžaduje fakta a žádné nadpřirozeno. Akorát máme rozdílný názor na globální manipulaci počasí, že?

    OdpovědětVymazat
  11. Hezký večer

    sice netuším a jakých UV lampách mluvíte konkrétne, rozhodně nedoporučuji UV zářivky-tím si člověk může spíš uškodit. S jakoukoliv elektronikou opatrně .)
    viz vitamín D -> rozhodně doporučím rybí tuk ale čistý, bez přidavných látek :-) Lze koupit v kapslich, takže ta zajímavá chut již není vubec cítit :-) Je to jedna z nejlepších voleb. A když vitamin D,(D3 ano) tak jen "čistý" tj žádné "komplexní" přípravky s "více" vitamíny. Dále nedoporučuji užívat D společně s vit. A.

    Pozn. Pro zimní období lze vzít cca 2-4000 IU (jednotek) rybího tuku za den, klido najednou.

    A ta nejlepší volba? Čisté ryby, čerstvé z horského potoka, ty lze od rána do večera každý den, pokud se jim bude chtít "skočit" na návnadu ovšem :-) A nezapomente jim přinést jídlo jako protislužbu, ocení to a úlovek je vždy větší, je vyzkoušeno.

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  12. Aolian doplnil k UV lampě:
    UV lampu lze používat, musí se dát pozor na účinky UV-C na oči,
    používat skleněné brýle a nevystavovat působení domácí květiny.
    Také lze použít fialovou zářivku FLUORA pro osvětlování akvárií a
    terárií, syntetizuje v těle D3, tolik scházející pod upraveným
    nebem.

    Petr.

    OdpovědětVymazat
  13. Orgonete, fakt nevidíš, že Aolian s kamarádem to zjevně nemají v hlavě v pořádku? :)
    Pokud budeš pokračovat tímhle směrem, serióznost celýho blogu půjde do pr...

    O.

    OdpovědětVymazat
  14. O., já to taky nemám v hlavě v pořádku, jak si normální lidé normálně představují pořádek, a lepší už to nebude, doufám ... (:-)))

    I ty uznáváš přírodní bytosti, tak si představ, že si je někdo může pojmenovat konkrétněji třeba jako draky, zejména když s nimi opravdu komunikuje. A těm, kdo dokážou sledovat tenhle blog, by snad nemuselo být divné, že přírodní bytosti komunikují s lidmi. Mně to od jisté doby přijde normální. Ale asi tak před dvěma lety by mi to ještě přišlo taky nenormální, jakožto mnoho jiných věcí ...

    A se seriózností blogu mi dej pokoj. Tady se nikdy se seriózností nepočítalo, a všechno, co je tady, je od začátku prostě praštěné. I ten orgonit byl zpočátku šílený a člověk se o něm ve svém okolí nemohl zmínit, aniž by byl považován za cvoka. A vida, postupně se empiricky prosazuje a stále více lidí ho bere. Některé věci jsou prostě postupem času přehodnocovány z praštěných na seriózní, a možná to tak bude i s draky.

    OdpovědětVymazat
  15. netuším proč se zde neobjevil můj příspěvěk co jsem posílal včera, takže znovu a lépe :-)

    Nedoporučuji žádnou zářivku, ani UV ani obyčejnou! :-) Tím si může člověk spíše uškodit. Zlaté staré dobré žárovky, ovšem nevím zda je vyrábí v UV provedení :)

    mimochodem nebavíte se náhodou o tzv. "horských sluníčkách" ? :-)

    OdpovědětVymazat
  16. je jasné že se spousta lidí může mít "různé" pocity při čtení určitých dat zde na našem milém Orgonetku, nedivím se :-) osobně vím z tohoto svého života že "okolí" mě odmalička téměř vždy považovalo za přinejmenším zvláštního abych to řekl spisovně :-)))
    čili proto se nedivím Sisenové, Verthandiové aspol že nás napomínáte, upozorňujete, divíte se či dokonce smějete a píšete pomluvy na jiných fórech. Zvláštní je, že zde se např Verthandi projevoval v určitých hranicích(sic negativních,ale v hranicich), ale na "jiném" nejmenovaném serveru se projevil jako velice ehm... "jiný" člověk, když s právy "admina diskuze" (či někoho záměrně navedl aby) záměrně ZAMĚNIL MÁ NAPSANÁ SLOVA VE VEŘEJNÉ DISKUZI TAK, aby dala naprosto opačný význam! :-))) Pobavilo mě to, ovšem existuje spousta nástrojů jak zareagovat, jeden z nich byl použit.
    Dotyčný dobře ví o čem je řeč, třeba se připojí k naší diskuzi :-) btw ty důkazy stále mám :-)))


    to Anonym z 26. ledna 2011 21:36
    vidím že se sem vrací další hledači světla, a i když zpočátku pochybují jako ty anonyme, zdá se-že ti to přeci jen "nedá" a přijdeš juknout co je nového atd což je SPRÁVNÉ a toto vychází z tvého nitra. Někdo tomu říká zvědavost, ale vnitřně cítím že je to víc :-) Čili přeji mnoho úspěchů při "objevování" :-)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  17. svetlo-)lej - já se ohrazuji proti tvrzení že píšu pomluvy na jiných serverech. Já se snažím diskutovat a né urážet jak tu je občas vidět. Proto bych prosil i Orgoneta o uveřejňování všech mých komentářů a ne jen vybraných.

    OdpovědětVymazat
  18. To Sisen Oida: Orgonity a HHG mám doma fyzicky a vidím jejich působení na energii u mě doma. Kytky nám od té doby rostou, jako splašené a je u nás doma celkově velmi příjemně a velmi dobře se i spí. Působení klimatických zbraní, jejichž funkci logicky chápu, stejně tak, jako procesy, které jsou k tomu používány a výsledky jejich působení, které jsou pozorovatelné, doložitelné a prokazatelné. Sylfy a draky pokládám za fantazii, dokud nebudou prokazatelné, jako předchozí fenomény. Cancky mraků, které se neškodně několik minut drží na nebi a pak je vítr roznese nebmohu pokládat za bytosti a nevím, proč bych je měl vůbec pojmenovávat. To můžu například tvrdit, že kopečky hlíny na louce jsou přírodní bytosti, které čistí zemi a nazvat je třeba Soilové. Jak mi to může někdo vyvrátit? Orgonit existuje a prokazatelně funguje. Chemtrails, HAARP, EISCAT, EXMOUTH existují a prokazatelně mění počasí. Ale fleky na nebi nejsou žádní Sylfové, je to hovadina.


    Guess

    OdpovědětVymazat
  19. Anonymnímu z 26.1.,21:36
    Myslím, že by svět byl mnohem lepší, kdyby bylo víc takových nádherných " pomatenců".:))) S pozdravem Nibiru.

    OdpovědětVymazat
  20. Pro Sisen Oida:

    http://www.freeglobe.cz/Articles/391-haiti-haarp-hororovy-sen.aspx


    Huess

    OdpovědětVymazat
  21. Ked tu po case citam vylevy pomatencov i normalnych zzacinam suhlasit so synom, ze radsej nevediet nic.
    bo

    OdpovědětVymazat
  22. Orgonete, co tak dat si kustik Tolleho

    OdpovědětVymazat
  23. to Sisen

    koukám že to vyznělo nesprávně, omlouvám se tedy za spojení (výše) přispěvatele Sisena s Verthandim, slova o pomlouvání byla mířena k Verthandiho osobě -> však on dobře ví :-)
    Ehm říká se sice že potrefená husa.. :-) ale ne vždy to musí platit že... :)

    hezký večer
    sv.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.