31. ledna 2011

Opět scházím z cesty pravé a jediné?

Počitadlu blogu trvalo asi dva roky, než se dostalo na milión (27. září 2010), a za další 4 měsíce (27. ledna 2011) přibylo dalšího půl miliónu přístupů. To je slušný nárůst čtenářů, s jakým se ani nepočítalo - kdo mohl tušit, že šílená témata tohoto nenormálního blogu zaujmou další lidi?  Vypadá to, že hranice tolerance normálního, existujícího, reálného, seriózního, přijatelného, atd., se u nás všeobecně pomalu zvyšuje (:-))) - dobrá zpráva! Hlavně pro český národ, který má vrozenu minimální toleranci k čemukoli neznámému a jest  karmickým úkolem Čechů, aby se s tím vypořádali.

Nová témata zde zveřejněná pravidelně vyvolávají obavy o mé duševní zdraví, takže dneska pár řečí na toto téma, vlastně nic nového, pořád to opakuju dokola.

Historie mé náklonnosti k tomu, co normální lidé považují za nenormální,  probíhala asi takto: Mám mnohaletou jógovou historii, takže pro mě byla  už dávno samozřejmá existence minulých životů, vegetariánství a potřeba spět k seberealizaci. (Pro mé okolí něco hodně nenormálního, ale zvykli si.) Zdálo se mi to jako vrchol mého poznání, od něhož už není kam pokračovat. Prostě, stagnace, budu po zbytek života cvičit a chovat se slušně a budu čekat, až můj mistr uzná, že si zasloužím seberealizaci...

Náhle ke mně přišly knížky Eckharta Tolle, z nichž mi došlo, že není třeba čekat, až mi tu seberealizaci někdo dá darem. A pak už se nová poznání začala hrnout.

Jako šok přišlo pochopení, že na světě není vše tak, jak nám říkají média, že vládám neleží na srdci blaho lidí, ale že na ně stříkají chemtrails a provádějí jim mnoho hnusných věcí. Jako řešení se okamžitě ozval orgonit, který na to na všechno fungoval. A tak nádherný objev bylo třeba předat dál, a když to nešlo předávat přímo, tak proč to nezkusit anonymně na blogu...

Tenhle blog zpočátku nepočítal, že by se zabýval něčím dalším než orgonitem. Ale práce s orgonitem prý přináší rozvoj, a asi proto se tématika začala rozrůstat. Začaly se ke mně hlásit neignorovatelné zprávy z oblastí, které pro mě byly ještě nedávno naprosto nepřijatelné, jako ovládání počasí, channelingy, UFO, kontrola mysli, atd. atd. To, co pro mě bylo původně nesmyslné, začalo do sebe zapadat a dostávalo to smysl. Takže moje hranice tolerance nenormálních jevů se pořád a pořád posunovala a stále se posunuje, a těším se, že se ještě bude posunovat dál (:-))))

A podobně se myslím posunuje i porozumění a tolerance čtenářů. Pár tisíc původně nevěřících lidí se začalo zajímat o orgonit, o chemtrails. Mnozí začali vidět i manipulace počasí. S každým novým tématem (Matthew, Little Grandmother, Nibiru, atd.) sice přišlo pár názorů, že tentokrát jsem už opravdu mimo, a potřebuju  psychiatrickou léčbu, ale zřejmě si lidé buďzvykli, nebo přinejhorším naplnili svou hrozbu, že už nebudou číst tenhle blog.

Nejnovější téma, v němž jsem právě "úplně mimo", je Aolian a jeho přírodní bytosti. Pro mě osobně Aolian přišel v pravý čas a naznačil mi, jak pochopit přírodní bytosti. Ty jsou od počátku pro mě součástí giftingu, i když nevím, jak přesně fungují. Na začátku činnosti mě poučili na různých fórech, že orgonit funguje díky tomu, že jím regenerovanou energii využívají přírodní bytosti k obnově harmonie a rovnováhy v přírodě. A že je dobře s nimi komunikovat, předávat jim orgonit, ptát se jich, kam ho umístit ... Tohle od počátku respektuju a každý kousek jim svěřuju. Mám na to takový svůj rituál. 

Věřím i na bytosti, co se jím říká Sylfové. Na začátku mé činnosti se mi jich taky ukázalo několik, myslím že těch pravých, ve tvarech zvířat, za zvláštních okolností... (Rozhodně si nemyslím, že všechny zajímavé tvary oblaků na obloze jsou Sylfové, spíš je pokládám většinou za bezprizorné cáry chemických krystalků.)

Myslím, že i na českém orgonitovém fóru pár lidí rádo užívalo ve spojení s orgonitem termínu "přírodní bytosti". Ale chápu, že něco jiného je hovořit o nich abstraktně a něco jiného je, když se k nim přiblížíme konkrétně a dáme jim jméno. A nedej bože, když se pojmenujou "draci". Každý normální člověk ví, že je to  pohádka a nesmysl ...

Takže já se omlouvám normálním lidem, které toto téma nebaví, ale mě opravdu zajímá dovědět se něco o přírodních bytostech od člověka, který evidentně o nich hodně ví. Aolian tu rozhodně dostane prostor. Ohledně jeho zářivek, to nevím, nemohu posoudit, nejsem typ na tyhle pokusy, ale patří to k němu a pro někoho to může být užitečné.

Jinak se omlouvám za své výpadky v odpovídání na maily, zveřejňování příspěvků a komentářů. Moje práce je nepravidelná a nárazová, a víkendy teď bylo nutno věnovat rodině. Pokud jste poslali něco zajímavého, a mně to uteklo, ozvěte se prosím znovu.

14 komentářů:

  1. Ahoj O., vytrvej, právě to, že si do toho nenecháš kecat zaručuje, že tvůj blog bude originální. Právě to, že na web dáváš jenom to, co ty sám uznáš za vhodné jej činí jedinečným. Návštěvnost toho budiž důkazem.
    Jsi na správné cestě.
    LF.

    OdpovědětVymazat
  2. Je dobře,že tenhle blog existuje.Ne že bych vždy s obsahem souhlasil,ale protože jsem z budějovicka často zde vidím fotografie oblohy,které jsem ve stejnou chvíli měl možnost spatřit na vlastní oči a mohu jenom potvrdit,že se kolem nás děje plno divných věcí.Snad je ve zdraví přežijem.A snad otevřeme oči více lidem.

    OdpovědětVymazat
  3. Super :-)... jen tak dál a nenechte se nikým a ničím odradit ve vaší práci tady na OrgoNetu.

    OdpovědětVymazat
  4. dobrý večer ,
    předem mého komentu posílám Orgonetu velký dík za jeho energii, práci, semtam:-) i za nervy s "určitými" příspěvky zde uvedenými :) A v jedné větě též gratuluji k 1,5 M zobrazených příspěvků. Podle mne osobně sice nehraje prim žádné "počítadlo" -> v tom jistě ani nespočívá smysl této práce :) ale proč se nepotěšit že? :)

    Zároveň děkuji Aolianovi, jeho přátelům, a všem přispěvatelům milého Orgonetu-snahu je třeba cenit! Aolianův směr, cíl a spousta myšlenek je zdá se na správné cestě, cítím že lze říci -> je to společný cíl mnoha bytostí=> bezpečná láskyplná zdravá krásná harmonická bohatá klidná matička Země:) Toliko mé doplnění k předchozím komentům o zářivkách.

    Lehce k sylfům, drakům, skřítkům, vílám a všem ostatním tu nejmenovaným bytostem:) V době bez počítačů, wi-fin, mobilů, satelitů atd měli lidé k přírodě jistě mnohem blíž než dnes-když jsou "zavřeni" ve velkoměstech, v panelákových "klecích", sídlištích... Také je na první "pocit" "cítit" z relativně každého velkoměsta "jiná" energie(obv. ne moc dobrá), než na té krásné, naší vesničce střediskové:) (Obzvlášť ty panelové domy se spoustou "zářičů" na střeše - jednak se tam mísí energie "různých" lidí+ všichni jsou tam podstatným způsobem ovlivněni vším tím "elektrosmogem")
    Přátelé - tyto energie můžeme cítit OPRAVDU KAŽDÝ Z NÁS, čili VŠICHNI! :-) Jak ty dobré, tak ty opačné :) Člověk z venkova má obv. k tomuto "cítění" blíž, a lidé z velkoměsta to mají holt těžší (ale zase pohodlnější 3D život-vše pěkně "po ruce") :-))) Dodávám že je na každém z nás, která možnost mu více imponuje. Svobodná volba.
    Pár otázek pro zvídavé -> myslíte že všechny pohádky o přírodních bytostech jsou jen "vymyšlené"? :-) Obzvlášť, když vznikaly v době bez elektrosmogu tj lidé byli mnohem (jasno)citlivější?:) říká se-na každém šprochu, pravdy trochu..čili i pohádky by měly mít "reálný" základ :) Nebo ne? Také se říká, že malé děti(všechny s těmito schopnostmi přijdou na 3D svět, časem se to jaksi "ztrácí") jsou schopny do určitého věku "jasnovidět"- a to např. různé duchovní průvodce, přírodní bytosti, atd -> kdoví proč se jim pohádky tak líbí? :-) Pozorovali jste někdy Vaše dítě - když např. při kojení "znenadání" přestalo sát (i když sotva začalo-hlad je hlad), a "zahledělo" se "donikam"? :-))) A usmálo se? :-))))) A pak spokojeně sálo dál... Kdoví co ho mohlo v tu chvili vyrušit od tak důležité činnosti... Anebo při hře-s KÝM si dítě asi povídá-když je samo? napadlo vás o tom někdy aspoň přemýšlet, či jen každodenně spěcháte na nákup/z nákupu? :) Takže existují nebo ne? :-) A na jakém základě lidé "vymysleli" pohádky, že by vážně jentak? :)


    Orgonetku, nemusíš se nikomu omlouvat :-) kdo chce, přečte. Osobně mě velmi těší, že se tu otevřelo téma přírodních bytostí. Hezký den všem, děkuji Vám za Váš čas při čtení :-)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  5. že orgonit pucuje energii a přírodní bytosti ji rády používají, není nic novýho. Je to známo snad deset let a lze si to snadno přečíst na netu.

    O.

    OdpovědětVymazat
  6. Náhodný kolemjdoucí31. ledna 2011 v 21:24

    Nezbývá než poděkovat za tyto stránky. Jsou jasně zářícím světlem na přelomu věků. A pokud mohu, chtěl bych svoji špetkou přispět k tomotu článku.
    Zmínil jste se zde o přírodních bytostech a to je také důvod, proč odpovídám. Chtěl bych zde totiž zmínit knihu "Skutečný svět skřítků" od paní Dory van Gelder. Zde jsou do detailů popsány přírodní duchové (chcete-li: bytosti). Je to kniha svým způsobem vzácná, jelikož je to vyprávění ženy, jenž vyrůstala v prostředí, kde nebyl její pohled na svět pokřiven, tak jak je to běžné v naší společnosti. Jistě to znáte. koliktrát rodiče dítěti řeknou například: Nevymýšlej si nesmylsly, máš moc bujnou fantazii, kdy už konečně dostaneš rozum a další podobné řeči dospělých. Zkuste si nachvilku představit, že jste dítětem a někdo z dospělých vám začne vnucovat svůj vlastní pohled na svět a vy tomu nebudete rozumět, protože svoje kamarády z jemnějších dimenzí skutečně vidíte a hrajete si s nimi. vidíte je stejně tak věrohodně jako vše ostatní kolem. A pak přijdou rodiče a začne jim na vás připadat cosi divného, zeptají se například:
    "S kym to mluvíš?"
    "S kamarádem."
    "Nemluv blbosti, vždyť tu nikdo neni", řekne rodič sebejistým hlasem.
    "Ale je!", poví dítě poněkud zoufale.
    "Nevymejšlej si nesmysly, a vůbec, víš kolik je hodin?, mazej už spát!"

    Pokud je rodič ve svém přesvědčení zatvrzelý, tak to nakonec dopadne podle onoho vzorce "Stokrát omýlaná lež se stává pravdou"
    Takže dítě kvůli tomu zanevře na duchovní svět a přizpůsobí se pohledu rodičů. Jaké následky to má pro nezkaženou dětskou duši, to snad ani nemusím zmiňovat. Zkuste si představit, že jste zase dítětem a odhoďte své všední starosti, pak snad pochopíte, co chce tato kniha říci.
    Odkaz je zde: http://www.uloz.to/3748565/skutecny-svet-skritku-alue-cz-doc

    Děkuji za to, že jste alespoň chvilku naslouchali a věřte, lepší svět je již na dohled.

    S pozdravem "Náhodný kolemjdoucí"

    OdpovědětVymazat
  7. http://osud.wordpress.com/2011/01/29/rok-2010-byl-na-slovensku-nejdestivejsi-za-140-let/

    OdpovědětVymazat
  8. jen tak dal muj drahy orgonete;) moc rad tu z anglie brouzdam.

    OdpovědětVymazat
  9. Mame, dostali sme nastroj slobodnej volby.
    Ja ked neviem ako z konopi, opytam sa ako by to urobila laska ? A ma zavali pocit lasky.
    Len sa zapocuvat - Orgonet to celym blogom robi.

    Ja osobne nie som na skriatkov, vily a anjelov.
    Som za seba, za cloveka a priestor vesmiru, asi som dofrndzala odtial.
    Pacilo by sa mi cestovat do otvorenej Modrej, nasavat slnka, jas..
    Citim sa normalne a komfortne.
    Som si ista, ze skok do novej, lepsej relity
    zvladnem - s V a s o u pomocou.
    ...Ta tak, moji mili, lubim vas, big hug for everyone.
    ....a uvolnete se prosim :-D
    bo

    OdpovědětVymazat
  10. Orgonet, keby ste "nezišli zo správnej cesty", asi by som váš blog nenavštevoval tak často. :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Pravdivá rozprávka (FairyTale - A True Story):


    „Tato pohádková story je založena na skutečných událostech.“

    Je to příběh dvou mladých dívek (sestřenic), kterým se naskytla příležitost vyfotografovat nadpřirozené bytosti – víly. To samozřejmě rozpoutá neklid po celé Anglii za doby 1. světové války. Všichni krom sestřenic, které pohádkám věří, jsou rozrušeni tímto důkazem, který udává, že něco, o čem se dodnes jen vyprávělo, bylo opravdu spatřeno… O velkolepou událost se začal zajímat také Sir Arthur Conan Doyle a mág Harry Houdini…


    http://haku.inovativ.sk/filmy-a-videa/pravdiva-rozpravka

    OdpovědětVymazat
  12. Zdravím všechny z Budějovic a zbytek celé naší republiky :-)

    Sdílejte, posílejte...

    http://www.facebook.com/group.php?gid=85061066668&v=wall

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den, chtěl jsem upozornit příznivce, že web podobného zaměření - byl skončen -

    http://osud.wordpress.com/

    že by MAŠkaráda??
    Děkuji za práci VÁS VŠECH !!!

    OdpovědětVymazat
  14. Milujem blaznov, ujetych, drbnutych, svojskych,
    originalnych, normalnych, mi podobnych :-DD,
    .....som same ucho,
    dik Orgonetku, tvoja spoved je krasna, blog prinasa ovoocie, zehnam Ti, howgh.
    Bo

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.