12. ledna 2011

Pro zasmání: Nedostatek vakcín v UK - zdraví lidé je už prý nepotřebujou


Story pro zasmání. United Kingdom najednou tvrdí, že zdraví lidé nepotřebují vakcínu, a chtějí zakázat její prodej zákonem.
UK obviňuje zdravé lidi, že způsobili nedostatek vakcín
Mike Adams, NaturalNews, 11. 1. 2011

Po měsících zběsilé kampaně šíření strachu z chřipky došlo k tomu, že šílený nápor občanů snažících se koupit vakcínu způsobil její  těžký nedostatek. V britských nemocnicích a klinikách došla, a nyní prominentní lékař z Royal College veřejně naléhá na britské úřady, aby zákonem zakázaly nákup vakcín pro „zdravé lidi“, protože beztoho žádnou vakcínu nepotřebují.

Ano, skutečně. Jak oznámil The Telegraph, „dr. Gerada řekl, že tím, že se umožnil nákup vakcíny lidem, kteří si to mohou dovolit, došlo k narušení „jemné rovnováhy“ dostupnosti a přispělo k výpadkům, které vedou ke všeobecné  diskusi o tom, kdo by měl a neměl mít vakcínu.“

Tak jak to vlastně je? Dokud byla vakcína široce dostupná (spousta dávek na prodej!), probíhala veliká kampaň strašení chřipkou, aby si každý koupil co nejvíce vakcíny: zdraví lidé, těhotné ženy, děti, senioři, a tak dále. Ale nyní, když  došly zásoby právě kvůli strašícím kampaním očkovacího průmyslu,  sami připouštějí, že zdraví lidé stejně ve skutečnosti vakcínu nepotřebují!

A co ti zdraví lidé, kteří již poslechli příkazů a obohatili Big Pharmu tím, že si zakoupili dávku vakcíny, i když ji ve skutečnosti nepotřebovali? Právě oni jsou nyní obviňováni  z toho, že způsobili nedostatek vakcíny!
Jak se praví v The Telegraph: „dr. Gerada říká, že zdraví lidé, kteří si zaplatili, aby dostali individuální injekci v lékárně, také mají podíl na vině ohledně tohoto nedostatku.“

(P. S. Orgonet: Zkráceno - zatím nemám čas to dokončit, ale vše podstatné už je stejně řečeno.)

6 komentářů:

  1. Orgonete,
    jo, takhle to tady v UK chodi-Kocourkov ;o)
    Zpravy nesleduju, nedokazu pak byt pozitivni (zatim), ale pracuju pro NHS(administrativa) a loni jsme meli strasaky mejlem ohledne vakcinace. Dokonce v nasem newsletteru byla fotka tymu zdravotniku, kteri hrde hlasali, ze se vsichni dali naockovat, aby neohrozovali pacienty. No bylo mi jich lito...
    Ja jsem dostala dokonce pisemnou pozvanku od obvodaka(byla jsem v minulosti hodne nemocna, nez mi doslo, proc se veci deji), kterou jsem samozrejme vesele ignorovala ;o) Letos uz mi nepsali ;o) Ted uz vim proc ;o)))))
    Nekteri lidi ale hodne panikarili, to je pravda
    Zdravi a vse nej ti preje
    Sun

    OdpovědětVymazat
  2. on leckdo zapozuje za prachy,JAKOŽE SE NECHAL očkovat.přitom ti hošíci ví,o co jde. Jako v jedné současné reklamě sedí blb na pohovce a řekne jedno slovo yes.....na kontě má za jedno sluvko pro české diváky již pěkný ranec.Tak se tvoří hodnoty pro budoucí generace.

    OdpovědětVymazat
  3. Podľa mňa je to zas masírovanie verejnosti. Keď teraz bolo vakcín malo, nabudúce ich treba nakúpiť ešte viac, aby ich dostali aj Tí chorí, nielen Tí zdraví. A zas pôjdu aj tak do spalovne, ale farmy budú mať splnený plán rastu predaja.
    Jao.

    OdpovědětVymazat
  4. TAK proč toto? Dnešní článek v blisty.
    Kroměříž: MATKA JE STÍHÁNA za neočkování svých dětí.

    http://www.blisty.cz/art/56654.html

    OdpovědětVymazat
  5. No super, zdraví lidé nepotřebují vakcínu( ale vůbec žádnou!) Tak proč se očkují děti, vždyť jsou zdravé.I dospělí lidé. Jde o zaplacený strach. To je fakt prohlášení- tím se naprosto vše vysvětlilo a ukázalo se, že jsou vakcinace nepotřebné.Opravdu jde jen o peníze. Už by se lidi mohli probrat, vždyť to píší úplně jasně.

    OdpovědětVymazat
  6. Nezda se vam to uz jako silne kafe ?
    Ja teda nevim, ale mne nikdo vakcinu nedaval, nenutil, kdybych nemela pristup na internet, tak bych o ni snad ani nevedela.
    Ma obvodni lekarka se zeptala, zda se chci ockovat proti sezonni chripce, ja rekla ze ne a haslo to.
    Neni to fakt uz paranoia hodna psychiatra ????

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.