9. ledna 2011

Z ohlasů na hromadné úhyny zvířat

Dva dny jsem mimo Internet, a mezitím  přišlo dost příspěvků mailem, a za všechny velice děkuji. Většinou jsou to odkazy na články o úhynu zvířat. Myslím, že se o tom napsalo už hodně, o faktech i spekulacích, proč k tomu došlo. Nemůžu ze svého místa posoudit, jak to celosvětově souvisí, ale moje intuice/paranoia mně říká, že zprávy ruské rozvědky, které zveřejňuje Sorcha Faal, mají mnoho pravdivého... ukazují na tajné vojenské pokusy a omyly.

Přišel mi k tomu hezký shrnující příspěvek, udělal mi radost svým pozitivním vyzněním, tak doufám, že potěší i další. (Mimochodem - přišel z Norska - občas se koukám na náš "globus" a říkám si, kdo je asi za těmi různými exotickými přístupy ze zahraničí, kdo nás asi může číst česky - takže asi hodně  Čechů žije v různých koutech světa. Vím ale i o pár cizincích, co používají překladač ...)

Mně, stejně jako autorovi článku Richardovi, taky připadá úžasně vzrušující pomyšlení, že ať se stane cokoli, stane se to dosti brzo a já se toho budu účastnit, a opravdu se na to těším! Něco, jako pocit těsně před narozením mých dětí: bylo sice třeba přečkat stresující dobu porodu, ale na druhé straně pomyšlení, že za pár hodin, za chvíli, už budu vědět, kdo jsou, jaké jsou, jak vypadají ... nádherný pocit ....

Zdravím,

začal jsem sledovat Tvůj blog (doufám, že je v pořádku, že Ti tykám, ale nějak počítám, že jsme v podobném věkovém rozmezí) a spoustu informací mě hodně zaujalo. Mimojiné jsem teď posílal ten komentář s mým zděšením nad chaotickými změnami počasí v Norsku, kde teď jsem. Proč píšu. Zaznamenal jsem příspěvky o hromadném úhynu ptactva a ryb v Arkansasu a včera mi byl poslán odkaz na tento článek:


Předpokládám, že tento článek jsi už dostal od mnoha lidí, ale co když ne. "Zaslechl" jsi k tomu nějaké další informace? Je možné, že všechny tyhle případy spolu nějak souvisejí? Pokud to v Arkansasu byl opravdu
"náhodný únik" otravných plynů, tak by byla možnost, že se to rozšířilo větrným systémem planety do dalších částí světa. Ale čím to, že to ovlivňuje jen zvířata a to pouze některé druhy? Nebo to je možná víc souvisejících věcí dohromady.

Ale co mě na tom článku doslova šokovalo, tak to vyjádření "běžných vědců", že prý je takový masový úhyn zvířat, ať už zapřičiněním člověka nebo jinýma okolnostma - to musím zdůraznit - "NORMALNÍ". Nejsem žádný biolog ani expert, pouhý laik, ale jestli je podle nich úhyn tisíců a desetitisíců různých zvířat po celém světě, téměř ve stejný okamžik, "normální", tak buď jsou to - zprominutím - naprostí blbci s inteligencí mrtvého koně bez mozku nebo je s tímhle světěm něco opravdu hodně špatně (docela by mě zajímalo, až začnou umírat lidé po desetitisících - a bude se o tom veřejně vědět - tak jestli budou taky tvrdit, že to je normální). Musím říct, že tohle jejich prohlášení mě opravdu hodně zvedlo ze židle, snad ještě víc než celá
ta tragédie s úhyny zvířat, protože jestli tímhle tvrzením nechtějí něco zamaskovat nebo odvést pozornost, tak jsem prase bradavičnaté studující doktorát.

Mimochodem, když jsem četl Tvou poznámku, že doufáš, že pravda se brzy vyjeví... podobná věc mě nedávno napadla taky - že je vlastně krásné, že ať už věříme čemukoliv (plány na vyhubení většiny lidstva,
konspirace, základny na Měsící a na Marsu, posun pólů, kontakt s mimozemšťany, solární bouře a vyřazení veškeré elektroniky, povznesení lidstva a planety na vyšší úroveň, atd.) a připravujeme se na cokoliv,
tak je na tom vlastně to krásné, že jsme v době, kdy se to opravdu projeví vlastně za chvíli. Žádné "padesát let, sto let, tisíc let", ale letos, příští rok, za dva roky... nestane se nic, stane se část, stane se všechno... ať už to bude jakkoliv, brzy uvidíme a to mi popravdě dává lehkost myšlení a když mi bude někdo spílat do bláznů a pomatenců, můžu mu jen odpovědět, že brzy uvidíme jak to je.

Nicméně velice intenzivně cítím - a pokud věříme v intuici (já velmi), popř. kontakt s jinými tvory (což může být vlastně úzce spjato), tak mi to bylo i velice jasně a zřetelně potvrzeno -  že přijde změna, ať už to bude cokoliv. A bude doprovázena "silnými porodními bolestmi", ale změna přijde. A mám k tomu svázaný velice pozitivní pocit, což mi dává naději, takříkajíc, na "světlé zítřky". Popravdě, myslím si, že nějaká změna přijít musí, protože tenhle styl života, který lidé dnes vedou, naprosto nedává smysl a nikam nevede - aspoň dle mého názoru. Takže brzy uvidíme:)

Myslím, že v tomhle mailu není nic zase tak úžasného a převratného, aby jsi to chtěl uveřejnit na blogu, nicméně pokud přeci, dovolení samozřejmě máš.

Držím palce, ať se Ti daří pokračovat ve skvělé práci na Tvém blogu a přeji i spoustu úspěchů v Tvém osobním životě!

Přeji hezký den!

Richard

13 komentářů:

  1. Ptáci znovu záhadně padají z nebe, ornitologové tápou
    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=687496

    OdpovědětVymazat
  2. Richard,
    Tiež mi zvýšilo adrenalín tvrdenie, že úhynutie živočíchov v takom množstve je normálne. Je to jasný dôkaz toho, že to normálne nieje a je za tým nejaký pokus. Ale ako vždy, médiá nás presvedčia, že zajtra je ďaľší deň a to čo sa deje dnes, aj keď by umierali ľudia namiesto vtákov ako píšeš, nestojí za to aby sa nad tým niekto zamyslel. A väčšina to tak už vníma, že každá senzácia trvá jeden deň a netreba sa vzrušovať. Som rád, že je ešte "hŕstka" ľudí, ktorým to ako 24 hodinová senzácia nepripadá, ale vnímajú to ako veľký problém pre našu Zem.
    Jao.

    OdpovědětVymazat
  3. Udajne jsou hlasene velke uhyny ptaku a ryb od prosince do ledna na techto mistech: http://j.imagehost.org/0695/animal_deaths_2011.png No snad se to vysvětlí???

    OdpovědětVymazat
  4. No a jiní vidí souvislosti zřejmě ve změnách magnetického pole?? Zde ukázka z filmu jádro a toho co se ted děje?? Kdo tohle rozlouskne?? http://blip.tv/file/4598141?utm_source=player_embedded

    OdpovědětVymazat
  5. No to nám ten nový rok pěkně začíná?! Co je jako tohle?? Zelená řeka?? http://www.youtube.com/watch?v=BuFk4UQSt6o&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
  6. a vida, další zpráva o mrtvých zvířatech....
    http://www.novinky.cz/koktejl/221802-more-vyplavilo-v-anglii-40-000-mrtvych-krabu.html

    OdpovědětVymazat
  7. No krabi přece umřeli na velkou zimu... Ne, to už je moc. Něco se děje. A hodně divného a ty svi*ě nahoře pořád vymýšlejí kraviny a proč tomu všichni ostatní věří? Tohle se nikdy nestávalo, ale během posledních 2 týdnů je to už asi 5. případ, ale vše je normální?

    OdpovědětVymazat
  8. A kde víte, že tvrzení napsal opravdu ornitolog - je to normální, když vymře větší množství zvířat, během jednoho okamžiku. Co když to jsou jen masky a za kterými, je jen jeden počítač a jedno místo.
    Tohle tvrzení je tak povrchní, že bych to typoval na armádu.

    OdpovědětVymazat
  9. No nepjekné by bylo, kdyby tohle zvěřstvo způsobyli terroristi, jako že vytáhli své připravené esa. A teď vlády, nevěří a mlčí a nechápou.
    Jestli tohle bude použito na nás - nebude to nic pěkného :(

    OdpovědětVymazat
  10. Už jsem zde zminoval víše odkaz na ukázku z filmu jádro vs realita. hodně se ted mluví o posouvání polu naší země. Co když se to vše děje nějak zrychleně? než si to dokážeme představit? No pořád mě to nedá jsem zvědavej co bude dál?? http://osud.wordpress.com/2011/01/06/magneticky-pol-se-posouva-letiste-tampa-uzavrelo-svoji-hlavni-drahu/ , http://www.astro.cz/clanek/1188 , no uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  11. K tej zelenej rieke
    http://www.youtube.com/watch?v=MW1WdnQnq8I&feature=related

    OdpovědětVymazat
  12. http://www.bild.de/BILD/news/2011/01/06/tiersterben-google-maps/karte-vogelsterben-weltkarte-tiere.html

    OdpovědětVymazat
  13. Další záhadné úhyny ptaků v Itálii a Kanadě.

    http://zpravy.idnes.cz/zahadne-uhyny-ptaku-pokracuji-mrtvi-operenci-padali-z-nebe-v-italii-i-kanade-1b7-/zahranicni.asp?c=A110109_142940_zahranicni_vel

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.