4. srpna 2011

Dnes opět mimořádně silné kruhy kolem radaru Skalky

Kolem radaru Skalky dnes ve 4.15 opět vypukla 45 minutová kruhová aktivita. Další  série v 6.15, jen 30 min., viz http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/rad/data_jsradview.html
(Podobně 45minutové série kroužení začínající vždy v xx.15 byly dne 27. 7. 2011, viz předchozí článek: http://orgo-net.blogspot.com/2011/07/opet-zajimave-kruhove-projevy-ceskych.html)
Tentokrát je kruh mimořádně hustý a celistvý. Počkáme si, zda budou opět pravidelné série a kolik. Co je účelem? Nevíme. Meteoalarm zatím pro ČR nevydal žádné varování. Možná je cílem odpuzování srážek od ČR, aby byl naplněn cíl mimořádných srážek pro Rakousko (tam je vydáno varování). Zdá se mi, že rakouské včerejší bouřky i dnešní srážky jsou záměrně udržovány pouze na území Rakouska.

P.S. Výňatek z jednoho irelevantního (tudíž nezveřejněného, protože blábolí něco o wifinách, čehož mám plný zuby) komentáře k tomuto příspěvku, možná od Verthandiho nebo někoho podobného: "Na celistvý kruh stačí, aby se orosila vnitřní kopule radaru." Humorné, takže ta kopule se v některé dny orosuje v pravidelných intervalech, viz výše? (:-))))))))))))))))))))))))))))))

47 komentářů:

  1. Včera čárovali celý den..chtěla jsem se konečně trošku opalovat a spotřebovala jsem na to dva litry octa.Možná jim to tím komplikujem a oni se musí o to víc snažit?

    OdpovědětVymazat
  2. Ráno trvala série rušení mezi 6:15 - 7:10 SELČ a poté znovu mezi 8:15 a 8:40 SELČ.

    OdpovědětVymazat
  3. Nejlepší je že jim ten kruh problikával i v předpovědi počasí v čt, ale matně si vzpomínám jak jednou v televizi(už je to nějaký pátek) povídal rosničák že to tvoří wifi signál a že je to normální.

    OdpovědětVymazat
  4. ako si raz povedal mne sa to paci: nemas dostatocnu zlocinecku mysel :D podla mna ide o žatvu a to preto lebo vraj ma slovensko obrovske mnozstvo urody....sprejuju tu(v senci) obrovske mnozstva hliniku kazdy den uz jak bolo v utorok rano modra obloha hned zacali lietat a velmi husto....moze to byt aj koli tomu obiliu vraj potrebuju 3 suche teple dni na to tak neviem len tak ti pridam aj moju myslienku :)

    L.

    OdpovědětVymazat
  5. Pro všechny diskutující.
    Chodit na osud biz, kde jenom pomlouvají a kradou články z jiných webů, je naprosto zbytečné. Hovoří sami o sobě. Vyvstává otázka, kdo je platí za ty nesmysly a rozvracečskou činnost? Inteligence tvůrců je naprosto jasná. Dokonce i cíl.
    Aleš Hájek

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.novinky.cz/koktejl/240930-cesko-obklicila-rano-mohutna-mracna-v-podivnem-kruhu-nakonec-jen-chyboval-radar.html

    OdpovědětVymazat
  7. jj právě to čtu na novinkách...měl by jim někdo otevřít oči aby se podívali že po tom kruhu se najednou mraky rozpouští nebo jdou na opačnou stranu...myslím že to musí vidět i naprostej idiot...

    OdpovědětVymazat
  8. Bliz už nikdo nečte. Pár zoufalců tam zkoušelo diskutovat a předkládat některá fakta. Jak se to vyvrbilo je asi každému jasné, že tam jde o cílenou propagandu. Škoda úhozů do klávesnice.
    Přesto děkujem za statečnost Johne z Vany (A další nejmenovaní)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jednou doma viděl jak letadlo vypouštělo čtyři čáry a najednou koukám že ty dvě vnitřní přestalo dělat, to bylo velice jasně vidět ten konec těch čar za nimi, jen škoda že jsem to nenafotil či nenatočil.

    OdpovědětVymazat
  10. Dost na pováženou, že takové drahé, velké a důležité zařízení může chybovat kdy se mu zachce :-)...J.

    OdpovědětVymazat
  11. Toto je zvláští - srážky které tvoří tento kruh mají naprosto minimální intenzitu (0,1mm/h) - slaboučké mrholení, tedy jediná rozumná možnost, co mě napadá, že by to mohlo mít za účel, je pomalé rozpoštění mraků v dané oblasti.

    Rozhodně bych v tomto případě nevylučoval i nějakou chybu - radar je strašně složitej systém - a tím myslím i jen tu část co pouze detekuje srážky - a i ty opravdové chyby tam nastávají.

    Něco jiného jsou "paprsky" radarové, které jsou tvořené většinou ze srážek 1-20mm/h co mám zpozorováno, což už je často slušnej liják, a opravdu tam v těch místech srážky jsou - kde mají být - tedy to pak rozhodně není žádná chyba.

    OdpovědětVymazat
  12. Tak jsem dnes odpoledne rozlil na zahradě na betonový chodník ocet, aby nepršelo a nekazilo mi to oslavu narozenin (slavím s Obamou :)), a ono jak naschvál začalo pršet a leje a leje a k tomu bouřka. Že bych měl špatný ocet? :) Nu, nezadařilo se, zkusím to jindy.

    OdpovědětVymazat
  13. Domnienky tu v článku spomenuté môžem len potvrdiť. Bratislava včera večer - smer na zapád na Viedeň obrovský takmer kruhovitý oblak (vyzeral ako dva pol kruhy ktoré sa naháňajú, tvar asi ako napr. logo recyklácie Grune Punkt), nad naším domom sa "otáčalo" jedno rameno. Počasie vďaka Orgonet pozorujem asi 3 roky, takýto úkaz ešte ani raz. Nad ránom silná prietrž mračien, nezainteresovaní sa vyjadrujú v duchu "vodnej clony", takže to dnes ráno lízlo aj nás (http://bratislava.sme.sk/diskusie/1873864/1/Po-silnom-dazdi-zaplavilo-bratislavske-cesty.html). Osobne sa prikláňam k zničeniu úrody, ako na "potvoru" sa tieto javy dejú v čase a mieste dozrievania podstatnej časti úrody.

    OdpovědětVymazat
  14. Já to samé, slíbili teplo a jasno, tak jsem si naplánovala slunění, ale smraďouši začali už v poledne čárkovat jak pominutí... A to mě tak dožralo,že jsem všechny své poslední peníze utratila za ocet a všude kolem jsem postupně během dne rozlívala pět litrů octa a smála se jim, jak se nedaří. ... a kochala se blankytnou oblohou s přírodními mráčky. Kéž by nás bylo víc a nemusela to táhnout sama.

    OdpovědětVymazat
  15. No to som videl ten radar dnes ráno.... okolo 4:20 hod.v Bratislave statočne pršalo asi 4 hod... vidiťelnosť zhruba 100/150m.. Muselo to byť aj v Rakúsku...A radar Malý Javornik ten kružkoval o dušu ale asi zo 6 hodinovým meškaním...odhadom spadlo asi 70mm vody v Bratislave...A je fakt že včera to sypali od skorých ranných hodín a dosť na husto...1NangaParbat

    OdpovědětVymazat
  16. trocha off-topic: Orgo kam ti sa ti podel článok o historií a plánoch iluminátov? Bol umiestnený nad Meditace za mír a pod Žár - ruský dokument o klimatických změnách. Na emaili neodpisuješ(dúfam že prišli) a možno už voniaš chemtrails z pod fialiek.. hmmm, tak či onak, ak toto číta niekto z orgo-teamu nech prosím vyvesia naspäť článok. Dakujem

    OdpovědětVymazat
  17. jakym pravem pozadujete - (novinky.cz) postovni adresu pro registraci do diskuse? nechteli by jste rovnou cislo konta, telefon, kdy jsem a nejsem doma, kterou stranu volim (to vam prozradim, budu volit tentokrat uz jen KSČM), jak dlouho sedim na zachode?
    je mi jasne, ze zijeme v policejnim state (a bude hure), ale zase tak moc to neprehanejte. JSOU I JINE ZPUSOBY


    Novinky.cz si vyhrazují právo ověřit si pravdivost uvedených údajů telefonicky. - NESKUTEČNE!!!


    Pro koho pracujete? komu predavate informace o obcanech? Kdyby jste to nedelali, tak tyto udaje nechcete!!! to uz dnes pochopi i male dite.


    Novinky.cz garantují, že ostatní poskytnuté údaje nepředají třetí osobě ke komerčním účelům. -TOMU MAM JAKO VERIT? DELATE SI SRANDU? to by jste byli jedini!!!

    Aby bylo názorové fórum místem smysluplného setkávání civilizovaných lidí -JACI LIDE TI CIVILIZOVANI TO JSOU? POSLUSNE OVECKY? S JEDINYM TIM SPRAVNYM NAZOREM?



    Uvedená pravidla možná vypadají příliš přísně. Redakce Novinek je ale přesvědčena, že pravidla názorového fóra zkvalitní a jejich dodržování nebude pro slušné uživatele problém.
    VYPADA TO SPISE NA TO, ZE SE JEDNA O SKRYTE SHROMAZDOVANI INFORMACI O LIDECH Z RUZNYCH DUVODU - SPAMY, NEVYZADANA REKLAMA, SHROMAZDOVANI INFORMACI O SMYSLENI CLOVEKA, KTERY NAPISE PRISPEVEK DO DISKUSE.


    Redakce Novinek je ale přesvědčena, že pravidla názorového fóra zkvalitní a jejich dodržování nebude pro slušné uživatele problém. NO, JA NEJSEM O TOM PRESVEDCEN, UZ TIM, ZE SI DOVOLUJETE OBTEZOVAT NEKOHO TELEFONICKOU KONTROLOU, TO ZAVANI SMIROVANIM, SIKANOU ATD. A TO JSEM JESTE MIRNY.


    Na jinych webech to funguje uplne jednoduse, posilaji se prispevky, ale ty se objevi az po kontrole, jestli jsou slusne vedene atd. ja se jinak radim mezi slusne, ale co je moc, je moc!!! jeste, ze existuje plno necenzurovanych webu, kde se da najit i jiny nazor na nejake udalosti


    s pozdravem Boban Gold

    P.S. Zkusme jedinkrát opravdu pozorně poslouchat televizní noviny od půl osmé večer a zjistíme, že na zhruba třicet negativních případů se objeví jediný pozitivní či spíše neutrální příběh – a to je přesně ten strašlivý smysl a účel médií.

    Masová média - Platí i pro většinu zpravodajských webů, jejíž vlastníky jsou převážně meinstrémová média

    V mediích slyšíme a vidíme každým dnem několikrát opakovaně za sebou děsivé zprávy o tom kdo, kde, koho ubodal, vidíme smutné záběry, kde se srazil vlak s osobním automobilem, ukazují se nám další tragické životní příběhy a všichni mají o čem vysílat či psát. Ovšem už ne o tom, jak lide žijí, jak se stávají otroky systému.

    Pro media je utrpení a násilí, stejně jako skandály neustále zajímavé téma – rovněž velice smutné, co říkáte.

    tento cely text e-mailu bude preposilan na necenzurovane weby do diskusi....

    OdpovědětVymazat
  18. Mohu vědět kde je článek o zasítování planety 15OOOlet. Děkuji

    OdpovědětVymazat
  19. 4.srpna 2011 13:26

    Keby si bol zo Senca alebo zo žitneho ostrova tak vieš že tu žatva začina druhý julový (červenec)týždeň teraz trva 5 až 7dni nie ako niekedy 14 az 20 dni medzi PD stale funguje starý osvečený spôsob výpomoci kombajnov z iných krajov a z Moravy,Čiech podla mna koncom augusta(srpen) uz je pokosena aj Morava aj sever slovenska mozno vychod žatva vzdy koncila v auguste v čechach.
    Straty su velke lebo ked lahne obilie zle sa kosý a ked sa žacia lišta dotkne klasov zrno začne hned vypadavat preto lebo zvhlo a ked uschne tak sa po otvaraju klasy.
    V maji malo pršať ale vtedy bolo moc teplo a obilie sa spalilo zrna su male a obilie riedke tak ze mozeme ratat zase zo zdrazovanim.
    Klimateroristi zase dvokladne znicili urodu.

    OdpovědětVymazat
  20. No ked mas plne zuby blabolov o wifinach, tak ti dam zopar technickych parametrov.
    Technicke parametre 5GHz wifi pasma povoleneho pre outdoor pouzitie:
    Frekvencie: 5470 – 5725 MHz
    Typická šírka kanálu 20 MHz,
    Výkon: max. stredná hodnota e.i.r.p. 1W.
    http://www.teleoff.gov.sk/index.php?ID=803
    Takze parametre meteoradaru:
    frekvencia meteoradaru 5617 MHZ,vykon vysielaci impulzny 250 kilowatt, citlivost prijimaca radovo pikowatty
    Tu je o tom debata: http://www.czfree.net/forum/showthread.php?s=&threadid=14396&perpage=16&highlight=&pagenumber=2
    Takze je jasne, ze frekvencie meteoradaru aj wifi hiperlan pasma sa prekryvaju.
    To ze nezverejnujes taketo "blaboly" od ostatnych len dokazuje stav otvorenosti tvojej mysle.
    Ci to zverejnis alebo nie, je mi to jedno. Povazoval som za potrebne, vyviest ta z tohto omylu, lebo to degraduje tvoje inak celkom zmysluplne stranky.
    Slubujem, ze viac sa k tejto problematike nebudem vyjadrovat.

    OdpovědětVymazat
  21. Dnes od rána v Brně mlha jako na podzim.To bych od srpnového dne nečekal.... Jdu dolít trochu octa do výparníků s přáním krásného dne Vám všem :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Pro Bobana: není nic snadnějšího než TV vyhodit z okna a na novinky.cz a podobné totalitní weby nechodit.

    Co se týka osud biz, je škoda to vůbec rozebírat. Tím, že začali spolupracovat s démonickým (psychopatickým) webem odkrytépravdy cz se přiznali ko komu patří. Tyto weby jsou nenávistný vůči všemu, kromě judaismu a sionismu. Je vám asi jasné, odkud vítr fouká.

    OdpovědětVymazat
  23. Zdravím všechny, včera jsme byli v práci svědky velkého čarkování nad Zlínským krajem. Po té se strhl obrovský slejvák, který trval bezmála půl hodiny. Ověřili jsme si, že čarkování lze vysledovat s velkou přesností na webu:
    http://www.flightradar24.com/

    Udivuje mě, že se nestydí, to takhle neskrývaně prezentovat. Hanba jim.

    P.S. Dnes jsem nakoupil v Penny v akci balík octa, snad tento slevněný bude fungovat. Nebojte, nedáme se!

    OdpovědětVymazat
  24. Je to jednoduchá matematika: pokud uvidíte nebo uslyšíte na obloze zvýšenou aktivitu vypouštění chemtrails, nejpozději do 2 dnů očekávejte nějakou výraznou změnu počasí. Mám teorii, že potřebují udělat chemtrailsem mraky vodivé, aby s nimi mohli manipulovat.

    OdpovědětVymazat
  25. To anonym 4. srpna 2011 23:46: "Mohu vědět kde je článek o zasítování planety 15OOOlet. Děkuji"

    zmazaný článok už nenajdete na blogu
    http://imgupload.sk/images/39457674197632717532.jpg

    no ako všetko čo vytvoril človek i tento problém sa dá obísť..

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:NTlwgZwW_f8J:orgo-net.blogspot.com/2011/08/nase-planeta-je-jiz-15-tisic-let.html+zas%C3%ADtovanie+planety+15+000&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=sk&client=firefox-a&source=www.google.sk

    OdpovědětVymazat
  26. Pokud někdo má zkušenosti s očistným ohňovým rituálem Agnihotra, ozvěte se.
    V pondělí to vyzkouším.A ráda se podělím o zážitky.
    Dita

    OdpovědětVymazat
  27. Pro Anonyma ze 4.srpna 2011,22:04 :

    Ten článek o iluminátech lze najít na tomto odkaze :

    http://orgo-net.blogspot.com/2010/04/dobre-zpravy-z-channelingu-pravda-o.html

    OdpovědětVymazat
  28. Protože nechceme, jak se kdesi v nějakém interview "zástupci klimateroristů" vyjádřili, "žr.t" jejich GMO potraviny, jsou nuceni to udělat násilím. To znamená ničit přirozenou úrodu a postupně snižovat její výnosy i adaptaci pro následné osevy !!!

    Až začnou eurokomisaři tvrdě tlačit v členských a přidružených státech na postihy za nedodržování již Evropskou komisí schváleného kodexu Alimentarius, bude ještě hůř !!! Poněvadž ten kodex počítá (jakoby věděl, tedy jeho tvůrci a schvalovatelé,o chemtrails a jeho následcích !!!!) s tím, že země a vodní zdroje jsou zamořeny/kontaminovány tak, že je zdraví nebezpečné cokoli soukromě pěstovat nebo chovat !!! A kdo se takového přestupku (některé formy a rozsahy mají být dokonce kriminalizovány!!!) dopustí bez ohlášení nebo bude unikat kontrolám úřadů, bude sankcionován případně i souzen, a úroda nebo chov konfiskovány případně zničeny jako kontaminovaná potravina !!! To nejsou vtipy, ale neuvěřitelná skutečnot, která se v některých státech Unie již začíná objevovat včetně USA a Kanady (tyto dva státy mají již dříve schválený podobný zákon)!!!

    OdpovědětVymazat
  29. Radar (Aktuální radarová data) Chmi zobrazuje:
    1. Linie srážek vycházející ze středu radaru (myslím letos nově)
    2. Linie strážek na částečné nebo úplné kružnici jejíž střed je radar
    3. Linie strážek na částečné nebo úplné kružnici jejíž středem NENÍ radar
    4. Kruhovité "vlnění" v husté srážkové oblačnosti se středem v jednou z obou radarů
    Jestli je někdy na radaru ROSA fakt nevím, já mívám rosu ráno na autě.
    j.m.

    OdpovědětVymazat
  30. Zdravím, a sděluji, že na televizi jsem se přestala dívat v roce 2005, kdy v jistém pořadu kromě reklam, bylo hlásáno "velký bratr tě sleduje". To mě tak naštvalo, že jsem si novou televizi nekoupila.
    Dále sděluji, že jeden může mít problém ihned po tzv. registraci kdekoli... Jedna známá mě poslala odkaz na jakýsi rMail a myslela jsem si, že to zkusím, jenže to registrování jsem zastavila v polovině a přesto mě začaly chodit mejly s návrhy na jakousi "zábavu". Známý mě poslal odkaz se žádostí , abych se připojila k něčemu na způsob facebooku. Zase jsem to chtěla zkusit a registrovat jsem měla také svůj věk... Jak vidíte ani si nepamatuji názvy stránek. Hodila jsem to nakonec do spamu a vymazala...

    Teď k obloze v Praze.. Ráno mlha jak v říjnu.. Přes den jsem nestačila sledovat. Navečer déšť a po něm modrá obloha " zasviněná" leteckými "contrails" křížem krážem , některé rozmazané do sylfů a na zemi se začíná tvořit mlha. Někdo zde měl před časem jen dovolenou. Jásali jsme nejspíš předčasně.

    OdpovědětVymazat
  31. Čo že to máme zas na Aljaške zase nové pokusy?
    http://hisz.rsoe.hu/alertmap/site/?pageid=event_photo&edis_id=UEV-20110806-31868-USA

    OdpovědětVymazat
  32. Na Orgonet Teamu někdo maže komentáře nebo tam nikdo nemá co říci, že jsou pod všemi články na reakcích samé nuly ? Je tam přece tolik zajímavých článků, které stojí za komentář.

    OdpovědětVymazat
  33. Letos je mimořádně dobrá úroda, ale hodně toho lehlo při těch deštích. Je to přešlechtěné, klasy jsou moc těžké a ještě to stříkají, aby to rychleji dozrávalo, takže to lehá velmi ochotně už v červenci, kdy zpravidla nejvíc prší. Jestli sprejují nějací klimateroristi nevim, ale zemědělci sprejují určitě a zjevně se jim to místy dost vymyká.

    OdpovědětVymazat
  34. Všimla jsem si, že když se vyčasilo,sprejovací letadlo nesprejovalo,ale poměrně nízko letělo a zjišťovalo pravděpodobně,kolik je ještě úrody na polích.Potom vydatně spejovali,zatáhlo se,drobně pršelo 48 hodin vkuse.Letadla i nad tím byla slyšet,myslím stále.Do rozmočených polí technika nevyjede.Tady na Moravě je toho spousta nesklizeného.To bude zase řečí,že se neurodilo,zdražování a hlad na nás.Tak to mají vymyšlené

    OdpovědětVymazat
  35. Je to TU !!!!!:
    http://www.novinky.cz/veda-skoly/238762-bombardery-za-valky-menily-nad-britanii-pocasi.html?ref=zpravy-dne

    OdpovědětVymazat
  36. http://www.novinky.cz/veda-skoly/238762-bombardery-za-valky-menily-nad-britanii-pocasi.html?ref=ostatni-clanky


    ;)

    OdpovědětVymazat
  37. Sledování letadel online http://www.flightradar24.com

    OdpovědětVymazat
  38. Prosím, poradí mi někdo kde je článek zasítování planety 15 000 let. Předem díky moc

    OdpovědětVymazat
  39. Od vcera kolem 19 hodiny cestou z Prahy do Teplic opet severu neskutecne pocarana obloha, vecer byla velka bourka a slejvak. Dnes rano zatazena obloha jak to jen jde a jdou opet videt cary takze par dni budeme opet bez slunce. Ted letelo letadlo za kterym zustava cara tak kouknu na flightradar24.com a to letadlo tam nebylo videt! Tak bych tak nejak rekl, ze uz nepotrebujeme predpoved od CHMU apod., nebot dle car na obloze jsme schopni predpovidat pocasi sami...... :(

    OdpovědětVymazat
  40. zdravím orgonetku, slyšel jsi toto? móc zajímavé...http://www.redicecreations.com/radio/2011/08/RIR-110814.php

    OdpovědětVymazat
  41. .http://putujicioblak.blog.cz/1108/tajna-smlouva

    OdpovědětVymazat
  42. Zasílám zajímavý film
    UFO: Největší příběh co se kdy popřel
    http://www.youtube.com/watch?v=ZNh5UrqiCZs&feature=related
    je tam 7 částí
    Pěkný den

    OdpovědětVymazat
  43. Okolní radary ani satelity nezaznamenaly v daný čas žádnou anomálii, asi šlo o rušení při získávání dat, nebo o závadu při jejich zpracování.

    OdpovědětVymazat
  44. Mrkněre na tohle... ;)

    http://www.osud.cz/pentagon-pripravuje-utok-na-nektere-casti-mozku-lidi-video

    Nigog

    OdpovědětVymazat
  45. Chtěl bych také přispět k původnímu tématu. Kruhy na tomto radaru jsem sledoval nejen v dané lokalitě ale i na území jižních Čech,po určení lokality se mi vše ujasnilo-Vojenský újezd Brdy byl přímo středem tohoto nevelkého kruhu-průměr cca 20km. Až podobný úkaz spozoruji zase,zkusím hodit screen :).

    OdpovědětVymazat
  46. Hele a jak vysvětlíte že na tom druhým radaru žádnej kruh není?:-D

    OdpovědětVymazat
  47. dneska tedy včera bylo to same na chemi tedy tahle kruhové zobrazení :) balo dvakrát jednou 14.45 až 15.00 a po druhé to bylo 17.45 až 18.00 , tedy pokaždé se zobrazovalo skoro hodinu , už někdy přišel na to co toje ?? nebo ještě ne

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.