24. března 2012

Velký bouřkový vír nad Českem

Včera ráno bylo vidět na animacích jsmsg zvláštní oblačný vír vyplňující Česko, točící se ve směru hodinových ručiček. Všimněte si i pokračování kružnice tvořené okrajem "žluté deky" nad Německem.
Odpoledne byly tyto mraky uměle "nafouknuty", takže někde intenzívně pršelo.  
Myslím, že takový oblačný vír by přirozeně nikterak nemohl vzniknout. Navíc jako důkaz umělosti v oblačnosti stále "mrkají" ony šlehací "dvojpupíky" a "dvojdíry" sloužící k "šlehání" bouřkové oblačnosti. Zřejmě šlo o klimateroristický pokus vytvoření "bouřek z ničeho" v přesně lokalizované oblasti. 



(Animace by byla zajímavá, ale nemám čas ji lepit, takže točení víru si můžete najít na jsmsg http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html , včera (23. 3. 2012) od noci přes celý den (než ty snímky odejdou do propasti historie).

Třeba by Snowman k tomu měl nějakou poznámku, co si na nás klimouši trénovali?

Snowmanovo vysvětlení zde: http://snowman-orgonet.blogspot.com/2012/04/oblacny-vir-nad-zapadni-pulkou-cr-233.html  Brr, vypadá to, že si na nás klimouši trénovali výrobu superbouře ...

123 komentářů:

  1. Také jsem si všiml jak se to krásně točí dokola,docela by mě zajímalo jak se může z ničeho vytvořit takový krásný kolotoč.Že by zkouška na nějakou větší vychřici spojenou s pořádnou bouřkou?K tomu potřebují dostatek vlhkosti,takže nám ji asi vytáhnou z už tak dost vysušené země.Nebo nám letos zařídí sucho staletí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klasické výšková tlaková níže.. jeden z těch základnějších meteorologických jevů ;-)

      Vymazat
  2. Dotaz:

    Kdyz si poridim ten orgonit, prestanou se mi take zobrazovat tyto stranky?

    Dekuji za odpoved, moc Vam fandim!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TY si samo o sebe zabludena duse ktory sa zasekla a mysli si, ze vsade vidi bludy a nedokaze rozoznat real od bludu.
      Skore uzdravenie ti prajem a Lasku.

      Vymazat
  3. Moc nerozumím otázce, proč by se měly přestat zobrazovat? (:-))

    OdpovědětVymazat
  4. Abych tady na tech strankach, nemusel cist takove bludy... O:) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro ty méně chápavé:když nechceš aby se ti tyhle stránky nezobrazovaly nemusíš sem chodit.Napsal jsem to dost srozumitelně?

      Vymazat
  5. Obrátila se rotace Země nebo snad proud času? Pokud je mi známo, hodinové ručičky jdou běžně dopředu a ne dozadu (leda když se mění čas na zimní) a cyklona na severní polokouli se otáčí PROTI jejich směru.
    A pro anonyma z 3:45 - z ničeho nic se nevytvořil. Nahoře byla čočka studeného vzduchu, kterou roztočila Coriolisova síla.

    OdpovědětVymazat
  6. tahle oblačnost vznikla už 22.3 kolem 14. hodin, a jak ? vznikly dvě "čáry" nad horním okrajem středních čech, které následně spustily oblačnost ( každá s jinou barvou - viz 24h MF produkt na MSG)- a následně se děly ukázkové věci.

    OdpovědětVymazat
  7. Ty "dvě čáry" jsou výškové fronty, tudíž výskyt oblačnosti na nich je zcela logický. Ukázkové věci se opravdu děly - tak pěkný vývoj výškové níže se jen tak nevidí. Bohužel na něm nebylo vůbec nic tajemného nebo umělého.

    OdpovědětVymazat
  8. Hlášení z Ostravska. Poslední dobou zde nejsou vidět chemočáry. I přeletů letadel je mnohem méně, žádné souběžné sprejování či mřížkování, a za letadly jen krásné contrails, které do minuty mizí.
    -emv-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem si asi o to řekl. Dneska mezi 12-14 hod. sprejovací akce, předtím i pak zase normální provoz.
      -emv-

      Vymazat
    2. Když během dne přecházel ve výšce přecházel pás vlhkého vzduchu, tak to se pak "sprejovalo". Ale dokud bude tam nahoře sucho, nebude nic.

      Vymazat
  9. Co se děje, že chemtrailsů podstatně ubývá, nebo že jsou poslední slunečné dny úplně bez nich ? Ví někdo ?

    OdpovědětVymazat
  10. A proč se zase útočí na ČR ? V čem jsme zase neposlechli EU nebo UssA ?

    OdpovědětVymazat
  11. Proč letadla když nesprejují jsou více slyšet ? Danda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pohlcování zvuku závisí mimo jiné na obsažené vlhkosti (rychlost šíření zvuku pak na teplotě). Čím sušší vzduch, tím lépe se bude zvuk šířit.

      Vymazat
  12. jestli máte zájem tak vám pošlu fotky byla švanda vyjet z prahy směrem na Plzeň a cestou vidět jak rostou ty bouřkové mraky a v průrvách čáry od letadel :D

    fakt bez diskuse

    a ještě k tomu celému můžete ovládat umělé počasí když chcete a když se spojí více lidí tak klimoušové asi budou čumět jako čumí na to se děje ohledně termosféry proti pokusu nasa... vydržte už museli odložit až do úterý...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak souvisí ohřev termosféry slunečními erupcemi s projektem ATREX? K ohřevu dochází běžně při silnější sluneční aktivitě. A projekt ATREX byl 2x odložen kvůli špatnému počasí. Ale chápu, že si aspoň pokřikem musíte dodat sebevědomí. Když dokážete "ovládat počasí" vy, tak jsem zvědavý, jestli dokážete rozpustit studenou frontu "plánovanou" na následující sobotu.

      Vymazat
    2. Tak ono vám nestačí, že klimouši ku.ví atmosféru, ionosféru a nyní už i termosféru. Až se začnou hrabat v magnetosféře, tak pak uvidíte a ucítíte ten mazec, co nastane !!! Zatím všechno, co klimouši alias kimateroristé dělají, směřuje ke zničení podmínek nezbytných k přežití na povrchu Země !!! Nechápu důvody proč se má Země umělou cestou přetvořit na pustý nehostinný druhý Mars !!!

      Vymazat
    3. pro: Anonymní Mar 25, 2012 03:30 PM

      Jakou frontu? :) Myslíte ten opakující se nesmysl co lze sledoval na předpovědi před 16 dny a zasekne se nad francií???

      pro: Anonymní Mar 26, 2012 07:15 AM

      od toho tu už jsou všechny ty úžasné bytosti z galaktické federace světla, láska lečí

      ----
      z láskova přeji "mír v duši"

      Vymazat
    4. Je mi líto, ale věda zase porazila vaši víru. Všech pět střel bylo úspěšně odpáleno v 10:57 hodin našeho času v odstupu po 80 vteřinách a za jediné zdržení mohl nejprve přízemní vítr a poté loď, která se připletla do zakázaného pásma. Ale tak můžete se teď soustředit třeba na víkendové ochlazení, které mimochodem není nijak anomální, naopak je návratem k normálnímu počasí od nenormálního, které panuje teď.

      Vymazat
    5. Vítr foukal hold-málo-lidí hovořilo s větrem,
      jo fotky se světelným znečištěním z pláže jsou magické:
      http://spaceweather.com/submissions/pics/j/Jack-Fusco-jackfuscoatrexFacebook_1332845787.jpg

      A co ta loď kde se tam vzala?

      Jaká fronta nemáte odkaz na nějakou předpovědní mapu? Pořád tu nějaký anonym tvrdí něco o frontě, už se zase hádám sám se sebou. :)
      Odpustě dobří lidé, mi to stále uklouzává, chůze nerovná.

      Vymazat
    6. Jak se tam dostala loď? Možností je několik - a) někdo kdo si nedával pozor, kam se až dostal b) frajer, co si myslí, že zákazy jsou od toho aby se porušovaly c) hrdinný bojovník proti NWO, který nevěří na meditaci a šel na to od lesa. Ať už to bylo jakkoliv, plavidlo vyprovodila ven ze zóny Pobřežní stráž a mohlo se střílet. Více obrázků je na http://www.spaceweather.com/.

      Co se předpovědi tlakového pole a frontálních sytémů týká, ráčejí se podivat třeba sem: http://www.metoffice.gov.uk/weather/uk/surface_pressure.html

      Verthandi

      Vymazat
  13. to vaše slavné "čárování" se nekoná proto, že na to nejsou vhodné atmosférické podmínky.. je moc suchý vzduch, částečky nemají kde zkondenzovat a držet se.. žádná kouzla a čáry, ale jednoduchá fyzika/meteorologie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj takže oni práškůjí, kvůli, už jen kvůli odrazu informací?

      Vymazat
  14. Hele deti, konecne otevrete oči:-)
    Chemíci existuji již hodne dlouho, jak jsme vstoupili do NATO, tak jsme podepsali prelety vojenskych letadel. Dokonce se dostali až sem:
    http://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/missions/atrex.html
    to bude padat hodne dlouho, je to jasny plán jak vyhubit vse živé, temní proste končí a kopou nohou. Jsou to naprostí psychopati! Nyni se bavit o tom jestli to funguje nebo ne...je jaksi nesmysl.
    Je treba hodne orgonitu,TW,WCB.....je to sila...jak jim to trhá mraky, kdyby nas bylo více.
    Water cloud buster, ktery udelate z obycejnych nasad od kastat....ma obrovsky ucinek....
    pojde s nami do toho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakým způsobem TMA něco zahubí, když v atmosféře zreaguje s kyslíkem na naprosto neškodné sloučeniny? Nemluvě o objemu, který je asi takový, jako by někdo vypustil obsah jednoho fekálu do oceánu a tvrdil, že tím zahubí všechny ryby. Zvláštní, že vám nevadí třeba takový hydrazin, což je opravdu svinstvo a při startech do kosmu (případně pádech vysloužilých satelitů) se ho do atmosféry dostává podstatně větší množství než TMA.

      Vymazat
    2. kluku ty maš nějakej pozoruhodnej čas :)

      posílám ti lásku a světlo

      Vymazat
    3. Lidicky ráno to zuřilo nad českou Lípou, před týdnem jsem pozoroval nad Děčínem, posílám balíček fotek a videjek. Martin
      http://ulozto.cz/x1dXaG1/chemky-zip

      Vymazat
    4. ...f pondělí a f úterý (26/27.3) nad Teplicema, Ústím, Mostem,Lovosice, Litom atd. kam asi z Teplic dohlédnu, mám info, že i Prahou chemtrailsovali jak swiňa. V úterý kámoš co mi pomáhá na střeše z terasou fotil a máme parádní snímek dvou letadel za sebou ve stejné výšce s diametrálně odlišnou stopou + při západu slunce hnusně se kroutící tmavý pruhy "bordelu" ...mnoho info o letícím stroji (výška, typ, od kud kam,nebo neni na radaru atd.) získáváme tady http://www.flightradar24.com/ a snažíme se pozorováním oblohy z toho něco vykoukat...ale koukám, že tady je spousta lidí mnohem dál a ví...pročtu to tu, ale už teď vim že pomůžu jak můžu... !-)

      Vymazat
    5. Dnes jsem si vyrazil do Prahy,co se to tu do prdele deje, bylo jasno a najednou zacali litat a obloha uz je skoro cela seda,boze co ma tohle byt

      Vymazat
  15. http://www.youtube.com/watch?v=v9-AK6y1jOk

    OdpovědětVymazat
  16. HAARPová radiostanice na ovlivňování počasí u Prahy: http://imgup.cz/?v=e/radiostaniceucukrku.png
    Přesnější umístění..: http://imgup.cz/?v=e/2ntn.png
    =)

    OdpovědětVymazat
  17. Už dlouho jsem sem nezabloudil a nyní jsem překvapen, že odtud zmizela cenzura ve formě schvalování příspěvků. Co se však nezměnilo je samotný obsah toho, co se tu nesutále dokola řeší a především nikdy nevyřeší. Ponechám vás v platonických úvahách o tom, kterak "zlí" Američané nebo naopak vy "hodní" dokážete ovlivňovat počasí ať už chemií, haarpem, orgonitem nebo meditací. Mimochodem nemá náhodou nikdo právo do něj zasahovat - tj. oni, ale i vy (i když mě to netrápí, stejně nefunguje ani jedno z toho)? Kdybych totiž použil vaši důkazní logiku, můžu vás okamžitě napadnout ve smyslu toho, že za současné sucho můžete vy používáním cloudbusterů. Naštěstí ale vím, že viník leží nad Británií a jmenuje se tlaková výše Harry (zatraceně, není to nějaký skrytý symbol?).

    Řešíte tu opět kondenzační sledy - stálo by za to (kdo umí anglicky, ztrácet čas překladem opravdu nebudu) přečíst si následující dva dokumenty. První z nich: http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0CEYQFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.dlr.de%2Fpa%2FPortaldata%2F33%2FResources%2Fdokumente%2Fcocip%2FSchumann_Contrail_CoCiP_090915_TAC2_June_2009.pdf&ei=YKxyT6ffNYaJhQfbyq2mBQ&usg=AFQjCNG60yrHtURIQhTaAs29MnNTXe9jfg&sig2=B08kS53a0rjJiLxGiLVyfQ se týká tzv. Contrail Preciction Tool - algorytmu na předpověď výskytu contrails a druhý pojednává o podmínkách vzniku, vývoje a šíření téhož http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CDMQFjAB&url=http%3A%2F%2Felib.dlr.de%2F45218%2F01%2Fg-214.pdf&ei=Bq1yT9-jIMPRhAf2zLmmBQ&usg=AFQjCNEhylzX1Bd-sluR2i0J73t_a4GcEA&sig2=uoCdKi9u5l6_mSIech4BXA Až si počtete rád budu pokračovat v diskuzi.

    P.S. Studená fronta od SZ se blíží a před ní se ve vysokých vrstvách troposféry hrne spousta velmi vlhkého vzduchu, ve kterém se mají contrails "jak prasátka v žitě". Během nálsedujících 2 hodin zasáhnou komplet území ČR, včetně Čech jižních...

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže ty věříš všemu co si přečteš ? tak potom skoč ze skály a věř že se ti nestane !

      Vymazat
  18. Zdravím návštěvníka z osud.biz. Nefunguje ovlivnění počasí? Minimálně lokálně ano. I kdyby to bylo neúmyslně a čáry za letadly byly obyčejné contrails,které ale visí na obloze a ne a ne se rozplynout, naopak se spojují, dochází pak k tomu, že během hodiny se jenom díky těmto přeletům letadel z jasné modré oblohy stává polojasno (taková ta šedostříbrná obloha) až zataženo. U nás (Žermanická přehrada) třeba naposled 26.3.,foceno v 6.45 hod
    http://imgup.cz/?v=e/2632012645hodermanickpehrada.jpg
    A to mě pak štvě třeba proto, že musím topit, protože Slunce nemůže prohřát barák, zelenina, ovoce, rostlinky nerostou, koupání není tak příjemné, člověk váhá jestli má jet na kole, aby nezmokl apod. Minimálně tohle štvě mě.
    -emv-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se ovlivnění počasí týká, tak jsem psal ohledně chemtrail, haarpu, meditací a orgonitu. Ne o kondenzačních sledech. Že contrails ovlivňují radiační a teplotní bilanci nepopírá žádný meteorolog (ani já ne) - ostatně se právě o tom píše v těch 2 článcích, co jsem postoval výše. Letecká doprava v letech 1997-2005 měla podíl na vzniku 3% cirrovité oblačnosti navíc nad Evropou (dnes, o 7 let později to při rostoucím objevu přepravy bude pravděpodobně ještě více). Další důkaz o vlivu na teplotu byl kromě 2. světové války podán po 11.9.2001, kdy 2 dny seděly v USA všechny letadla na zemi a teplota se zvýšila o nějaké ty desetiny stupně.
      Každopádně neděje se tak záměrně, je to prostě následek obrovské hustoty leteckého provozu nad střední Evropou. Samozřejmě, že máme právo s tím něco dělat - ale na základě racionální úvahy (a třeba formou protestu proti znečišťování atmosféry) a ne šířením iracionálního strachu a nenávisti, který šíří teorie chemtrails.

      P.S. Jak souvisí contrails s deštěm, když se vyskytují ve vrstvách, ze kterých strážky nevypadávají a ani nemůžou?

      Verthandi

      Vymazat
  19. Pro Verthandi :
    Jedna věc je přirozený vývoj klimatu potažmo větrů, oblačnosti, tlaku atd. Tomu nikdo odporovat nebude.
    Ale to neustálé denodenní husté cik-cak čárání rozstřiků nebo rozsypů po obloze ve formě stop chemtrails snad bude zpochybňovat už jenom schizofrenicky laděný notorický alkoholik.Jsou dokonce k dispozici fotografie, které zachycují tyto chemostopy v kruzích nebo v poloobloucích, když se chemoplán otáčel na místě konce postřikované zóny a vracel se zpět postřikovat určenou zónu. A těch obratů je vedle sebe hned několik podobně jakoby traktorista oral na zemi pole. Nebuďte si tak jistý, že lidé jsou úplní blbci vůči tomu, co vidí,jak a co se děje. Že dokáží rozpoznat přirozené od nepřirozeného atd.

    Navíc ty stopy chemtrails nabírají v poslední době i na barvách nebo naopak jako lazurní průsvitné halo. Navíc mnoho z pozorovaných chemoplánů není zachyceno na radarech, monitorující lety nad dotčeným územím. Ty, co zachyceny jsou, s vysokou pravděpodobností náleží k linkovým letům, které jsou za nízkonákladové obchodní příležitosti dotovány klimateroristy,poněvadž nemají dostatek svých letounů na provádění chemtrailsových postřikových sítí nad obrovskými oblastmi nejenom Evropy. Jindy "síťují" jen malou omezenou oblast, jakoby měla být cílem nějkého experimentu nebo útoku ! Stačí si jen podrobně prohlédnout příslušné mapy a nazvětšovat si je. Je tam často "načmáráno" jak z automatických kreseb !
    Navíc jsou dobře pouhým okem pozorovatelné nepřirozené masivní transporty obrovských mas oblačnosti po jakýchsi mohutných kanálech, koridorech v řadách vedle sebe. Tento transportní efekt zřejmě zajišťuje technologie Haarpu, Eiscatu a zřejmě také zatím nám běžným občanům neznámé technologie na energetických či kvantových bázích , umístěné nad námi na satelitech. O tom, že tyto technologie na satelitech pomáhají udržovat vytvořené chemodeky staticky na místě vzniku (nebo kam byly přetransportovány z přilehlých jiných oblastí) nás upozornují četné monitorovací prostředky klimatu stejně, jako případy naprosto dokonalého "oříznutí" chemodek v hranicích konkrétního státu !!! Podobně je nepochopitelné, jak se můžou velmi studené vrchní masy atmosféry s vysokým obsahem CO2 a NO téměř skokově dostat až téměř k zemi a způsobit prudké ochlazení bez zjevných obvyklých příznaků, které jinak postupné ochlazení doprovází. Tyto jevy přirozený klimat zcela jistě VYROBIT neumí, to dokáže jen člověk a jeho technologie !!! Proto Vaše populistické a demagogické řeči zde nejsou na místě !!! :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu reagovat jen na 2 teze:

      "nás upozornují četné monitorovací prostředky klimatu stejně, jako případy naprosto dokonalého "oříznutí" chemodek v hranicích konkrétního státu"

      Které státy máte konkrétně na mysli? Českou republiku? Možná by stálo za to zamyslet se, kudy vedou hranice našeho státu - ano, povětšinou po horských hřebenech, které velice často v nižších hladinách atmosféry vytvářejí významný předěl mezi vzduchovými hmotami. Pak se snadno stane, že tu týden leží kotel nízké oblačnosti, nebo naopak v okolích státech je "šeredně" a zde svítí slunce. Stejná rozhraní najdeme i mezi Francií a Španělskem nebo na severu Itálie. Často je také takovým rozhraním pobřeží moře.

      "Podobně je nepochopitelné, jak se můžou velmi studené vrchní masy atmosféry s vysokým obsahem CO2 a NO téměř skokově dostat až téměř k zemi a způsobit prudké ochlazení bez zjevných obvyklých příznaků, které jinak postupné ochlazení doprovází."

      Můžete mi prosím popsat příklad události, kdy a kde k tomuto jevu došlo? Tohle vypadá spíše jako scénář nějakého hodně slabého katastrofického filmu americké provenience. Máte-li na mysli vpád arktického vzduchu, tak ten má trochu jiné přičiny, zdroje a především průběh.

      Verthandi

      Vymazat
    2. K té Vaší první tezi dodám jen tolik, že to "oříznutí" chemodek např. nad ČR v jistých případech bylo tak dokonalé, že kopírovalo přesně i s horskými hřbety nesouvisející výrazné hraniční výběžky (šluknovský, frýdlantský,náchodský,oba jesenické, opavský,tachovský,ašský a oba novohradské)! Chápu, že je možné, aby oblačnost nebo umělá chemodeka přibližně kopírovala hřbety pohraničních hor. Ale rozhodně odmítám věřit tomu, že se oblačnost nebo umělá chemodeka zformuje přirozeným způsobem zrovna přesně do půdorysu tolika hraničních výběžků (10 !), které jsou již mimo oblast těchto lokalit nebo na ně mají jen nepřímou vazbu, a jsou přitom podstatně výškově níže ! Podobné jevy jsem zaregistroval i v Německu, Rakousku a v severní Itálii. Navíc se v poslední čtvrtině loňského roku, a někdy v lednu nebo únoru roku letošního, objevil zcela mimořádný jev, kdy turbulentně roztočená mohutná masivní oblačnost dosova obtékala zmíněnou na místě stojící chemodeku nad ČR ze západu, severozápadu a severovýchodu. Vůbec nedošlo k průniku této chemodeky, a divoce rotující oblačnost se kroutila a posouvala podél hranice této chemodeky dolů k jihu až jihovýchodu. Navíc při svém rozsahu určitě nebyla ve výšce jen nějakých pár set metrů,ale podstatně výše. Jak je pak možné, aby níže ležící nehybná chemodeka byla překážkou pro průlet podstatně výše položené mohutné rotující oblačnosti, která byla navíc poháněna silnými větry ?! Tohle mi žádné přírodní klimatické podmínky nevysvětlí! To byla sprostá klimateroristická manipulace, které, jak je vidět, urputně obhajujete. Pokud Vám tak vyhovuje kabbalistické pojetí světa, je to Váš problém!

      Co se týče prudkého náhlého ochlazení, kdy rozdíly teplot v řádech několika hodin jsou 15 - 18, v jednom případě loni dokonce 20 st.Celsia, pak tu něco nehraje. Poněvadž nic podobného se celé desítky let na zad nedělo. A tyto jevy začaly v klimatu propukat v době (koncem 90.let 20.stol),kdy byla uvedena do provozu vylepšená a zesílená verze technologie dnes známá pod označením Haarp, Eiscat apod. To znamená, že i tyto jevy jsou vygenerovány uměle, nebo je alespoň uměle přirozenému klimatu pomáháno se do extrémních situací či jevů dostat!

      Podobné je to i s :
      - uměle vyvolanými tornády gigahurikány,
      - vlnami tsunami,
      - divokými bleskovými bouřkami téměř bez
      deště,
      - "bleskovými" povodněmi,
      - náhle vyvolaným chladem nebo naopak horkem
      v oblastech, kde tomu nikdy předtím nebylo,
      - ve vazbě na náhlá nepřirozená horka nebo
      vysušování půd nebezpečí rozsáhlých požárů,
      - vysušováním půdy a tím pádem ničení jak
      těchto půd tak zdrojů podzemní vody pod
      nimi,
      - výbuchy některých sopek,
      - náhlého výlevu magmatu na zemských zlomech - nebo zemětřeseními.

      Souhrnně tomu (zvláště americká armáda) říká KLIMATICKÉ ZBRANĚ ! Pokud o tom nic nevíte (nebo děláte, že nevíte, či to dokonce popíráte), najděte si potřebné informace sám. Kdo hledá, najde ! Někomu však stačí pouhý populismus a hloupé zesměšňování informací, které nemáte zrovna ve vsém "šuplíku", nebo které se Vám "nehodí do krámu". Opět říkám, že je to jen a jen Váš problém.

      Vymazat
    3. Přesná data výskytu vámi popisovaných jevů by prosím nebyla? Rád bych se podíval sám do archivu, o co vlastně šlo.

      Vymazat
  20. No to se mi snad jen zdá :-)
    Diskuze nad tím,jestli se používá HAARP, který prohřívá hlavně ionosferu, jestli se používá hnojení z letadel?? Tak tom říkam zlý sen :-(.Verthandi evidentne ješte nikdy nemel v ruce orgonit, nebo nevyzkoušel co umí ocet.Jak kdo vysvetlí, že je umera v tom, když se treba octuje, o to vice se nahoře hnojí, proč se nad WCB často pozoruje, jak dokonce letadla zatočí???...Ale pozitivní na tomto všem je, že se učíme dívat :-)
    Pohled je jasny, když se človek díva, vidí.Potom si o techto tvrzeních, že neexistuje chemtrails jen poklepe na čelo :-)
    A to že proti chemtrails již jsou zákony ???
    Lidičky, pozorujte nekdy obrovské stopy za letadly, když jsou z nich křižovatky....vlastne dálnice...jak se spojují....a mení v celistvou vrstvu.
    Jak lze vysvetlit, že v bouřkách přibyva blesků, až na stovky, ale presne v jedné řade???...nevim jak by mel WCB negativne ovlivnovat pocasi??? O jakem suchu je řeč??...Radeji se zamysli nad tím, kolikrat do roka svítí slunce a je obloha opravdu modrá. Když se vysušuje umele pole, to ti nevadí?? Když fouká vítr a proudy páry z pole jdou kolmo vzhuru???
    Ono jde o to získat zpet rovnováhu a ne sucha a bouře...Ja mam odskouseno, co udelam s umelou bouří v dnešní době...proč z toho neudelat deštík??.....
    Kdo nemá WCB,TW, orgonity....stačí alespon ocet...dá se o tom na internetu vyhledat tolik...proč dát na nejaké blafíky, proste to zkusit, cena 1l octu je cca 9Kč, kupte 5l a pred blížící se bouří vylejte na rozpálenou silnici...myslim, že to za to stojí.
    Nejsou to velke penize a vysledek uvidite.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas - v době, co jsme začali s octováním, tu prakticky denně létal vrtulník a lítal a kroužil "jako smyslů zbavený" - výsledky rozhodně viditelné jsou - naštěstí i na obloze nejen ve zvýšené činnosti klimateroristů... Po tom, co sleduji, rozhodně vyrobíme i WCB, stojí to za to. Nehledě na to, že ta umělá oblačnost mi zejména po těch pár hezkých dnech, kdy letadla nelítala, dost leze krkem.

      Vymazat
    2. Přesně tak, všem pomahačům klimoušů třikrát : zmar, zmar, zmar ! Nazdar ! :) :p

      Vymazat
    3. Ano, orgonit jsem v ruce neměl, stejně by nefungoval, protože v něj nevěřím. OCet používám, ideálně jako zálivku salátů. Rozlévat ho po zemi je neekologické plýtvání.

      I kdyby HAARP nakrásně ohříval ionosféru (jakožto že s jeho výkonem asi těžko), jakým způsobem ovlivňuje troposféru ležící desítky kilometrů níže? Zákonem proti chemtrails myslíte ten zákon o geoinženýringu z Havaje? Ať ho klidně schválí i náš parlament, s jeho obsahem nemám jediný problém - především proto, že se vůbec nedotýká toho, čeho si vy myslíte.
      Stovky blesků v řadách? Už stokrát se tu opakovalo, že pofiderní detekce na webu METEOX ukazuje nesmysly - proč ty řady blesků neukazují i další systémy detekce blesků (a to včetně amatérských)?
      Jestli není 6,5 mm deště za březen sucho (a jinde spadlo ještě méně deště), tak pak už nevím. S tím cloudbusterem jsem to myslel jako nadsázku, samozřejmě že za sucho může příroda.
      Proudy páry kolmo z pole bych rád viděl - fotka by nebyla? Takhle je to jen tvrzení bez důkazů.
      Sucho a bouře? Však globální změna klimatu přece neexistuje ne? My všichni (nejen ti, které pořád obviňujete) na tom neseme svůj podíl. Nebo se snad to PC ze kterého píšete vyrobilo z ničeho a elektriku berete veškerou ze slunce nebo větru?

      Verthandi

      Vymazat
    4. Opět mohu jen konstatovat, že Vy se svými demagogiemi nedáte a nedáte pokoj. Jakákoli nezaujatá diskuse s Vámi je nemožná. Buď proto, že Vaše materialistické ego nedokáže přehlédnout za svůj obzor, kde se mohou dít věci, jevy zcela odlišně na rozdíl od Vašeho prismatu darwinistického střihu. Nebo jste přesvědčený (pravdoláskař)případně placený provokatér. V tom prvním, ani v tom druhém případě je jasné, že se nemůžeme na ničem shodnout. A za další, o OrgoNetu už nějaký čas víme, že je vystavován podobným formám útoků s cílem jej diskreditovat a poškozovat jeho pověst. Naštěstí je tu dost pevných příznivců, kteří rozvrátit OrgoNet zvenčí nedopustí.

      Vymazat
    5. Zcela to samé mohu já prohlásit o Vás. Nezaujatá diskuze je opravdu nemožná, protože Vaše strana není zchopna podat jakýkoliv korektní důkaz o svých tezích - dodáváte pouze domněnky a spekulace. Ano, mé názory vycházejí z mého vlastního přesvědčení - i když nechápu, proč bych měl být "pravdoláskařem" - zrovna tenhle přístup ke světu mi teda vlastní není. Placený bohužel (z realistického hlediska, jinak samozřejmě bohudík) nejsem, i když v dnešní době krize by se to i hodilo.
      Pověst si diskreditujete a poškozujete sami - i když jak píšete, pevní příznivci Vás neopustí, ale vadím vám z jiného důvodu - svým odlišným pohledem na věc jsem rušivým elementem, který Vám může znesnadnit získávání nových příznivců.

      Verthandi

      Vymazat
    6. Prohlašovat si můžete,co chcete, na to Vám nikdo právo neupírá. Pokud však Vaše tvrzení jde proti skutečnostem, které jsou reálné, pak se chováte jako zábavný Všeználek z Neználkova. Co se týče Vaší výtky stran důkazů téměř ke každému vyřčenému slovu z druhé strany, ne nadarmo jsem Vás přiřadil k zavilým darwinistům. Já nemám vůči nikomu povinnost, cokoli vidím, slyším, cítím nebo pochopím, pořizovat záznamy, zápisy,provádět sběr artefaktů, důkazních materiálů, provádět fotodokumentaci nebo videozáběry. Pro to, ani pro Vás, tu zcela jistě nejsem, a není to ani můj způsob života. Možná, že tento přístup vyhovuje Vám, ale ještě jsem po celou dobu této diskuse nezaregistroval z Vaší strany jediný relevantní důkaz Vašich tvrzení. Takže se nepokoušejte vytloukat klín klínem. Je to stupidní a nedůstojné.Pokud se zde stavíte do role notorického popírače, není to problém tohoto blogu, nýbrž jen Váš osobně. Pokud máte problémy v rodině, se spaním a s narušenou psychikou, obracejte se na lékaře, a ne sem. Ventilujete totiž svá "fópáčka" na nesprávném místě.

      Vymazat
  21. Trochu vedy :-)
    Pojednání první:
    Že by Orgon?
    Na toto téma se již popsalo asi hodně papíru, i když zatím nikdo přesně neví co to je. Jeho vlastnosti jsou zatím odhadovány jen intuitivně, zabýval se tím Wilhelm Reich i jiní autoři. Co je vlastně Orgon,je to substance, kterou současná experimentální fyzika nemůže identifikovat.
    Orgon se skládá ze dvou složek, ze složky částicové a složky fotonové. Částicová složka jsou minimikročástice s hmotností řádově 10-48g až asi 10-40g. Mikročástice 10-48g je základním stavebním materiálem všech částic, fotonů i gravitonů, vlastně celého Vesmíru.
    Když si toto hmotové kvantum (mk) představíme jako zrnko máku, pak elektron (10-28) bude mít velikost slunce. Hvězdáři této mikrohmotě(orgon), říkají „černá hmota“.
    Tato hmota prolíná vším, třeba ocelí, diamantem, atomy i námi. Nalézá se i v žárovkách, kde je tak říkajíc vakuum. Tuto všudypřítomnou mikrohmotu nelze nijak ničím odstranit. Když z nejakého prostoru odstraníme běžnou hmotu, protony, elektrony atd…, zůstává tam černá hmota, čili Orgon. Je to vlastně neodstranitelná hmota vakua.
    Druhá fotonová složka orgon, jsou fotony s vlnovou délkou 300.000 km až asi 3km. Tato rovněž neidentifikovatelná složka proniká rovněž vším. Je přímo v celém Vesmíru. Foton sodíkové čáry P1 má vlnu λ=5,895023 •10-5cm. Tato čára viditelného světla je oproti ornové nesmírně krátká. Existují ještě kratší vlny, rentgenová a gama vlny(také fotony).
    Tato zjištění jsou reálně ověřená kosmickými zákonitostmi, toho času současný věda nezná.
    Toto jsou studie málo známé. Badatel s dobrými znalostmi chemie a teoretické fyziky, který praví, že mnohé zákonitosti, jež uznává současná věda, jsou fikce. Např. u modelu atomu žádné elektrony kolem jader nerotují. Elektrony „e“ se v hloubi atomu nedoplňují, vše se děje na valenční sféře. Hmotnost neutrina je 5,05•10-27g. Struktura karbonylů kovů, žádný současný chemik není schopen vysvětlit. Třeba Ni(CO)4 je plyn. Jiné kovy Ti, Zn, Hg, Ag, Al atd.. tyto sloučeniny nevytváří. Rozpínání Vwsmíru založené na Doplerově principu přináší neřešitelný problém, protože byla nalezena rychlost vzdalování až 94% C, což znamená, že vzdálený útvar (galaxie) by musela nést 15x tolik energie, než činí jeho hmotnost.
    Rovněž o podstatě gravitace neví současná věda nic, je to vlastnost veškeré hmoty i fotonů. Gravitační vlny nejsou, je to omyl Einsteina, protože by vlny neudržely pohromadě ani sluneční soustavu, natož galaxii. Většina fyzikálních zákonitostí u hmotového kvanta „mk“, i gravitace. Kvantová čísla n, l, m, s, jež mají určovat elektronovou strukturu prvků, jsou fikce, protože z této řady vypývá elektronová struktura 2, 8, 18, 32, 50….Reálná elektronová struktura prvků je 2, 8, 8, 18, 18, 18, 32, 32, 50…., dokládá to periodický systém i ionizační potenciály.

    OdpovědětVymazat
  22. I současná věda se někdy zabývá fikcemi, jako např. určování hmotnosti neutrina na soustavě „katrin“, kde studují radioaktivní  rozpad a sledují energii kterou neutrino odnáší. Došli k hodnotě 2,2eV, což je hmotnost 3,92185(7931)•10-33g
    teoretická hmotnost neutrina je mγ=5,053802274•10-27g
    Velmi snadno lze nalézt reálnou hmotnost neutrin, jež je mγ= 1,39456103•10-27g, je to hmotnost o něco menší než teoretická. Je to způsobeno jeho vazebnou energií. Hmotnost fotonů je reálná, jejich rozmetí je od vlny 300 000km až po 1,616048616•10-33cm. V tomto rozmezí jsou radiovlny, mikrovlny(Penzias,Wilson), infravlny. Těchto 6 isotropních hladin vyplnuje celý Vesmír, astrofyzici si neví rady, protože je nelze vysvětlit „velkým třeskem“. Původ těchto hladin je zatím neznámý současné vědě. Toto rozmezí je spojité. Každý foton je dán svou vlnou, kterou můžeme měřit. Rovnice pro výpočet hmotnosti fotonu je :
    m = g ̅/λ g ̅ = 3,517675782 •10-38 gcm
    Je o snad jediná přírodní konstanta kde v rozměrovém vzorci nefiguruje čas, jako v mnoho dalších fyz. veličinách, jako rychlost(v,c), zrychlení(a,g), síla dynamická(Pa), gravitační(Pg), energie, výkon, elementární náboj aj.
    Sodíkový foton Na,D1 má vlnu:
    λ = 5,895923 •10-5 cm
    mD1 = g ̅/λD1 = 5,966285146 •10-34 g
    Což je dost značná hmotnost a vlastnosti ORGONU již nemá. Z rovnice můžeme rovněž vypočítat klidovou vlnu částic:
    λ = g ̅/m
    me = 9,1093897 •10-27 g
    λe = 3,861593254 •10-11 g
    Foton je klidová částice, jsou veličiny které se liší pouze stejným impulsem „m c“ jiné orientace. Částice má dvě vlny, vlnu klidovou, která je pro každou částici konstantní a vlnu kinetickou, která se mění dle rychlosti letu částice. Kinetická vlna je dána:
    λN = g ̅/mo • c-v/v
    Což je rovnice kinetické vlny.
    Mnozí, jenž vytváří různé hypotézy, potřebují někdy nehmotnost fotonů, protože s hmotností fotonů by se jejich hypotézy anulovaly. Rozsah existence elementárních částic je „mk až X“
    mk = 1,17337039•10-48 g
    mX = 2,176714083 •10-5 g
    v daném rozmezí jsou mimo desítky konstant také:
    V = 2,6(7619698) •10-23g
    KD = 1,45 •10-11g
    γ Ξ W = 5,053802274•10-27g
    Kde V je částice nalezena v kosmickém záření, KD je částice krátkého dosahu, γ Ξ W je neutrino.
    Platí tam zajímavé zákonitosti:
    √(mk • m_X ) = mW √(mk • m_γ ) = W1
    Uvedené částice jsou reálné, i když mnohé z nich jsou v současnosti neznámé.
    mk, kvantum hmoty je stavebním kamenem všech částic, fotonů i gravitonů, vlastně celého Vesmíru.
    mX, je nejtěžší možná částice, těžší neexistuje, někdy se jí říká Planckova hmota.
    Einstein je rozporuplná osobnost, nebýt Maricovy, zřejmě by neuspěl Rovnice E = m c2, není jeho, ví se o tom, ale nikdo mu to nezazlívá, protože ji uvedl do reality. Píše o tom italský historik Umberto Bartocci. Daná rovnice ani v současnosti není pochopena, nikdo neví kde(jak) je uložena energie, kterou hmota nese. Otázka je však řešitelná. Einsteinovo pojetí gravitace je chybné, není to důsledek nějakého zakřiveného časoprostoru, ale je vlastnost veškeré hmoty, fotonů, nosiči jsou gravitrony.
    Gravitronová rovnice má tvar:
    Gmk : ( m_W/mk )X = Ga x < 0, 2, 4, 6, 8, 10, 12>
    G = 6,67259 •10-8 g-1cm3sec-2 je pro „x=4“
    Neexistující gravitační vlny, kterým Einstein přisoudil rychlost „c“, by neudržely pohromadě ani sluneční soustavu, natož galaxii. Gravitační interakce je hodně větší než „c“, γ >> c“ a nemá s „c“nic společného. Není vázána „c“. Ve Vesmíru byl zatím nalezen jeden bod, kolem kterého rotují galaxie(i naše), Je to zřejmě některý ze supergravitronů s číslem x= asi 8 nebo 10.

    OdpovědětVymazat
  23. Tak o techto malych častečkách hmoty se bavím, je to orgon-černa hmota a jeji energie.
    Tuto energii maji rady rostliny, zvirata, voda atd...a to že to trhá chemii za to nemohu :-)
    Proste to funguje, je to ohromne kvantum energie, která je okolo i v nas...v tomto musime jeste hodne dohanet, nezapomente že se svetove fyzika zastavile nekde v 70 letech...protože prachy, svinstva atd...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A vy tomu, co jste sem odněkud nakopíroval, rozumíte nebo tomu prostě jen věříte? Mimochodem Ni(CO)4 není plyn, ale kapalina.

      Vymazat
    2. Pokud víte více, sem s tím :)

      Vymazat
  24. Zajímaly by mě tyhle věci k " chemtrails " - často jsou k vidění stopy, ze kterých většinou na jednu stranu vybíhají jakési "laloky", kolmo na směr stopy, a tyto jsou poměrně hustě pravidelné - jak může toto vznikat ( že by měl letoun i nějaký výstup z turbíny kolmo k letu ?:-) A otázka druhá - proč vznikají pouze ve dne ? - vzniklá deka po splynutí jednotlivých stop spolehlivě viditelně stíní sluneční paprsky, nikdy jsem toto neviděl v noci při jasné obloze, předpokládám že měsíc by to viditelně zastínilo. Čím je tedy způsoben tak vysoký výskyt těchto stop ? Nepamatuji si min. 3 roky zpět, že by at v létě nebo zimě bylo víc než jeden, maximálně dva dny po sobě jasno, bez těchto stop. Ano, skutečná většina lidí si týhle deky nevšímá, ale prostě se to posledních pár let projevuje stále intenzivněji - jestli je to čistě jen nárůstem leteckého provozu, tak za další dva roky už bude jasná obloha pouze v noci ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nahoře nepanuje žádné bezvětří, tvorbu laloků má na svědomí turbulence a směr proudění v dané vrstvě. Contrails nevznikají rozhodně pouze ve dne - stačí se podívat na satelitní snímky v jiném než viditelném spektru. Kolik dnů svítí Měsíc takovým způsobem, aby zdůraznil cirrovitou oblačnost (mám tím na mysli jeho zářivost, která je se Sluncem nesrovnatelná)?
      Ano, při dalším nárustu hustoty letecké dopravy bude četnost a množství výskytu cirrovité oblačnosti nadále narůstat.

      Verthandi

      Vymazat
    2. Ty stopy jsem už také viděl, a dohledal jsem, že je to zvláštní typ contrailu z pohonných jednotek z utajovaného hypersonického amerického letounu Aurora. Má tar rovnostranného či rovnoběžného trojúhelníka, na spodní straně v ploše blízko špicí má poziční výrazná světla. Uprostřed pulsuje velké kulaté světlo rotující plazmy. Tou se stroje Aurora často maskují v podobě plazmové světelné koule, takže pozorovatel má dojem, že sleduje UFO. Aurora se také dokáže místo klasického letu přímo podle potřeby teleportovat z bodu A do bodu B prakticky okamžitě pomocí té plazmové koule. Tím efektivně uniká jakýmkoli útokům ! Technologie Aurory zdaleka předčí stroje typu Stealth,Fighter, B2 - Spirit, SR-71 Blackbird, hypersonic X-43A (je vidět jenom contrail stopa, letoun je maskován - neviditelný) nebo Falcon Hypersonic. Aurora dokáže vzletět a dále pokračovat ve velkých výškách jako raketoplán vzhůru do vesmíru. Nepotřebuje tedy pohonnou vynášecí raketovou jednotku jako klasické raketoplány (např.Challenger).

      Vymazat
    3. to Verthandi : bohužel nemám fotku (asi začnu vozit foták v autě .-))ale tohle jsou kolmé pravidelné "čárky" které vznikají téměř okamžitě po průletu, a posléze se vše rozlejzá a spojí a už je patrná jen jedna široká stopa. Ano proudění vzduchu tu stopu může "rozmazat" ale ne tímto způsobem - takhle pravidelné periodické krátké traily kolmé na hlavní trail musí mít jiné, LOGICKE vysvětlení, a tím proudění větru v horních vrstvách není ( pro mě teda ne). Hodím sem snímek, jakmile ulovím.

      Vymazat
    4. Zkusil jsem pohledat podle popisu a podíval bych se na google pod termín "crow instability".

      Vymazat
    5. Díky za odkaz, nenašel jsem přesně to, co mám na mysli ale i tak se rád poučím , je vidět že se za letounem můžou vytvářet všelijaké šílenosti. Každopádně osobně si myslím že "chemtrails" jak jsou všude intenzivně propírány mají původ jinde, než ve "sprejování jedů zlými ilumináty"....něco se děje, ale to hlavní je jinde a jinak... .-)

      Vymazat
  25. prosila bych tvrzení,že zákon z Havaje se týká něčeho jiného,vysvětlit,čeho se tedy týká dotyčný zákon?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Píše se tam doslovně: No entity may engage in disbursement of aerosols, chemicals or any particulate matter into the skies that may enter into the breathing atmosphere, enter into the rain or land on the soils of Maui County, or engage in geoengineering, climate engineering or any other activity that may alter the weather or alter the sunlight of Maui County, without first presenting an Environmental Impact Statement that has been approved by the Maui County Council, and receiving the written informed consent from the Maui County Council. Což si můžete najít v překladu na webu i tady.

      CHYBÍ tu však následující část návrhu zákona (zajímalo by mě proč), která zní: Exempt from this law are approved byproduct of normal industry, commerce and transportation.
      V PŘEKLADU: Výjimkou ze zákona jsou schválené vedlejší produkty průmyslu, obchodu a dopravy.

      Tudíž i když tenhle zákon bude platit, nijak neomezí leteckou dopravu jakéhokoliv typu, pokud se neprokáže, že produkuje cokoliv jiného kromě normálních zplodin. A přiznejte si, že kromě SPEKULACÍ nikdo žádný důkaz o dalších chemikáliích unikajících do ovduší kromě spalin NEMÁ. Samozřejmě, můžete pak podat žaloby na letecké společnosti, ale pokud se prokáže, že byly neoprávněné, následný proces bude asi taky zajímavý...

      A pokud se nezmění fyzikální zákony, budou na nebi čáry se zákonem i bez něj.

      Verthandi

      Vymazat
  26. Předkládat VIDITELNÉ důkazy SLEPÉMU,SLYŠITELNÉ HLUCHÉMU a HMATATELNÉ BEZRUKÉMU je stejné,jako předkládat JAKÉKOLIV důkazy tvorovi bez schopnosti je přijmout.Někomu,kdo je hluboce zaslepen svým bezvýhradným a neomylným EGEM s brutální potřebou jej za všech okolností vždy prosadit.K jeho škodě,bez ohledu na jeho názor,se tyto důkazy na něj sypou ze vzduchu,pije je v nápojích a jí v potravinách.Je na tom prostě stejně jako ti ostatní.Je to jen a jen jeho věc,jak se s tím vypořádá.
    V.

    OdpovědětVymazat
  27. Klidne se porozhlednete po netu, jak narůstá počet meření, kdy v deštové vodě jsou ve velkych koncentracích nalézány sole hliníku a bária + jiné těžké kovy.
    Toto se odrazi na nas všech! Nemyslím si, že by to mel být produkt spalování normálního paliva :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po Síti se pohybuji víc než dost a žádného nárustu jsem si nevšimnul (nejspíš proto, že se na konspiračních webech necítím jako doma). Ty výsledky měření, co byly publikovány zde se už rozebíraly několikrát a došlo se k závěru, že nejsou průkazné, protože metodika sběru vzorku je už od začátku zvolena tak, aby se došlo k maximální koncentraci látek ve výsledném vzorku (odběr bahna ze dna, odpařování roztoku atd). Dále pak taky manipulace ať už záměrná nebo nechtěná s použitými jednotkami. Navíc, i když něco v něčem najdete, jak můžete okamžitě tvrdit s jistotou, co je zdrojem těchto látek? Jak vůbec skončil ten případ s baryem ve vodě na jihu Čech, které tam unikalo z fabriky? Podal někdo nějaké hlášení na životní prostředí? Nebo se to už nehodilo do krámu a zametlo pod stůl?
      Kdybych měl zbytečné peníze, tak si ty rozbory klidně nechám udělat taky a z jejich výsledků strach nemám (navíc tady u nás by se asi našly vůbec zajímavé chemické látky).

      Verthandi

      Vymazat
    2. A co ty otřesné vzorky z Římovské přehrady, která zásobuje pitnou vodou Českokrumlovsko, Kaplicko a Českobudějovicko ?

      Vymazat
    3. O těch jsem právě psal - šel s nimi někdo dál na nějaký úřad mající na starost životni prostředí? Nebo nešel, protože zdrojem je fabrika kousek proti proudu, používající baryum ve výrobním procesu? Pokud nešel, tak proč?

      Verthandi

      Vymazat
    4. Další rozbor byl proveden na konci loňského roku,částečně na místě přímo analytikem Č.B. laboratoře(Fe-7,5x nad normu),zbytek dodán později:

      Arsen limitní hranice 0,01 skutečnost 0,02 mg/l
      Bór 1,0 0,8
      Olovo 0,025 0.035
      Hliník 0,2 0,45

      To jsou aktuální hodnoty "pitné vody" Římov.
      Po zaslání výsledků přestala laboratoř jakkoliv komunikovat.
      O výsledcích se nikdo odpovědný bavit nebude.Nemám čas ani chuť někde "šlapat" v kancelářích a koukat,jak ouřadové mizí kdykoliv se zeptám na hliník a ostatní kovy ve vzduchu nebo vodě.
      "Postižení vzděláním" se zřejmě neprojevuje jenom na diskusích,kde se pouze zvýrazní slabomyslnost duševně se již nerozvíjejícího tvora.Bohužel v těch kancelářích to má fatální následky pro všechny.
      Vzorky si může pro potvrzení a nebo vyvrácení "konspiračních" teorií podat každý.Jde jenom o to najít odvahu,že?Stačí si natočit vodu z vodovodu a poslat.Zase tolik to nestojí.Akorát se nedoporučuje vodu převařit (to pro jistotu kvůli "potřebnému výsledku").
      Výsledky depozitního sběru a postup jak jej provést zde byly uvedeny loni asi okolo června.Tzv."mokrý sběr" je nutný pro zachycení částic opravdu ve velikosti OD 5nm výše,cigaretový kouř je proti tomu "puding".
      Pokud má někdo chuť,může si "nasbírat" momentálně padající chemokoktejl a nechat si udělat rozbor srážkové vody na kovy a polymery.Bude dozajista překvapen.
      A na závěr. Pracovnice,mající na starost pitnou vodu a její znečistění- hl.m.Praha -má všechny moje rozbory.Dělat však nemůže nic,protože by ji vyhodili.
      V.

      Vymazat
    5. Pokud někde přímo z vodovodu vytéká voda, která je deklarovaná jako pitná a přitom obsah některých látek překračuje hygienické normy, dost bych se divil, že by to správní orgány ignorovaly. A pokud ano, pořád tu máme média, která by si do toho ráda rýpla.
      Voda tady u nás sice obsahuje dost železa, ale jinak se čerpá z mnohasetmetrové hloubky a maximálně ošetřuje chlorováním, takže v té opravdu chemii nenajdu. A za to, co se najde v imisích může především náš průmysl - takže svou zemi si zahnojujeme sami a ne jen někdo za nás.

      Verthandi

      Vymazat
    6. Pro Verthandi :
      To chcte jako tvrdit, že Jihostroj Velešín ve své výrobě používá baryum ? To mi tedy dokažte, pokud nejste jen laciný kecálek.

      Vymazat
    7. Pro verthandi :
      Vy jste vskutku nenapravitelný provokatér. Nebojte, jak praví jedno staré české přísloví, "na každou sv.ni se vaří voda"...

      Vymazat
    8. Vy jste vskutku nenapravitelný provokatér. Ani takoví však nejsou vyjmuti z pravidla, že "na každou sv.ni se vaří voda". :p

      Vymazat
    9. Důkaz leží zde: http://arnika.org/baryum
      Nikde jsem žádný podnik nejmenoval, já z jižních Čech nepocházím, takže tamější průmysl neznám. Podle mapy je to možná něco v Kaplici.

      Verthandi

      Vymazat
    10. Slyšela jsem vyprávět člověka z Kaplicka, že před spuštěním Římovské přehrady zakopali v místech přehrady pracovníci toho podniku ve Velešíně mnoho zapečetěných sudů s roztokem z galvanizační linky.

      Vymazat
    11. V souvislosti s těmito příspěvky si vzpomínám, jak jsem kdysi jako student s dalšími studenty krátce před napuštěním Římovské přehrady prováděl brigádnicky čištění vykácených budoucích břehů přhrady. Chodili tam lidi od Povodí Vltavy na kontroly. Jednou se jich jeden student ptal, co že to jsou za štoly (mělo to být někde mezi Římovem a Velešínem)v jisté lokalitě se strmými skalnatými břehy u řeky Malše. Říkali tehdy, že prý budou zatopeny nějaké opuštěné doly, odkud se prý ale mohou vyplavovat do přehradní nádrže těžké kovy a dokonce i rtuť. Důrazně nás přitom upozorňovali, ať to nikde nerozšiřujeme, nebo že budeme mít ve škole problémy. Já jsem po tom nikdy blíže nepátral, takže ani nevím, kde to přesně bylo, a co se tam mohlo kutat. S těmi sudy z Jihostroje Velešín by to mohlo být možné, a kdoví, zda mohli použít ony štoly jako úložiště těch sudů. Tehdy komouši bez skrupulí zasvinili přírodu kdečím.

      Vymazat
  28. Z jakého duvodu se dostávají na trh rostliny, které odolávají pusobení Al solí??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíte, co všecho "ruka trhu" na globalisty a jejich činnosti práskne ! Takže hliníkové chemospreje nad našimi hlavami jsou nakonec realitou ! Ono totiž, čím víc se do ho.na šťourá, tím víc to smrdí. To vás ve škole neučili ?!

      Vymazat
  29. zde HAARP
    http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201203290412_NOAA15/201203290412_NOAA15_CZ_NM.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechno co nedokážete pochopit je podle vás HAARP? Pak se ani nedivím, že asi tak 95% přírodních procesů na Zemi ovládají Američané...

      Pokud se podíváte na animaci satelitních snímků (ne statický obrázek), jasně uvidíte jak oblačnost v nižších i vyšších hladinách proudí od severozápadu. Mraky ve vyšších hladinách se pohybují plynule, ale na spodní vrstvě se na závětrné straně Krušných hor vytváří vlnové proudění. Mimochodem KH jsou na toto naprosto dokonalé, protože z české strany jsou ostré a strmé.

      Verthandi

      Vymazat
    2. Pro Verthandi :
      Nechcete si náhodou někde jinde než na OrgoNetu založit všeználkovu encyklopedii moudrosti ? Vřele vám to doporučuji, pokud máte ještě všech pět koleček pohromadě.

      Vymazat
  30. vás vyrazili z osudu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takové lidi, jako je Verthandi vyrazí odkudkoli !!! V tom vězí jeho syndrom štěnice na OrgoNetu. Je jako pan Hankey z Městečka South Park :)

      Vymazat
    2. Máte-li na mysli Osud.cz páně Maška, tak tam jsem zaplaťbůh nikdy nefiguroval. Pokud myslíte Osud.biz, tak tam jsem stále, jen nemám potřebu se momentálně projevovat.
      Nikdo mě nikdy od nikud nevyhodil, pokud nepočítám tento web a orgo.cz. A pokud zde kvůli mě admin opět zavede schvalování příspěvků, bude to moje velké vítězství, které dokáže že ač tu máte všichni plná ústa svobody, svoboda projevu je vám cizí, ba dokonce z ní máte strach, stejně jako z ní měli strach všichni diktátoři minulosti.

      Verthandi

      Vymazat
    3. myslím samozřejmě osud.biz,právě je zvláštní,že máte potřebu se projevovat a činíte tak tady,na tom vámi opovrhovaném webu,plném "chemtardů"jak je posměšně nazýváte,že se vám chce se tady "zahazovat a na vašem domovském webu,plném inteligence se nerealizujete.Mám takovou teorii,že by to bylo kvůli té ubohé návštěvnosti?soudím ze srovnání počtu komentářů zde a tam

      Vymazat
    4. Svobodu projevu provokativním blbečkům rozhodně tolerovat nebudu ! Alespoň já vím,co jste za vlezlou provokativní štěnici, kterou by člověk musel zabít, aby dala pokoj. Jinak se vás totiž nelze zbavit, ani když jste neustále odsud opakovaně členy fóra vypískáván. Vašemu obskurně zku.venému egu prostě činí blažený pocit, pokud někde nebo někomu můžete škodit. Znovu říkám, že na každou sv.ni se vaří voda. A i na tu vaši se už brzy uvaří.:P

      Vymazat
  31. Uznávám,že každý má právo vyjádřit svůj názor a ostatní by to měli respektovat.Ovšem existuje kasta profesionálních "hádačů",duševně onanujících nihilistických debunkerů,kteří budou vždy a za všech okolností popírat to,co nevypadlo z jejich neuronu.S nimi se nemá cenu bavit o čemkoliv.Líbilo se mi,že této entitě byl do jisté míry omezen přístup na toto fórum,bohužel se to změnilo.Jěště tu chybí Nenikola,Mawerick aj.
    Škoda.
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě tu pro změnu chybí jistý pan D. neohrožený to bijec "šmejdů".

      Vymazat
    2. Zlatá slova insidera. Zasluhují potlesk :)

      Vymazat
  32. Pro Verthandi: Vy tvrdíte, že chemtrails jsou pouhým následkem obrovské hustoty leteckého provozu nad střední Evropou. Takovými argumenty se oháněli někteří diskutéři i na Zvědavci ohledně situace na Kubě. Na Kubě se totiž chemtrails dodnes nevyskytuje- a tak někteří diskutéři, stejně jako Vy, hned vyrukovali s tvrzením, že je to tím, že na Kubě neexistuje hustá letecká doprava. Když jsem namítla, že v Egyptě se chemtrails také nevyskytoval až do doby té jejich „revoluce“, ale od chvíle (1 rok), kdy patrně povolili létat vojenským letadlům NATO, tak už tam chemtrails mají, tak opět nevěřící tomášové kontrovali, že je to tím, že je tam teď hustší letecká doprava. Včera jsem se vrátila z Emirátů, kde se za celých 10 dní nevyskytla ani jedna čára na nebi. Jistě mi nebudete tvrdit, že nad Dubajem je malá letecká doprava. Tak a teď mi vysvětlete, jak to, že v Dubaji žádný chemtrails nemají? Já Vám řeknu proč. Protože nad nimi letadla NATO lítat nesmí.
    Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zamyslela jste se nad tím, proč jsou nad střední Evropou časové periody, kdy je obloha pokrytá na desetitisících kilometrů čtverečných cirry a contraily a naopak se žádná vysoká oblačnost ani contrails nevyskytuje? Mylíte si, že v ty dny letecká doprava slábne nebo snad nelétá vojenské letectvo? Hustota civilní letecké dopravy je víceméně stabilní (leda vyjma případů 11/9 nebo Eyjafjallajökull). Zato atmosférické podmínky se mění více než rychle - pro střední Evropu je průměrná doba stability podmínek něco kolem 3 dnů. Nezáleží totiž jen na hustotě provozu, ale především na podmínkách pro vznik contrails.
      A pokud ty nebudou vhodné, můžou létat tisíce letadel a žádné contrails nevzniknou. To platí kdekoliv bez ohledu na politickou situaci.

      A co se té týká, vaše hodnocení nejspíš vychází z nějaké konspirace a ne reality. Egyptská vláda před "revolucí" byla větším spojencem USA než je současná vláda dneska (takže ve vaší teorii by to mělo být naopak) a Spojené Arabské Emiráty jsou jedním z nejvěrnějších spojenců NATO v tamějším regionu (NATO tam využívá jak přístavy, tak letecké základny. Takže podle vašich tezí se "chemtrails" ale určitě nevyskytují nad zeměmi, jenž jsou chráněny před zvůlí imperialistů svými osvícenými vůdci jako je Kim, Hugo a Mahmúd...

      Verthandi

      Vymazat
    2. Teď jste se prozradil, úlisný kabbalisto, komu věrně z přesvědčení sloužíte ! Jen jsem čekal, kdy "do toho říznete" naplno. A...stalo se ! Pokud chcete dál prznit blogy na netu, doporučuji vám osvědčené místo Osud-biz,Novinky.cz a jiná podobná mrchoviště. Tam si zřiďte stálé místo korespondenta, zde o to vaše nikdo nestojí ! Vůně zůstane vůní, a smrad smradem, i kdyby to druhé sehrálo sebelepší kamufláž nebo showdivadýlko!

      Vymazat
    3. Existuje nějaký filtr, který zněmožní přístup na OrgoNet takovým individuím jako je Verthandi ? Nebo vyvěsit desku hanby, a tam je zveřejňovat, aby lidé věděli, koho ignorovat, a kvůli komu se nenechat zbytečně vyprovokovat k negativním reakcím, nebo vůbec k jakýmkoli reakcím na jejich provokace. To by myslím bylo docela dobré řešení na samoočistu diskusního fora OrgoNetu.

      Vymazat
    4. Správně ! To ještě neznamená, že když se nějaký stát stane součástí paktu NATO, že si tato organizace smí dělat ve spojenecké zemi, co se jí zlíbí. A egyptská vláda jim chemtrails zakazovala. Až po jejím pádu, v rámci podvratné činnosti Západu ve zfalšovaném tzv.arabském jaru, se podmínky pro chemtrails nad Egyptem ve prospěch NATO změnily ! A tak to je vy obránci pseudosatanské západní demokracie ! Však on vám ten potlesk humanitárnímu bombardování a dalším nutným svinstvům, pro "nastolení demokracie západního střihu" v různých státech světa, bude podrobně vyúčtován, až na vás dojde řada ! Verthandi a jemu podobní se na tu chvíli jistě neskonale těší :)

      Vymazat
    5. Přijde den, zúčtujem spolu?

      Kdo tu tvrdí, že schvaluji "humanitární bombardování" či americkou zahraniční politiku? Spíš by mě zajímalo, co uděláte v případě "zúčtování" s těmi dalšími miliony, co s vašimi vizemi nesouhlasí a souhlasit nebudou. Protože teze, že jejich smýšlení jim někdo vnucuje je chybná. A svobodný názor nezměníte, leda budete muset potlačit (nebo vynalézt technologii na globální vymytí mozků).

      Mimochodem, co si myslíte, že by nahradilo tu "pseudosatanskou západní demokracii" po jejím pádu? Myslíte si, že svět by byl lepší? Nebuďte naivní.

      Verthandi

      Vymazat
    6. Takže podle vás politika vyvražďování civilních obyvatel nastrčenými žoldáky-rádoby rebely, která v konečném důsledku vede k hněvu a touze po pomstě přeživších civilistů, je korektní a jediný přijatelný způsob, jak lidi napadeného státu vykoupat ve vlastní krvi, a tím je spolehlivě donutit přijmout již ne humánní demokracii, nýbrž již jen zprzněnou prodejnou děvku satanskou korporátně-banksterskou PSEUDOdemokracii ? Pak jste větší humusák, než jsem si mohl myslet. Čím více liberálních sr.ček se člověku natlačí do hlavy, tím větší hovado se z něho stane !

      Vymazat
  33. Vždy se najde názor, proč vysvetlit, že chemrails neexitují.
    Jarmila 100% pravda!
    Ja nad sebou nyní trhám hnusnou deku a jsem videt ze satelitu :-)
    Jak se dá vysvetlit, že se drží stale na jednom miste? A nemám v dosahu 100km horu, na kterou bych to mohl s oblibou hodit :-)
    Kdo skončil v drápech NATO, tak to asi nikdy lepší již nebude :-(, proč asi Amíci bojovali a radar v ČR.
    Proč na Ruskem se na satelitu tyto chemy nevyskytují???...Aha, ono se do Ruska zase asi nelétá, prostě Rus by toho šmejda sundal!
    Nevím jak Vy, ale ja mam nad sebou modro :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I v Rusku se lítá, viz komentáře např. zde, kde je vidět i situace nad Polskem, Běloruskem a částečně i Ukrajinou:
      http://orgo-net.blogspot.com/2011/11/nocni-cary-nad-polskem.html

      -emv-

      Vymazat
  34. Ať nám ten samozvaný klimatolog Verthandi exaktně vysvětlí, proč loni na podzim nad Čechami stála těměř bez pohnutí chemodeka téměř 5 týdnů ! Jsem zvědav jaké sra.ky z něho vypadnou,aby její existenci tak dlouhou dobu obhájil přijatelným způsobem !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozvaným klimatologem mě nazýváte vy, já se za něj nepovažuji. Rozumní lidé se navíc nevyjadřují vulgárně.
      Dále specifikujte jaké období přesně máte na mysli, nejsem Dagmar Honsová, abych si pamatoval, který den bylo přesně jaké počasí.

      Stěžovat si můžete hlavně u praotce Čecha, že se zůstal flákat kolem Řípu a nedotáhl to až k moři. Smiřte se s tím, že náš stát leží v kotlíku obklopeném horami, v kterémžto za vhodných podmínek (tj. za stabilní tlakové výše nebo v nevýrazném proudění) dokáže ležet nízká inverzní oblačnost takřka beze změny i po týdny. Bylo tomu tak v minulosti a bude tomu tak i v budoucnosti. A že počasí umí být i stabilní jsme se myslím dost dobře přesvědčili na přelomu ledna a února ukázkou třítýdenních tuhých mrazů.

      Verthandi

      Vymazat
    2. Pro Verthandi: Byla jsem v Egyptě čtyřikrát za sebou. Třikrát za sebou nebyla po chemtrailsu ani stopa. Obloha nádherně modrá, semtam přirozený mráček- to bylo za vlády Mubaraka. Až teprve vloni, hned po umělé revoluci, kdy to nebylo ještě tak divoké jako teď (kdy se Egypťanům rozleželo v hlavě, že byl na ně udělaný podvod jako kdysi na nás), jsme s úžasem hleděli, jak je Egypt masivně postřikován chemtrailsem. V ten moment už nebylo tak hezky a večery byly typicky chemtrailsově zataženy. Když jsem ukázala na oblohu a snažila se jednomu Egypťanovi vysvětlit, že je NATO masivně postřikuje chemtrailsem, vůbec netušil, co mu sděluji, protože výraz chemtrails nikdy neslyšel (většina Egypťanů totiž nemá dodnes internet). Myslel, že se chci bavit o bohu. Takže ano, Mubarak byl slouha Ameriky, ale postřikovat svou zem svinstvem nedovolil. Když jsme vloni odlétali z Egypta, tak kapitán nám chtěl ukázat přelet nad pyramidami. Neukázal nám nic, protože nejen Egypt, ale půl zeměkoule bylo potažené chemtrailsovou dekou. A cestou jsem si natočila na kameru dvě slunce- jedno skutečné a druhé jeho odraz, který se odrážel jako prasátko ze zrcátka od chemtrailsu.

      Je možné, že jsou Emiráty spojencem NATO jak píšete, zaručeně ale nejsou spojencem Izraele, neboť Izrael jako stát dodnes neuznávají. Řekla mi to slečna z cestovky, která se zděsila toho, že mám v pasu razítko z Izraele. Tak se ptala telefonicky, jestli mě vůbec do SAE pustí.
      Jarmila

      Vymazat
    3. Bavili jsme se o NATO, ne o Izraeli. Nevím, jak najednou Izrael souvisí s obviněním NATO z "práškování" (teda tuším, ale to tu nemá co dělat).

      Jak dlouho jste v tom Egyptě byla (týden, dva, měsíc?). V Egyptě je totiž počasí podstatně stabilnější než tady u nás a především ve vyšších vrstvách atmosféry je méně vlhkosti (ostatně kdo by se tomu nad pouští divil). Ale i taky se vyskytnou období, kdy se nahoru vlhkost dostane a pak se obloha pokryje cirrovitou oblačností. Mimochodem koukám na aktuální satelitní snímky Egypta a v centrální části + směrem k libyjské hranici se dneska bude contrailům více než dařit.

      Verthandi

      Vymazat
    4. A to je také jeden z důkazů - cestovní letadla létají v naprosté většině ve větší výšce než chemtrailová. Letí prostě nad dekou. Dcera lítá dost často letadlem a když jsem jí poprvé ukázala chemtrails, tak za chvíli řekla : hm, to fakt nejsou linková letadla, ty nelítají tak nízko, ledaže by šly na přistání. Už jsem taky několikrát psala, že určitě není normální napočítat z jednoho místa 67 přeletů za půl hodiny, kdy letadla lítají jak o život, zatáčí a letí téměř proti sobě. Dále pro Verthandiho: když se přímo před vámi odpaří kaluže během několika vteřin a není žádné vedro, dokonce vidíte páru ve sloupcích, tak si určitě nepomyslíte, že je to přirozené, nebo vy byste to vysvětlil? leeloo

      Vymazat
    5. Pro Verthandi :
      "P.čuje a kur.uje" i inteligent s doktorským titulem, když se najde hovado tak hrubého kalibru, že mu to v návalu náhlého spravedlivého hněvu málem vyleje celý žlučník !
      Takže si tu nehrajte na moralistu, smrduté dildo ! :P

      Vymazat
  35. Přátelé, je dobře, že na Orgonetově blogu neexistuje filtr - rozproudila se tu velice živá diskuze. Je faktem, že se vám daří skvěle Verthandimu oponovat.
    Zdravím. N.B.

    OdpovědětVymazat
  36. pro Verthandi :
    Trocha ostřejších slov vůči notorickým ignorantům, provokatérům a popíračům nikdy neuškodí. Alespoň tito lidé vidí, jak jim jejich plky ostatní "žerou". Že vám není hanba se sem pořád cpát a ostatní provokovat svými obskurními plky, když zjevně vidíte, že tu o vás nikdo nestojí a není o vaše "blijáše" zájem. Pokud byste přesto oponoval, že zájem je, když na vaše kydy lidé raagují, tak reagují jen proto, aby vás odsud co nejdříve vytěsnili. Vaše deviace ega je vskutku morbidní ! :):p

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zato deviace ega těch, co by mě nejradši zlikvidovali jen proto, že si myslím něco jiného než oni, je nejspíše zcela v pořádku.

      V této sekci končím debatu, která se už dávno odchýlila od svého původního směru. Ozvu se zase tehdy, až tu bude něco za reakci stát.

      Vymazat
    2. Ale ozývejte se jen tehdy, pokud nebudete chtít znovu popírat dalších 1000 svědectví proti svému jedinému !!! To, že máte názor, vám nikdo nebere. Ale to, že vágně,subjektivně, nevěrohodně argumetujete proti množství skutečných událostí, proti zkušenostem a zážitkům mnoha zdejších diskutérů, to rozhodně NIKDO za svobodu projevu považovat NEBUDE !!! Vy nejste chytrý, vy jste jen "vychcaný" provokatér, který se dostal do stavu, kdy se "starý pes novým kouskům (změně myšlení)již nenaučí" !!! Proto se ani nenamáhejte sem chodit, poněvadž už jenom pouhá vaše přítomnost zde vyvolá silnou alergii,averzi, a mohutné očistné kýchance na vás budou útočit ze všech stran !!!

      Vymazat
  37. Deti nechte Verthandi na živu, je to negativní dar od boha. Zitra hlasi docela vichřici, mam cerstvou vodu v WCB, tak uvidim, co to s tim dokáže. Melo by to zmirnit i proudění, Jeste jsem to nezkousel na letní bouři atd....
    Teprve se tím zabývám od podzimu a vysledku jsou neskutečné. Mel jsem na proměření i proutkaře(pro Verthandi, tací lidé nežijí :-))a ten z toho byl celý špatný, jakou pozitivní silou(mimo prirody samotné) jsem schopni vládnout.
    Této energie je zde tolik, jen toho neumíne využívat. Kdyby jste videli, co to delá s kytkama, jak kvetou...když se seje do hliny a da se pod kvetináč orgonit :-). Jindy to ze zeme lezlo 3 tydny...nyni do 10 dní. Jak to vylepší vodu na pití, stačí nechat orgonit vedle lahve. Dnes jsou pryskyřice nizkoemisní....sakra již je to vymyšleno....
    A jeste neco, mame dnes dobu, že priliš pekne tvorby kolem sebe nevytváříme.Zkuste si odlít první orgonit :-), uvidíte.
    Lidé ode mne chteji hlavně přívěšky, je to neskutečné...co to umí. Nastartuje se silna detoxikace organismu, takže pro začátek opatrně.V kombinaci s harmonizačními kameny(sugilit,lapis lazuli,larimar, atd.....), uplne super amulet na celý život, za směšnou cenu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro Anonym,08:21
      Zajímavý úhel pohledu, že i negativní "dáreček"(např.Verthandi) může být darem od Boha.Je vidět, že máš hlubokou pokoru před Ním, a jsi dobrým příkladem pro ostatní. Je fakt, že je občas různé vášně v "tom nejlepším" utnout. Takže dík za zásah.Už budu zase hodný.:)

      Vymazat
  38. Zatím je tady k tématu vše.

    OdpovědětVymazat
  39. Typická orografická oblačnost, viď Verthandi?
    http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201203310854_METOP2/201203310854_METOP2_CZ_RGB124.jpg


    Guess

    OdpovědětVymazat
  40. Jenom pro připomenutí...

    Začátky:
    http://orgo-net.blogspot.com/2012/01/vyvolavani-deste-po-cesku.html

    A takhle to pokračuje:
    http://orgo-net.blogspot.com/2010/10/dukaz-o-probihani-geoinzenyrskych-uprav.html

    http://www.youtube.com/watch?v=DXZhyf57Xyc

    http://blog.idnes.cz/blog/3299/69366/uhlikova_diktatura.rtf

    A jestli můžu o něco poprosit jisté diskutující, pak o slušnost vůči oponentům, např. Verthandimu. Jestli s něčím nesouhlasíte, jde to vyjádřit i slušně, tak jak to mj. činí i jmenovaný. A věřte tomu, že abyste se mohli dál rozvíjet, potřebujete k tomu i opačné názory a nemít kolem sebe lidi, kteří jen souhlasně přikyvují.

    -emv-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro Anonym,02:31
      Už to krotím, už to krotím :)

      Vymazat
    2. Anonymní 2:31
      Ano ať mají lidé názory, ale ať nepopírají 10,100,1000 shodných argumentů dalších diskutérů proti svému jedinému. Pokud jsem si všiml, řada diskutérů připojila odkazy, Verthandi ani jediný! To si pak klidně mohu tvrdit, že Země je placatá, protože si to zrovna právě já myslím ! Takže bacha na kontaminaci pokrytectvím, ano ?!

      Vymazat
    3. Nadávkami a sprostým vyjadřováním mu jeho pravdu stejně nevyvrátíte. A když už jste zmínil Zemi, jaký má teda tvar? :-)

      -emv-

      Vymazat
    4. No přece pro planetu klasický jako má Země. :)

      Vymazat
    5. Filuta :-)
      Jen pro připomenutí: http://gis.zcu.cz/studium/gen1/html/ch02.html a http://cs.wikipedia.org/wiki/Geoid

      A tahle úvaha se už k Vám dostala? (doporučuji případně postupně číst od prvního spodního článku nahoru): http://prvopodstata.blog.cz/rubrika/duta-zeme

      -emv-

      Vymazat
  41. Jojo, říkali tomu "výšková tlaková níže" v předpovědi počasí pro blbečky na ČéTé. Ten zaťatej trpaslík ukazoval na ní divákům, jaká je to švanda, jen tak z ničehož nic otočit smysl otáčení vzduchu nad vybranou zemí. Pohybovat stovkami kilometrů krychlových vzduchu, to je přeci úplně normálka, ne? Tady v Klausoklauniádě No problem.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi nebudu daleko od pravdy, když uvedu, že lidé Verthandiho ražení budou schopni zargumentovat přirozenými důvody i náhlou změnu směru toku řeky. Tento jev se v různých částech světa čas od času na krátký čas v řádech několika hodin děje, a nikdo to neumí racionálně vysvětlit.

      Vymazat
  42. To je slabý příměr. Tady je přímo Absurdistán, takové druhé Werichovo Fimfárum ! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Tohle téma je velice konspirační, a proto mě také zajímá:)
    Mám pár otázek:
    Už dlouho sleduji, že nad Brnem prší daleko méně než v ostatních částech ČR.
    Dále by mě zajímalo jaktože funguje "jen" orgonit a ocet?
    V práci máme kovových špon kilogramy v bednách, tak jestli to má taky nějaký účinek?
    A ještě mě napadlo, že továrny vyrábějící ocet a další továrny na kyselé chemikálie, by měli mít velký vliv na okolní oblasti, nebo pouze odpařující se pára z lesa, který má kyselé prostředí.
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si rád počtu názory ze všech stran. Jako " bývalý " ateista mám různé pochyby. Ale Verthandi by mi mohl vysvětlit, jak je možné, že mi před okny jeden den letí desítky letadel během hodiny a jindy nic. A samože pokud je fofr provoz, zůstávaj mega deky. Navíc v těch náletech se sem tam ukáže i letadlo, které nic nezanechá. Vidím na oblohu z gauče, na vesnici, krásný výhled. A vůbec zajímavé je, že ve dnech leteckých stopy vždy zůstávají a zvětšují se - to je vždy to správné počasí aby contrail vytvářely takovou deku jak tvrdíte ? Jaro léto podzim zima.


      Viktor

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.