21. dubna 2012

Země se pohybuje kolem Slunce ve spirále

Ahoj orgonete,

díky za tvé aktivity a osvětu. Narazil jsem na kanál uživateleYouryogaru na kterém je užasnými animacemi s podkresem krásné hudby vysvětleno jak je to s naší galaxií na rozdíl od oficiální verze. Pěkně to zapadá do mikro a makrosvěta. Je to proloženo ruskými a anglickými texty, takže by to měla pochopit většina lidí a i bez čtení je to úžasná pastva pro oči i uši. I další videa jsou na zajímavá temata. Doporučuji ahoj hajcman

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=Dm9UTZYDS7A

Obsah: Učebnice nám tvrdí, že Země a planety obíhají kolem slunce. Ve skutečnosti je to tak, že Země, stejně jako ostatní planety, sleduje postup Slunce po jeho galaktické dráze spirálovitým pohybem. Spirála je poháněna vesmírnou energií. Spirála znamená život, kruh bývá bludný ... Nenechte se dále klamat. Tato vědomost je důležitá pro pochopení transformace a přechodu do nové dimenze.

14 komentářů:

  1. Velmi zajimave,ale neco natom nesedi--co ty hvezdy ktere vydame na obloze,cela nase galaxie by musela rotovat spiralovite,nevim je to jen muj nazor uplneho laika Ludva

    OdpovědětVymazat
  2. Nejsem si jistá, na které videu tohle bylo tady už zmiňováno (možná Nassim Haramein), ale tím posunem ve spirále kupředu bylo vysvětlováno i to, proč je problémem cestování v čase - je obtížné se trefit na to správné místo na té spirále. To jednak. A jednak to, že se pohybujeme ve spirále kupředu spolu s naší galaxií a ta zase vesmírem, zaručuje to, že se nevracíme i v našich životech stále do stejného bodu a stejných událostí. Tady je to moc pěkně rozanimováno, takže to možná víc lidí líp pochopí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť princip časoprostoru ukazuje i naše DNA ve formě šroubovice neboli spirály ! A s tím cestováním v čase , a trefováním se do konkrétního bodu na spirále je to utajovaný fakt ! Právě kvůli nějaké chybě na tomto systému, kdy pozemští temponauti cestovali tzv.do budoucnosti (tedy po spirále napřed, než je poloha Sluneční soustavy případně celé příslušející galaxie), a nějakou neopatrností či zanedbáním narušili vesmírný sektor, kde exituje velmi nebezpečná polorobotická entita Animus, a ta ihned reagovala, a pustila se po stopě vetřelců. Dvakrát se je už údajně podařilo navést na falešnou stopu, ale je otázka, jak dlouho jsme schopni je dál klamat ! Já jsem si už dříve myslel, že "šťourat" nebo provádět manipulce v "budoucnosti" je hra s pandořinou skříňkou. A ti blbci ji, lačni otevírání "zakázaných znalostí", otevřeli, a vypustili tak nebezpečného Džina, o němž vůbec nic nevíme ...

      Vymazat
  3. Nezapomínat na to, že i galaxie se pohybuje vesmírem a dost možná se náš vesmír pohybuje dalším prostorem plným vesmírů atd. Nic není konečné - viz fraktály.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,jo, s tím se dá souhlasit. Fenomén fraktálů není příliš znám, a je to škoda pro pozvednutí celkového probouzení lidí do Nového Věku,Nové Země.

      Vymazat
    2. Chlapy, viděli jste toto videjko? Jestli ne, tak shlídněte.. :))

      Víťaz, láska s námi (:

      Vymazat
    3. http://www.youtube.com/watch?v=ShJTPtRMqwo&list=FLHTPLISkvSTMCpBtUAXsFYA&index=2&feature=plpp_video
      pokud jste nevideli chlapi ((:

      Viťaz, láska s námi :)

      Vymazat
  4. No to mi je uz objav. Rus objavil teplu vodu :-)
    Ved aj Mesiac tym, ze obieha okolo Zeme, ma voci Slnku spiralovy pohyb. Toto nieje ziadna veda, na taketo veci prist. A nema to na svedomi ziadna neznama vesmirna sila ale gravitacia.

    Na druhej strane, vznik gravitacnej sily doteraz nikto poriadne nevysvetlil. Na skolach sa ucime, ze gravitacia existuje ale nikde sa nedozviete, co ju vlastne vytvara.

    Takze sa treba sustredit na gravitaciu a nevymyslat kadejake nezname vesmirne sily, ktore sposobuju spiralovy pohyb planet.

    Cize nedavajme spiralu na uroven Boha alebo nejakej univerzalnej energie. Jednoducho spiralova trajektoria je dosledok dvoch kruhovych pohybov v priestore.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, že Měsíc obíhá okolo Země, že má tím pádem spirálovitou dráhu vůči Slunci, je poněkud zavádějící. Ty siločáry či dráhy, díky této "nebeské mechanice", jsou poněkud složitější - fraktálovitější !!! Tak bacha na laciná prohlášení !!!

      Vymazat
    2. Stojim si za tym, co som napisal. Jedina vec je, ze som to dost zjednodusil, ale tuna nema vyznam to rozoberat do detailov.
      Fraktaly su utvary, ktorych casti su zmenseninami seba samych. Takze aby sme zachovali definiciu, tak mesiac okolo zeme by musel v prvom rade rotovat okolo vlastnej osi, potom rovnako rotovat ako zem okolo slnka atd... ,takze to tiez privelmi zjednodusujes a navyse to schovavas za pekne slovicka, ktorym vacsina ludi nerozumie, ale dobre sa to pocuva. Rovnako ako napr. 12 rozmerov :-)
      Len som chcel podotknut, ze si tu vymyslame kadejake hovadiny ohladom vesmirnych sil vytvarajucich spiraly a nevieme odpovedat ani na gravitaciu.

      Vymazat
    3. Na exitenci a podstatu gravitace neumí odpovědět ani současní vědci ! Takže se tu neohánějme znalostmi a zákonitostmi vesmíru, když o tom 99,9% lidí ví zhola prd, a jen se vytahují nové poučky, nedokazatelné teze a hlavně těžce vágní TEORIE !!! Kolik už jich bylo zpochybněno ? Kolik už jich bylo zrušeno ? Tak se nechvástejme,jak vesmíru rozumíme. Do toho máme ještě hodně daleko !!!

      Vymazat
    4. Co je to za blbost, aby měsíc rotoval okolo země a současně okolo slunce ! Měsíc naopak rotuje pouze okolo země a teprve s ní zprostředkovaně okolo slunce ! To, co tu komentátor předvádí, je neznalost učiva na úrovni základní školy. Takže pozor na pocity v rozporu se skutečností !

      Vymazat
    5. Pro anonym 11:38
      když něco zjednodušuješ, tak to podávej tak, aby se to dalo chápat v "původním znění". Jakékoli zjednodušené "koktání" tě neomlouvá ! Anebo to nepiš,když to neumíš !

      Vymazat
    6. 1. Presne o tom som pisal v mojej prvej reakcii, ze gravitacia nieje vysvetlena a ze sa mame sustredovat na vysvetlenie gravitacie a nie na spiralove pohyby z nej vyplyvajuce ... Dufam, ze sa zhodneme aspon na tom, ze spiralovy pohyb je sucinom dvoch pohybov, vysledkom dvoch vyskladanych sil. V nasom pripade su obidve sily gravitacne.
      2. Nikde som nepisal, ze mesiac rotuje okolo slnka :-)
      Myslim, ze necitate dobre co pisem, ale to nevadi. Je to ludska vlastnost, nevidiet veci, ktore vidiet nechceme.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.