30. září 2013

Podpisová akce za Základní nepodmíněný příjem

Dobrý den Orgonete,

bylo by možné u Vás na webu zveřejnit odkaz na podpisovou akci k Základnímu příjmu ?
Domnívám se, že by šlo o velký posun na cestě k lidské důstojnosti a odstranění denodenního boje o přežití (i za cenu vykonávání absolutně nesmyslných zaměstnání)
https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2012-000028/public/index.do?initiativeLang=cs
Viz např článek Čt1
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/235665-1500-eur-pro-kazdeho-svycari-prisli-s-receptem-na-evropskou-nezamestnanost/?fb_action_ids=10151547007261659&fb_action_types=og.recommends

Základní informace česky a podpis zde: http://basicincome2013.eu/ubi/cs/

Iniciativa Evropských občanů za nepodmíněný základní příjem

Za základní příjem, jakožto lidské právo!

14. ledna 2013 akceptovala Evropská komise evropskou občanskou iniciativu bojující za základní příjem, čímž započala roční kampaň ve všech státech Evropské unie.
Před 14. lednem 2014 musíme oslovit 500 miliónů občanů Evropské unie a získat jeden milión podpisů, minimálně ze 7 členských států. Tato iniciativa má však už pobočky po více jak 15 členských státech.
Pokud získáme jeden milión podporovatelů myšlenky základního příjmu, z 500 miliónů občanů EU, Evropská komise bude muset pozorně prozkoumat obsah našich představ a uspořádat veřejné slyšení v Evropském parlamentu.

Krátké video Základní příjem - nové lidské právo: http://youtu.be/zru79jcVTt4



Úžasný dokument který už obíhal internet dříve
http://www.youtube.com/watch?v=PUYTtluGu4A

Děkuji, Jana

Orgonet: 
Díky, Jano, za informaci o podpisové akci! Filmový dokument Základní příjem už tu byl propagován v r. 2011, a letos znovu - v souvislosti s lednovým referendem ve Švýcarsku. Věřím, že se tento systém prosadí!

77 komentářů:

  1. Možná sem úplný blbec ale Základní nepodmíněný příjem je synonymum pro minimální mzdu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nestavte se do role blbce a hledejte si informace všude, kde je to jen možné ! Dovíte se víc, a budete chápat věci správně a v souvislostech. To "v souvislostech" mnohým čecháčkům v myšlení prostě a jednosuše CHYBÍ ! Proto se mohou v ČR dít zvěrstva,kterých jsme denodenně svědky !

      Vymazat
    2. Já uvažuji v souvislostech. Jenom sem se chtěl zeptat, zdali je Základní nepodmíněný příjem synonymem pro minimální mzdu. To je tak těžké mi odpovědět?

      Vymazat
    3. Až projevíte veřejně také sebeúctu, pak vám možná odpovím...

      Vymazat
  2. Usvit Tomio Okamura jistě pomuže...a GOLEM CLUB http://www.golemclub.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, jistě ! Pohrobci Jakuzy, sionistů, zednářů a satanistů, ti nám určitě :-)))))) pomohou ! Jo, vlastně nám pomohou, rychle a do hrobu !

      Vymazat
    2. Jen si přečtěte, co o řeckém Úsvitu píše na Novinkách.cz : zvláště to, co se stalo, když se Úsvit dostal do vrcholné politiky po volbách :

      Řecko se zbaví neonacistického Zlatého úsvitu, odřízne ho od peněz

      Řecká vláda je připravena se zcela zbavit krajně pravicové strany Zlatý úsvit, jejíž čelní představitelé, včetně vůdce a dalších pěti členů parlamentu, byli zatčeni o víkendu kvůli podněcování násilí. V pondělí to oznámil podle agentury AP řecký premiér Antonis Samaras, který se účastnil v New Yorku na soukromém jednání Amerického židovského výboru (AJC).
      „Postaráme se o ně a zbavíme se jich. Pro neonacisty není prostor v žádné části demokratického světa. Nemůžeme tolerovat neonacisty nebo jakýkoli druh extremismu, který podkopává demokratické instituce,” řekl Samaras, jehož kabinet učiní vše, aby tohoto cíle dosáhl.

      Řecká vláda už jeden z kroků vedoucích k omezení činnosti Zlatého úsvitu naznačila v pondělí. Novelou zákona o financování stran si vytkla cíl zbavit příjmů neonacistickou stranu Zlatý úsvit. Podle AP by stát pozastavil financování parlamentní strany, jejíž vedení nebo poslanci jsou trestně stíháni. V případě odsouzení by pak přerušení činnosti bylo definitivní.

      „Demokracie nemůže financovat své soupeře,” řekl místopředseda vlády a ministr zahraničí Evangelos Venizelos. „Proto, když působí zločinecká organizace uvnitř politické strany, musejí přijít sankce týkající se financování.”

      Zlatý úsvit, který byl v minulosti jen okrajovou extremistickou skupinou, získal na popularitě během hospodářské krize. Po dvou posledních volbách se straně podařilo dostat do parlamentu necelé dvě desítky poslanců. Za letošní rok by za ně měl Zlatý úsvit dostat od státu více než 870 000 eur (22,4 miliónu Kč).

      Příznivce strany ale zabil levicového aktivistu a populárního rappera, což vyvolalo tažení proti straně, která útočila na přistěhovalce. [celá zpráva]
      http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/314778-recko-se-zbavi-neonacistickeho-zlateho-usvitu-odrizne-ho-od-penez.html

      Vymazat
  3. Myšlenka je to opravdu dobrá. Jen doufejme, že by se skutečně jednalo o NEPODMÍNĚNÝ příjem. To je důvod, proč se trochu zdráhám podepsat a podpořit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co vám na tom nesedí ? Vám by se nelíbilo nechodit do práce a brát za to peníze ?
      Za vás přece budou pracovat stroje, roboti, technologické linky apod. Těm to přece nemůže vadit, že pracují na člověka 24 hodin denně ! Pokud ale strojům dáme svou inteligenci, pak si pište, že bude s námi zle a ámen !

      Vymazat
    2. Bohuzel je to tak, dnes uz ma i kdejaky mixer vice v moturku nez nekteri lide v hlavach(:-))

      Vymazat
    3. Vždyť farmářům EU také platí za to, že neosévají pole, snižují počty dobytka apod.

      Vymazat
    4. V tom "moturku" to nemělo chybu :-)))))))

      Vymazat
  4. Podepsáno, tohle je první krok, k novým ekonomickým systémům:) vše bude ok, ale cesta bude trnitá:)... no uvídíme...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak.
      Hodně lidí už má natolik zakořeněný STRACH ve svém bytí, že si nedokáží ani představit, že by mohli žít svobodně.
      A důstojně.
      Mnozí raději sedí u počítače a remcají s myší v ruce, jak je vše špatně....ale kdyby to MOHLI změnit, tak utečou.

      Našla jsem krásnou myšlenku na FB stránkách Společně za Základní příjem:
      Člověk, zbavený nutnosti chodit každý den do práce, je vystaven těžké zkoušce. Potkat se sám se sebou, se svými blízkými, se svým životním časem, se svým talentem. A něco rozumného z toho vysochat. Znamená to vzít svůj život do vlastních rukou.
      A toho se téměř každý bojí.

      Tak uvidíme jak daleko jsme jako lidstvo došli :) Zda stále ještě volíme strach, zda zvolíme strach...nebo jako lidstvo začneme napřimovat záda.

      Vymazat
    2. Budou to systémy, které budou podléhat přísnému kastovnictví. Takže sice bude relativní blahobyt i na spodních vrstvách společnosti, ale za to se ti dole budou muset vzdát mnohých svobod ! A o to se tu nyní hraje, zda uhrajeme svobodnou společnost nebo ne ! Co je vám platné, když budete mít skoro všechno, na co vzpomenete, když budete na mnohých úrovních a v mnohých směrech direktivně a zákonně omezováni. To až pak lidi poznají jak je cenná svoboda, a s celým blahobytem rádi praští o zem !

      Vymazat
    3. Vážně ?? A vy jste svobodný ?
      Svobodný OTROK papíru s obrázkem, který pokud nemá papír s obrázkem chcípne hlady a zmrzne na ulici ??
      To je svoboda ??

      A čeho se budeme muset vzdát ? Kde jste na to vůbec přišel ? Co to plácáte za desinformace ??

      Vymazat
    4. Nedivím se vám, že reagujete jak reagujete, protože nemáte informace o tom, co se "vaří", co se připravuje, pro blízkou budoucnost především v USA a EU. A to se samozřejmě na např.Novinkách.cz zcela jistě nedovíte, že ? Takže neštěkejte, když o tom nic nevíte !

      Vymazat
  5. ......pre "nich" by nebol probém dať každému 500€ mesačne.............. Pre "nich" by bol problém, že by ľudia už nemuseli OTROČIŤ, a mohli by sa jeden druhému krásne venovať, a samozrejme aj sebe samým........... A TO ONI NECHCÚ.............

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A my to chceme ?
      Ted´ máme šanci říct zda ano nebo ne, díky tomuto referendu a podpis.akci

      Vymazat
    2. Ano, ano, todle oni přesně nechtí ...ľudia by už nemuseli OTROČIŤ, a mohli by sa jeden druhému krásne venovať, a samozrejme aj sebe samým...oni chtí, aby naše pozornost, skrze jimi vyvolávaný strach mezi námi, byla neustále upjata k nim, k jejich nesmyslům a hovadinám, co plodí, a ještě očekávají, že je za to budeme vzývat a milovat !

      Vymazat
    3. Tak to změňme !!!

      Vymazat
  6. Mne by sa páčilo mať na základné potreby , iní by zas nadávali, že to je málo :-/ a aj tak preflákali.
    Skôr sa mi pozdáva systém v Anglicku, manželia s dieťaťom napr. stačí keď odpracujú týždenne dovedna 30 hodín a majú podporu od štátu, z ktorej vyžijú. A majú čas i na rodinný život. B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo bude chtít víc, bude si muset najít práci, zamakat, a vydělat si víc ! Rozhodně nečekám, že bude někde v rovině platu poslance nebo senátora ! On by i ten současný průměrný kolem 25.000 Kč byl přijatelným kompromisem.

      Vymazat
    2. Mně by zatím úplně stačilo, kdyby mě přestali ožebračovat gauneři z VZP,ČEZu,ČT a jiní šmejdi.Za poslední dva roky jsem neudělal jednu zahradu na papír, vše na hnědo?
      Kdyby mě výše uvedení gauneři přestali zdírat z kůže, klidně půjdu na výměnný systém, já Ti posekám zahradu a dostanu místo peněz 10 vajec.K tomu to stejně spěje,,,V,

      Vymazat
    3. Jen aby to nedopadlo jako ve slavné Werichově písni : " když všechno všechněm dáme , tak budeme mít všechno dohromady" Z toho by povstal takový mazec, jaký lidstvo ještě nezažilo :-))))) a spotřeba obecně by raketově stoupla ! A trh by zkolaboval, protože by to neměl jak pokrýt !

      Vymazat
  7. Jsem vůči tomu skeptický, znamenalo by to absolutní závislost na státu, ne svobodu. Svoboda není zadarmo, vždy pro ni musí člověk něco dělat, být někomu ku prospěchu. Navíc když by ji dostávali všichni tak by to znamenalo co ? Zřízení bankovních účtů pro všechny. Zřízení bankovních účtů a platebních karet = zrušení hotovostních peněz. Tím se zase blížíme k větší nesvobodě. Komu pak zruší účet bude nahraný. A pak už je jen krok k tomu aby ta platební karta, kterou už budou mít všichni byla implantována v podobě čipu pod kůži. Takže se mnou nepočítejte

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správná úvaha ! Rudý bratr je vyčůranější, než kdokoli z nás je schopen připustit. A stále před nás klade různé pasti a pastičky, a čeká, kdo se chytí !

      Vymazat
    2. Problém spočívá v tom, že Rudý bratr disponuje kolektivním vědomím generací elitářů, zatímco občané, prostě lidé, se k tomu ještě zdaleka ani nepřiblížili. Až se to stane, budou Rudochovy dny po zásluze sečteny !

      Vymazat
  8. Podepsal jsem. Jsem komunista a u nás se o NZP hovoří zcela vážně. Je to totiž základní lidské právo. Nejde to samozřejmě zavést ze dne na den, ale směřování k NZP může rozhodně významně nastartovat ekonomiku. Obecně tvrdím, že cesta z krize jsou lidská práva a jejich důsledné prosazování. Skeptikovi bych rád vzkázal, že totalita již existuje a je nevyhnutelná, je to totiž technologie, která je lidským napodobováním přírody v její efektivitě. Proto věřím, že je třeba odvážně bojovat o co nejhumánnější podobu této totality. Je třeba aby Nový světový řád nebyl řádem elit, ale řádem nás všech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravdou, že něco jako nový světový řád je nevyhnutelný. Ale nikde není podmíněno, že to musí být řád teroru, násilí a smrti. Tuto formu, cestu, si v tomto duchu naplánovali elitáři, kteří si za svého boha zvolili Zlo ! My ale přece nechceme, aby nám skrze elity vládlo Zlo. My chceme pravý opak. A o to usilujme ! Vše ostatní pak přijde přirozenou cestou za námi ! Proto základní myšlenka a premisa je - odmítnout a zříci se Zla ! Tzn. netolerovat jakékoli projevy zla ani ve vládě, justici apod. ! Pokud toto neuděláme všichni se všemi, přes to dál vlak do Zlatého věku nepojede !

      Vymazat
  9. pro skeptika
    Technologie už je na takové úrovni, že se neschováš vůbec nikam... Z orbitu najdou člověka naprosto všude...
    Takže v případě čipování je nesmyslem, aby před ním lidi kamsi utekli, protože..... nemají kam... Všude budou objeveni...
    takže já jsem tohle podepsala a vím, že jsme - jako tahle společnost - v koncích...

    Naše záchrana je v naprosté změně. Nové volby nic nevyřeší.., ba právě naopak - vše ještě prohloubí...

    zažili jsme socialismus, se kterým jsme nebyli spokojeni a proto jsme tehdy cinkali na náměstích...Za socialismu jsme sice měli práci a jistoty, ale byl utlačen náš potencionál...
    A kdo si myslí, že se tam můžeme vrátit, tak nemůžeme... Chybí nám výroba, odbyt, a naprosto jistě vzdělaní lidé...
    Nejsme v 70 či 80tých letech.... technika se pohnula dál a naše školství = vzdělanost je jinde, než byla v těch 80letech... hodně schopných lidí je obětí systému a je bez vyučení, jen se základním vzděláním....

    zažili jsme i vytoužený kapitalismus, který jen odkryl lidský hyenismus, kdy novodobí feudálové dřou poddaný lid - úbytek pracovních míst, který s sebou nese to, že lidé jsou ochotni pracovat pro základní obživu i v těch nejtvrdších podmínkách, kdy pracují bez pracovní smlouvy a "občas" nedostanou zaplaceno...

    Reformu vidím v povinném zvýšení vzdělanosti a technické kvalifikace mladých lidí... není možné, aby jich bylo tolik jen se základním vzděláním... Upřímně - na co jsou nám tisíce psychologů, archeologů,... a jiných humanitních pracovníků, když máme v prachu výrobu?? To nám jako ten náš rozvoj zajistí čínské mozky?? (Oni úžasně vše zduplikují.., to přeci víme.....)

    myslím, že naprostá svoboda ve společnosti vede k její destrukci... Lidé potřebují mít nějaké mantinely....a řád..... podívejte nebo zamyslete se např.nad školstvím - jak klesla úroveň vzdělanosti a adaptabilita lidí za posledních cca20let, kdy jsme si mohli dělat, co jsme chtěli.....
    pěkný den všem...
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasim s tebou verco, deti byly mnohem lepe vychovanejsi a meli vice ucty i k rodicum a celkove k ostatnim lidem. Dneska rostou z mnoha deti(odpuste mi ta slova, ale jina zel bohu nenajdu) arogantni hovada a grazlove a jeste ktomu opravdu hloupejsi nez drive. Samozrejme k tomu dopomaha skolni system. Musim vsak rici, ze v CR to ;;jeste jde``. V Nemecku je to opravdu sila. Jde tu o to Hlavne se moc nenaucit akdyz, tak uplne nedulezite kraviny.

      Vymazat
    2. A co se s tím dá ještě dělat??

      Myslím, že je fajn, že si to ještě někdo uvědomí.... Obávám se, že je to dlouhodobý záměr a plán. Jde o ovládnutí naší planety těmi cizáky.. za bůhví jakou úplatu těch vedoucích elit - kteří k nim zřejmě taky patří....A až bude lid úúplně blbej a zdegenerovanej, bude to velmi snadné.... Nevím, jak to bude trvat dlouho, ale tam směřujeme... pokud se lidi neproberou a nezačne radikální obnova...
      Lidi si tohle potřebují uvědomit a musí začít u sebe... nemá cenu ukazovat na jiné s jejich chybami, když sami děláme různý nepravosti..., ke kterým nás nutí systém... Vše na sebe promyšleně navazuje a právě proto je tak těžké se z toho vymanit...
      Všichni o tom mluví, ale nikdo pořádně neví, jak a co má udělat... politické strany nás z toho nedostanou...ty se budou přetlačovat mezi sebou další volební období, jen ty lidi , co budou na hradě atd, budou mít osobní profit z účasti..., ale ti, co nebudou sedět v čele státu, budou mít problém s vlastní existencí...
      Je to dlouhodobý a velmi těžce řešitelný problém...
      NA ROZDÍL OD NICH MÁME EMPATII, SCHOPNOST SI POMÁHAT... ONI NEMAJÍ CITY, POCITY, LÁSKU, VCÍTĚNÍ,... A PROTO NÁS CHTĚJ ZNIČIT, VYPLENIT, ZABRAT NÁM PLANETU...
      ZACHRÁNÍ NÁS ZŘEJMĚ TO, ŽE SI UVĚDOMÍME TENTO STAV A ZAČNEME STAVĚT NOVOU SPOLEČNOST NA PRINCIPECH LÁSKY A MOUDROSTI...
      JAKO KLÍČOVÉ JE NUTNOST MLADÉ LIDI DOVZDĚLAT. DOBŘE, 20, 30LETÉ JSEM ZTRATILI, ALE JSOU TADY MLADŠÍ DĚTI - CO KDYBY MĚLI VE ŠKOLKÁCH MATEMATICKÉ ČI FYZIKÁLNÍ, PŘÍRODOVĚDNÉ KROUŽKY NAMÍSTO TANCOVÁNÍ, ATD... NA PRVNÍCH STUPNÍCH ČASTO UČÍ ŽENSKÝ JEN S GYMPLEM, NAMÍSTO KOVANEJCH MATEMATIKŮ, LOGIKŮ...
      DĚTI SI POTŘEBUJÍ HRÁT - TO ANO, ALE POTŘEBUJÍ BÝT OD MALA CÍLENĚ VEDENI, PROTOŽE NA NICH JE NAŠE BUDOUCNOST, ROZVOJ ČI PÁD.....
      PROSÍM, ZAMYSLETE SE NAD TÍM....

      veronika

      Vymazat
    3. takže krok č.1:
      měli bychom zajistit, aby naše děti měly kvalitní výuku zaměřenou na rozvoj osobnosti, empatie, tvůrčího a logického potencionálu, protože dle toho se budou a budeme mít v budoucnu...
      krok č.2:
      Finanční systém lidi velmi vyčerpává a zásadně je omezuje. Byl zde zaveden pro utlumení rozvoje. Díky němu jsou zde války, nenávist, zlo...
      vím, že namítnete, že díky němu jedni mají kvalitnější = lepší život, než ti, kteří se nesnaží tak usilovně, jako ti první... Ale to způsobil tento finančnní systém... kdysi jsem měli i bez něj všichni osobní zodpovědnost naprosto ve všem...nebylo povalečů...produkce se směňovala mezi jednotlivými městy, nikdo se nepohoršoval nad jiným, protože každý měl nějaký úkol, roli, odpovědnost...
      !!! Všechno je důležité, když to děláte s láskou pro druhé....a druhým to dělá radost...!!! CHÁPETE TEN ROZDÍL, VE KTERÉM ŽIJEME DNES???
      Ach..jooo -. nebylo by problému ve výzkumu, protože by bylo jedno, jestli to "stojí" 2000,- či 2biliony, nebylo by špinavých ulic, protože by se o vše lidi s láskou postarali...Je jasné, že s těmi, kteří by se nechtěli podílet na společenském rozvoji - by se zřejmě muselo zatočit... Mantinely zřejmě budou třeba vždy, protože naprostá svoboda vede k destrukci....

      je to o změně v celkovém postoji a pojetí společnosti a bez této reformy půjdeme - je mi líto - ke dnu... , kdy budeme pořád blbější, manipulovatelnější, apatičtější,... až nás klepnou přes prsty úplně a pak už tady budou JINÍ....(ale ne MY, "l.i.d.é")

      JE TO VELKÁ UTOPIE......?
      veronika

      Vymazat
    4. Smekám, nedovedla bych to tak vyjádřit, napsat, pravdu říkáš. Osobně se mě teď vzdělávání týká, šlo mi do školy dítě. Ve mě se to bije, jako co ho tam naučí ,při dnešním stavu výuky, co je tam učí? Bojím se, že plno věcí nedůležitých pro život, plno nepravd, jen proto že je to zajetý systém, plno povrchních věcí a že to směřuje ke způsobu vzdělání jinde, nevědět vlastně nic, být dobrá ovce. Potlačit v nich osobnost, vlastní úsudek, nejhorší je , že za to nemohou učitelé, ty to prostě jen učí podle scénáře jiných. Teď třeba řeším podepsat -nepodepsat souhlas s možností dělání testů na alkohol a drogy. Jako snad bych i toto brala ,ale ne u 7letého dítěte. A pak se ve mě pere, kdo to může zneužít, odběr slin, DNA, možná paranoia, k čemu všemu to může být na konci použito, proti zájmu toho dítěte.Prostě i zase další ústupek v soukromí,odebrání dalšího kousku svobody. Prostě to tak cítím.Vždyť i obyčejný odběr trochy krve u novorozence na tzv, vyléčitelné vrozené vady, se nezničí,ale zůstává v Praze v registrech.A já vůbec nevím, že bych někomu dala souhlas , aby si někde soukromé zdravotní údaje o mém dítěti mohli uschovat a přitom to tak je. Takže má někdo DNA a ostatní info , hned od narození a k tomu se nabalují celý život další a další info z registrů.A lidi mi řeknou, ty naděláš je to blbý vzorek krve, DNA,ale o tom to je, teď je to vzorek krve, co bude dál , jedno k druhému a nakonec zjistíme, že jsme tam odkud už prostě úniku není , v ohradě, ve stádu.

      Vymazat
    5. 2.
      mimozemské vlivy - výňatek
      Klamání zrakových vjemů

      K manipulaci se zrakovými vjemy dochází tak, že přes fotografie, předměty nebo lidi se rozprostřou astrální energie. Reptiliáni tím mohou pozitivním lidem dát negativní vyzařování (a obráceně). To dělají například, když někdo chce přednášet něco, co se nehodí do jejich krámu. Posluchači na základě svého zrakového vjemu ztratí důvěru a svoji srdeční čakru proto zavřou. Pak ten chudák prohrál.

      Posluchači věří tomu, že jejich srdce vycítilo záporné vyzařování přednášejícího, a proto se zavřelo. Ale nechali se oklamat. Co se doopravdy děje, je toto: ke zrakovému vjemu (ten člověk třeba vypadá docela normálně) se přičítá astrální vjem třetího oka a tudy vchází ona negativní energie. Tady vzniká myšlenka, že ten chlápek je divný. Mozek vnímá negativitu a vydá zamítavý posudek. Na základě toho se srdce necítí dobře, srdeční čakra reaguje záporně, člověk se cítí nedobře.

      Abych šel rovnou k věci: věřím, že jediný vjem, který reptiliáni neumějí zfalšovat, je přímý vjem pomocí srdeční čakry, což znamená kontakt mezi dušemi. Výše uvedený příklad něco takového není. Co by se stalo, kdybys toho přednášejícího vnímal svým srdcem?

      Zavřel bys oči, intenzivně bys cítil svoji dutinu hrudní, svoje dýchání a potom bys s ním navázal kontakt. Tu negativní energii bys vnímal, neboť ta tu je. Co je tady také, je dobrý úmysl té osoby a spousta energie, kterou ta osoba už na tu přednášku vynaložila. Tento vjem vyžaduje trochu času. Asi za půl minuty uvidíš, že na tohoto bojovníka za svobodu byla navlečena negativní energie. To u tebe vytvoří zauzlení v hrudi a zároveň se objeví soucit. Pokud to proběhne intenzivně, uvidíš, že ta navlečená energie zmizela, což pocítíš ty, on a všichni účastníci. Znamená to, že jsi právě vykonal zhojení (sakra, teď jsem vyzradil, jak uzdravovat duši).

      Tento skutečně hojivý postup je třeba odlišovat od toho, co mnozí chápou jako „posílání lásky“. Nemám nic proti posílání lásky, ale nejde to bez skutečného kontaktu. Bez kontaktu je posílání lásky spíš určitým druhem sebeuspokojování.

      Objevil se tady další detail: vjem potřebuje určitý čas. V mnoha seminářích o jasnozření atd. se učilo, že se má vzít první informace, která člověku přijde na mysl. Tato poučka pochází od vrchních parazitů bílého bratrstva. Nejrychlejší vjem jde totiž přes třetí oko a lze jej zmanipulovat. A o to těm bílým bratřím šlo. Vnímání srdcem potřebuje čas, protože city se nemohou rozvinout v rozmezí milisekund. A citový svět druhé osoby musím ohmatat kousek po kousku, abych té osobě skutečně porozuměl.

      Reptiliáni mohou nějaké jim sloužící osobě, která tedy vědomě nebo nevědomě šíří lži, dát kladné vyzařování, kladné charisma. Tuto verzi klamu je někdy obtížnější odhalit. Ten astrální návlek je vnímán třetím okem, mozek hlásí „vše v pořádku“, srdce se zklidní. Kdo se pokusí navázat kontakt přes srdce, vidí, že to nejde. Většina lidí to stejně neumí a ti, co by to uměli, viní z tohoto selhání sami sebe.
      Kdo je dostatečně informován, ten tento nesoulad mezi výpověďmi postřehne a začne mít podezření, ale to se děje pomocí hlavy – ale přece jen aspoň tak!

      Je velmi málo lidí, např. moje žena Karin, kteří ani na sebelepší klam tohoto druhu nenaletí. Když jde na takovou přednášku, asi kvůli tomu je hned napadána. Je z ní vysávána energie, dostaví se záškuby kolem očí, není schopna správně promluvit, začne zadrhávat v řeči. Pak nemá šanci něco takovému vrchnímu charismatikovi namítat. V takovém případě prostě musí odejít.

      Vymazat
    6. 4.
      Víte, může to být pravda, nebo ne...
      Ale na každým šprochu pravdy trochu...
      :-))
      pěkný víkend všem
      veronika

      Vymazat
    7. Myslíte, že zažijeme lekci Animus - kolonizaci biorobotickou civilizací, kterou sem navedli nezodpovědní temponauti při cestování v čase do budoucnosti ?

      Vymazat
    8. Čas a realita probíhá v mnoha úrovních současně.
      Ještě před rokem jsme mysleli, že bude konec světa... Ještě nedávno jsme si mysleli, že bude 3.světová válka... Myslím, že MY tu realitu, ve které jsme, měníme svým vnitřním nastavením, svým srdcem, kolektivním myšlením...
      jen si uvědomte, jak se v Sýrii chtělo válčit a nyní se samotní rebelové bijou mezi sebou...
      To je prostě způsobeno tím, že naše realita se posunula více k míru a kolektivní vědomí s ní začalo hýbat...prostě více lidí sedících ve svých obývácích opustilo svoji pasivitu a začalo myslet na Sýrii, světový mír... A čím více lidí to bude, tím to bude lepší...
      a jestli přijdou Animus?? To upřímně nevím - ale mYslím si, že čas je velmi ohebná veličina a my jsme skutečně schopni ovlivnit svoji = naši realitu a tedy samozřejmě i budoucnost... A jestliže přijdou, tak zřejmě přijdou do jiného časoprostoru = časoreality, kde my nebudeme...

      Hodně jsme se v minulosti nechali ovládat jinými - za což jsme dost tvrdě zaplatili...(stavem společnosti), - byli jsme v nečinnosti, v apatii,...ted je třeba, abychom nastartovali aktivitu... vyburcovali se k činnosti..., abychom otevřeli své srdce...
      http://www.novinky.cz/krimi/315236-rodina-preziva-v-aute-deti-si-muze-vzit-socialka.html -zřejmě si naběhli - půjčili si od nějakých darebáků prachy a značně se do toho zamotali.... a takhle skončili...
      myslím, že to ted není o revoluci s dlažební kostkou, ale tady jde o revoluci v nás...na ty lidi nelze pohlížet jako na film v TV, že se nás to..netýká..., těm je třeba pomoct... nemám přístup do diskuse na Novinkách, ale už se tam někdo mezi hádajícími našel, kdo jim nabízí bydlení.., dál je třeba, aby jim někdo nezištně zaobstaral děti, aby ti dva mohli makat, aby se z oprátky mohli vyvléknout...tohle může postihnout kohokoliv...(i Nečas si naběhnul...)
      musíme si pomáhat, jinak budeme padat pořád hlouběji...
      Celá naše historie je převrácená, protože ji píšou vítězové...
      VOLBY -Ted hrozí to, že se budou mezi sebou hádat komunisti, kapitalisti, socialisti, extrémisti,...A k čemu to povede??, jak můžete postavit dům, když každý ze stavebníků chce stavět dům jinak, má jiný plány, představy a navíc chybí i stavební materiál, protože jej kdosi prodal a dal.......A vy 24let čekáte na ten dům, a začíná vám být jasné, že je to marné..., že řemeslníky živíte svačinami naprosto zbytečně...a že si ten DŮM MUSÍTE POSTAVIT SAMI....
      :-))
      veronika

      Vymazat
    9. sPro Anonymní 4. října 2013 17:59

      No já mám podobné podezření např. u Teal Scott. Znovu a znovu mi tam na ní něco nesedí, a dodnes se mi nedaří odhalit, co.

      Vymazat
    10. pro Anonymní 6. října 2013 13:02
      zkus se na ni podívet ne očima, ale svým srdcem, fakt to funguje.......
      veronika

      Vymazat
    11. Animové nás nikdy hledat nepřestanou. Buď něco ví, nebo tuší, a proto za námi půjdou, kamkoli je zavede naše stopa.

      Vymazat
    12. Pro Anonymní 6. října 2013 20:41

      Je možné,že jsem několikrát zahlédl, jak se Teal něco jakoby protáčejí oči ? Jakoby za těmi lidskými "byly ještě jedny cizí"? A vůbec...mluví skoro jako naprogramovaný stroj...

      Vymazat
    13. jo, to mi přišlo na Teal taky diivný......
      veronika

      Vymazat
  10. KONRČNĚ SE TO TU OBJEVILO !!! UŽ UŽ JSEM CHTĚL DÁT NA ORGONET VELMI PODOBNOU VÝZVU ! PROČ MÁME TRPĚT 100% ZDANĚNÍ LIDSKÉ PRÁCE, KDYŽ STROJE JSOU ZDAŇOVÁNY MINIMÁLNĚ NEBO VŮBEC, A PŘITOM BEROU LIDEM PRÁCI STÁLE VÍCE A STÁLE ČASTĚJI !!! JE TO JEDNODUCHÉ, AŤ NA LIDI STROJE PRACUJÍ A ODVÁDĚJÍ DANĚ, KTERÉ SE PŘIDĚLÍ NA NEPODMÍNĚNÝ ZÁKLADNÍ PŘÍJEM. A.MERKELOVÁ PŘECI UŽ TAKOVÝ NÁPAD PROSAZOVALA, TAK UVIDÍME NYNÍ, CO S TÍM UDĚLÁ DÁL, KDYŽ MÁ NĚMECKÉ VOLBY V KAPSE :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem vůči tomu skeptický, znamenalo by to absolutní závislost na státu, ne svobodu. Svoboda není zadarmo, vždy pro ni musí člověk něco dělat, být někomu ku prospěchu. Navíc když by ji dostávali všichni tak by to znamenalo co ? Zřízení bankovních účtů pro všechny. Zřízení bankovních účtů a platebních karet = zrušení hotovostních peněz. Tím se zase blížíme k větší nesvobodě. Komu pak zruší účet bude nahraný. A pak už je jen krok k tomu aby ta platební karta, kterou už budou mít všichni byla implantována v podobě čipu pod kůži. Takže se mnou nepočítejte....NAPROSTO SOUHLASíM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Nezistíš či ťa most unesie, kým na neho nevstúpiš" Napríklad na základný príjem by neboli "vydávané" peniaze ale platobné lístky. V mnoha štátoch to funguje. A s čipovaním si nerobte problém... nebude.
      B

      Vymazat
    2. Co, někdo jim ukradl technologickou linku ?

      Vymazat
  12. Nejsem socialista. Nepodpořím to. Toto opatření by nás zavedlo do ještě hlubší krize. Spíš by se měly snížit či zrušit daně. To by měla být priorita číslo jedna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedávno jsem se náhodně setkal s jedním známým, co také opustil nedávno sněmovnu. A mezi řečí utrousil, že tu vše prodává, a stěhuje se do zahraničí. Když jsem se ho ptal, proč se tak rozhoduje, dal mi docela záhadnou odpověď - už dlouho tady nebyla válka !

      Vymazat
    2. Úvaha nad odpovědí, možná scestná. Jsme národ , který v sobě nemá válčení, každý ať si tomu říká jak chce,ale nejsme ti kdo by se při každé příležitosti chopili všeho možného a šli stávkovat, ozvali se. Sedíme doma, remcáme v hospodách, na netu a to je tak všechno. Proto se neozveme ,ani když bude hůř, ještě hůř a budeme rýt tzv. hubou v zemi. Jen se skloníme a pojedeme dál, bez nějaké akce, jen s remcáním. To těm na druhé straně nevadí. Takže vlastně díky těmto vlastnostem, zde může probíhat cokoliv. A teď plácnu ať už ty templářské rituály, pokusy jak daleko mohou s lidmi a braním jim práv dojít, zkouškou nastolení nějakého řádu, dalšího fungování skupin co budou dál rozkrádat,rozprodávat. Prostě nebyla tady válka a nebude ,alespoň z naší strany žádný odboj nebude, žádná akce. Proto bude hůř a hůř.Země nesamostatná, průmysl, soběstačnost žádná, naše země jen tranzitní a skladovací prostor a lidi nádeníci. A proto se i stěhuje pryč. Říkám je to jen úvaha, vše může být jinak. Může mít info co se chystá jiného a třeba se nás i ta válka má v budoucnu týkat, opravdový válečný konflikt. Žádné uzemí na světě není tak daleko, aby nemohlo ohrozit i nás.A třeba co mě zajímá poslední dobou, je Juvenilní justice, co vy na to? Názory?

      Vymazat
    3. Juvenilní justice je svinstvo

      Vymazat
    4. Je to součást plánů satanistů, jak se dostat ke krvavým lidským obětem, aniž si toho kdo všimne. Je snad málo dětí odejmutých juvenilní justicí v jiných zemích, kde už funguje, které zmizely tzv.beze stop ? A nedělejte si iluze o tom, že satanisté jsou nějaký jen nějaký pofiderní neškodný spolek. Zasahuje naopak nejvyšší patra politiky, justice, policie, armády, byznysu a dokonce i některých církevních hodnostářů ! Je to organizovaný zločin na globální úrovni šířený po celém světě !

      Vymazat
  13. Je to dobre mienene,ale je to hlupost. Ak napriklad sustruznik pracuje uci sa narabat z kovom,chapat ako co pracuje,a tym si zvysuje inteligenciu,pripadne moze nieco noveho vymysliet. Je to len priklad..je to tak vlastne vo vsetkom. Ak to budu vsetko robit stroje tak zlenivieme,o nic sa nebudeme zaujimat...a dalej ani nepojdem.. Naco by sa deti ucili ked netreba-dostanu peniaze za nic?!Za par storoci budu ludia tupci. Skor je treba urobit nieco ine-aby ludia zarabali priblizne rovnako-a nie ze ITckar ma 2500 a opatrovarelka v dome dochodcou 300. Teraz poviete ze ale on dlho studoval-tak nech pocas studia jednej ci dvoch vysokych skol dostavaju ludia do 35 ten nepodmieneny prijem ako by pracovali... potom by sa nestalo ze jeden ma miliony a dalsich desat tisic ludi je socialny pripad.A ked zacnu platit dane za stroje-to ze pracuju..jedine co sa tym dosiahne bude ze sa zvysia ceny za to co sa inak ako strojom vyrobit neda.. Je to habadura. Myslienka je pekna...ale ide len oto vylucit akykolvek vpliv ludi na iste odvetvia a zvysenie zavislosti na state. Za par storoci uz len par ludi bude vediet ako co vyrobit a ako co naozaj funguje.Budeme ako v rozpravke VALL-E Ako to bolo,ze v pote a krvi budes dorabat svoj chlieb?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten film Vall o robotech a lidech je opravdu fascinující,a ukazuje reálnou možnost, jak může lidstvo dopadnout, pokud vše nechá jen na robotech !

      Vymazat
  14. Ještě bych já co by skeptik doplnil... že nezavrhuju celou tu myšlenku. To že je lidská práce daňově znevýhodněna oproti práci strojů je fakt, který by se měl řešit. Ale nezaváděl bych kvůli tomu nějaký bezpodmínečný příjem. Jak jsem psal člověk je svobodný, když se o to sám zaslouží. Svobodu nemůže nikdo nikomu dát, tím spíše ne stát. A k těm nesmyslným povoláním - jistě že taková jsou, protože lidé kupují nesmyslné věci a služby. Reforma společnosti musí přijít od jednotlivce - například v potravinách - tím, že bude kupovat základní potraviny, ne výrobky, tím že bude kupovat od místních farmářů atd. Takže měnit společnost a ekonomiku tím, co kupuju a zároveň přemýšlet čím bych já mohl prospět druhým abych se uživil.

    OdpovědětVymazat
  15. Proboha na čem to všichni jedete?Sundejte si ty růžové brýle a myslete hlavou!Vy si opravdu myslíte,že vám dají něco jen tak??Tady už nepůjde jen o svobodu,ale o život!Chápete vůbec, že když vás tímto dostanou do absolutního područí,pro pár korun budete muset udělat všechno co vám přikáží /čipování,očkování/,udělaj si z vás živou mrtvolu a ani neceknete!!Proberte se a přečtěte si vše o NWO /Nový světový řád/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano totální závislost. Budou mít lidi v hrsti a když se jim něco nebude zdát, tak prostě seberou přístup k té malé částce, protože 25 tisíc to opravdu nebude. A co pak ? Nebude ten člověk mít na základní potřeby jídlo, pití, teplo, spaní. Očipovaný, oočkovaný, budou o něm rozhodovat jiní a on bude bez jakéhokoliv práva a běda kdyby někdo vystrčil drápek.Bude jen číslo, které mohou kdykoliv zrušit, odstřihnout. Už teď když má plno lidí peníze jen v bance na účtu. Zamýšleli jste se někdy, když by Vám zrušili přístup k účtu, penězům, kde a z čeho budete žít. Kde vezmete na jídlo, nájem, na základní potřeby. Jak jsme šíleně ,ale šíleně závislí, zranitelní, nesvobodní. To stejné naše obludná závislost na energii. Pokud ji vypnou netopíme, nevaříme, nejezdíme, nemáme potraviny (obchody neotevřou), nemáme vodu , vše je šíleně závislé na energiích.Dost často se nad tím vším poslední dobou zamýšlím, že si myslíme jak máme svobodu ,demokracii,ale ono to ve skutečnosti už teď tak není.

      Vymazat
    2. A ještě něco mi to připomíná tyhle akce evropské komise, kdy bude teď kampaň EU. Že je to velmi dobrý promyšlený tah právě těch v Bruselu. Je to jejich zájem, aby něco takového prošlo. Oni to chtějí. Jenže nemohou tak otevřeně dělat takovéto podvody a odebírání svobod. Tak to zamaskují za petice a nevléknou to jako, že je to myšlenka lidí, že to vlastně chtějí lidé, že je to pro jejich dobro. Přitom je to proti nim. Jenomže ti to neprokouknou a ti v Bruselu si jen mnou ruce. Vlk se nažral a koza je celá. To co by horko těžko prošlo, proti čemu by normálně lidi bojovali, že to nechtějí. Kdyby znali pozadí toho, pravdu, tak tady si to sami ještě odhlasují a myslí si jaká to bude paráda. Protože EU ve skutečnosti nepřipustí do projednávání něco co nebude jim ku prospěchu, jim o lidi nejde.Takže tady jen přesvědčí lidi, že si toto vymysleli, že se za to mají brát, podepisovat a přitom už je to dávno rozhodnuto, jen to přinese prospěch těm v pozadí.A lidé jim to podepíší,posvětí, jaký je to dobrý nápad.

      Vymazat
    3. Ano, nejenom falešné proroky, ale též falešné vlajky je třeba odhalovat ! Jejich vlajkonoše a mecenáše !

      Vymazat
    4. Chamtivá nenažraná elita jede,přesně podle sionských protokolů.Chtějí zblbnout lidi aby jim na ty kecy skočili a pak si je uvaří jak žábu v hrnci.

      Vymazat
    5. Jojo, Velký Sión = celý svět ! To je jejich modla !

      Vymazat
  16. výborný nápad, než se celý matrix definitivně sesype, moc by se mi líbilo pracovat v nějakém nesmyslném zaměstnání :))))

    určitě podepíšu, zdravím orgonet a všechny spřízněné duše ;-)

    petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba počítat ovečky, kolik jich přejde lávku tam a zpět :-)

      Vymazat
  17. Odpověď na otázku zda je to jako minimální mzda je ta, že je to ještě horší, zkuste vyžít za 4000 Kč měsíčně...(myslíte si, že Vám dají víc?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když nedají, tak si je vezmem. Naše mediálně známá "menšina" to tak dělá od své přirozenosti, že si vezme, co si umane, a nikdo jim v tom nezabrání !

      Vymazat
  18. Lidi jsou bohužel tak hloupí,že jim to za 4000kč podepíší,protože přemýšlet o důsledcích je ani nenapadne,,bohužel lidi už jsou tak zdegenerovaní,že než aby přemýšleli,tak si nechají líbit už úplně vše!Fakt jako ovce...

    OdpovědětVymazat
  19. To s tím "motůrkem" bylo fakt boží,už vidím naši vládu,která schválila rozpočet se schodkem 112 miliard,z čehož jde ročně 60 miliard na korupci,jak bude lidem rozdávat peníze jen tak.Svatá prostoto!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud dostatečný počet lidí podepíše petici, EU se tím bude muset zabývat a vytvořit způsob, jakým ZP zrealizovat.
      Nehledě na ubožáky tipu Kalousek a spol.

      Tito ubožáci to dostanou nařízením zhora, stejně jako zákaz žárovek. HOLT JIM ZBUDE MÉNĚ NA KORUPCI.
      A nebo navýší schodek na takovou míru, že už to bude do očí bijící a neúnosné i pro čechy co si nechají vše líbit.
      O čem to je, je ZMĚNA. Aby už se konečně něco začlo hýbat a skončilo tohle skomírání a vzduchoprázdno které nikam nevede.

      Vymazat
    2. Musíte zorganizovat osobní deputaci k Barosovi a Rompuyovi do Bruselu, a plačtivě a sdrceryvně jim to všechno vyložit, o jakou by to vlastně přišli příležitost, neúčastnit se na tak vyjímečném projektu ! A otočí pákou bankomatu, a vysypou pár miliard navíc :-))))

      Vymazat
  20. Hm, tak nevím, asi je to jedno, jestli podepsat, nebo ne. Pořád to bude vláda peněz, která žádné řešení pomocí logiky a tedy levé hemisféry nemá. Skutečně řešení by asi bylo kdyby bohatí lidé přestali parazitovat na ostatních tím, že by přestali držet v trezorech miliardy a začali ulehčovat život nejchudším. Zatím je to tak, že ti nejbohatší se ofrňují nad chudými a mohou říkat co chtějí pokrytci, jejich konta a ega mluví za vše. Žádná solidarita, nebo soucit. Až si každý uvědomíme, že existuje něco mimo mne samého, to bude skutečná reforma. Promluvte si s lidmi na ulici, oni vám řeknou, kam jsme to jako společnost dotáhli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože to té společnosti dovolili a umožnili. Proto se to děje a dít bude !

      Vymazat
  21. Nějak jste opomenuli uvést skutečnost, že Švýcarsko má prostředky na " Základní příjem". A my? Naše země je nemá, protože je všechno vědomě rozrušeno. Copak elita chce, aby lidé žili důstojně? Pokud by žili lidé důstojně, pak by elita nebyla tak bohatá. Oni se bojí toho, že by byli chudší a proto dělají vše proto, aby lidé padali do chudoby, aby země nebyly ekonomicky samostatné. Zavlekli tady tolik marastu, že je normálnímu člověku z toho špatně. Ničí mládež a začínají s tím již od dětského věku. Lidé musí vycházet do ulic, aby hájili rodinu. Takový úpadek a takovým tempem. My z východní Evropy máme ještě šanci,
    Občanská angažovanost, volit lidí, které dobře znáte, zapojoivat se do iniciativ. Kolik z vás podepsalo petici za zákaz vrtu kvůli těžbě břidlicového plynu? Kolik z vás podepsalo petici proti nadvládě Monsata. Je toho hodně. Je zapotřebí se rozhlédnout a podpořit dobré věci. To je jen příklad. Chce to změnit přístup k životu, dětem, lidem kolem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda. My jsme oněch 99 %, jich je pár....
      Proto je třeba si o svá práva říkat. Třeba podpisem pro ZNP. Aby člověk nemusel žebrat o základní životní potřeby jako je jídlo, střecha nad hlavou, voda, teplo....ale měl to pokryté, a mohl se věnovat něčemu užitečnějšímu než nesmyslům a otročině aby přežil.
      Oni nám to sami od sebe nedají. Tím spíš když se neozveme (nebo se navzájem sežereme mezi sebou, protože nebudeme schopní se shodnout ani na tom, že máme právo na důstojný život)
      Zajímavé je, že čím bohatší stát, tím více podpisů už mají nasbíráno. Jako kdyby bohatství souviselo se sebevědomím ? Podívejte se na bohaté západní státy kolik už mají podpisů. A my ? Máme holé pr*ele ale stejně budeme dál třít bídu a neozveme se. Neřekneme si o své PRÁVO na důstojný život. Smutné.
      Viz zde: https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2012-000028/public/map.do

      Vymazat
  22. No opravdu lidská blbost Čechů je nekonečná..V Praze má nejvyšší volební preferenci TOP 09,i když pan Schwanzenberg je členem Bilderbergu,lže jak když tiskne do televize, že nemá nic společného s privatizací Becherovky,o panu Kalouskovi a jeho "odkloněných" miliardách ani nemluvě..Hlavně že zblbnou mladý v Praze populistickýma kecama a oni je chtějí znovu volit!To už opravdu hraničí s debilitou!Co jsme to za národ?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.