27. září 2013

Ranní chemtrails 27. 9. 2013 a počítačově řízené počasí

Chemtrails nastříkané před svítáním nad Evropou se do východu slunce nestačily roztáhnout do souvislé oblačnosti, takže je jasně vidíme a máme názorný obraz a důkaz řízení počasí.

Díky čtenáři, který mi včera v komentáři připomněl následující, co bude užitečné nově probuzeným: 

Ty čáry a jejich systémy tam nejsou, jak by se nám mohlo zdát, jen tak náhodně a od oka. Není to tak, že by nám jenom zběsile a zlomyslně schválně sypali na hlavy jedy a svinstva, aby nám ublížili (i když je možné to dělat). Ty chemikálie někteří z nás možná na sobě trochu cítí (tam, co mají bloky na čakrách (:-))), ale v této podobě nejsou akutně zdravotně likvidační.

Jde o počítačově řízené počasí - každá ta čára má své přesné složení a místo v systému a je perfektně propočítaná, aby vytvořila přesně ty atmosférické podmínky, které jsou třeba pro vyrobení zvoleného počasí, třeba ve vzdálenosti tisíců kilometrů. Možná je to propočítáváno a řízeno celosvětově, možná se občas věnuje zvýšená pozornost jen některé oblasti, třeba se to někdy dozvíme ... (Např. je možno sledovat, že chemtrailsové aktivity pro podporu hurikánů na východním pobřeží USA jsou zakládány nad západním pobřežím USA.) Letadla jsou zajisté také naváděna počítačově. Sledováním těchto aktivit se zabývá např. můj oblíbený zběhlý televizní meteorolog - jediný svého druhu na světě - Scott Stevens, zkusím někdy sestavit něco z jeho článků a videí.

Ne vše se klimateroristům vždy vyvede, ale myslím, že dosáhli už v řízení počasí značné dokonalosti a přesnosti. Tak jak si předsevzali (americká armáda - letectvo) v dokumentu Ovládnutí počasí do roku 2025, viz anglicky http://www.fas.org/spp/military/docops/usaf/2025/v3c15/v3c15-1.htm#Contents

Jak tak koukám, bylo by velmi prospěšné ten dokument přeložit celý, třeba po kouskách, že by nám hodně svitlo, co vlastně nad námi dělají ... asi se do toho dám ...







14 komentářů:

  1. Hlinik neboli aluminium vyvolava arergicke reakce v organismu. Prokazano !! At jiz ve forme pridatnych latek v ockovani....nebo ve spray z chemtrailu.
    Pokud tedy mate alergickou reakci pokazde kdyz strikaji, znamena to ze jste jeste humanoid a ne robot. Hlinik do lidskeho tela nepatri... Rozhodne to tedy neni o "energetickych blokacich caker" :))
    Az vam potece z oci, s nosu, budete kychat, bude vas svedit v krku.....driv nez to svedete na stromecky a na kyticky ktere za nic nemuzou........podivejte se na oblohu !!! Myslim ze vic jak tyden nebude potreba, a budeme mit jasno (kytky jsou v tom nevinne)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nekýcham, nesvrbia ma oči. Som asi robot ? Haha .. aké jednoduché vysvetlenie, pane anonymný.
      Be

      Vymazat
    2. Pre Anonym: 27.9.2013 11:15
      " Pokud tedy mate alergickou reakci pokazde kdyz strikaji, znamena to ze jste jeste humanoid a ne robot."

      -----------------------------------------------------------------------
      Humanoid je bytosť bez emocií....
      Orgo a stými čakrami to je pravda....... MS

      Vymazat
    3. To jsem teda asi kyborg : )))

      Vymazat
  2. Mohu vysvětlit, netrvám na přijetí: vycházím z teorie, že veškeré nemoci si vlastně způsobujeme sami tím, že se na něco/někoho zlobíme, něco nepřijímáme, čili uzavíráme si některou z čaker. Do té oblasti pak nemůže proudit životní energie. A ta oblast je tím náchylná k nákazám a vnějším vlivům, takže onemocníme, a svádíme to na ty vnější vlivy, třeba kytky nebo chemtrails. Je to snadnější a společensky přijatelnější než přestat se na něco/někoho zlobit, přestat odmítat, kritizovat, a tak dále.
    Horní cesty dýchací souvisejí se zablokovanou 5. čakrou, což značí problémy s komunikací, s mluvením či slyšením - něco v té oblasti neumíme přijmout, něco nám "nejde pod nos", o něčem "nechci ani mluvit", něco mi "trhá uši", apod. Chemtrails mohou být spouštěcím kohoutkem, ale jen u těch, kteří mají k tomu předpoklad, čili blok 4. čakry. Kdo pochopí, dostane moc to změnit (:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou zase ezoterické kecy - pokud žiji v jedovatém prostředí, dostává tělo zabrat a časem to odskáče. Žádné čakry mi nepomohou.

      Vymazat
    2. Zdravíčko. pokud by to tedy bylo takhle jednoduché,znamená to,že Člověk vyrovnaný sám se sebou s čakramy v plné rotaci životní síly ,je schopen strávit jakýkoli jed absolutně bez povšimnutí? Já Vám nevim, něco se mi na tom vážně nezdá. Děkuji Daf

      Vymazat
    3. To jako že nás konečně přestanou práškovat ?

      Vymazat
    4. Asi jako že si vizualzuji, že je obloha modrá, bez chemoletadel a chemočar, a ta letadla a ty čáry jako mávnutím kouzelného proutku zmizí. To má zřejmě autor na mysli. No nic, bludaři tu byli vždycky, a dnešek s nimi není a nebude jiný !

      Vymazat
    5. Když má někdo kecy, kupte mu dvě deci, a je po problému :-)))

      Vymazat
  3. take je prokazano, ze pri uziti kremiku neboli silicia se telo zbavuje hliniku , je vylucovan moci.
    Vzpomnela jsem si hned na indigoveho Sasu, kdy v rozhovoru rikal, ze vsemi projde telem kremik.
    Ale sychr je sychr, jeste si radeji loknu cas od casu MMS. Ten vylouci pomalu veskere kovy z tela, a myslim, ze cakram neuskodi, ba naopak.
    Jinak hlinik ztoupa az do mozku, kde zpusobi Alzhaymra. Hezky vecer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hliník má i kratší a efektivnější cestu do mozku, než-li zdlouhavě a nejistě krevním oběhem. Děje se to skrze čichové nervy v nose ! Proto lidé zpozorněte, až budete mít problémy s čímsi, co se podobá rýmě nebo ucpanému nosu v jakýkoli čas během roku (zvláště po těžkých chemických náletech nízko nad zemí do max.3 km výšky nad zataženými nebo i roztrhanými chemodekami) !

      Vymazat
  4. http://www.disclose.tv/news/Snowden_Uncovers_Shocking_Truth_Behind_Chemtrails/94090

    OdpovědětVymazat
  5. Ilumináti - co se týká chemtrails...jeho pravý důvod spočívá v zabraňování oteplování.Vytváří se na nebi hustá mlha kdy sluneční paprsky špatně pronikají na Zem.Mlha po delší době opadne a to svinstvo ze kterého je stvořeno nám padá na zem a vše máme i hezky pohnojeno a zvířátka papají travičku,my jíme z toho potraviny a dýcháme ten maras a papáme ty jedy.Ty,co to nad náma rozprašují bych věšel.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.