27. září 2013

Střelec z Washingtonu byl pod kontrolou mysli, řekla FBI

Následující článek pochází neuvěřitelně z mainstreamového tisku, z New York Times, a zcela vážně se v něm hovoří o tom, že armáda vysílá ELF frekvence za účelem kontroly mysli ... o čemž jsme si dosud povídali jen my konspiracionisté. Navíc, řekla to vyšetřujcí FBI !!!

Washingtonský útok, při němž zahynulo 12 lidí, nese mnoho známek "falešné vlajky", čili útoku inscenovaného jistou frakci vlády k získání podpory pro zákon "zvyšující bezpečnost" občanů, ve skutečnosti k omezení jejich svobod. V tomto případě jde o zákaz držení zbraní ...
Již dříve jsme měli podezření, že mnozí střelci byli při předchozích událostech naprogramování zbraní na kontrolu mysli. A hle, najednou o tom píše americký mainstream ... 


Střelec z Washingtonu byl pod kontrolou mysli, řekla FBI
Michael Schmidt, New York Times – September 25, 2013
Překlad: OrgoNet

Muž, který minulý týden zabil ve washingtonském Úřadu námořnictva 12 lidí, zanechal elektronické dokumenty, v nichž říká, že vláda v minulých třech měsících útočila na jeho mozek za použití „extrémně nízkých frekvencí“ elektromagnetických vln vytvářených námořnictvem, a to byl důvod, proč se tak rozzuřil, jak řekli ve středu zástupci vymáhání zákona.

Dokumenty poskytují velmi detailní vysvětlení toho, o čem se domnívají, že motivovalo Aarona Alexise k zuřivosti. Střelec Aaron Alexis byl 34letý zaměstnanec armády a bývalý rezervista námořnictva z Fort Worthu, a byl zabit v přestřelce s policií v budově námořnictva.



„V posledních měsících jsem byl vystaven útoku velmi nízkou frekvencí,“ napsal Alexis v jednom z dokumentů nalezeném vyšetřovateli, jak řekla Valerie Parlave, asistentka ředitele úřadu FBI ve Washingtonu na tiskové konferenci ve středu.

„A mám-li být dokonale upřímný, to mě dohnalo k tomuto,“ napsal Alexis.

Alexis také řekl, že „byl připravován na to, že zemře při útoku a aby přijal smrt jako nevyhnutelný následek svých činů,“ řekla V. Parlave. Není jasné, zda ty dokumenty někomu poslal.

Alexisův zaměstnavatel, počítačová společnost zvaná The Experts, s ním řešila 13. září, tři dny před střelbou, „pracovní problém,“ řekla Parlave. Ale vyšetřující důstojníci řekli, že se nedomnívají, že tato diskuse byla motivujícím faktorem ke střelbě.

Důstojníci také řekli, že nenalezli žádný důkaz, že by Alexis mířil na své spolupracovníky, a že střelba se jeví jako náhodná.

Alexis se dopustil v posledních deseti letech výbuchů hněvu, a byl třikrát zatčen ve třech státech, i když pro žádný z těchto činů nebyl obžalován. Krátce po tiskové konferenci FBI oznámila společnost Hewlett-Packard, která vykonávala pro Úřad námořnictva většinu počítačových služeb, že ukončila svou spolupráci se společností The Experts. Alexis pracoval v minulém roce na četných armádních počítačových instalacích pro firmu The Experts, a týden před střelbou začal pro ně pracovat v Úřadu námořnictva.

Hewlett-Packard „ztratil veškerou důvěru ve schopnost Expertů naplnit své smluvní závazky a fungovat jako subkontraktor H.P., řekl ředitel HP pro smluvní spolupráci v dopise řediteli společnosti The Experts.

Mluvčí HP odmítl dopis komentovat. Ale v e-mailu řekl: „s ohledem na to, co víme o chování společnosti The Experts, včetně její neschopnosti reagovat vhodně na problémy duševního zdraví Aarona Alexise a na jisté incidenty nedávno oznámené v tisku, ukončila HP svůj vztah s The Experts.

Měsíc před střelbou řekl Alexis policii v Newportu, R.I., že slyší hlasy vysílané „mikrovlnnou vysílačkou“. Denní záznamy z hotelu, kde Alexis bydlel, ukazují, že představitelé firmy Experts si byli vědomi jeho „nestabilního“ duševního stavu a přivezli ho domů. Ale není jasné, co společnost udělala poté v reakci na jeho problémy.

Společnost The Experts řekla v prohlášení, že místní ředitel HP na Rhode Islandu „zblízka dohlížel“ na Alexise „včetně tamějších událostí“. Dále řekli, že jsou zklamáni rozhodnutím HP, protože „HP měla právě takové informace o jeho duševním zdraví jako oni.“

Námořnictvo používá elektromagnetické vlny o nízké frekvenci, neboli ELF, pro podmořské komunikace. Ale někteří konspirační teoretikové říkají, že vláda je používá jako zbraň k monitorovaní a a manipulování nic netušících občanů, jak řekla Parlave. Rovněž řekla, že na boku střelné zbraně, kterou Alexis použil k zabití mnoha obětí, byly vyryty věty „moje ELF zbraň“, „konec trápení“, "lépe takhle".



Úřady rovněž zveřejnily video z bezpečnostních kamer, kde je vidět, jak Alexis přijel sám autem do garáže Úřadu, sestavil svou zbraň a pohyboval se chodbou. pak zahájil palbu. Viz http://nyti.ms/15uh4Uz

Video bylo zřejmě upraveno, aby z něj byly vyjmuty záběry zastřelených lidí, a tak není vidět prostor kafeterie, kde bylo zastřeleno nejvíce lidí při snídani.

Dokumenty zveřejněné vládou ve středu udávají podrobnosti o zkoumaných předmětech. Alexis měl v batohu, který si přinesl do úřadu, flashdisk, externí harddisk a několik kompaktních disků. V jeho hotelovém pokoji byl zajištěn laptop.

Za Pentagon bylo řečeno reportérům, že armáda zahájila jako reakci na střelbu trojí revizi svých bezpečnostních procedur. Tyto revize prozkoumají eventuální mezery v základní bezpečnosti, které zřejmě umožnily, aby došlo ke střelbě. Alexis získal v r. 2007 bezpečnostní prověrku středního stupně, a byl současně rezervistou, což mu umožňovalo získat speciální přístupovou kartu na vojenské základny pro svou práci ve firmě the Experts.

„Potřebujeme zjistit, jak se stalo, že zaměstanec byl schopen pronést zbraň s municí do zařízení Ministerstva obrany, a zda byly výstražné signály nepovšimnuty, ignorovány, či se na ně včas nereagovalo“, řekl zástupce Pentagonu.

P. S. Orgonet:
O tom, že washingtonská střelba byla opět falešný útok, píší různé články na alternativních webech. Je zde mnoho společných rysů s předcházejícími střelbami v USA, což byly vesměs také inscenované útoky, jako např. střelba ve školy Sandy Hook, viz http://orgo-net.blogspot.cz/2013/01/stala-se-vubec-tragedie-v-sandy-hook.html, atd.,v Bostonu http://orgo-net.blogspot.cz/2013/04/boston-opet-falesny-utok.html.
Tentokrát byla pořádající organizace chytřejší a uspořádala akci ve vojenské budově nepřístupné veřejnosti, takže se zbavila zbytečných čumilů fotících a natáčejících na mobily a pak kladoucích nežádoucí dotazy v alternativním tisku.
Aaron Alexis dobře zapadá do obrazu předchozích střelců, nenápadný, ale v poslední době psychicky labilní, na práškách. Radši ho rovnou zastřelili, protože se střelcem, který zůstane naživu, jsou pak jenom problémy.
Nové a zatím nepochopitelné je, že FBI přiznala tu kontrolu mysli. Ministerstvo obrany už prý zuří, že zveřejnila to video.

13 komentářů:

  1. Kazdy den sa ukazuje dalsia pravda ktora bola predtym oznacovana ako konspiracna teoria ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Všechna pravda vyjde na povrch ,,,je to nový program ....a media už také mluví pravdu !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevšiml jsem si, že by média mluvily pravdu. To spíš projde velbloud uchem jehly !

      Vymazat
  3. ... a prečo sa ľudia nepodpíšete ? Hoc aj nickom. B
    Len pravda oslobodzuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by se ti líbilo a hodilo do krámu drzý estébáčku ! Odhaluj si co chceš, ale na naši identitu si nech zajít chuť !

      Vymazat
  4. Jestlipak to bude platit i o kometě ISON, že se konečně vymáčknou o tom, jak to s ní doopravdy je...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Notoročtí lháři už neumějí říkat pravdu. Proto žádnou od nich nečekejte, to dřív vystojíte důlek !

      Vymazat
  5. V rámci čistoty energií na této planetě je zapotřebí kontrolovat a monitorovat stav mysli. Lidé bohužel neumí kontrolovat svou mysl a proto dělají (zlo) činy nekontrolovatelným způsobem a tak se dnes objevují přístroje a vědecká technika,která byla vyrobena za asistence mimozemských bytostí a které pomáhají monitorovat a kontrolovat stav mysli. Toto se děje za účelem pozvednutí evolučního vývoje vědomí. Vždyť jak by bylo báječné, kdyby nějaká pouliční kamera která by monitorovala myšlenky lidí z alarmovala policisty a upozornila na pachatele, který by se rozhodl stát se pachatelem tr. činu ? Víte jak by na Zemi se žilo báječně a beze strachu a jak by se zvýšily okolní vibrace ? Kdyby se kontrolovala mysl, lidé by už nemuseli nic skrývat, protože když něco tajíte a skrýváte tak si blokujete čakry a způsobujete nemoci. Na jiných planetách ve vesmíru žádná tajemství nejsou tam nic ve vyšších dimenzích neprojde.
    Určitě se budou bránit a vztekle zuřit lidé na nižším stupní vývoje vědomí plném egoismu a chamtivosti, kteří chtějí páchat zlo. Ale tato planeta už dost trpěla a nyní nastal čas aby se konečně mírově rozvíjela a očistila bez plevele, který ji škodí. S láskou Thomasz

    P.S. Zaplať pánbuh, že už existují duchovní školy, kde se učí jak kontrolovat mysl, myšlenky a jak v případě když vás napadne zákeřná myšlenka jak ji odstranit. Protože pokud na někoho myslíte se zlobou třeba na svého šéfa tak ho zabíjíte a zabijíte pak sebe i své děti, protože se to automaticky přesune i do genetického fondu rodiny z které pocházíte. Bohužel zatím existují asi dvě duchovní školy v ČR jak kontrolovat mysl daného člověka bez přístrojů a techniky a to svou vlastní myslí, tedy jak se napojit na nějakého pachatele a skenovat mu jeho myšlenky ale z pochopitelných důvodů vám bude zabráněno abyste na něho působili tak, že by se šel třeba udat na policii. K vůli tomu je k dispozici technika a vědecká zařízení.

    Kontrola myslí má svůj i pozitivní charakter. Za použití speciálního monitorovacího zařízení dokážou mimozemské bytosti z Plejád například zjistit stav vyzařování vašeho duchovního srdce a ihned poznají na jakém duchovním vývojovém stupni se nacházíte. Ale nesmí toto zneužít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. doporučuji si poslechnout přednášky Jordana Maxwella s sk titulky na youtube ;).

      Vymazat
    2. Vy byste si přál svět, jaký se obejvuje ve filmu Minority Report ?! Přesně ukazuje, o čem vy tu básníte. A že to je nechutné a zavrženíhodné, byste poznali, až byste se stali obětí takového systému ! Inu, chorá hlava, chorá myšlenka, tak to prostě chodí, že i dobráci občas zlo plodí !

      Vymazat
  6. Téměř každá pravda je dobře zabalená (skrytá) konspirace ! A nyní jim ty obaly (krycí legendy) praskají ve švech !

    OdpovědětVymazat
  7. Pravda je vždy jen jedna... Lží jsou i tisíce, nebo spíš jejich nekonečné množství modifikací......
    Ale pravda je skutečně vždy jen jedna.. a vždy - dřív či později - vypluje na povrch.....
    Svět se napravuje...
    Je to cítit všude..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni to povýšili na úroveň chaosu - tzn.že míchají Pravdu se Lží, a nidko kromě "nich" se v tom pak nevyzná !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.