5. května 2014

Rusko vyhlásilo "totální válku" petrodolaru

Díky čtenáři za zaslání svého překladu článku.
Originál: http://www.whatdoesitmean.com/index1766.htm
(Sorchu Faal nesmí člověk brát tak úplně vážně s jejím vyhlašováním Armageddonu, vyhlašuje ho často a zatím se nekonal ... ale jinak její informace pokládám za velice cenné, z reálného zdroje, a články má výborně vydokumentované, tak jak to vyžaduje (již zapomínané) poctivé vědecké řemeslo.)
Klikněte pro zvětšení textu.








10 komentářů:

  1. Škoda že je to tam malé že to nepřečtu.

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo to v pdf, takže to můžu vyvěsit jenom jako printscreen. Kliknutím to zvětšíš, nebo si zvětši zobrazení vyhledávače ...
    Zkusím to vylepšit ...

    OdpovědětVymazat
  3. CTRL + (zvětšení obsahu na obrazovce)
    poté je to více čitelné ...
    CTRL - (opětovné zmenšení)

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně a srozumitelně popsaný problém dnešních dnů...jsem o tom přesvědčen. Myslím, že nebude dobře - jsme na špatné straně barikády, na straně zla (EU, NATO)

    OdpovědětVymazat
  5. Je to v pohodě - přečíst se to dá, a to mám 5 dpt.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak, sme na zlej strane barikády, ale naši politici sa tvária, že akože nič! Doriti s nimi! Havloidi vedia svoje, ale my sedliaci tiež!

    OdpovědětVymazat
  7. Článok je jasný, iba havloidi by mali hlúpe komentáre! Máme za dverami vojnu a naši politici spia na vavrínoch, ktoré získali zbedačovaním obyvateľstva! Keď budú vešať na kandelábroch v Kyjeve Jacenjukovcov a podobnú svoloč, zľaknú sa? No, ktorí majú rozum, už dnes utekajú z tohto popraviska! Keď nemajú chlieb, prečo nejedia koláče! Hovorí vám to, páni Politici dačo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Otázka je, zda si lidé nezvolí další politiky, které opět za pár let bude potřeba věšet... Každý národ má takovou vládu, kterou si zaslouží.

      Vymazat
    2. Problém je v tom, že do politiky se budou vždycky cpát mezi prvními nejrůznější devianti, političtí prostituti, prospěcháři, hamižníci, závistivci a škůdci všeho druhu. Tedy - odpad společnosti ! A proto to taky u nás a ve světě tak špatně vypadá...

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.