15. prosince 2014

Gasland: dokument o frakování

Díky čtenáři za tip.

http://youtu.be/0BWcq8D9nB0

Gasland

Hydraulické frakovanie je ako očkovanie. Očkovacie celebrity o očkovaní tvrdia, že je užitočné a zaručene neškodné. Ibaže realita je iná. Deti po ňom umierajú, dostávajú choroby, v tom lepšom prípade iba alergie. Nepríjemné následky očkovania niekedy vyjdú na povrch až oveľa neskôr. Stále častejšie vychádzajú na povrch programy nútenej sterilizácie formou “očkovania”.
Rovnako je to aj s hydraulickým frakovaním. Do zeme sa napumpuje obrovské množstvo vody zmiešanej s kokteilom exotických chemikálií, ktoré skôr či neskôr zasiahnu podzemnú vodu a kontaminujú ju. A úrady tvrdia, ako inak, neškodnosť tohto postupu.
Film Gasland opisuje skúsenosti obyvateľov USA s týmto svinstvom, ktoré im otrávilo vodu a ktoré čoskoro môžeme očakávať aj v Európe. Dovolíme im to?




17 komentářů:

  1. Ja by som bol zvedavý, či by bola Ivanka "v klidu", keby musela piť takúto "frakovanú vodu"?!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po zhlédnutí mě to napadlo, podobně....pro všechny ty, kteří se tu ohání duchovnem, že vše je dobré, být pozitivní a mít pozitivní myšlenky za každé situace, protože vše co se děje, je dobře - a myšlenkou měním realitu tohoto světa.....
      Po dobu shlédnutí dokumentu, silný tlak na hrudi, duše pláče, Vědomí pláče, neumím popsat ten pocit při vnímání země, přírody, vody a planety :-( Jsme hovada, jako lidstvo, jako civilizace. Nic jsme nepochopili za tisíce let vývoje. :-( Silný soucit s těmi lidmi tam, za jejich hloupost, že za 30 stříbrňáků si nechali zničit domov a celé krásné území, bez návratu. Obdiv a údiv k jejich POZITIVNÍMU přístupu za tu zkázu. Žasnu, někteří se usmívají, žertují!! Pozitivní člověk za všech situacích, je jen hloupý, nebo blázen. Vidíte, přátelé! JSOU POZITIVNÍ a umírají a vše kolem nich jejich zásluhou (hloupostí) To je změna reality?! Výsměch.
      Pokud prožíváme co máme a právem a máme přijmout pozitivně, dle paní Adamcové a jiných takových, pak se usmívám, smutně, stádo nevědomých ovcí.:-( Jenže zde nejde o jednotlivce, jsme všichni jednou součástí na jedné planetě- z amerických řek se infikují moře a oceány, ovzduší a dopad je na celý svět.Dokonce, i jak tam bylo řečeno, mají zálusk na Evropu, Afriku....víte dobře, že VODA jako taková má paměť kterou si uchovává a nás jí napájí . Bez vody a vzduchu není života.....nooo, proč nejsem tak happy?
      Nejsem no, protože vím, že tohle skončí jak má, pro tuto civilizaci. Nejsem prorokem, ale v srdci mám klid. Zasloužíme si co žijeme. Hloupý život = hloupý konec. Bože, nás chraň. Jsme pozitivní a hloupí. Přijměme to.
      /a na "Déčka" si nehrajme./ :-)
      PS: máme mít Srdce, to stačí.

      Vymazat
    2. PS: k tématu ►http://vimeo.com/96130163
      Mým přáním je, aby se lidé probudili.

      Vymazat
  2. Ahoj. Ano dovolíme, všechno je dobré, všechno bůh chce... Pochopil jsem to správně?

    OdpovědětVymazat
  3. Poridte si nanofiltr filtr RO (reverzni osmoza - treba tady: http://www.filtracevody.cz/1-reverzni-osmoza-75-gpd-standart) na vodu a nebrecte tu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to dáš aj rybám a ekosystému do riek, jazier, potokov, a nasadíš to aj do pôdy ku každému stromu, hej ?
      Bodaj by sa tu zverejňovali aj nadávky....to by som si na tebe zgustol...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. :-) dobrý nápad, myslím že i Ivance by taková informace přirozeně přišla, když by se neblokovala odsudkem.... :-)

      Vymazat
    3. Jak nemáme brečať aj stromom aj zvieratám namontuješ filter tu sa nenadáva tak sa zdržím račej sprostých slov ale možeš si ich zopakovať pred zrkadlom a na záver si možeš povedať som super nekopromisný manager som hrdy čo robim za par natlačených toaleťakov.
      Tak že to to práve chcú dodať na Ukrajinu preto treba vyčistiť územie aby sa ludia nesťažovali bisnizmeni to z právnikmi krásne vyriešili.Preto tak štekajú proti CZE,SK,HU ďalšia vec čo naše vlady spája odmietajú ťažbu ale postupne vyludńujú východné slovensko tam chceli velice ťažiť len jeden problém zničia vodu v Tise ,Ipel a len zosrandy sa to len tak vlieva do dunaja tak že maďarský problem je vyriešeny potom už možu ťažiť aj tam máme to šťastie že rieky PL k nám neteču tý by nám to už davno sem pustili

      Vymazat
    4. Nadavky nepomuzou nicemu, brecet nepomuze nicemu, musime pockat az to dojde vetsine ... mezitim bude umirat priroda a my s ni. Proto reverzni osmoza a sposty dalsich postupu, jak chranit zdravi sve a sveho okoli, giftovat, octovat, meditovat, pozorovat ... a nebrat si nic osobne, treba tak jako Marek & Marek G., protoze fyzicke smrti se stejne nevyhneme. Je to jen otazka casu, ktery neexistuje :)

      Vymazat
    5. Tak tohle byl velmi dobrý ba přímo výborný postřeh : fyzické smrti se stejně nevyhneme. Je to jen otázka času, který neexistuje. A já jen dodám : s holou pr.delí jsme sem přišli, a s holou pr.delí zase odejdem. To ti, co mají peníze, moc a slávu náramně neradi slyší :-)

      Vymazat
  4. Dobrý večer. Antibiotika, antikoncepce, chemoterapie a další jedy kolují ve vodě a nic je nedokáže vyčistit. Jezdím pro vodu ze studánky. http://www.estudanky.eu/zachranme-studanky. V okolí vašeho bydliště určitě také najdete. 5 litrové kanystry k zakoupení za dobrou cenu na obaly.cz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se tu bude frakovat, ani studánky vám nepomůžou, budou taky otrávené.

      Vymazat
  5. Během sledování videa jsem si vzpoměl na východní Ukrajinu. Ukrajinská vláda prodala západním ropařským společnostem (tuším Shell, Chevron) rozsáhlé území v Luhansku a Doněcku na 50 let za účelem frakování. Další pádný důvod proč bojují. Prodali jim zem pod nohama s vyhlídkou ekologické devastace. Hlavně, že tam Amerika exportuje demokracii ( tu jejich).

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem proti frakování, protože si na základě dostupných informací myslím, že je pro ekologii, živ. pr. a zdraví lidí v oblastech těžby škodlivé, stejně tak jsem pro očkování, protože si na základě dostupných informací myslím, že je pro zdraví lidí (jedinců) i společnosti prospěšné. Spojovat tyto 2 věci nějakou paralelou mi přijde totálně nesmyslné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvé rozporuplné názory vycházejí z neschopnosti analyzovat a správně zařazovat informace a události V SOUVISLOSTECH ! A to nejsi sám, anonyme, jsou vás celé hordy, bohužel. Proto z vás vycházejí všelijaké informační jepice, které nemohou mít ani krátkého trvání ve světle událostí vezdejších i světových.

      Vymazat
    2. Jsem též proti frakovacímu fakování kdekoli na světě.

      Vymazat
    3. Nepovažuju své názory za rozporuplné. Nebo můžeš mi snad rozpor ukázat? ;-)
      Nevím v čem nejsem sám, v podpoře očkování? No samozřejmě, jsem na straně lékařské obce a vědy obecně. :-) Ale nenazyval bych nás "hordama", jednak je nas většina a hordy zní pejorativně (snad jen omylem). :-)
      Odmítání očkování (obecně) je nezodpovědnost.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.