14. prosince 2014

Iva Adamcová: Bůh je vývoj

Iva Adamcová
Z přednášky 20. 9. 2014, Otrokovice 
Přepis části audiopřednášky: Orgonet


(0:00) ... Moc jsem se na vás těšila, vy dobře víte, že už se moc nikde neobjevuji, že je to výjimečné. Dva roky každý víkend jsem jezdila a vyprávěla, a vše jsem ukončila. V prosinci minulého roku se uzavřely všechny informace, které byste měli k přechodu do 5D dostat. Ale dopisů přichází veliké množství, a také se dějí zvláštní věci, což je přirozené, protože planeta má svůj vývoj.

Vy víte, že vývoj vrstev pokračuje neustále, to se nikdy nedá zastavit. Já vám potom možná nastíním, jak to bude pokračovat kousíček dál. Protože, aby to bylo chaotické, špatně rozeznatelné pro lidský egoismus neboli svět hmoty, který má své zákony, a protokoly v DNA, tak ten vývoj nejde takhle uříznout a něco znova nastavit. Ono musí jedno odeznít a druhé musí začít. A to je někdy velmi chaotické pro vaše vědomí.

Nikdy neuděláte chybu - samozřejmě „chybu“ v uvozovkách, protože víte, že chyba neexistuje - když zachováte v každé situaci klid. Víte, jak život funguje. Na základních přednáškách jsem vysvětlovala, jak život po životě se zvyšuje úroveň duchovnosti a mění se podle toho, co jste se naučili a získali zkušenosti z každých jednotlivých svých životů, které jste si samozřejmě vybírali sami podle posledních odporů, které jste v posledním životě předtím udělali.


Celý váš život je váš. Někteří lidé, kteří se pohybují ještě v nižších vrstvách, kde neodložili své odpory, to znamená černá a bílá magie – vy víte, že v mých přednáškách vždy zazní, že vše je dobré - ano, nikdo z těchto lidí není špatný. On se vyvíjí. Nebudeme už mluvit o těch nižších vrstvách, které se pohybují pod černomágovskými životy. Protože černomágovské životy mají samozřejmě ještě předchůdce, ale to už by vám bylo tak obrovsky vzdálené, když mě můžete poslouchat, že by bylo zbytečné to sem tahat. Proto se vracím pouze do těchto vod.

Každý z těchto dvou stavů vidí svět samozřejmě jinak. Když budete vědět, o co tady vlastně kráčí, pak si na tyto věci můžete lépe posvítit vaším vědomím, a pokud to pochopíte dobře, budu ráda, pokud ne, taky budu ráda, protože vy víte, že váš vývoj je jenom uložený ve vašem těle, neboli hmotě, ve které bydlíte.

Stav 5D je změna vědomí, z vědomí hmoty ve 3D do vědomí Boha. Poprvé v historii této planety. Tahle planeta ještě nikdy neprošla tímto vývojem, ona tam pouze doletěla. Vesmír je ten samý organismus jako je vaše tělo, které vznikne, a samozřejmě zanikne, takže má svůj bod A – vznik, až B - zánik. Už jsem říkala, že co se tady vyskytne ve vesmíru, ať je to člověk, ať je to buňka, orgán, zvíře, planeta, civilizace, vše má vznik, nárůst, má svůj vlastní vrcholný vývojový bod a pak pomalinku odchází, protože se týká hmotného světa.

Ve skutečnosti je všechno vymyšlené od okamžiku vzniku. V prvních fázích, v první dimenzi, jsou tak vysoké teploty, že vše se udržuje ve středu pouze ve formě jednotlivých atomů, nejde nic spojovat. To se mění ve druhé dimenzi, tu už máte všichni za sebou, to jste si prošli ve hmotě, toto vědomí, a museli jsme to prožít úplně všichni, a pozor, i ti, kteří jsou teď v mnohonásobně vyšších formách, ve vyšších dimenzích. To je zkrátka zákon pro všechny. Všichni si to prožijí.

Stejně tak, když se oplodní vajíčko spermií, tak je tam všechno hotové, a vzniká to ještě předtím, než se vyvine něco, co je podobného člověku. Tam je to ve velké rychlosti, přesně tak, jako jsou ve velké rychlosti fáze první a druhé dimenze. V druhé dimenzi je spojování dvou veličin, a ve třetí dimenzi se začínají tvořit hmotné ostrovy, těch je ve vesmíru velice málo, a na těch ostrovech se vyučuje ještě poslední vrstva vědomí ducha, než projde do skutečného vědomí Boha.

To je jedno z nejtěžších období, protože tady už vlastně máte hmotný stav, hmotné tělo. Vzpomeňte si, já vás vlastně vyučuji pokoře, vyučuji praxi toho, co přináší Kristus. Při poslední večeři Páně vysvětloval apoštolům, kteří samozřejmě věděli, která bije, ale bylo to nastaveno a zaznamenáno pro vás, že „chléb je moje tělo“, je to hmota, prvek, kterým já živím svoji hmotu, a ona se tím zregeneruje, posílí a může tady pracovat, a „víno je mojí krví“, to je to samé. Ano, hmota požírá hmotu. Vy musíte své hmotě dodávat prvky, aby se obnovovaly.

Jakýkoli egoismus při stavu člověka ho strhuje do oddělenosti. To znamená, ten člověk vidí věci dobré a špatné. Ale to není skutečná realita. Vidíte, všechno tady je, bylo a bude, ale my svým vědomím, jak tím pomalu procházíme, to vidíme ze svého bodu a své pozice výšky vývoje úplně jinak. A ono se to mění.

Já jsem to tady nastavila na tuto tabuli, abyste viděli, jak to vidí černí mágové a samozřejmě Kristus, to znamená člověk, který dokáže žít pokoru, který nepoužívá vůbec vůli člověka. Většinou se toho tělo bojí, to znamená Satan ve vás, to je takzvaný zákon hmoty, to znamená pocit Já jsem Jan, nebo Já jsem Jana, to je to jméno člověka. Ne, vy jste vědomí Boha, které vstoupilo do hmoty a vybralo si jméno, tvar svého těla a osud. Ten osud je vybíraný podle posledních odporů.

Třeba takoví černí mágové, ti útočí i na své předky a obviňují je z toho, co se jim děje v osudu. To dělají i bílí mágové: i ti háží vinu a mají pocit, že musí „čistit“ svůj rod. Prosím vás, to je absolutní nesmysl. Všechno je vaše. Jestliže já jsem si vybrala lítostivou maminku a lítostivou babičku a lítostivou prababičku, nebo pradědečka, tak jsem si je vybrala proto, že moje vědomí Boha vědělo, že v posledním životě jsem neuměla nedělat lítosti. Tak to nebudu házet na ty moje předky, a nebudu si myslet, ó, teď zasáhnu támhle něčím do té své minulosti a já ten svůj rod očistím. Ne. Vy to vždycky jenom můžete udělat sami za sebe.

To znamená, když se ke mně ty informace dostanou, a já budu vědět, že ten osud je tak nastavený a já ho chtěla, tenhle osud těla, DNA, tak mi patří, přesně i s těmi útoky a s těmi strastmi, které tam jsou, protože jsou moje, jsou mnou vybrané. Pokora k tomu osudu je, že nebudu brečet. Vy víte, že jsem sprosťák, já jsem vždycky tomu egu řekla: Já se z toho neposeru. A zatla jsem zuby. Nic se nestalo. Je zbytečné plakat. Když se něco přihodí a já začnu plakat, pomůžu tím něčemu? Ne, já jenom zablokuju své tělo a pozor, zapíšu novou karmu, protože je jasné, že jsem to v té chvíli nedokázala, a je to v DNA, a pokračuju dál. Ale náběr informací do osudu už vám dává naději, že se blíží konečně doba, kdy to pochopíte.

Lidé píší nádherné dopisy. Když se stanou nějaké dramatické věci v rodinách, ať je to třeba násilné úmrtí, nebo i normální úmrtí, nebo cokoliv, co se v rodině děje, už to zvládáte jinak, už víte, že máte brát život takový, jaký je, protože on takový je a vy jste ho chtěli, s tou svou hmotou. Ať je zdravá nebo nemocná, ať už se děje jakákoli situační závada podle vás, podle ega. Situace jsou různé. Vy jste se chtěli narodit do různých dob. Žili jste třeba ve středověku, v období hladomoru, nebo obrovských válek, nebo živelných katastrof. Odkládali jste svá těla, a každým svým životem jste zjišťovali, co umíte a co neumíte.

Jakmile odpor těla, to znamená jednotlivého člověka v té které inkarnaci, je nulový, protože ty odpory se pořád snižují a snižují a snižují, zákon je takový, že vědomí potřebuje pomalým způsobem snižovat odpory, proto si volí vždycky ten samý osud. Takže vidíte, že váš osud je vámi vybraný, je váš, chtěli jste ho. I Ježíš chtěl osud s ukřižováním těla Ježíše. A vám potřeboval tohle zahrát a věděl, že je to pro vás dobré, a bylo to dobře, že to zahrál. Není zapotřebí žádných lítostí, protože všechno má svůj smysl. A to dává obrovskou sílu a vůli celému životu planety.

Každá planeta má své vývojové fáze. Já jsem asi před týdny prožila v noci stav, kdy moje tělo letělo okolo velikého množství planet, a každá planeta má svůj vývojový program. Přesně jsem tam viděla ty války, ty události, které se odehrávají, a bylo mi tak dobře, ať se tam děly jakkoli dramatické věci, cítila jsem jenom obrovský klid a mír, a nádhernou vibraci. Planeta má svůj osud. Vy si vybíráte podle svých osudů minulých to, co tam je.

Poslední dva stavy předtím, než projdete do pokory, jsou černá magie, bílá magie, a potom už je učitelování, kristovství, ukřižování vůle člověka. Ježíš nám ukázal úplně všechno. On věděl, že hra je hra, to znamená, že je domluveno s někým, kdo ho zaprodá, že je domluveno, že někdo bude nevěřící, že Pilát a všichni ostatní herci toho divadla to hrají pro jedno jediné společné božství. On vám slíbil život věčný. Ano, pokora, jakmile ji začnete žít, respektovat osud se všemi okamžiky, které jsou v osudu zvoleny, a sjednotí se vůle původního Boha pokorou, vůlí osudu těla, a není tam žádný odpor, pak odpadá smrt, odpadá čas, odpadají bloky, odpadají nemoce, odpadá úplně všechno, co vám nabízí svět 3D.

V tento čas tyto informace mohly přijít, protože před krátkou dobou, před rokem a půl planeta proletěla touhle hladinou a poprvé ve své historii – a bylo to vypočítáno v mayském kalendáři na konec roku 2012 až začátek roku 2013 – jsme proletěli do vibračního stavu 5D. Vibrace se dvojnásobně zvýšily, a když se zvýší hmotě vibrace, tak má jiné vlastnosti. To ví všichni fyzikové. (17:30)

Já fyzik nejsem, ale vím to taky. Je to podivné, jak vědomí 5D dokáže vnímat, protože já absolutně nerozumím ani matematice ani fyzice, vůbec nic mi to neříká a jsem ráda, že si spočítám, kolik mám dostat v obchodě nazpátek z nákupu, ale to mi stačí k životu pro můj úkol tady na zemi, pro něj nemusím mít žádné vysoké počty. Ale jsou samozřejmě zaměstnání, která to mají.

Nicméně, v únory jsme byli na setkání, bylo tam asi 15 lidí, u jednoho atomového fyzika tady na Moravě, a ten nám udělal překrásnou přednášku, čtyř- nebo pětihodinovou, o kvantové fyzice. A protože já jsem huba nevymáchaná, vy to víte, hodně se ptám, tak jsem vždycky do toho vstoupila a něco se zeptala, a on se vždycky tak zastavil, podíval se po ostatních a řekl: „Já jsem jí nic neposílal! O tomhle budu mluvit až za hodinu!“ A já, která jsem ráda, že umím sčítat a odčítat … ano, vy pak vidíte svým způsobem.

Jako kdysi dávno se mi dostaly třeba buddhistické knížky, nebo taoistické, do ruky, kde byly různé názvy, a já jsem těm názvům nerozuměla, ale moje vědomí 5D si to přetavilo, a já jsem věděla, o čem ta kniha je. Neuměla bych to vysvětlit jiným lidem přes ty názvy a přes ty taje, které tam jsou, protože všechno je skutečně zakódované. Potom ke konci vám ještě ukážu, že ta matematika v 5D je, protože v matematice, jak víte, je řád, a ten řád ve světě 5D je. Ale ještě bude nějaký čas trvat, než se doladí tenhle svět do absolutní pokory a bude bez chaosu, v míru a klidu. Protože je tady ještě velmi mnoho lidí a musí se udát mnoho dramatických věcí. A ony se dějí.

Naše těla mají vlastně vibrace 5D, a to mají všichni, i ti egoističtí, my jsme tam jenom proletěli, a my vlastně tvoříme planetu, což si lidé neuvědomují. My jsme takoví mravenečkové, takový jeden obrovský organismus, který má nastavena svá pravidla a svůj vývoj. Vybereme si jenom ten úkol, aby vědomí Boha se navrátilo k sobě samému. To je úkol před koncem 3D, před průletem. Takže vidíte, že když tady proletíme, teď jsme tady tou naší kuličkou, na které lezeme a lopotíme se tady, a když vevnitř uděláme egoismus, dřív to trvalo velmi dlouho, než se k vám navrátila karma. Teď ne. Karma se totiž zapisuje negativní emocí.

Takže, dejme tomu, že někdo z vás mi něco vyvede – on mi pomáhá, když mi vyvede nějakou lotrovinu, pro mě to lotrovina není. Já jsem šťastná, že mi to ten člověk udělal, že jsem nezareagovala. Moje tělo už to umí. Ale jsou těla, která to ještě neumí, která ještě reagují.

Někteří lidé píší krásné dopisy. Oni už vidí, že třeba ještě huba mele, třeba na partnera, ale že už vlastně nechtějí, že už je tam rozdvojení vědomí. „Vždyť je to zbytečný, proč to kecám?“ A tady se už vědomí začíná oddělovat, už vidíte, že tělo je něco jiného než než vy jste. Ano, vy MÁTE svoje tělo. A když máte svoje tělo, musí být někdo, kdo ho má. A to jste vy.

Minulý týden se ve mně v noci rozsvítilo, a paprsek, kužel, mi mířil do břicha. Až mám husí kůži. Já jsem viděla svoji hmotu jako Bůh, a svítila jsem si na jednotlivé buňky v těle. Hele, vy vypadáte jak prehistorická jeskyně. Teda já jsem prehistorická jeskyně (:-). Tam jsou samé kuličky a takové obdélníčky a něco vypadá jako tříska, je to velice zvláštní. Je to všechno poskládané … to je ta hmota, to obydlí, ve kterém vy bydlíte. K tomuhle já se nedostávám vůlí člověka. Kdybych si to přála, už by to byla magie, kdybych něco chtěla studovat, a ty vizualizace. My se k tomu dostaneme, jaké nástroje mají černí a bílí mágové.

My jsme ve 3D světě dostali náběrem emoce. Pozor, emoce mají i zvířata, to už víte. Emoce mají v jistém směru, jakoby zakrnělé, i rostliny. Ale my lidé jsme to zdokonalili, protože se vyvíjíme. Takže svět 3D dostal k náběru hóódně negativních emocí, a velice málo pozitivních. Ty pozitivní se rozvíjely teprve, až když se dostaly ve vašem páteřním kanálu do výšky hadí síly nad srdeční čakru. Takže vidíte, že vývoj se mění, vyvíjí, nikdy se nezastaví. Tím si můžete být jisti. Protože život je Bůh. Vývoj je Bůh. Změna je Bůh.

Takže, nástroje 3D byly negativní a pozitivní emoce, ale těch negativních bylo hodně. Spoustu století se člověk učil, hlavně ve vyšších společenských kruzích, nedávat najevo svoje emoce. Vy jste je potlačovali. Teprve nedávno, pár desítek let zpátky, jste se je naučili projevovat. V různých kulturách a civilizacích to bylo samozřejmě různě nastavené.

Psala mi tuhle paní: „Ivanko, mně to ale pomohlo. Já jsem vždycky skrývala svoje emoce, hlavně zlosti, a pak jsem se dostala k nějakému panu léčiteli, který mě naučil, že se mám vykřičet, vyvztekat se, vykopat se třeba do polštáře, a mně se ulevilo. Takže to by asi mělo být dobře, ne?“ Já říkám: „Poslyšte, vy pořád operujete s jednou věcí. Je jedno, jestli tu emoci potlačím, anebo jestli ji pustím ven, ale hlavně, vy ji považujete za svoji. Jenže to dělá vaše tělo a ta emoce vám nepatří. Tělo je hmota, kterou ovládá Satan, neboli zákon hmoty. A to tělo to dělá automaticky. Protože se vyvinulo v DNA rodiny, kde je to vidět, ta reakce. Ty děti to opakují, ony se to naučí.

Až teprve v posledních desetiletích, tak zhruba od 50. - 60. let se objevovaly děti, které najednou se poučovaly z reakcí svých rodičů. Bylo to ojedinělé, ale bylo to, protože už se blížily tady k tomu přeletu. Tohle je velice důležité vědět. Svět 5D má totiž jenom pozitivní emoce. Pozor, neděste se: i ty jednou odpadnou.

Když na přelomu tohoto tisíciletí ke mně chodily z výšky různé bytosti, vlastně všichni, o kterých se mluví v Bibli, tak jednou přišel svatý Petr se svatým Pavlem. Pozor, to jsou bytosti, které relativně nedávno žily, co to je dva tisíce let, to je krátký úsek. Když promluvili, tak tam bylo jen inertní prostředí, láska v téhle fázi a výšce znamená jenom souhlas. Svatý Petr třeba říkal: „Vítám tě, sestro v Kristu,“ a pokračoval, co mi Otec chtěl sdělit, a já jsem si připadala tak malinká, a když třeba něco vysvětlovali a já jsem to špatně pochopila, tak říkali: „Nenene, teď jsi to špatně pochopila, je to takhle.“ 

Oni do vás vidí. Oni jsou vy, a vy jste oni. My je vidíme někde vysoko, ale jsme jejich součástí. Vědomí Boha je vlastně zasunuté do sebe, jako když vidíte ruské bábušky. Je tam všechno ukryté. A každá dimenze se odhaluje až při průletu do ní. Ono se dá i spočítat, kdy proletíme z páte dimenze do šesté, ale k tomu, věřte, vy máte hóóódně daleko. Já taky, já jsem tu s váma. Já jsem ten, kdo hlídá přechod do 5D. A po čase zase polezu a budu hlídat jiné úkoly, které mi Božství, které máme všichni společné, dá za úkol, tak jako vy se budete zhošťovat úkolů svých.

Ale dneska už vidíte, že není kam spěchat. Nejlepší úkol je, abyste žili život, který máte tady nastavený, a máte ho žít tak, abyste byli klidní a spokojení. Hodně lidí třeba píše: „Já bych chtěl strašně pomáhat lidem.“ Jéžiš, to už je ale egoismus jako prase. Uvědomujete si to? Vy můžete pomáhat, ale musíte být skromní, a pokorní, takže začnete od jednoho jediného člověka, a kdyby vás poslal do háje, že to nechce, tak to budete respektovat. A budete rádi, že jste se to dozvěděli. Nebudete si třeba vyčítat, že jste měli... To prostě musí být absolutní pokora přijetí v jakémkoli momentě. A začnete si osahávat svět, kde není žádný odpor, je to nádherné. (28:00)

P. S. Orgonet:

Pro ty, co potřebují něco vysvětlit: všechny níže zmíněné otázky a pochybnosti byly již Ivě předloženy během jejích přednášek mnohokrát. Její odpovědi najdete v Základních přednáškách, viz http://www.ivanka-centrumduchovnipomoci.cz/videa-z-prednasek/, a v audiopřednáškách, které si můžete stáhnout na http://tomts.capsa.cz/, příhlášení guest guest. 

25 komentářů:

  1. "Já taky, já jsem tu s váma. Já jsem ten, kdo hlídá přechod do 5D"
    Jestli si pamatuji dobře, tak Ivanka říkala že to děla satan, ale tím nechci říct že je satanem. Možná by to mohla vysvětlit.
    Kamil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Též by mě toto její vysvětlení zajímalo. Mohu jen s jistotou říci, že jestliže něco dělá Satan, tak to nemůže být nic dobrého. Ten dokáže vést pouze do pekla, třeba i klamem, lží a vydáváním se za cokoli a kohokoli. Obzvláště v dnešní vypjaté době. Chce to jen skutečně více přemýšlet v kontextech. Eva K.

      Vymazat
  2. Co máte furt s těmi "D"?? Nerozumím, asi...Paní Adamcová říká, že žijeme v 3D a jdeme do 5D...a kde má 4D???? O 4D nikdo nikde nemluví,nepíše... ale po 5D, dle paní Adamcové následuje 6D. Bezva. A kampak se nám - jim, ztratila 4D???
    Mě by zajímalo, kdo kdy přišel na to, že ze 3D spěcháme do 5D. Obě dimenze jsou všude propírány do podrobna, ale 4D je kde? (když po 5D následuje 6D).
    Vím, ptám se jako prvňák, kdysi kněze, co vyprávěl o Bibli: ....Eva a Adam...mají dva syny....a kde ti synové vzali ženy a kde najednou tolik lidí? :-)
    Nebude to všechno trošičku jinak?
    Ne nejsem troll :-))) Jen přemýšlím, když čtu. Bohužel na to mi asi paní Adamcová neodpoví, nevysvětlí, protože není účastníkem diskuze.. Škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iva zde asi neodpoví, ale mluví o tom ve svých přednáškách asi takto: 4D se neztratila. Je to vlastně brána mezi 3D a 5D, která leží těsně pod třetím okem. Pokud se člověk naplní Bohem do této výše (tzn. přestane dělat odpory, egoismy), projde touto branou "4D" do třetího oka, čili ze 3. se dostane do 5. dimenze, čili z "vědomí hmoty" se dostane do "vědomí Boha".
      A tuto bránu 4D opravdu hlídá Satan - to je jiný název pro všeobecnou hladinu egoismu , která je před branou 4D, a která nás zkouší (= Satan nás zkouší), zda jsme schopni ještě egoismy dělat, a teprve až už to neumíme, pustí nás branou do 5D.
      Vše toto podrobně a mnohokrát Iva vysvětlila v přednáškách, zkuste jim věnovat čas (:-)))

      Vymazat
    2. Děkuji Orgo za vysvětlení. Teď už rozumím a umím napasovat. Proč? Dle mého vnímání a zkušeností sudé dimenze, stejně tak sudé pole našeho Ducha jsou negativní v projevu,působení na nás. Ano, jsou to "čertovská" pole/dimenze.Po lichém poli přijdou těžkosti sudého,které máme překonat abychom si odpočinuli a nabrali sil na další, tím bytost se vyvíjí "výš".Teď chápu - výklad stejného jiným způsobem. Teď s tím nemám problém, dík :-)))

      Vymazat
    3. Milý Orgo, nemám tolik času, věnovat se přednáškám paní Adamcové, a přemýšlet co tím a tím myslela. Pro mě jsou jen trochu chaotické, chápu, těžko se nachází slova pro nesdělitelné pro druhé. Jakmile totiž najdeme slova podobná, už to není originál. Slovo je obraz....a obraz jako takový má miliony slov.
      Ale dík, třeba správně osloví ostatní.

      Vymazat
  3. Na mé možnosti je zde mnoho a mnoho slov. Najít v té záplavě nesdělitelnou podstatu? To mám další problém. Občas vnímám jakoby zde prosvítalo "duchovní ego" či jak to nazvat.
    Každý jsme na cestě. Někdo je dál, někdo na začátku, někdo neví kudy jde.
    Ztotožnit se s myšlenkou, že vše je v osudu dané, naplánované a nic se s tím nedá dělat, jen vše v klidu přijímat,tak to mě , prosím, nejde.
    Taková myšlenka ve mně okamžitě vyvolá vzpomínky na řeči tetičky, že jsem stará duše a že jsem melancholik. zatímco já jsem vnímala, že jsem v nějakých "sračkách" a vůbe netuším, o co jde.

    OdpovědětVymazat
  4. Zuzka to vložila pod jiný text od Ivy, ale sem to patří také:

    Anonymní14. prosince 2014 22:01
    Orgo, děkuji Ti za Tvoji práci na tomto webu, moc ráda sem chodím. Ivanku poslouchám víc jak rok a za tu dobu jsem ji pochopila proč říká, to co říká, a tak jak to říká. Cítím, že to podobně možná máš i Ty. Život se začal měnit, já jsem se tak nějak uklidnila a před dramatické události, které ten rok přinesl, jsem se ustálila ve vlastním klidu a vědomí, že Bůh (ať si každý dosadí dle svého příroda/osud/otec/matka/...) je ve mně a že jsem s ním jedno, stejně jako s každou bytostí.
    Ivanka sama říká, když bys předložil prvňáčkovi učební látku deváté třídy, nemůže ji rozumět. Jen reaguji na komentáře výše. Pro ty, kdo Ivanku neznají a mají zájem porozumět - cítí, že je to láká, zde je základní přednáška: https://www.youtube.com/watch?v=GAD56aeT2t0. A vy, co ji nerozumíte a ani nechcete, pusťte to z hlavy a žijte tím, co Vám dělá dobře. Krásný den, Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tož som chňapla po základnej prednáške, čo tu Orgoneti uvádza. Ale musím na to pomaly, nie streštene :-D. - Čo jednoznačne oceňujem už teraz, je názov tohto článku ...Boh je vývoj ! ... Basta fasta, je to pravda. BE

      Vymazat
  5. Ďakujem za Ivankine slová. Mne veľmi pomohli a to práve vo chvíli, keď som ich čítala. Vlastne vždy, keď od nej niečo čítam. Verím, že nie každý porozumie, ale to nevadí, všetko je tak ako má byť v každom okamihu.
    Ďakujem ti Orgonet, že sem umiestňuješ témy z jej prednášok. Veľa zdaru.
    L.C.

    OdpovědětVymazat
  6. Došlo mě, co mě na Ivance nesedí. Připomíná mě mou matku. Ta vždy říkala: "Jak to je, tak to je."
    Nic ji nedostalo z jejího postoje, ať se dělo, co se dělo. Když zemřela její třetí dcera, tak prohlásila, že "každá to nějak máme." Co její první syn prožívá, také se jí nedotklo a pod.
    Nevím o ní vlastně nic, protože se se mnou nebavila.

    Ivance jsem napsala mejl s dotazem. Bohužel jsem se nedočkala odpovědi zrovna jako od své matky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suchá teorie a když odpovídá na bolestivý lidský příběh není schopna soucitu...
      Je to stroj - bacha na její rady - ty jsou od satana, protože ho poslouchá ( i když si myslí, že naslouchá někomu úplně jinému). Mají určitou míru pravdivosti, ale ta lhostejnost není lidská... a pokud chci, aby se někdo na kolenou mohl zvednout - musím mu pomáhat úplně jinak, než takovou strojovou lhostejností - to totiž zničený člověk není schopen jakkoliv zpracovat a potlačováním jeho žalu - katastrofa. Pro skutečně hluboko zasaženého člověka musí být její "rady" neskutečně kruté. Tohle je možná téma na přednášku pro lidi v pohodě, ale ne trpícímu člověku - jako se rýpat nožem v otevřené ráně... a ona to podává jako duchovní vyspělost ( těžký výsměch a cynismus)... to je na tom všem to nejhorší...

      Stejně tak jak si hraje s pojmy 3D.... 50D - jsou to neskutečné technokratické kecy, které nemají žádné opodstatnění. A "tělo je satanovo" - no to je žvást na ultimum. No když se někdo chce babrat v takových smyšlenkách... prosím, ale to jak může leckoho zavést právě do spárů satana - to je alarmující - kdo z těch, co ji chválí, cítí ještě vlastní srdce a jeho teplo, které vás zahřívá? Nebo už vám dočista zkamenělo?
      Satan splítá svoje rozumbradovské lži do umných kliček, ale rozum nepozná, že to je lež - nevíte, že cesta do pekel je snadná - pohodlná líbivá? A Ivana je jeho návnada... proto je vám s ní příjemně -to vás obdarovává satan, za to že ji posloucháte... to tedy máte být za co vděční. Ale čistotu už nikdy nepoznáte, pokud se včas nevzpamatujete...
      Jde z ní temný chlad a je úplně jedno, jak velkou část, si člověk přečte... to temno a lhostejnost není vytržené z kontextu - je v ní. Pýcha předcházívá pád.

      Vymazat
  7. Vědomí „Já jsem“ vytváří lidskou mysl. Lidská mysl má mnoho aspektů a vrstev.

    Nejniternější mysl – náš Duch - je spojena s duchovním světem, vnitřní mysl – naše Duše- je spojena s mezisvětem a zevní mysl je spojena s přírodním čili fyzickým světem. Tato spojenost a vztahovost je vždy neuvědomělá, výjimkou je zevní mysl (tato zevní mysl je vědomá).

    V nejniternější duchovní mysli je uloženo veškeré pravé a ryzí poznání týkajícího se našeho života a Stvoření. Toto poznání je k dispozici každému, kdo nalezne správný klíč, aby otevřel vchod ke své nejniternější duchovní mysli, kde sídlí centrum centra, principální jádro všech principů zvané - Nadjá čili Nejvyšší Já .
    Nejsme tedy odkázání jen na informace z vnějšího světa.
    D. Francuch

    OdpovědětVymazat
  8. Jen ten název článku už zavádí, Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Práve ten názov článku hovorí o všetkom, i Osho, ktorý nie je Ivanka :-) hovoril : "Niet iného Boha, ako Život sám ! BE

      Vymazat
    2. Bůh vám to připomene to vaše rouhání při Posledním soudu.

      Vymazat
  9. Ďakujem Ti Orgonet, že si ma práve Ty priviedol k Ivanke, bolo to asi pred pol rokom, tu na webe. Pozrela som si jej základné prednášky a vypočula prednášky z roku 2013. Je to tak ako hovorí, všetko k nám príde keď to má prísť aj to, že nie všetko pochopíme hneď na prvýkrát.Učí, že všetko je dobré. Prijať tento fakt v bežnom živote mi dá teda zabrať. Ďakujem Ti za Tvoje prepisy jej prednášok a za tento web, je úžasný.
    M.K.

    OdpovědětVymazat
  10. No, ta přednáška paní Adamcové o vývoji ducha je trochu chaotická. Plno slov a člověk se v tom docela ztrácí. Myslím si, že kdyby paní Adamcová vskutku mluvila se svatými Nejvyššího, zcela jistě by nemluvila o proplouvání duše všemimožnými dimenzemi . Ale kdo rád naslouchá "učitelům", jistě si u paní Adamcové najde, co potřebuje. Já bych si jen dovolila z její přednášky vypíchnout toto : cit " Emoce mají v jistém směru, jakoby zakrnělé, i rostliny. Ale my lidé jsme to zdokonalili, protože se vyvíjíme."
    To mi prostě úplně bere dech ! My lidé jsme zdokonalily emoce, protože se vyvíjíme !? Pak tedy jsme se přerodili ze šimpanzů ?! Anebo je to spíše tak, že co jsme svým nerozumem ztratili, to nyní pracně hledáme zpět, paní Ivanko ?

    zdraví Dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... ale no :-/ Ja sa vyvíjam, tu kúsok emoce, tu kúsok iného, step by step....:-) a je mi jasné, že v každej dimenzii, realite, sfére sa pluje s Najvyšším.

      Vymazat
  11. Jednou pro mě přišla známá, že její kamarádka je úplně mimo, dostala psychotický záchvat. Že prý ji mohu pomoct pouze já a ještě jeden člověk. Ten druhý člověk byl mimo republiku a tudíž nemohl zasáhnout. Řekla jsem, zkusím. Prosila jsem všechny svaté a Pannu Marii a šla. Když jsem tam šla, viděla jsem jak za mnou jde Panna Maria a také jsem ji viděla u zmiňované paní sedět doma za stolem Panenku Marii. Tak jsem si říkala, snad mám ochranu a mohu snad nějak pomoci. Říkám děj se vůle Boží.
    Stav byl velice vážný a nebudu rozepisovat detaily. Ovšem, kdybych situaci vzala vše se děje jak má, ono se to také tak děje, ale neměla tu nesmírnou víru ve všemocného Boha, tak by to asi dopadlo jinak, než jak to dopadlo. Prostě víru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podobné sa mi stalo - v knižnici. Naráz spadla pani od počítača na zem. Staršia osoba, počul som len bum a vidím kaluž krvi, ležala tvárou k zemi. Vystrelilo ma, začala som kričať, kým pribehol personál sklonila som sa nad ňu a poprosila, vykríkla "Bože čo mám robiť." Hneď som ale urobila čo prišlo samovolne. Ruky na jej hlavu - zátylok, pohladila a povedala: " Bude, dobre, už bude dobre". V tom ta pani ako chrčala, vzdychla hlboko a s úľavou zaspala :-D
      Kým prišli saniťáci prevrátili sme ju z krvi na stabilizovanú polohu a ona spala. - Pýtal sa ma záchranár, či som bola od začiatku u nej, čo som urobila, - povedala som, že neviem. - A Odišla som. Celú dobu som bola kľudná ako želva , až doma som si uľavila plačom a dobrým kafem. Je to zázračné ?- kdeže, je to prirodzené, veď BOHA máme v genome. /vedia už aj vedci , MUDr. Novotný, Búh skrytý v genomu/.
      ... jo a pani sa volala JUDY.
      BE

      Vymazat
    2. Pak mě bylo řečeno, že s tou Pannou Marií to prý bylo trošku jinak. Údajně to byla materializace poslaná z druhé strany. Přežila jsem, ale jestli bych šla znovu k takovému případu teď nedokážu říct.

      Vymazat
    3. Všichni jsou zkoušeni ve své víře jako zlato v tyglíku.

      Vymazat
  12. Hm, úplně se směju, jak jste odborní a fundovaní v problematice. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... dali ste si sama, sám, vysvedčenie, o Vašej fundovanosti. :-)

      Vymazat