30. prosince 2014

Zděšení v EU: Nový ruský zákon o nacismu

EU je zděšena: Rusko připravuje nový „Zákon o nacismu“. 
http://www.whatdoesitmean.com/index1827.htm
23. prosince 2014
Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: OrgoNet



Konsternující zpráva připravená ruským Ministerstvem zahraničních věcí (MZ) pro Kreml 23. 12. 2014 informuje, že zahraniční diplomaté EU byli „absolutně zděšeni“, když byli upozorněni svými ruskými protějšky na to, že Federální rada navrhuje zákon, stavící mimo zákon dodávky energie všem státům, které se účastní nebo se účastnily mučení válečných zajatců nebo svých vlastních občanů nacistickými metodami, což bude mít katastrofické důsledky pro alianci NATO.

Podlé této zprávy Federální rada (horní sněmovna ruské federace) zahájila přijímání tohoto nového „zákona o nacismu“ na příkaz prezideta Putina poté, co Spojené státy odmítly věnovat pozornost ruskému varování o odvetě ze 14. prosince 2014 ( http://www.mid-day.com/articles/russia-warns-of-retaliation-if-us-imposes-new-sanctions/15841194 ), pokud USA přijmou nový zákon o dodatečných sankcích proti Rusku. Ten byl podepsán prezidentem Obamou 18. prosince 2014 ( http://www.foxnews.com/politics/2014/12/18/obama-to-waive-sanctions-authority-in-hill-bill/ ) .

Jak zpráva uvádí, nový „zákon o nacismu“ připravovaný Federální radou má postavit mimo zákon prodej ruského přírodního plynu, ropy, ropných vedlejších produktů (a dalších přírodních zdrojů federace) všem státům a vojenským aliancím států, které:
1. nepodpořily rezoluci OSN odsuzující pokusy o oslavování nacistické ideologie a o popírání německých nacistických válečných zločinů;
2. používají či používaly nacistické mučící techniky proti válečným zajatcům a/nebo civilistům, a
3. provádí či provedly masové popravy neozbrojených civilistů.

K prvnímu bodu říkají experti ve zprávě, že státy postiženými tímto zákonem budou v první řadě USA, Kanada a Ukrajina, což byly jediné tři státy, které 21. listopadu 2014 hlasovaly proti rezoluci OSN odsuzující veškeré formy popírání nacistických válečných zločinů, včetně židovského holocaustu ( http://rt.com/news/207899-un-anti-nazism-resolution/ ).

K druhému bodu říkají tíž experti, že dle něj budou postiženy USA, UK, Austrálie a dalších 51 západních států ( http://www.vox.com/2014/12/9/7361291/map-cia ), které napomáhaly mučení válečných zajatců za použití metod užívaných nacisty během 2. světové války ( http://www.theatlantic.com/daily-dish/archive/2007/05/-versch-auml-rfte-vernehmung/228158/#more ). 

Mapa: Státy, které se podílely na programu mučení CIA:



V předchozím týdnu vyšel článek v New York Times, jehož vydavatelé vyzývají Obamův režim ke stíhání bývalého viceprezidenta Dicka Cheyneyho za tyto zločiny, které organizoval jako hlava CIA ( http://news.yahoo.com/nyt-prosecute-dick-cheney-cia-torture-174154702.html ) .

Ke třetímu bodu: experti ve zprávě uvádějí, že existují „solidní důkazy“, že USA a Ukrajina provedly masovou popravu neozbrojených civilistů při sestřelení letů Malaysia Airlines 370, kde bylo zabito 239 lidí ( http://en.wikipedia.org/wiki/Malaysia_Airlines_Flight_370 ), a Malaysia Airlines 17, kde bylo zabito 298 lidí ( http://en.wikipedia.org/wiki/Malaysia_Airlines_Flight_17 ).

Rada pro občanskou společnost a lidská práva, určená prezidentem Putinem za účelem vyšetření těchto zločinných zničení dvou malajsijských letadel, získala nové důkazy o těchto tragédiích, k nimž patří:
1. Svědectví a důkazy od důstojníka ukrajinské armády, že v den sestřelení letu MH 17 jedna ze státních stíhaček přistála poté, když vystřelila své rakety, a její pilot řekl, že „sestřelil špatné letadlo“ ( http://rt.com/news/216871-ukraine-military-mh17-report/ ).
2. Dva vysocí představitelé aerolinií (Marc Dugain, CEO z Proteus Airlines a Tim Clard, prezident a CEO z Emirates Airlines ( http://www.zerohedge.com/news/2014-12-22/former-airline-ceo-claims-us-military-shot-down-mh370-near-diego-garcia ) veřejně prohlásili, že let MH 370 byl podobně sestřelen Spojenými státy.

Nejvíce katastrofický dopad by mělo zavedení tohoto zákona pro evropské partnery USA, protože okamžité zastavení dodávek ruského přírodního plynu do Evropy by je ekonomicky ochromilo a jejich občany by vystavilo „válečným dodávkám“ topiv.

Ve zprávě se rovněž uvádí, že Ministerstvo zahraničí již dříve varovalo USA a EU, že jejich „kolektivní trest“ proti občanům Krymu nebude akceptován a bude na něj reagováno podobným způsobem ( http://in.reuters.com/article/2014/12/20/ukraine-crisis-russia-crimea-idINL6N0U406920141220 ).

Experti MZ rovněž praví, že Obamův režim vytvořil kolem ruské federace „permanentní válečnou zónu“ ( http://www.presstv.ir/detail/2014/12/19/390963/us-is-on-a-war-footing-with-russia/ ), a že vede rozsáhlou kyberšpionážní kampaň proti Rusku, jeho vládě a ekonomice ( http://rt.com/news/213967-kaspersky-cyber-attack-russia/ ), čímž se USA staly gaunerským státem nerespektujícím zákony a zaslouží si nasadit ty nejtěžší tresty.

Údaje této zprávy se kombinují se zprávou ruského Ministerstva ekonomického rozvoje, kde se popisuje „strategie 'Samsonovy obrany', která má způsobit kolaps ekonomik USA i EU“ ( http://www.whatdoesitmean.com/index1825.htm ), a se zprávou z Číny, která se tento týden spojila se Ruskem proti Obamovu režimu a jeho spojencům ( http://www.wsws.org/en/articles/2014/12/23/chin-d23.html ), a je zde ekonomická válka, jež by dle mnoha expertů mohla brzy vést k totální globální válce ( http://www.globalresearch.ca/america-is-on-a-hot-war-footing-house-legislation-paves-the-way-for-war-with-russia/5418035 ).

Čím je ve skutečnosti „velká strategie“ Obamova režimu vůči Rusku, jak uvádí zpráva, to, zdá se, nikdo ve skutečnosti neví, včetně mezinárodně oceněného novináře Patricka Smithe ( http://www.thefiscaltimes.com/Authors/S/Patrick-Smith ), který tento týden napsal pojednání o katastrofickém dopadu Obamovy politiky na Evropskou unii ( http://www.thefiscaltimes.com/Columns/2014/12/22/Fallout-Obama-s-Russia-Strategy-Spreading-through-Europe ), kde napsal, že podle informace, kterou získal z důvěrných zdrojů Washingtonu D. C., tito „Obamovi kidioti“ „ji vyrábějí za pochodu“.

A na této cestě, kde „šílenství se snoubí s drzou opovážlivostí“, jak uzavírá ruská zpráva MZ, Západ nyní volá, že potřebuje více peněz, aby mohl čelit zprávám z Ruska... na které mají Rusové, představte si, rozpočet pouhých 120 miliónů dolarů, ve srovnání s 370 milióny, kterými disponuje BBC, a 716 milióny ( http://uk.sputniknews.com/opinion/20141222/1013314345.html ), které vydává Obamův režim, aby mohl šířit po celém světě svou propagandu.

Nechme na úsudku čtenářů, jak mnoho peněz Západ skutečně potřebuje, aby se uvěřilo jeho lžím. Rusko, jak se zdá, si vystačí s tím, že říká pravdu.


December 23, 2014 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


42 komentářů:

  1. Bože, my taky?! Uff....veřejné to bylo o Polsku, Rumunsku - myslím, že tam letecky přepravovalo CIA své vězně....ale i k nám?! Nebo jak se ČR podílela? Víte to někdo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z článku, odkud pochází mapa: http://www.vox.com/2014/12/9/7361291/map-cia

      "Zda se všech těchto 54 států účastnilo mučicího programu CIA, je sporné. Program mohl fungovat množstvím různých způsobů; každá z těchto zemí ho nějak podpořila, ale ne každá z těchto zemí se přímo podílela na mučení.
      Někdy byli zajatci zatčeni CIA s pomocí cizích vlád, někdy pouze cizími vládami, které je pak vydaly. Někdy byli posláni do „černých míst“ CIA v cizích zemích, a někdy byli vydáni cizím zpravodajským službám, které je zatkly a mučily ve svých vlastních zařízeních. Někdy přátelské cizí vlády pomáhaly CIA nalézt, zatknout či transportovat podezřelé z terorismu."

      Vymazat
    2. Meli tady veznici a vlada je kryla. Ale cesti dozorci kdyz zjistili o co jde, tak je udali ;-)

      Vymazat
    3. V Česku byl někdy v 90. letech převýchovný tábor, spíš koncentrační tábor, pro americké děti snad od 15ti do 18ti nebo 20ti let.Byl tu tajně, když se to zjistilo, byl okamžitě uzavřen a děti byly, bohužel, vráceny zpět do USA, kde nechci ani domýšlet, co se s nimi dále dělo.Bylo jich tam asi kolem 50ti.Policie ten případ uzavřela, aniž by to nějak extra vyšetřovala, nebo někoho obvinila.Ututlalo se to.

      Vymazat
    4. Ano i knam.ten koncetrak se ma nachzet nekdě u Brna

      Vymazat
    5. Na přepravě lidí podezřelých z terorismu se podílelo údajně také Česko: http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/1439-cia-si-v-evrope-upletla-pavouci-sit/

      Vymazat
    6. Pred lety byla reportaz na TV nova.O utajenem pastaku pro mladistve nekde u Brna,kam si americane vozi sve" vezne"bez vedomi ceskych uradu.takovych zarizeni muze byt vic.

      Vymazat
    7. Pokud je to svázané s bodem 2?
      Dle Bostlové se nás týká mnohem více bod 3.

      Vymazat
    8. Jsme v alianci NATO ? Jsme. Tím je řečeno vše.

      Vymazat
    9. kdysi dávno byla v TV NOVA kratičká informace o tom, že v Brně přistál letoun USA bez označení s agenty CIA . Na nočních záběrech z letiště byl viděn menší letoun a u něj nějaké osoby. Údajně se tenkrát jednalo o doplnění občerstvení na palubu letounu. Potom se mezi lidmi "povídalo" o nějakém sběrném táboru u Brna, kam byly někteří pasažéři převezeni.....

      Vymazat
    10. No já myslím že u nás se to odehrávalo hlavně v psychiatrických "léčebnách" a výzkumných ústavech.

      Vymazat
    11. http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/3340-koncentracni-tabory-v-usa-vyjadreni-bc-martina-herzana-k-aktualni-problematice-tajnych-a-nelegalnich-veznic-a-internacnich-taboru-usa-ve-svete.aspx?fb_action_ids=530672050403365&fb_action_types=og.comments

      Vymazat
    12. Bylo to zřejmě v Sokolnici u Brna na bývalé raketové základně. Amíci tam navíc mají velký "radar", který pomáhá "fechtova" do počasí nad ČR a střední Evropou.

      Vymazat
  2. Lidé mají našlápnuto k transformaci a ke vzestupu do vyšších dimenzí života v našem překrásném vesmíru a k tomu probíhá hvězdný aktivační cyklus. To je to, co temnáři nesnesou a snaží se tomu bránit zuby nehty, hlava nehlava. I prostřednictvím mučení, postřiků lidí a přírody atd. Kdysi do vyšších dimenzí přešli Mayové - nechali všechno, jak je a vzestoupili. Čas se naplnil a měla by vzestoupit naprostá většina lidstva. A to je důvod, proč jsou temnáři tak zuřiví a brání probouzení lidstva. Lidé se o tom nechtějí bavit - podařilo se u nich v různé míře přeprogramování, vymývání mozků v rámci terraformingového předělávání člověka na biorobota (který je happy, cool, v pohodě a nemá s tím problém). Temnářská mašinérie (černomagická, technologická atd.) nám zakrývá, že jsme původně světelné bytosti s možnostmi vzestupu, že jsme příbuzní s pozitivními vesmířany, který žijí ve vysokých dimenzích a mj. procházejí hvězdnými branami (zatímco my se tady doposud plahočíme a někdy nemáme na základní potřeby u sebe i u dětí). Ale lidé mají svobodnou vůli ( i když všelijak oklešťovanou) a probouzejí se... Probouzení - to je to, oč tu běží. Ruský prezident je probuzenější, než si řada lidí o něm myslí...P.S.: Orgo-netu srdečné díky za činnost ve prospěch tak potřebného probouzení a ať se daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně jedna zasvěcená zpráva - já jsem to ještě včera na FB trochu více a detailněji rozvedl:Vše je to jedna velká hra mimo jiné i o kolektivní vědomí (myšlení) lidstva, kterému byla jeho skutečná historie ukradena...Zamlčuje se nám záměrně, kde je náš původ a jaké jsou ve skutečnosti možnosti člověka, že to, v čem aktuálně žijeme, je zřejmě jen 1/12 skutečné reality...Nejhorší na tom všem je, že tato hra se hraje tak strašně dlouho, že většina zdecimovaných současných lidí není již ani schopna tuto hru již samo rozpoznat a vše jim připadne v pořádku a normální. Lidé na Zemi toho před tisíci lety uměli a znali mnohem více než má dnešní člověk k dispozici, ale bohužel je to hlavně jen proto, že si to někdo dnes tak hrozně moc přeje...No a když tedy ten někdo záměrně brání informovanosti lidí a skutečné lidské evoluci, můžeme ho označit ještě jako přítele?. Ať to zní sebekonspirativněji, veškerý běh současných světových událostí tuto skutečnost jednoznačně potvrzuje. Všimněme si, jak velký vliv má současná vláda USA i na naše veřejná média a jak konkrétně zasahuje již i do naší politiky naší vlády.
      Pokud si někdo dovolí nesouhlasit je velmi tvrdě a nekompromisně atakován.
      Asi nikdy se už nedozvíme skutečnou pravdu o 11.září, nicméně okolnosti,
      kdy se "parta partyzánů" rozhodne navést dopravní letouny na cíle v USA, jsou minimálně velmi podezřelé.
      Přitom agresivita a válčení se neustále stupňuje, na internetu se snadno dostaneme
      k otřesným video záběrům "bojovníků IS", kdy jsou lidem hromadně uřezávány hlavy a nikomu to evidentně moc nevadí. Strach je totiž aktuálně velmi v kurzu. Dnešní, již x-tá zpráva tohoto roku o nevysvětlitelné ztrátě či pádu dopravního letadla - opravdu si myslíte, že tohle vše je náhoda a přirozený vývoj?
      Poslední otázka, proč se tak děje právě nyní ????
      To, co bylo napsáno výše zatím nevyznělo příliš kladně na obhajobu UFO-USA zatím jen částečně řízené lidské populace. Pokud jsem zmínil souboj 2 světů, existuje skutečně ještě i ten druhý, kterému leží na srdci "pravda" a skutečné poznání nejen lidských
      možností, ale i fungování a začlenění naší civilizace, řekněme i z pohledu galaktického. Naší jedinou šancí je právě bližší poznání tohoto pro nás stále tolik vzdáleného světa, o kterém však lidé již v dávnověku měli poměrné značné znalosti. Pokud se naučíme postupně vnímat sebe sama jako víceúrovňovou - multidimenzionální bytost - tak jako všechny ostatní a pokročilejší mimozemské rasy, máme poměrně vysokou šanci ke skutečnému evolučnímu skoku.
      V současné době probíhá v našem kosmickém prostoru naprosto ojedinělá záležitost zváná jako "Stellar Activations Cycle" - hvězdný activační cyklus zkráceně SAC, který přichází cyklicky jednou za období mnoha set tisíců let. Patrně si teď myslíte, že jsem už úplně pomátl, ale přesto pokračuji dál. . Jde o to, že právě v této době 2000 - 2022 má lidstvo a člověk i jako jedinec největší šanci posunout se ve svém vývoji, zažít a uvědomit si svůj skutečný potenciál a možnosti. Bez nadsázky tedy lze skutečně říci, že tato doba ve které žijeme je naprosto posvátná a není jedno v jakém "morálním stavu" se nyní člověk a celé lidstvo nachází. Protože jsou si této události velmi dobře vědomy i zájmové skupiny, které nechtějí dovolit, abychom se dostali ze sféry jejich vlivu a moci - a nutno říci, že se jim to daří mistrně již více než 2500 let - děje se kolem nás právě nyní tolik zdánlivě nepochopitelného a násilného. Lze bohužel očekávat, že tento trend bude min. do roku 2022 stále pokračovat, než dojde k úplné koncovce a rozhřešení této MEGAPARTIE. Svět se do té doby bude stále více polarizovat, kdy to skutečné zlo a dobro bude stále více a více patrnější. Po tomto datu by však pro některé jedince mohlo být již příliš pozdě, proto jsem si dovolil naposledy přispět na FB ještě nyní. Vše potřebné najdete v odkazu níže:
      http://marta-l2.wbs.cz/tajemstviamenti1.pdf

      Vymazat
    2. A to je ta SVATÁ PRAVDA,KTERÁ ZASTÍNÍ tu totální pravdu Vatikánu-pomocníku budovačů zla,sionistům a profašistům.Jsou na Vatikán usvědčující důkazy,že se přímo účastní souhlasným postojem ke genocidám národů a že nejsou služebníky BOŽÍMI ale SATANISTÉ s důkladně shromažďovanými aktivy v tajných sejfech.Je to bezbožná sebranka stejného ražení jako NATO,kterému výtečně napomáhá.POTRESTAT MEZINÁRODNÍM TRIBUNÁLEM,až bude fungovat.Crha Vítězslav osobně

      Vymazat
    3. Yes plně souhlasím, těch lidí se probírá čím dál víc i když to u některých bolí nemužou se odpojit ale já zasívám ty semínka dál, pokud mohu doporučit např. Demiurg

      Vymazat
    4. http://search.seznam.cz/?q=tajemstviamenti1.pdf&count=10&pId=k8Iz-AyjwQRMcNJDY0Ti&from=20

      Tamten odkaz nefungoval, čtvrtý odkaz ke stažení ŠŤASTNÝ A VESELÝ ROK 2015 VŠEM

      Vymazat
    5. Byl bych osobně velice velice rád kdyby se lidé dostali na vyšší úroveň ale bůh je vše co existuje tedy i zlo a jen nad propastí jsou lidé schopní se změnit. Bohužel však pro nás si myslím že nás žádné světlo nečeká alespoň né v nejbližší době. Máme plnou pusu osvícení a přitom pojídáme naše společníky na planetě zemi, kteří jsou mučeni na jatkách a tak dále. Skrze maso totiž konzumujeme negativní energii strachu a stresu zvířete které bylo mučeno. Člověk je býložravec . Takže dokud budeme podporovat mekáče a jiné fastfoody a také hypermarkety tak se žádnýho světla nedočkáme. Až se naučíme opravdu si vážit planety Země, která nám mimochodem nepatří tak potom možná příjde nějaký světlo. Rostliny se živí světlem, zvířata která porážíme se živí rostlinami tedy světlem ale jen my se živíme světlem přes několik zdrojů místo abychom se živily přimo rostlinami,ovocem, zeleninou atd. Navíc pokud bychom se dokázali odpoutat od závislosti na mase tak budeme zdravější, protože jako býložravci máme k poměru délky těla delší střeva než skuteční masožravci a tak nám tam hnijí mrtvoly déle. Přeji vám světlo ale nebudte naivní protože existuje i duchovní matrix tak pozor na to.

      Vymazat
    6. Přesně tak, pokud tu nehodláte žít 1000 let, tak bych vůbec neřešil, co a jak, protože nějaká změna není otázkou krátkodobosti. Osobně bych klidně bral atomovku nejlépe když bych zrovna spal, aspoň už bych nemusel řešit samý sračky. Na tomhle světě se dá "spokojeně" žít jenom tehdy, pokud jste ZLÝ člověk, tak vám to dělá dobře a máte zde profit snad ve všech oblastech nebo jste OVCE, která je přesvědčena, že je všechno v pořádku a že to tak musí být a hlavně že je to normální, ALE pokud nepatříte ani do jedné z těchto dvou skupin lidí, tak tu nemáte uplatnění ani profit, a řešíte akorát, co dělat a nespáchat sebevraždu.

      Každopádně maso je dobrý, jsou v něm bílkoviny, z čehož rostou svaly, který potřebuješ, abys nebyl otloukánek či snadná kořist nebo aby ses nemusel bát jít mezi lidi, neboť všichni jsou potenciální nepřátelé a téměř z nikoho nemám dobrý pocit. Takže je lepší, když se TEBE bojí ostatní než aby tomu bylo naopak. A jelikož jsme v hmotě, tak ta má největší váhu. O tom, jestli lze jíst pouze býložravě a jak přitom vypadat a jaký mít svaly, tak to opravdu na sobě nemám chuť zkoušet. Ale samozřejmě mekáče jsou sračky, o tom žádná. A zdravější nezdravější, to máš jedno v téhle společnosti nelze být 100 % zdravý ani duševně ani fyzicky.

      Vymazat
    7. Nezlob se ale viděl jsi někdy jak zacházejí se zvířaty na jatkách? A rozhodně to nejsou vyjímečný věci. Amysliš že když to není dobré pro mé oči že je to dobré pro můj žaludek? Pokud chceš aby se tě ostatní báli tak žiješ ve strachu. Já nepotřebuji být ničí nepřítel i když něvědomý lidé jsou nebezpeční ale hlavně sobě a rozumnější člověk se jim dokáže vyhnout jak se říká moudřejší ustoupí. Navíc člověk se inkarnuje na Zemi několikrát aby se vyvinul v moudřejší bytost takže tu těch tisíc let stráví tak jako tak. Veškeré živiny se dají získat ze světla ale tím se nemyslí světlo jako takové ale jakási forma energie a rostliny jsou k tomu stvořeny aby je člověk jedl. Pokud budeš žít ve strachu tak můžeš mít svaly jaký chceš a stejně budeš otloukánek. Protože svět tvoříme myšlenkami a jaký se nám jeví takový se nám bude manisfestovat. Každý vnímá realitu trochu odlišně subjektivně která se nám promítá skrze čakry. No to by bylo ještě na dlouhé psaní ale zkrátka já to vidím takto ale rozhodně to nikomu nevnucuji a nezapomeňte že vlády nemají žádnou moc mají jen naší poslušnost.

      Vymazat
    8. https://www.youtube.com/watch?v=iss-nAcq_mo


      Vymazat
  3. odporné pokrytectví západního neomarxismu vytváří protipol Muslimský stát a ten zatočí s retorikou Uhla,Šabatové a celé havloidní svoločí https://www.youtube.com/watch?v=m-7jODaSgLw

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten člověk lže pozor na něj
      mimochodem v čase 1:04 typické "freudovské" přeřeknutí
      doporučuji nevěřit

      Vymazat
    2. Neuvěřitelné... kdysi jsem musela dělat povinně i zkoušku z marxismu. Nikdy tam nebylo nic o Dlouhém pochodu institucemi, jen o tom, že člověk , který pracuje a vytváří hodnoty má právo žít jako člověk - ne jako multikulturalista, demokrat schopný všeho, co ho napadne.
      Kdo vymyslel tzv. neomarxismus a svedl vše na Marxe, chytil se věty "Proletáři všech zemí spojte se" a vymyslel pseudoboj proti kapitalistům vytvářejícím zisk za každou cenu i za cenu "kůže" pracujícího.

      Vymazat
    3. Všechna ta liberální svoloč, buď uteče nebo dostane na frak. Je blízko čas, kdy všechny araby budeme hnát z Evropy. Věřte,, že ten čas se přibližuje.

      Vymazat
  4. Uh, konecne je v par veciach Slovensko spravne :) :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jakýpak neomarxismus, to jsou všechno slouhové NWO, aneb NEOCONS, superkapitalisti, superintrikáni, mistři manipulací ve jménu lidských práv, lháři do morku kostí. A skoro celý "národ český" s nimi, mlčící a zasraně zbabělý. Teď nastane sešup Titanicu, pokud je tento článek pravdivý, pokud se RF -oprávněně- konečně-postaví ZLU.

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle je třeba šířit, proto to vkládám ještě jednou i sem:
    http://aeronet.cz/news/sedm-zemi-do-peti-let-a-americky-dolar-vstava-z-mrtvych-ukrajina-splnila-ucel-isil-dobyva-irak-a-syrii-prave-dobyva-strategickou-kobani-turecko-dela-mrtveho-brouka-kurdistan-se-raduje-jeste-mu/

    OdpovědětVymazat
  7. Podle některých zdrojů se Česko podílelo na mučení zajatců tím, že umožňovalo utajená přistávání letadel CIA na našem území. Samozřejmě s povolením Topolánkovy a Nečasovy vlády, jinými slovy - na mučení jsme se opravdu podíleli..

    OdpovědětVymazat
  8. Vzostup, teda zvyšovanie vibrácií našich aj matky Zeme a ďalších planét...o to tu ide. Žiadné globálné otepľovanie spôsobené obyvateľmi zeme. Temní bojujú posledný boj pred ústupom z našej Slnečnej sústavy. A skôr ako odídu, tak ako vždy sa snažia o čo najväčšie vykradnutie každej planéty na ktorej sa nachádzajú. Zlato prakticky vykradli aj drahé kamene už zväčša odviezli teraz sa starajú aby čo najmenej ľudských duší vzostúpilo. Preto toľko násilia. Strach pred smrťou je ich posledná sila. Ruská-Slovanská duša bola pre nich vždy tvrdým orieškom. To je obeta, ktorú nemá iná rasa na tomto svete. Tej sa preto boja. Putin im teraz začal robiť problémy, lebo svojími krokmi ich pripravuje o zlato, ropu, plyn a iné iné cene materiály, ktoré už prestali plynúť do ich rúk. Preto tá zúrivosť od politikov zo zreničkami hadov a jašterov. Posledný boj sa rozhorel ale verte mi, že tentoraz napriek všetkým problémom je víťazstvo na strane svetla. Nedá sa to zastaviť, tak zúria a kopú. Slovania nastupujú na trón,..to je jediná istota a Rusko s Putinom je víťaz, hoc teraz sa to nezdá!

    OdpovědětVymazat
  9. Lez tu niekto zacne písat o nacistoch tak by si mal najprv uzrejmit fakty. Nasledovný odkaz nacrta trochu ze vsetko co sme sa ucili v skole o druhej svetovej vojne je manipulácia. Nech si kazdý spravý úsudok sám: http://radioislam.org/slovakien/graf/14.htm

    OdpovědětVymazat
  10. Valné shromáždění OSN přijalo rezoluci namířenou k boji proti heroizaci nacismu a současným formám rasové diskriminace.

    Autorem této rezoluce je Rusko.
    Mezi státy, které hlasovaly proti, je Austrálie, Kanada, Česká republika, Francie, Německo, Izrael, Velká Británie, USA, a další. Mezi těmi, kteří se hlasování zdrželi, je Gruzie, Bulharsko, Ukrajina, Polsko, nebo Srbsko.
    zdroj: http://czech.ruvr.ru/news/2014_12_18/Valne-shromazdeni-OSN-prijalo-rusky-navrh-rezoluce-o-boji-s-nacismem-0250/


    Rusko plánuje předložit v OSN návrh rezoluce u příležitosti 70. výročí Vítězství nad nacismem a uspořádat slavnostní jubilejní zasedání, prohlásil náměstek ministra zahraničních věcí RF Gennadij Gatilov.

    Ve čtvrtek byla na plenární schůzi 69. zasedání Valného shromáždění OSN schválena rezoluce o boji proti heroizaci nacismu, kterou předložila delegace RF. Spoluautory návrhu se stalo 44 členských států OSN. Pro tento dokument hlasovalo 133 států, proti – USA, Kanada, Palau a Ukrajina, 51 států se hlasování zdrželo. V Moskvě jsou toho názoru, že ti, kdo vystoupili proti této rezoluci, učinili tak z politických důvodů.
    Zdroj: http://czech.ruvr.ru/news/2014_12_20/RF-predlozi-OSN-navrh-rezoluce-u-prilezitosti-70-vyroci-Vitezstvi-nad-nacismem-6689/

    AMERICKÝ POLITOLOG ROBERTS PŘINÁŠÍ OPTIMISTICKÝ SCÉNÁŘ PRO ROK 2015
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5300-americky-politolog-roberts-prinasi-optimisticky-scenar-pro-rok-2015

    OdpovědětVymazat
  11. Braňme prezidenta Miloše Zemana!

    Poslední dobou v médiích sílí kampaně proti našemu prezidentovi, který jen pojmenovává věci pravými jmény. Někdy nevolí nejvhodnější výrazy, ale to nic nemění na tom, že obsah jeho sdělení je pravdivý. Neustále jsme však vystavováni tlaku médií, která se nám snaží vnutit, že náš prezident nemá žádnou podporu a, že je zralý do blázince. Pojďme ukázat, že to tak není, že stále většina lidí Miloše Zemana podporuje. Proto vznikla tato stránka s online "peticí", kde můžete vyjádřit vyplněním formuláře symbolickou podporu.
    http://www.branmeprezidenta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ringo Čech to řekl velmi výstižně:
      http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/110534-ringo-cech-se-postavil-za-zemana-ku-vy-jsou-ku-vy-ku-da-debilove-schwarzenberg/

      Vymazat
  12. Hmm, pakt Molotov - Ribbentrop asi preventivně zapomenut. Slyšet pravdu od Rusa, to by bylo na oslavu. A květinové děti zdejšího serveru tomu věří.

    OdpovědětVymazat
  13. 30 prosinec 10-50 Lépe bych to nenapsala---diky za příspěvek

    OdpovědětVymazat
  14. Kdyz jsem pred 2 letyy pracoval na letisti praha ,pristalo tam britske vojenske letadlo a nikdo se k nemu po dobu 2 hodin nemohl priblizit,pak odletlo.spekulovalo se o tom ze prevazi vezne ...

    OdpovědětVymazat
  15. Typický gumový paragraf použitelný kdy se hodí, avšak, pokud by byl schválen v uvedeném znění: bude schválen pro země, které používají nacistických technik při mučení - (pomíjím, že metoda - v úvodu a technika - ve znění jsou 2 různé věci) nebudou se tedy týkat primárně zemí, které umožnili CIA převoz vězňů, protože to není používání nacistických technik mučení. Zato se týká všech zemí na celé planetě, které použily zmíněné techniky a chtěly by koupit suroviny. Proč zrovna suroviny je zřejmé - je mířeno na Evropu. Je však třeba posoudit, zda jde o techniky nacistické, či nikoliv, tedy byly li používány již před nacisty, nebo nikoliv. Nebo jde o všechny, které mimo jiných používali i nacisté? Už jenom tímto si zavařili na soudní guláš. A dál: co se zeměmi, které tyto metody oficiálně neschvalují, ale jejichž orgány je hojně používají? Třeba spojenci Ruska, jako Kazachstán? A je ten zákon vymahatelný? Lze zažalovat vládu RF za jeho neuplatnění? A který soud bude rozhodovat o tom, co je a co není nacistická technika? V USA je tatáž technika nacistická a v Kazachstánu stalinská? Je mučení nacistické horší než jiné? Nedokazuje tím RF, že ostatní mučení schvaluje? To celé je tak velký blábol, že nemyslím, že by mohlo mezi soudnými lidmi natož v politických kruzích Západu vzniknout jakékoli zděšení, neboť schválí li parlament RF takovýto zákon zesměšní se a demaskuje Rusko jako stát, který má k právnímu státu velmi daleko. Naopak, se škodolibostí bych pozoroval, co takový zákon přinese. S tím se pak bude muset vyrovnat ruské právo a justice a zřejmě jako nezávislé a dbalé litery nevyjdou. Nemám chuť ztrácet tímto absurdním námětem moc času, a klidně si počkám, co přijde - Rusko musí být za své kroky odpovědné. Pokud není schopno otevřeně a čestně vyhlásit další kolo sankcí a schovává se za boj proti nacizmu, tak svůj boj prohrálo už teď. Nebo jde jen o kouřovou clonu kágébáckého vedení státu a vyvolávání vln. Trapné. Další potvrzení toho, že vedení Ruska je jedno co si o nich kdo myslí (sousedi, konkurenti, protivníci, nezaujatá veřejnost), dělají si své Takový klasický sociopatický postoj zločince.

    OdpovědětVymazat
  16. God morning people from Europe!!!Kedy poviete dost svojim babka vladam a EU Bruselom ktory nesluzia Vam ale,,PRAVEJ RISE ZLA SIONISTICKO IMPERIALISTICKEJ USA?!Odtial pochadza vsetko zlo sveta nikto nepochybuje.Netreba sa dat vysachovat vecami ze napr. dalo by sa napisat o vystrajani sionisticko-nacistickeho vredu sveta Izraela ale vsimnut si treba jadro a podstatu zla.Tu je ,,PRAVA RISA ZLA USA.Tejto risi zla sluzi aj spolok zlocineckeho NATO a je varujuce a je cas kricat svojim vladam ako sudrusko FDJ-ot Merkelovej zacinaju ludia na uliciach hovorit dost.Dokedy chce Europa sluzit vsetkemu zlu sveta USA?To je otzaka na mieste.Maju byt narody Europy vystavene vojne a sionisto-imperialisti to sleduju cez orandzove frisky ktore su v postate ekonomicke puce.Vid zidosvindel ala NEZNA FRASKA.
    JE CAS IST DO ULIC A POVEDAT DOST,JE CAS POVEDAT DOST SIONISTO-IMPERIALISTI Z USA,EU,BRUSELU TEN Mr.PUTIN A RUSIA SA LEN BRANIA PRED SYSTEMOM KTORY JE POSTAVENY NA VLADNUTI ZLATEHO SIONISTICKEHO TELATA.TO JE VSADE VLADNE ZIDOLOZ A 1% PARAZITOV OKRADA 99% LUDSTVA.
    Stop USA,stop EU ,stop NATO a VIVAT RUSIA AND PUTIN TAK ZMYSLA 99% LUDI A NAKONIEC STOP ZIDOSVINDLOM A VIVAT 99% LUDSTVA BEZ PARAZITOV.
    Ps.Kto chce pomot pravej demokracii musi pomoct ludom USA Zbavit sa sionisto-imperialistov ktory pod vlajkou zidozlateho telata ovladaju USA a europania su na rade povedat dost spojenectva s risou zla USA a EU and Brusel ste na rade pocuvat ludi svojich o tom je demokracia a ti su na strane braniaceho sa pred agresormi,sionistoimperialistami,NATOm ktory sa chcu zmocnit Ruska a jeho surovin.Ten cirkus okolo Ukrajiny je fraska z dielne sionistoimperialistov a CIA a nikto nechce vojnu.SIONISTO-IMPERIALISTI PREC RUKY OD UKRAJINY A RUSKA a je cas zakat v Europe a po svete BOJKOTOVAT VYROBKY A PRODUKTY Z RISE ZLA MADE IN USA!!!
    Vivat Rusia and Putin a stop rise zla USA a jej mladsej sestre EU and Bruselu.
    SOS!!!!!SOS!!!SOS!!!! vola demokracia dost bolo zidosionisto-imperalizmu,dost zlateho telata a dost zidosvindlov od vlad a masmedii!

    OdpovědětVymazat
  17. Yes,USA je risa zla.Ochrana pred amikmi je Putin a Rusko.Yes EU je sluzka USA ako aj NATO.Vivat Rusko a Putin piomozte nam europanom.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.