18. července 2015

Klimaterorismus dnes terorizuje svět extrémně vysokými teplotami i umělým sněhem

Ve střední Evropě nás klimateroristé právě terorizují extrémně vysokými teplotami. Klimatické zbraně zahřívají zemskou kůru, čili jsme  "pečeni" odspoda, i "grilováni" odshora pečlivě organizovaným prouděním uměle zahřívaného ionizovaného vzduchu. Díky jim aspoň za to, že většinou na noc vypínají radiaci zahřívající zemi, takže se přes noc může alespoň trochu ochladit. K tomu nás straší "intenzívními bouřkami", což je ovšem více propaganda k buzení strachu než realita, protože takový skutečně velký příval dokážou vyrobit na pouze velmi malém území. Stačí však, aby to média dostatečně hystericky rozmazala, a už se vytváří veřejné vědomí, že jsme všude nesmírně ohroženi nevyzpytatelným počasím, i když ve skutečnosti to jenom někde zatopilo někde pár sklepů... Udržovat lidi ve strachu, to je to, oč běží...


V jiných oblastech světa zase právě klimateroristé používají jinou zbraň, zvanou "ledová bouře"  a umělý sníh, kterou zabíjejí statisíce zvířat vysoce odolných proti chladu, jako jsou třeba alpaky v Peru... Článek o tom napsal Dane Wigington, (který stále ještě kulantně, nevím proč, označuje ty neskutečné hajzly klimateroristy jako "klimatické inženýry" a jejich činnost jako "geoinženýrství").  

=Orgonet=



Geoinženýrství právě zabilo v Peru 200 000 lam 

Dane Wigington
Překlad: Orgonet


Klimatičtí inženýři mají nekonečnou paletu scénářů umělého počasí k vytváření chaosu, destrukce a smrti.

Kompletně uměle vytvořená dlouhodobá období sucha jsou jednou z forem klimatického útoku, který v současné době zasahuje Kalifornii, Brazílii, oblast Karibiku, Filipíny, Austrálii, Afriku, Rusko i další oblasti po celém světě. Zbraněmi klimatických inženýrů jsou i potopy a záplavy. 

Další formou meteorologické zbraně, která je méně známa a chápána (i těmi, kteří jsou si vědomi probíhajícího geoinženýrství), jsou ledové bouře vytvořené chemicky nukleovaným ledem a sněhem.


I když mnozí se domnívají, že výroba sněhu je nemožná, ve skutečnosti je to přední nástroj klimatických inženýrů. Číňané otevřeně informovali o svých uměle vytvořených sněhových bouřích, které udělaly v Pekingu škody za miliardu dolarů . 4. října 2013 extrémní „zimní bouře“ zabila téměř 100 000 kusů dobytka v Jižní Dakotě. Tato událost byla skutečně šokující, vzhledem k tomu, že v tu dobu měla jižní Dakota velmi vysoké teploty. K té události jsem si vyfotografoval několik teplotních map a napsal článek.  Dobytek velmi dobře snáší chlad . Jak ho tedy mohli zmrazit až k smrti při teplotách, které byly onoho 5. října 2013? A když tyto teploty byly vysoko nad bodem mrazu, jak to, že vůbec sněžilo? V severnějším Chicagu pršelo a bylo 30°C, takže co vlastně zabilo dobytek v Jižní Dakotě? 



"Chemicky nukleovaný sníh obsahuje velké množství vody a je velice těžký. Dobytek byl velice zatížen vahou čtyř stop tohoto lepkavého a těžkého "betonového sněhu". Navíc zde byla endotermická reakce chemické směsi amonia a baria, speciálně vytvořené pro dočasné extrémní zchlazení navzdory teplému okolnímu vzduchu. Tato směs dokáže snížit teplotu až o 37°C.
Tento efekt není trvalý, ale jak je vidět, bylo to více než dost, aby to zabilo krávy uvězněné v tomto betonovém sněhu. Pravděpodobně hrála roli i přilnavost tohoto sněhu, který zakryl nozdry dobytka a způsobil udušení."
https://youtu.be/AjZn4x98BiQ 

Sprejování chemických a biologických látek nukleujících led umožňuje klimatickým inženýrům radikálně (i když dočasně) ochladit rozsáhlé oblasti. To jsme viděli například v zimě 2014-2015 na východě USA a v Bostonu . Vytvořilo to zmatek v distribuci paliv a ve veřejném mínění ohledně současného stavu klimatu.

Jižní Dakota není jediné místo, kde dochází k umělým zimním útokům. V r. 2011 bylo zabito a zraněno neobvyklým ochlazením 200 000 alpak v Peru . V roce 2013 stejný osud postihl 250 000 alpak. A letos, v r. 2015, právě v Peru probíhá stejný scénář, kdy neobvyklým podmínkám (nejvíce napadlého sněhu v historii) podlehlo již 200 000 alpak . Alpaky jsou vybaveny na extrémní chlad, tak proč nyní masívně umírají ve světě, který zažívá rekordně vysoké teploty?



Červen 2015 byl nejteplejší červen, jaký kdy byl zaznamenán, a květen 2015 byl rovněž rekordně teplý měsíc. Začátek roku 2015 je nejteplejší dosud zaznamenaný, a překonává i začátek roku 2014, což byl nejteplejší zaznamenaný rok v historii.


Kdo by se mohl domnívat, že takové množství bezprecedentních úhynů zvířat je vysvětlitelné přirozenými jevy, když víme, že klima na celé planetě je zcela manipulováno? Když víme, že umělé sněhové bouře jsou skutečností, a dokonce o nich informují organizace jako FOX News? Když víme, že existují patenty na výrobu umělých sněhových bouří, které vytvářejí zcela nepřirozené složení „sněhu“? Chemicky vytvořený sníh je lepkavý, typicky těžký, a nezvykle chladný na dotek, z důvodu endotermické reakce z chemického nukleačního procesu. Klimatičtí inženýři se pletou do všeho, nic nenechají na pokoji. Přirozené počasí neexistuje, vše je pouze výsledek vysoce toxického šílenství klimatického inženýrství, které se naprosto vymklo kontrole. Buďte aktivní, informujte se, pomozte bít na poplach při geoinženýrských útocích.

Dane Wigington




40 komentářů:

  1. A duše každé lamy se přesunula do onoho světa, takže to nakonec dopadlo dobře :D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani né, zvířata jsou spojena s lidmi. Když je ubližováno jim, je ublíženo i lidem. Zvířata tu nejsou lidem pro rozmar, aby je mohli zabít kdy se jim zachce, ona jsou tu pro naši podporu a pomoc. S rostoucím uvědoměním to snad lidé pochopí a budou je také chránit, jako ona chrání nás.

      Vymazat
    2. Přesně tak, co by je tady ještě čekalo. Lidstvo si nádheru a nevinnost zvířat stejně nezaslouží. Přejme zvířatům po jejich utrpení krásný, věčný radostný život bez ohavných výmyslů zvrhlých lidí.

      Vymazat
    3. Optimismus?! Ale je to fakt, co jiného se na to dá říci, když se člověk nechce rozčilovat..jim už je dobře, souhlasím!

      Vymazat
    4. není dobře že ji byl vzat život, ci ti lidé co jsou na nich zavislí, ziji z nich comaji ted delat po trech pohromach,da jim nekdo penize, jako evropským zemedělcum kdyz neco na ne prijde, ...neda

      Vymazat
    5. O lidi se stejně z jELIT nikdo nezajímá. Zvířata jsou propuštěna tím pádem ze zajetí hrubé hmoty která je o nemocech, bolesti, strádání. Přeji jim to.

      Vymazat
    6. To víte genocida se nikoho neptá, zda "má dáti nebo dal"

      Vymazat
  2. Problémy vždy budou na místech s malou informovaností a u těch, kteří se nechtějí, nebo neumí bránit. Ve střední evropě nejsou velké planiny, ani vodní plochy tak akce klimateroristů jsou téměř vždy čitelné a několik let stejné jako přes kopírák, jen se divím, že je to stále baví dělat ze sebe šašky. S těmi zvířaty je to problém těžko se budou bránit, nicméně pachatelům (a přidržtaškům) bude jistě nasazena ohlávka ve správný čas. "http://streetzurnal.cz/masova-umrti-zvirat-po-celem-svete-co-se-to-deje/"
    jandera

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 8:02

      "masová úmrtí zvířat.." připravme se. Tentokrát už se čas opravdu nachýlil. Těžko říci, co se pod námi či těsně nad námi děje, ale nadpřirozeného a ani mimozemského původu to masové vymírání ptáků a ryb není ! A přesto je to znamení konců.

      dan.

      Vymazat
  3. http://www.hlavnespravy.sk/rozhovor-so-zakladatelom-cesko-slovenskej-domobrany-pplk-mudr-marekom-obrtelom/647142

    pplk.MUDr. Marek Orbel tiež vysvetluje prečo tu máme sucho a aj v Afrike je to dobrý článok oplatí sa ho celý prečítať.

    Citát:
    Migrácia… Zásadná téma súčasnosti. Napríklad podľa profesora Miroslava Bártu k nám nevyhnutne zamieria milióny ďalších utečencov, ktorých vyženie z Afriky nie vojna, ale sucho. Ako sa zatiaľ Európe vedie v boji so súčasnou, oveľa menšou migračnou “vlnkou”?

    Sucho ako zdroj obrovskej migračnej vlny do budúcnosti som už spomínal v jednom zo svojich predchádzajúcich článkov a s týmto názorom súhlasím. Ležérne som nazval súčasnú situáciu ako “tréning” pred skutočným bojom na život a na smrť, ktorým bude boj o vodné zdroje. A ako si Európa vedie? Diletantsky, podľa môjho názoru. Predovšetkým, je to Európa, ktorá vyhladovala svojím kolonializmom ľudí v rôznych častiach sveta. NATO na čele s USA dalo aktívne vzniknúť Islamskému štátu, keď podporilo teroristov proti pôvodným legitímnym vládam afrických a blízkovýchodných krajín.

    OdpovědětVymazat
  4. Takže milí ing rosničky mají pořád tu svobodnou vuli? Kdypak ZDROJ prostřednictvím EBE jim překazí spády...Nebo je VŠE DOBRÉ,paní Adamcová? Nekladu ODPORY,občas mám VLEZLÉ OTÁZEČKY...

    OdpovědětVymazat
  5. Tak by mně zajímalo,kdo ovládá radar v Brdech.Ne nadarmo se tam američané hrnou.Ten již tam má být v podzemí postaven od
    80 tých let.Vláda o tom ví---podílí se na zločinu proti svému obyvatelstvu.Je to smutné. LM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby jen v Brdech.... Podívejte se, co stojí v lesíku východně od obce Skřípov (sevorovýchodně od Boskovic) na Moravě. Koukala jsem na to jako blázen - malý český HAARP. Taky pulzy, které vysílá (zejména v době, kdy se na jižní Moravu nasunuje oblačnost a hrozí, že by tam mohlo sprchnout a zalít vyschlou půdu), "dostřelují" až do Polska a do Rakouska a oblačnost rozpouští takovým fofrem, že se jeden nestačí divit. Moraváci by se měli hodně zajímat o to, kdo tohle povolil postavit a proč, a ne jen nadávat, že na jihu Moravy je totální sucho.

      Vymazat
  6. Přiznejme si to, jsme zcela v moci zloduchů, dva a půl roku po údajné transformaci a postupném přechodu do 5D, se nacházíme v ještě pevnějším sevření než kdy dřív. Teror ze všech stran, rozvrat a k tomu ještě klimaterorismus nejhrubšího zrna. Jak to, že se jim všechno tak daří? Jak to, že většina lidí jsou neprobuzené, poslušné, otupělé ovce, stále věřící TV zprávám a sloužící jako pevné pilíře systému? Věří tu vůbec ještě někdo, že se tak dlouho slibované změny přece jen uskuteční, byť s pořádným zpožděním? Když si přečtu nebo podívám na články a videa z roku 2010-2012, tak je to k smíchu, protože nic z toho, co tam bylo uváděno jako jisté, se vůbec neuskutečnilo. Mám stále silnější pocit, že jsme byli podvedeni a žádná transformace a přechod do 5D nebude. A.B.C.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tu o tom komentare pisem celu dobu ludia blbli z datumov a prechodu do 5D atd ale pocas toho cakania zaspali , Roky cakania na nic premarnili a pocas cakania na nic si niekto robil na svete svoju pracu a oni len cakali ze niekto pride a vsetko vyriesi . Smola ! Netraba verit na hluposti a treba si uvedomit ze tento Matrix manipuluje ako sa niekomu zachce , je cas sa prebudit nik nas neprebudi musime zacat od seba .

      AsgarD

      Vymazat
    2. Zdá se, že nejste daleko od pravdy. Praha s přilehlým okolím bude mít dobře 1,5 mil obyvatel. Moc jich asi probuzeno nebude: demonstrace proti GMO - pár desítek lidí, demonstrace proti TTIP - pár desítek lidí, demonstrace proti imigraci - čtyři stovky lidí.

      Vymazat
    3. Toto sa deje stále že ľudia spia, aj keď ide do tuhého tak spia. Pokiaľ informáciu nezverejňujú v tv , rádiách atď tak spia . Ako náhle niečo dajú do médií tak im nakopnú myseľ a začnú hundrať. Inak im je všetko jedno. Máme otrávené jedlo , vodu , vzduch, myseľ, dušu ale nikomu to nevadí hlavne že pozerajú tv a majú pár drobných vo vrecku.

      AsgarD

      Vymazat
    4. milí zlatí spíte VY !!! ostatní na sobě pracují, transformace a vzestup je proces který probíhá...., to co vidíme je čistění Země!!! To negativní musí pryč ...pro to se vše zesiluje! Pokud na nenávist budete reaagovat nenávistí...jen to negativní posilujete!! spěte dál...milí zlatí !

      Vymazat
  7. Anonyme, no tak! Ze to nemyslis vazne? Buh stvoril na Zemi krasu a vsichni zivi tvorove maji moznost se z krasy radovat.Navic, zivot je dar, ktery jsme taky vsichni, co tady jsme, dostali a jak s nim nalozime je v nasich moznostech pro praci s karmou. Takze posilat ostatni zrozene bez priciny zpatky k Bohu je podle Tebe OK??? A navic( v Peru jsem nikdy nebyl), ale podle zkusenosti druhych, kteri tuto zemi znaji,je tam zivot velmi tezky a tvrdy a ta krasna zvirata, lamy, jim pomahaji k nejakym prijmum aby prezili.Takze u Tebe by bylo nejlepsi, kdyz zalezes a aspon budes ticho, kdyz uz nechces premyslet.

    OdpovědětVymazat
  8. Tady tu verbež co tu páchá na nás zlo bych strašně rád vymlátil s předchozím vystavením jejich těl příšernému horku a potom ledové zimě aby si to ti idioti vychutnali. A potom pochcat, zapálit, vzkřísit a ještě jednou znova.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím na 100 %.

      Vymazat
    2. Také souhlasím na 100 %, ale to už je třeba uskutečňovat. Rusi, už něco podobného dělají - napřed zjistí o co přesně jde a pak vydávají zatykače.
      Pozn.: něco podobného se určitě děje, poněvadž (asi v roce 2013 - 2014) našli na území evropské unie 15 (nejméně) vysoce postavených politiků zastřelených ranou do hlavy s přiloženým textem. Jenže, ihned v den zveřejnění, byla tato stránka znepřístupněna.

      Vymazat
  9. Kiež by to nebola pravda, ale je :(

    OdpovědětVymazat
  10. Toto je jedna z forem terraformingu, kterou nás chtějí udolat. Ale jak dobře napsal Aolian, PLANETA SE NEDÁ!
    Připojuji video, kde je něco důležitého předvedeno. Je to v angličtině a pak francouzsky, stojí za to - to vidět, i když člověk nerozumí:
    https://www.youtube.com/watch?v=2UJhXACaUcw
    https://www.youtube.com/watch?t=263&v=9tAtudPUzq4
    Připojuji stručný komentář: Pro řadu lidí není tajemstvím, že jsou lidi od temnářských elit naimplantováni na éterické a plasmatické úrovni, aby jim to bránilo znovusjednocení se Zdrojem, aby si nechali otroctví líbit a často se propadali do nízkých vibrací a svárů mezi sebou. CHci si okovy sundávat. Jak je na videu zřejmé: Vizualizuji: Držím v rukách dva světelné kyje (něco podobného na rozbíjení temnářského deklu doporučoval Aolian). Potom vizualizuji trojrozměrnou mřížku chránící impantáty. Je to něco jako elektromagnetická struktura s účelem chránit implantáty. Dále vizualizuji: Světelnými kyji rozbíjím mřížku a po rozbití mřížky se stane implantát nechráněný. Tehdy přistoupíme k vizualizaci bílého Světla přicházejícího ze Zdroje, svítícího a pohlcujícího implantáty, dokud tyto nezmizí (viz názorná ukázka na videu). Pracujeme s každým impl. samostatně. Nejdříve s tím v krční oblasti, pak pokračovat se 2 implantáty v přední části lebky a pak v oblasti solar plexu. Když takto budeme činit, podpoříme všeobecnou práci na očištění implantátů, deklů a veškerého temnářského balastu napříč úrovněmi. Čištění probíhá, ke slovu se dostává ten očistný helion, o kterém zde již bylo psáno.
    A k Peru? Nachází se tam jezero TIticaca, nejhlubší jezero na světě, ve kterém je něco, co zesiluje proudění světla z centrálního slunce sem a usnadňuje rozpouštění balastu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud si dobře pamatuju ze školy, tak nejhlubší jezero na světě je Bajkal.
      Titicaca dokonce není ani mezi 25ti nejhlubšími jezery světa - viz:
      https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_nejhlub%C5%A1%C3%ADch_jezer_sv%C4%9Bta

      Vymazat
  11. Za tohle veškeré masivní vymírání fauny a flory nemůže ekologie ! To, co se začalo dít letos od května, je už gigantických rozměrů !, Zdá se, že Cern či Harrp začíná být plně funkční. Účinky se začínají velmi těžce projevovat všude. Sopky, zemětřesení, sesuvy půdy, propady půdy (sinkhole), záplavy, tornáda ,mračna a sucha... Znamení, že už to moc dlouho trvat nebude. Připravme se !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě jednou !! je to proces ..Země !! Země to řídí !! dochází k velké očistě a změnám !! ne Harpy a podobné ptákoviny, / i když existují / ale čistění Země.....

      Vymazat
  12. Když jsem před 20 lety četl knihu Nostradamus a jeho předpovědi,vůbec jsem si neuměl představit, jak popisuje že islamisté vtrhnou do Říma,papež bude muset utéct z Vatikánu a nastane válka mezi Evropou a Islamisty.Takto je to v knize přesně popsáno.A vida už je to za dveřmi.Tak jestli už jsou předem dány hrůzy které nás čekají /živý budou závidět mrtvým.../,tak se jen radujme z každého dne který je nám dán.....Lidi jsou už tak líní myslet vlastní hlavou a přečíst si něco jiného než slevové letáky,fakt asi musí nastat nějaký RESTART!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nostradamus nic takového nepředpověděl, přečti si co píše...existuje několik výkladů...., toho co napsal !"!!!! ještě jednou ...přečtěte si to !!!!

      Vymazat
    2. Přečti si originál jeho předpovědí "" To co si četl je jen jeden z mnoha výkladů ....

      Vymazat
  13. Vidím to úplně stejně, jako anonym z 21. července v 6.40. Pro lidi, co tam žijí jsou lamy jejich živobytím. Jsou na nich existenčně závislí. Takže je dobře, že ty lamy už nic nebolí a jsou "v nebíčku"? Myslím, že pro tohle ty lamy na světě nebyly. Měly úkol sloužit lidem a ne padnout za oběť takovým zvrhlíkům. A stejné je to i s tím dobytkem jinde na světě, který zahynul podobným způsobem. Taky byl pro lidi jejich živobytím.

    OdpovědětVymazat
  14. třeba je to jen propaganda-kdo ví, hmm ►http://www.mrctv.org/videos/bill-warner-1400-years-fear-czech-titles

    OdpovědětVymazat
  15. Lidičky, prosím vás, zaznamenali jste v okolí u lidí ztrátu paměti??? A trochu poblázněné chování? Jelikož já ano, tak jestli je to již fenomén nebo jen prostě má smůla... Díky

    OdpovědětVymazat
  16. Dobré ráno. Milý Orgonete, k té prosbě o kontakt na Anonymus 8, jak jsme psal večer, jsem zapomněl uvést svou mail. adresu (jen jsem překopíroval mail, který mi nešel odeslat). Tak ji přikládám: tvomacka@seznam.cz

    Děkuji moc za ochotu.

    Tomáš Vomáčka

    OdpovědětVymazat
  17. A není náhodou na Jižní polokouli právě vrchol zimy? Mají tam zhruba náš leden/únor
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  18. Třetí den opravdu prapodivné podnebí. Nedávno extrémně slunce, tropy a dneska je to na svetr. Léto jak vyšitě, vyšinuté. To nelze přehlédnout, že něco není v normálu. Lidi chodí jak mumie, bez úsměvu, bez nálady a hlavně tak nějak rezignující vůči všemu. Taková apatie z nich jde. Je to znát. Radost z letních dnů není vidět.

    OdpovědětVymazat
  19. Máme vždy jen to, co sami vytváříme. I když to vytváříme podvedomě/ nevědomě. Jsme vedeni k tomu, abysme vytvářeli negativní a destruktivní dílo. Strach, vztek, smutek, křivda atp. to jsou ty "nejlepší" emoce k vytváření negativní reality. Proto jsme hojně zásobovány podněty, které nás k takovým emocím vedou, které nás vedou k oddělování. To se týká samozřejmě i různých strach budících "teorií", depresi vyvolávajících informací a frustrujících vizí budoucnosti.
    Pokud to chceme změnit, je třeba uvnitř, v nás, vytvářet pozitivní, klidné, láskyplné reality. Každý kdo zde šíří strachy a frustrující vize, právě přispívá k takovému utvoření, třebaže věří, že je na opačné straně barikády. A ten kdo chce něco udělat pro lepší budoucnost (přestože čas je relativní a vlastně vůbec neexistuje) ať se odvážně postaví a začně ve své mysli tvořit pouze a výhradně pozitivní realitu, čím častěji, tím lépe - pro něj i pro Nás. Až teprve se pozitivní náboj dostatečně rozhoří u většiny, svět se může přiklánět k pozitivnímu a radostnému.
    Jak říkal Jiddu Krišnamurti ale před ní mnozí další jako třeba Petr Chelčický - pouze válka ve Vás by Vás měla zajímat (nic jiného není). Svět jsi Ty. Ty ho tvoříš. Pokud ne, Tvoje chyba, nesváděj jí ale na druhé.
    pěkný den
    Vic

    OdpovědětVymazat
  20. Nepatří to sem, ale zajímavé:
    http://anonhq.com/twenty-indicators-that-signal-you-may-be-living-in-the-matrix/

    OdpovědětVymazat
  21. Je mi těch lam také strašně líto a ti,kteří způsobují tyhle horory to pěkně odnesou...
    jak se takový hajzl vůbec na sebe může podívat
    do zrcadla?karmy se nebojí?vyšších sil spravedlnosti se nebojí???
    jsem z toho smutná ze všeho..
    jituš

    OdpovědětVymazat
  22. Dnes je nádherne vidieť to svinstvo na východnom slovensku

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.