7. září 2015

Jak fungují nanočástice aluminia při řízení počasí


Z Konference proti geoinženýrství v Kalifornii, 14. 8. 2015
Dane Wigington
Publikováno 2. 9. 2015
Zdroj: http://GeoengineeringWatch.org
https://www.facebook.com/dane.wigingt…

14. srpna 2015 se konala v Reddingu v severní Kalifornii významná konference proti geoinženýrství, organizovaná za účelem odhalení a zastavení globálních programů klimatického inženýrství, které decimují naší planetu a veškerý život na ní. Promluvilo tam několik expertů, bývalých vládních vědců a inženýrů obranného průmyslu, bývalý vojenský personál, prominentní kalifornský neurolog i ředitel jedné z největších konzultantských firem světa z oboru životního prostedí. Konferenci naslouchalo asi 1000 lidí.

Jedním z řečníků konference byl bývalý technický expert obranného průmyslu Mark McKandlish, který pracoval dříve u Lockheed-Martin, Boeing, McDonnell-Douglas, Northrop Gruman, pro americkou armádu a další. Český překlad jeho projevu je pod videem.


https://youtu.be/ekUhYkK7wc4?list=PLwfFtDFZDpwvE5IA3cnuK50LXEBRmPJU3





Jak fungují nanočástice aluminia při modifikacích počasí
Marc McCandlish na Konferenci proti geoinženýrství
14. 8. 2015
Překlad videa: Orgonet


Podělím se s vámi o pár technických věci, abyste mohli pochopit, jak fungují substance, které jsou při geoinženýrství rozptylovány do vzduchu, odkud pocházejí a jak probíhá a jak se vyvíjí celý proces.

Mluvilo se tu už o aluminiu, bariu, stronciu. To jsou kovy. Oxid aluminia Al2O3 obsahuje 2 atomy aluminia a 3 atomy kyslíku. Když rozbijete kousek oxidu na nejmenší možné částečky, do formy nanočástic, pak můžete tento materiál dávat i do leteckého paliva, a on bude podporovat proces spalování. Díky atomům kyslíku probíhá mnohem čistší hoření, a při něm se částice aluminia uvolní do vzduchu. (Problémem je, že aluminium po čase spadne na zem.) Tento proces umožňuje rozptylovat aluminium do životního prostředí ve formě kondenzačních jader, která umožňují různé procesy modifikací počasí.

Odkud to přišlo? Některé z těchto technologií pocházejí z programů neviditelných vojenských zbraní. Neviditelné zbraně, to jsou letadla a lodě, které nemohou být zachyceny radary. Radarová energie se od nich odráží. Když na běžné letadlo narazí radarový signál vyslaný ze země, vlny se odrazí do antény, letadlo se zobrazí na obrazovce a může být sestřeleno. Ale když chcete snížit RCS letadla (Radar Cross-section https://en.wikipedia.org/wiki/Radar_cross-section , vnímání radarem), čili snížit jeho viditelnost radarem, můžete do nátěru letadla dát nanočástice kovu. To se běžně nazývá ironball paint, jsou to kuličky železa https://en.wikipedia.org/wiki/Radar-absorbent_material . Tyto nanočástice kovu absorbují energii, zejména proto, že mají všechny stejnou velikost, o níž je známo, že rezonuje s frekvencí radarů zbraňových systémů, které používají Rusové a Číňané. Když dáte tyto nanočástice do nátěru letadla, absorbují mikrovlnnou energii a ohřívají se.

Když rozptýlíte tyto částice do vzduchu a pustíte na ně mikrovlnnou frekvenci, rovněž se ohřejí. Vezmete-li malý kousek aluminia, velký třeba jako tahle věcička, a rozbijete ho na velikost nanočástic, 40 nanometrů v průměru, což je 40 miliardtin metru, tak z takového kousku dostanete miliardy a miliardy nanočástic. Tuhle místnost by to naplnilo mlhou, kterou byste viděli. A když to vypustíte do vzduchu a vysíláte signál, který je přesně vyladěn na frekvenci podle velikosti – to je klíčové, všechny ty nanočástice musejí mít stejnou velikost, aby reagovaly na konkrétní frekvenci - takže když vyšlete tuto frekvenci, všechny ty částice se zahřívají. Tahle věcička sama o sobě má relativně malý povrch, ale tím, že by se rozbila na nanočástice, by se její povrch zvětšil v násobku několika miliard. Dostali byste nesčetné množství kuliček kovu.

Tyto malé částečky v atmosféře znásobí množství energie, kterou přijímají ve formě mikrovlnného vysílání, a ohřejí velkou masu vzduchu. Tato masa vzduchu má v sobě vlhkost, humiditu, a ta se zvedá nahoru, expanduje. A takto se vytvářejí systémy počasí. 



Mohou se tak generovat obrovské systémy tlakové níže, kde konvekce způsobí velmi silné proudění směrem vzhůru. Tyto inženýrsky vytvořené systémy jsou tak mocné, že mohou produkovat kroupy o velikosti baseballového míče. Ptáte se, jak je to možné? Obvykle, když je vlhkost zdvižena do velké výše, kde je mnohem chladněji, voda začne mrznout. Zmrzlé částice padají dolů. Tyto padající částice mohou být konvekcí znovu vyneseny nahoru, a pokaždé se obalí novou vrstvou ledu. Ta konvekce má takovou sílu, že můžete vytvořit velké kusy ledu vrstvu po vrstvě, a když ty „kroupy“ potom rozlomíte, vypadá to uvnitř jako cibule, vrstva za vrstvou. Takže si můžete představit, že z vojenského hlediska kusy ledu o velikosti basebalového míče můžete poškodit vybavení nepřítele, jeho infrastrukturu, můžete poškodit okna letadla, takže nemůže letět, protože ztratí správnou aerodynamiku.

Je spousta věcí, které můžete dělat z hlediska systému zbraní, neboli z hlediska počasí jako zbraně. 

Další věc je, že kov vede elektřinu, takže když rozptýlíte rovnoměrně mnoho kovu do životního prostředí, vzduch i prostředí vedou mnohem silněji elektřinu. Je to mnohem vodivější. Takže pad dochází k různým zásahům bleskem...

Špatné je například i to, že když nanočástice oxidu aluminia spadnou na zem, jsou absorbovány přímo rostlinami, jak už tu někdo říkal. Takže přímo v rostlinách jsou částice, které podporují hoření. Lesní požáry proto dosahují mnohem vyšší teploty. Domnívám se, že to je jeden z důvodů, proč lesní požáry, které teď máme, jsou mnohem zuřivější. Podle statistik státu Kalifornie se náklady na hašení lesních požárů v posledních 15 letech zdvojnásobily. Protože hořlavý materiál je přímo v životním prostředí. 

Děkuji za pozornost.

P. S. Orgonet: 
Na youtube kanálu Dane Wigingtona najdete i projevy ostatních řečníků.

18 komentářů:

  1. Pan Jan Werich: „Talisman“ (úryvky)
    "Od pradávna říkali si páni,
    že se musí ohlupovat lid.
    Aby pro ně pracoval, aby přitom nereptal,
    aby se zkrátka bál, aby byl klid.
    Aby nesáh pánům na pohodlí,
    ať dře v potu tváře a pak hlavně ať se modlí.
    Ať se krčí v prachu a ať žije v strachu.
    Vymýšleli pro něj stále nové modly.
    Chátra, říkali si páni,
    ta nám vždycky na špek naletí…
    Hrůzu, jenom hrůzu, pouštět na chudáky.
    Oni budou spokojeni no a my ovšem taky…
    Tohle člověk nezmění, to je boží řízení,
    ten dojde spasení, kdo poslouchá rád.
    Neptejte se, co se za tím skrývá,
    neb jsou věci tajemné …
    Ten má spásu jistou..
    kdo se na nic neptá a jen hlavou kývá.
    Bázeň budí v lidech kázeň -
    na to přišli páni zakrátko.
    Veškerá špína vypadá jiná,
    když nad ní zazáří pozlátko".

    OdpovědětVymazat
  2. Před časem zde Aolian upozornil, že světlé bytosti nám proti tomuto i jinému neřádu pomáhají. Je potřeba se postavit nejen technicky a technologicky (např. octování, orgonity...), ale i duchovně (např. volat do Světla vysoké vesmírné bytosti, aby pomohly a žádat zadostiučinění, jak správně doporučoval Aolian). Protože když je žádáme o pomoc, oni to cítí a energeticky nás podporují. A také naše snahy energeticky podporují je. Aolian to správně shrnul, že temnáři to tady mají v plánu udolat, ale tahle planeta se nedá! Prostě je důležité říci temnářům NE a nepřijímat jejich vějičky. Máme svobodnou vůli. V tomto videu (v angličtině a pak francouzsky) je něco důležitého předvedeno.
    https://www.youtube.com/watch?v=2UJhXACaUcw
    https://www.youtube.com/watch?t=263&v=9tAtudPUzq4
    Pro řadu lidí není tajemstvím, že jsou lidi od temnářských elit naimplantováni na éterické a plasmatické úrovni, aby jim to bránilo znovusjednocení se Zdrojem všeho Světla, aby si nechali otroctví líbit, propadali do nízkých vibrací a do svárů mezi sebou. Chci si okovy sundávat. Jak je na videu zřejmé: Vizualizuji: Držím v rukách dva světelné kyje (něco podobného na rozbíjení temnářského deklu doporučoval Aolian). Potom vizualizuji trojrozměrnou mřížku chránící impantáty. Je to něco jako elektromagnetická struktura s účelem chránit implantáty. Dále vizualizuji: Světelnými kyji rozbíjím mřížku a po rozbití mřížky se stane implantát nechráněný. Tehdy přistoupíme k vizualizaci Světla přicházejícího ze Zdroje, svítícího a pohlcujícího implantáty, dokud tyto nezmizí (viz názorná ukázka na videu). Pracujeme s každým impl. samostatně. Nejdříve s tím v krční oblasti, pak pokračovat se 2 implantáty v přední části lebky a pak v oblasti solar plexu. Podobnou práci dělá i německý léčitel Franz Erdl, kterého tady před časem zmínil Aolian. Když takto budeme činit, podpoříme všeobecnou práci na očištění implantátů, deklů a veškerého temnářského balastu napříč úrovněmi. Čištění probíhá, ke slovu se dostává ten očistný helion, o kterém zde již bylo psáno. Jinými slovy - pozitivní imaginace je velmi mocný nástroj ke změně nepříjemných poměrů, ale my ji málo používáme. Rozpouštění implantátů mj. napomáhají kameny Cintamani, které jsou již mezi lidmi. My nejsme od přirozenosti nízké bytosti toužící po plné peněžence a po plném břichu a podléhající strachům a klamům, co si nechávají věci klidně líbit ... jak se nás snaží padělatelé ducha upravit. My jsme někdo jiný a vysoké vesmírné bytosti jsou naši příbuzní... Oni to nemohou udělat bez nás a my to nemůžeme udělat bez nich. Jsme mj. spřízněni volbou a vyšší láskou. Co je to Vyšší Láska? Tak to poměrně dobře vystihly mimo jiné slova skupiny Depeche Mode: Higher Love (album Songs of Faith and Devotion).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo mnohé depešácké texty jsou i přes rozměr času stále aktuální podobně jako mnohé texty písní M.Jacksona.

      Vymazat
    2. Franz Erdl na svých stránkách v květnu 2015 uvedl, že je možné, že nastal zlom a že může sledovat pohyby, které vypadají na velkou změnu. Jako hlavní téma na rok 2014 uvedl (dosud to nezměnil, tak to možná znamená, že hlavní téma trvá): Jsme si zvykli, že naše tělo onemocní, vyčerpá se, stárne a nakonec přestává fungovat. Myslíme si, že to je normální. Ve skutečnosti jsme jediná rasa ve vesmíru, která umírá po tak krátné době. A to není přirozené. Je to umělé. Nepřátelské bytosti vůči nám mají rozvinuté umělé systémy, aby nás udělaly slabými... Ale: čas těchto tvorů se chýlí ke konci a my můžeme náš energetický systém dostat do přirozeného stavu...Tělo včas omladit a regenerovat.. K novým rostlinám můžeme jít ne prostřednictvím umělé manipulace, ale prostřednictvím jemných změn v energii rostlin, když duše rostliny souhlasí. Vyhodit všechny negativní bytosti. Lidi probudit. Odhalit jim schopnosti, o kterých jsou přesvědčeni, že existují jen v kině.

      Vymazat
    3. Anonymní 17:35
      Jistěže je naše brzké umírání (max 100 let života ) nepřirozené ! Pán má pravdu ! My, člověk, se totiž jakoby utrhl z řetězu. Přestal plnit Boží vůli aneb přestal poslouchat Boží hlas. Tedy vlastní výrobek si dělá, co chce. Jako splašený stroj :- (( A co s ním ?! Raději včas zastavit, než napáchá více škody .Odstavíme ho z provozu. Jak musíme my činit se svými výrobky, tak Stvořitel též se svými stvořeními. Jak dole, tak na Zemi, že ? A proto vlastně pláčeme nad smrtí svých blízkých vlastní vinou. Bůh to tak nechce. Je to však zákon. Dobré upomenutí !

      dan.

      Vymazat
  3. No nedávno se otce ptal doktor jestli byl někdy v poslední době někde válčit.. :D Tata si myslel že si zněho děla prdel.. A říkal né proč ? S nechápavým pohledem mu ukázal rentgen kde viděl zcela jasně kousek "kovu" v oblasti pánve. Myslel si že je to nějaký šrapnel ale kde by k němu tata přišel ? Mě je naprosto jasné co to je nejsem idiot. Tatu jsem i přes jeho značný odpor donutil shlédnout část Dokumentu odhalení mimozemské spisy, dost přesvědčivý díl navíc když to má v sobě, říkal jsem si to ho musí přesvědčit. No implantát asi funguje dokonale, jelikož tatovi je to jedno.. Ptal sem se ho necháš si to vyndat ( ihned bych to poslal na rozbor ) on ale řekl pro mě nepochopitelně.. NE. Nedělá mi to problémy tak co bych se nechal kuchat.. Tím tato pro mě neskutečná událost skončila. Budu se dál snažit o to aby se probudil. Ale on je ten nejzmanipulovanější člověk na této planetě, kdyby o půl osmé nesledoval zprávy, tak by to asi nepřežil. Internet je pro něj něco jako pro jeptišku porno.. Bere neskutečné ohledy na okolí, tedy udělá naprosto cokoli aby okolí vyhověl. Dokonce to jednou došlo tak daleko že kvůli sousedům se málem rozvrátila rodina. Nemohl jsem tomu uvěřit a odmítal jsem že jsem jeho potomek. Na jednu stranu jsem mám na něj zlost a nadruhou je mi ho strašně líto. On totiž nemůže za to co z něho udělali bůh ví kdo. Přitom kdyby se probral, tak by se dožil minimálně 100 let. Dbá o své zdraví, v 80ti letech má neuvěřitelně aktivní psychiku i fyzičku. Má svoje zuby !! Prostě má velice tuhý kořínek a já prostě nedojdu klidu, v životě ani poněm dokud se nedostanu k těm co za tímto stojí. Toto je něco co se musí zastavit. Snažím se nemít zlost a nesnažit se o pomstu. Já nechci pomstu, neprahnu po tom někomu ublížit. Já totiž vím že zastavení tohoto zrůdného systému bude ty zlé nesnesitelně žrát samo o sobě. Až tehdy dojdu klidu. Ikdyby to mělo být za milion let. Zříkám se existence pokud to nepude, kdo se koho prosil abych se narodil do něčeho takového ... Co to je za podraz toto ? Že je život darem ? :D haha.. pro nikoho ! I pro toho co si myslí a je přesvědčen o tom že si žije dobře tak tím tuplem je život spíš trestem. Láska už téměř ve světě neexistuje, vztahy, sňatky a sex, nejsou láska jen pouhé sobecké chtíče. Každý si nalhává tak dlouho že mu je dobře až už neví co je kde je jak muje.. Prostě někdo nás okradl na všech úrovních bytí obávám se.. Co stím ? Ptám se..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michal P 16:30
      cit: Prostě někdo nás okradl na všech úrovních bytí obávám se.. Co stím ? Ptám se..

      odpověď ode mě: Nic. Musí to být, aby to mohlo vše už zkončit. Hlavu vzhůru ! Co se tvého táty týče, rozhodl se rozumně. Nač vrtat do něčeho, co samo o sobě problém nečiní ? Chápu ho. Na jeho místě bych nejednala a nemyslela jinak

      dan.

      Vymazat
    2. Pro - Michal P7. září 2015 16:30
      Rodiče umí skvěle vyvolávat emoce ve svých dětech(a naopak). Ne že by se chovali jinak než nepříbuzné okolí, ale bereme se vzájemně dost "osobně" :) Mají pravdu a my rovněž :) Nejtěžší je srovnat se s tím, co mi vadí na vlastních rodičích a to samé probíhá u nich ... je to skvělé! :)

      Vymazat
  4. Blíží se konec všeho ! Je to opravdu velmi blízko, ale málo kdo tomu věří. No, pro potěchu, něco zpráv z planety Země, měsíc srpen. Mě osobně fascinoval záběr v čase 21:55. Co to je ? Co se nám ptáci snaží říct ? Že by byli opravdu až tak světští ?

    https://www.youtube.com/watch?v=QMh5SqWs6bI

    dan.

    OdpovědětVymazat
  5. Zklidni svou mysl.Pamatuj,že tvé myšlenky a emoce tvoří.Nenech se v táhnout do děje,vše ber jako informaci.To, co dělají lidé velmi
    špatně je právě v táhnutí do děje a při tom dávají ohromné množství energie do toho všeho a neuvědomují si,že právě to dotují a podporují.Pokud vidím něco co se mi nelíbí,cítím že to nezvládám v klidu,tak jdu od toho a nebo posílám tam energie lásky.Když jdu
    meditovat,tvořím vize,v jakém světě si představuji žít-vše dávám do lásky,míru,harmonie,Být dnes na planetě Zemi v tento čas je dar.
    Važte si toho.Zasloužíte si tu být.Jinak byste tu nebyl.Ještě se stanete svědkem úžasných událostí,kdy člověk se osvobodí od toho
    všeho zlého,dozvíte se tolik věcí-vše bude odtajněno a již to nebude tak dlouho trvat,Jsou zde síly,které nám pomáhají,Z vašeho příspěvku cítím smutek,zklamání,CHci Vám jenom říci, že odcházíme zeSynovského vesmíru do Otcovského vesmíru--JDEME DOMŮ.--LM

    OdpovědětVymazat
  6. Na jaře 2015 jsem si nechal ze zvědavosti udělat analýzu prvků ze vzorku vlasů v Polsku(http://biomol.pl/biomol/cs_CZ/). Pravda je, že z testovaných toxických prvků(As,Hg,Al,Cd,Pb) měl hliník nejvyšší procento z "přípustné hodnoty toxického prvku"(v ppm = mg prvků / kg vlasů).....a to (moje hodnota/přípustná hodnota(=procent přípustné hodnoty)): As - 0,046/0,5(=9,2%); Hg - 0,097/0,5(=19,4%); Al - 3,41/10(34,1%); Cd - 0,012/0,3(4%); Pb - 0,63/4(=15,75%). Takže to není kritické pokud je "přípustná hodnota" zvolena řádově správně :))
    Jako eliminátory těchto nežádoucích prvků dlouhodobě(více než 5 let) používám čerstvé zeleninové šťávy(0,5-1 litr/den), kombuchu, spirulinu/chlorelu, dobrou náladu + nějaký ten kontroverzní alkohol :)
    Největší deficit naopak mám ve stříbře(Ag), kde zjistili stav 0,061 z doporučené hodnoty 0,5 (= -88%).
    Záleží zřejmě na individuální toleranci jednotlivců, o první oběti fenoménu chemtrails(tag bílý prášek, letadlo) zpívá I.Mládek již v roce 1977 ve skladbě "Jožin z bažin" .....
    B.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty detoxikátory jsou dobré, na webových alternativních stránkách se ve světě vychvaluje mj. štáva z červené řepy, spirulina/kombucha kvůli tomu, že pomáhají detoxikovat šišinku jakožto důležitý tělesný orgán pro duchovní růst člověka. A proto temňáci nelení a dělají mnohé, jen aby se lidské šišinky stále více zavápňovaly a zavápňovaly.

      Vymazat
    2. Pro čištění šišinky a mozku od balastu se doporučuje: Olej z jater rejnoka (Organic Blue Ice Skate Fish Oil), u nás zatím není k dostání. Je založen na pozitivním vlivu tzv. aktivátoru X (kombinace vitamínů K2, A, D). Známé MSM. Kakao, bio kakaové boby (k dostání v bioprodejnách, ale pozor, bývají zaplísněné; navíc je otázka, kolik se vlastně ještě prodává normálního kakaa a jak je nahrazeno geneticky modifikovanými druhy - ty v žádném případě ne). Šťáva z citrónu/limety. Česnek. Oregano/oreganový olej. Spirulina, chlorella, zelený ječmen, zelená pšenice (velké výhody v malých porcích). Mořské řasy v rozumném množství. Byliny používané v ajurvédě - Gotu-kola, Brahmi (Bacopa) a před pár lety zakázaná Nimba (Neem). Proč zakázaná? Zřejmě proto, že byla velmi účinná. Pro řadu zvl. starších lidí je vhodná sibiřská houba čaga (čistí šišinku, posiluje trávení). Omezit masné a mléčné výrobky ze supermarketů (vysoká zátěž cizorodými látkami), výrobky z domácího chovu jsou vhodnější. Velice zdravé jsou např. vajíčka z domácího chovu, domácí máslo (u zvířat, co se pasou, je pak obs. nesmírně cenný vitamín K2). Více biopotravin z důvodu omezení zátěže jedy. Vhodnou pitnou vodu aby člověk pohledal. Nestresovat se, chodit do přírody. Užívat zubní pasty bez floridu (k dostání v našich lékárnách). Rozumně přistupovat k doplňkům s mega dávkami vápníku (tělo stejně využije jen něco, ukládá se to, kde nemá, a tam, kde má nikoliv. Dávky vápníku je nutno vyvažovat hořčíkem, vit. D a K2. Pozor i na silně mineralizované vody, jako je např. Poděbradka, Bílinská. Obecně pozor na geneticky modifikované věci, což je všechna sója, postupuje to i u jinak dobré bezlepkové kukuřice. Šišince dobře dělají theta vlny, binaurální zvuky, solfeggio frekvence. Meditace. Cvičení jógy, pokud možno začít před 40.rokem života. Záznamy o fungování šišinky byly mj. v Alexandrijské knihovně,ale její podstatná část lehla popelem.

      Vymazat
  7. Následky umělého řízení počasí?
    http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/380022-obri-pisecna-smrst-ve-stredomori-zabijela.html

    OdpovědětVymazat
  8. Koncem července t.r. se na jednom z alternativních webů zabývajících se mj. konspiračními teoriemi (www.matrix2001.cz) objevil velmi zajímavý článek: http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/8266-odhaleny-vesmir-i-dil-zprava-pro-lidstvo-rozhovor-davida-wilcocka-s-informatorem-corey-goode-prinasime-ve-spolupraci-s-americkou-televizi-gaiam-tv/
    Je to celá série, tento I. díl je možno shlédnout volně - po zapnutí naskočí titulky v jazyce, jakým se zde mluví. Otázky klade vysoce inteligentní a neúnavný David Wilcock z Los Angeles (má na Orgu 2 štítky). Před časem vystoupil ve velice zajímavém pořadu v ruské televizi s B.Fulfordem. Wilcock skvěle přenáší a vnáší vhled do celé řady souvislostí nabourávajících matrix. Žel, většina zůstává nepřeložená. Jen se podívejte na jeho video Source Field Investigations (výzkum zdrojových polí), kde mimo jiné přednáší o šišince (http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/vyzkum-zdrojovych-poli)... Je potřeba kliknout na přklad titulků, je tam i čeština.

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.orgo-net.blogspot.cz/2013/06/aolian-rozprasovani-nanovlaken.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.