10. září 2015

Putin aktivoval šokující atomový válečný plán "Defend Israel"


Putin aktivoval šokující atomový válečný plán "Defend Israel"
http://www.whatdoesitmean.com/index1911.htm
September 9, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Nová strohá zpráva ruského Ministerstva obrany pro vnitřní potřeby Kremlu informuje, že prezident Putin ze své funkce nejvyššího velitele ozbrojených sil Ruska dnes povolil použití obávaného válečného plánu „Defend Israel“ ("Braňte Izrael"), který povoluje, aby o užití taktických jaderných zbraní rozhodovali polní velitelé ve válečné zóně Levantu na Středním východě https://en.wikipedia.org/wiki/Levant




Experti západních rozvědek odhadují, že Rusko má v současné době více než 2 000 těchto obávaných taktických nukleárních zbraní http://nationalinterest.org/feature/5-russian-nuclear-weapons-war-the-west-should-fear-12159 , jejichž polní použití má kompenzovat relativní slabost konvenčních sil v případě vypuknutí války se Západem.

Podle zprávy byl válečný plán „Defend Israel“ navržen ruským Ministerstvem obrany v roce 2014, poté, co Obamův režim vytvořil http://rickwells.us/former-dia-director-gen-flynn-says-obama-created-isis-supposedly-to-overthrow-syrian-government/ státní teroristickou organizaci Islámský stát Iráku a Levantu (ISIS/ISIL https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_State_of_Iraq_and_the_Levant ) s cílem svrhnout syrskou vládu, rozdělit irácký stát podle náboženské linie na Sunity a Šíity, a zabránit vytvoření nezávislé kurdské země, a to vše za účelem postavit s podporou Šíitů plynové potrubí z Iránu přes Irák do Sýrie dle dohody z r. 2013 https://en.wikipedia.org/wiki/Iran-Iraq-Syria_pipeline .


Pravým cílem Obamova režimu při vytváření ISIS/ISIL, jak praví zpráva, bylo dokončit převzetí východní Sýrie a západního Iráků teroristy podporovanými Sunity financovanými Saudskou Arábií https://www.washingtoninstitute.org/policy-analysis/view/saudi-funding-of-isis a státy Zálivu (zejména Katarem http://www.washingtontimes.com/news/2014/dec/10/qatar-allows-money-flow-isis-other-terrorists-repo/?page=all ), ve snaze postavit obrovský plynovod skrze tuto zemi do Turecka, a pak do EU, za účelem zničení ekonomiky Ruska, jehož největším odběratelem energie je Evropa; tomuto plynovodu by nekonkuroval dříve navržený plynovod z Iránu-Iráku-Sýrie ke Středozemnímu moři. 



Zpráva dále uvádí, že Obamův režim při své „strategii“ destabilizace celého Středního východu za účelem zničení ruské ekonomiky tímto schématem plynovodů rovněž v roce 2014, kdy vytvořil ISIS/ISIL, provedl to, co bývalý zakladatel a ředitel „soukromé CIA http://www.thecommonsenseshow.com/2014/10/23/stratfor-inside-the-world-of-a-private-cia/ “, americké výzvědné organizace Stratfor https://www.stratfor.com/ , nazval „nejočividnějším převratem v historii“ http://www.washingtonsblog.com/2014/12/head-stratfor-private-cia-says-overthrow-yanukovych-blatant-coup-history.html , a to převrat na Ukrajině.

Poté, co neonacistické síly podporované Obamovým režimem svrhly legitimní vládum Ukrajiny a stát ISIS/ISIL zahájil své běsnění na celém Středním východě, prezident Putin v roce 2014 povolil užití nukleárních zbraní, aby zastavil postup Západu proti „strategickým ekonomickým zájmům“ Ruska. O tom jsme informovali v článku 22. února 2014 „Ruská hrozba válkou šokuje Obamův režim“ http://www.whatdoesitmean.com/index1742.htm ; president Putin toto veřejně potvrdil letos v dubnu http://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-threatens-to-use-nuclear-force-over-crimea-and-the-baltic-states-10150565.html



Jak zpráva poznamenává, Rusko si však uvědomovalo, že jeho tehdejší obranná doktrína není adekvátní pro rostoucí ambice válečné konfrontace Obamova režimu, a vytvořilo v prosinci 2014 novou doktrínu, o níž řekl president Putin, že „si vyhrazuje právo použití nukleárních zbraní USA a/nebo jeho spojenci jako reakci na použití jaderných i jiných zbraní masového ničení, jakožto i v případě agrese proti Rusku za použití konvenčních zbraní, kdy bude ohrožena sama existence státu.“ http://fas.org/blogs/security/2015/04/russianotebook/

Pokud jde o to, co znamená „hrozba pro samotnou existenci státu“, Ministerstvo obrany navrhlo množství bojových plánů s přesnými kritérii, kdy bude povoleno užít jaderných zbraní.

A jeden z těchto bojových plánů, strategický válečný plán „Defend Israel“ obsahoval kritéria, že pokud bude hrozit, že hranice státu Izrael budou obsazeny silami ISIS/ISIL , pokud Turecko (člen NATO) zahájí invazi do Iráku a zaútočí na Kurdy, a pokud židovští civilisté na Ukrajině budou napadeni neonacistickými silami podporovanými Obamovým režimem http://www.globalresearch.ca/the-u-s-has-installed-a-neo-nazi-government-in-ukraine/5371554 … A tk tomu všemu došlo v minulých 72 hodinách.

Turecká armáda vtrhla do Iráku, aby zaútočila na Kurdy http://news.antiwar.com/2015/09/08/turkish-military-invades-northern-iraq-escalates-airstrikes-against-kurdish-targets/ , a tím jsou ohroženy jak Rusko, tak Izrael, protože podporují nezávislý Kurdský stát http://reconsideringrussia.org/2014/07/01/moscows-kurdish-question/, jehož existence je životně důležitá pro Střední východ.

Na Západě se nemluví o tom, že Rusko má dlouhodobý vztah ke Kurdům, který se datuje ještě ze sovětské éry. V r. 1946 SSSR podpořil vznik Kurdské republiky Mahabad https://en.wikipedia.org/wiki/Republic_of_Mahabad v severním Iránu, ale po pádu tohoto státu díky Západu Moskva poskytla útočiště jedné z jeho klíčových postav, kterou byl slavný irácko kurdský rebel Mustafa Barzani https://en.wikipedia.org/wiki/Mustafa_Barzani , a jeho přívržencům.

Velmi závažné byly také brutální ataky proti 20 000 židovských civilistům - poutníkům na Ukrajině o tomto víkendu http://antiwar.com/blog/2015/09/08/ukrainian-nationalists-trash-jewish-tent-city-in-central-city-of-uman/ , provedené vládními neonacistickými silami řízenými Obamovým režimem, což byl „dar“ saudskoarabskému králi, který je právě na návštěvě Washingtonu D. C. http://www.usatoday.com/story/news/nation/2015/09/03/saudi-king-salman-visit-president-obama-royal-fashion-and-goes-big/71655868/ , a jemuž se president Obama při každém setkání klaní.


(Obr. Židovští poutníci na Ukrajině.) 


Kritéria válečného plánu „Defend Israel“ byla tedy naplněna, a proto má ruská armáda povolení dále se masívně implementovat do Sýrie… což se Obamův režim pokusil zablokovat tím, že přikázal Bulharsku, aby uzavřelo svůj vzdušný prostor pro všechny ruské lety http://news.antiwar.com/2015/09/08/bulgaria-confirms-blocking-humanitarian-aid-flights-from-russia-to-syria/ ; to bylo překaženo tím, že Irán pro ně otevřel svůj vzdušný prostor http://www.sputniknews.com/politics/20150909/1026777081.html , aby tyto lety mohly pokračovat.

Zpráva MO dále praví, že válečné lodi Kaspické flotily dostaly rozkaz k okamžité bojové pohotovosti a ochraně těchto letů nad Iránem http://tass.ru/en/military-defense/819542 , a na Sibiř bylo okamžitě odveleno přes 50 vyzbrojených bojových letounů k přípravě na totální válku http://tass.ru/en/defense/819851 .

A co je nejvýznamnější, zpráva uvádí, že v rámci aktivace plánu „Defend Israel“ byla do okamžité bojové pohotovosti uvedena http://tass.ru/en/defense/819854 31. vzdušná útočná brigáda z Uljanovska; čítající 95 000 hlav personálu, přes 7 000 bojových zbraní a asi 150 letadel; tato jednotka byla „ochráncem Krymu“ https://en.wikipedia.org/wiki/31st_Guards_Airborne_Brigade při Obamou inscenovaném státním převratu na Ukrajině, a má rozsáhlé zkušenosti jako „modré helmy“ OSN při udržování míru ve válečných oblastech http://www.globalsecurity.org/military/world/russia/31-abn.htm .

I když to není ve zprávě MO výslovně řečeno, válečný plán „Defend Israel“ obsahuje zmínku o scénáři, kdy by se ruské síly „odpoutaly“ ze svých syrských základen ke konfrontaci s teroristickými silami ISIS/ISIL, a porazily je… pak by vytvořily „chráněné zóny“ k ochraně občanů a „stanovily mezinárodní hranice“, zatímco by očekávaly další akce ze strany Spojených národů, nikoli Obamova režimu, aby nastolily v zemi mír.

A jako „ne příliš jemné varování“ Obamovu režimu, pro případ, že by se pokusil zastavit ruský plán „Defend Israel“, vydala oficiální moskevská zpravodajská služba Sputink téměř okamžitě po aktivaci plánu tajemný anonymní článek s titulem „NATO by se mělo projít vlastními vzpomínkami a zastavit provokování nukleární války“ http://www.sputniknews.com/politics/20150909/1026784074/nato-tactical-nuclear-weapons-carte-blanche.html , kde se mimo jiné říká:

„Lokální nukleární válka rozpoutaná neustálým chřestěním šavlí Severoatlantické aliance by způsobila smrt miliónů lidí v srdci Evropy – to dokazuje samotná historie NATO.

Blok by si měl projít vlastní vzpominky. V r. 1954 NATO přijalo doktrínu preemptivního nukleárního útoku, a o rok později inscenovalo velké vojenské cvičení, simulující jadernou výměnu mezi členskými státy a silami komunistického bloku.

Manévry byly označeny jako Carte Blanche (Bílá karta), trvaly 6 dní a účastnilo se jich 11 států, které shodily více než 330 taktických nukleárních bomb.
Výsledky byly hrozné: odhadovalo se, že konflikt by pouze v Německu zanechal 1,7 miliónu mrtvých a 3,5 miliónu raněných.“

Poslouchá Obamův režim toto varování k zastavení nukleární války? Zdá se, že ne, protože jeden z jeho největších podporovatelů, druhý nejbohatší muž Ameriky Warren Buffet, minulý týden shrnul názor elit na své vlastní občany v tomto šokujicím sdělení http://www.zerohedge.com/news/2015-09-08/some-people-just-dont-fit-economy-buffett-explains-we-send-them-afghanistan :

„Chcete, aby každý měl vzdělání podle svého potenciálu. Chcete, aby lidé dosahovali svého potenciálu. Ale to pro některé lidi ve vysoce vyvinutém tržním systému nemůže fungovat.

Myslím to tak, že kdyby to byl systém založený na sportu, mohli byste mi dát doktorát z fotbalu, a mohl bych trénovat 8 hodin denně, a stejně bych mohl jen nosit vodu, ani ne na hřiště, ale ze šatny na lavičku. Jsou prostě lidé, kteří se nehodí do tržní ekonomiky založené na vysokých dovednostech.¨
Jsou to perfektně slušní občané. Pošleme je pryč do Afghánistánu, ale ani tam nebudou mít velkou cenu.“


Other reports to read on the September 2015 War include: Putin Authorizes Air Strikes On “American Interests” As Thousands Of Russian Troops Pour Into Syria Fears Explode In Russia After Obama Orders Sudden 9/11 Type War Drill Russian Troops Put On Combat Alert Over Obama Regime False Flag Fears

September 9, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.









37 komentářů:

  1. To se člověk ráno probudí a má PRVNÍ správnou intuitivní ZPRÁVU k situaci..Pěstírna tohoto fenoménu je nasnadě,zejmena kdyby zdechnul internet třeba s http://pravdive.eu

    OdpovědětVymazat
  2. Tomuto nerozumim Izrael bombarduje Syrii leci bojovniky Isis a Putin jde ochranovat Israel.nech pomuzou asadovy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Schwarzenberg to před několika dny shrnul pro nás všechny "výstižně", že tomu rozumíme jako koza petrželi :-):-):-)

      Vymazat
    2. Vypadá to na to, že se blíží pověstný Armageddon, matka všech válek, poslední válka na Zemi.

      Vymazat
    3. Již dříve pan Kalousek v opilosti nechca prozradil, že "v tom jedou úplně všichni", Putina nevyjímaje. To, čeho jsme vůkol ve světě svědky, je jen divadlo pro hloupé ovčany.

      Vymazat
    4. Ale ved je to kokotina alebo zbozne prianie Zidov. Pre kieho Boha by zrovna Rusi branili Izrael (Zidia)ktory je pravou pricinou vsetkeho svistva co sa deje na Strednom vychode a vo svete. Ved Izrael riadi tych americkych chujov. Ludia ved len premyslajte co sa deje. Vsetky t.z.v. nezavisle weby uz maju Zidia davno pod palcom, Co to nevidite?

      Vymazat
    5. Vidíme, a víme, že vytvářejí na webech falešnou opozici, aby se dověděli, kdo je ještě skrytý odpůrce a kdo už poslušný otrok - gojim. Až spadne klec (vyhlášení nwo) , bude zaveden nový hon na čarodějnice (neposlušní, skrytá opozice). Konec konců FEMAcampy až po světě stojí, a jsou připravené pro své nové dočasné "obyvatele". Proč myslíte, že do nich vedou železnice, a že tam stojí plynové spalovny ? Pátrejte po videích, která tato místa ukazují už dnes.

      Vymazat
    6. Nesouhlasím, o tom, kdo má pravdu, nás poučí nadcházející čas

      Vymazat
    7. Je občas dobré znát i možné (nebo plánované) události dopředu, vyhnete se tak častým šokovým terapiím, které tak rády mezi nás elity vypouštějí.

      Vymazat
  3. Jestli je tohle pravda... Tak doslova a do písmene bůh s námi... Ale upřímně nevěřím, že tohle je naše zkušenost kterou jsme si při inkarnaci vybrali nicméně snad zakroci, kdyby měla být totální válka mimozemšťané...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co vás nemá, ETs už dávno zasahují, ani o tom nevíte, ale ve prospěch temné strany.

      Vymazat
    2. 12.září 2015 21:23 tento názor tohoto diskutujícího je zcela mylný...
      - ne všichni ETs jsou ve prospěch temné strany - je to jako s anděly - jsou praví andělé a padlí andělé
      - jsou nositelé Ducha a padělatelé ducha
      - padělateli ducha je to tady zamořeno
      - tomu zamoření bude konec, mnozí z nás se toho dožijí

      Vymazat
    3. Putin v tom nejede!
      Pro anonymní 14.9. 12.55:....Putina vyjímaje.

      Vymazat
    4. Pro Anonymní14. září 2015 17:48
      Putin "v tom jede" také, poněvadž byl označen insidery jako jeden z prediktorů, ne však jako ten nejvyšší - globální ! Jaká je jeho skutečná úloha v globalizaci světa potažmo v nwo, to ještě uvidíme a uslyšíme. Copak nevíte, že např. otěže OSN jsou v rukou Ruska ?! A proto UssA nemá tak snadnou pozici ve světě, jakou by si rádo přálo ?!

      Vymazat
    5. Pro Anonymní14. září 2015 17:46
      Dožijí, to máte pravdu, ale mnozí z nich to nepřežijí. A to se lidem tají, aby nebyla panika, víme ?

      Vymazat
    6. Putin v tom nejede

      Vymazat
    7. Jak by v tom mohl jet, vždyť za ním stojí Východní Aliance a řada vyspělých bytostí. Však o nich ještě uslyšíme...A zejména to budou superlativy...
      To je velké umění - rozlišit dobrou radu a nechat si dobře poradit.

      Vymazat
    8. Vaše přesvědčení vychází z nějakého utajovaného vědění ? Nebo sám/a patříte k těm, co vědí top secret informace, ale přísahali mlčenlivost / prošli bezpečnostní prověrkou ?

      Vymazat
  4. Nám naklonění a vysoce duchovně vyvinutí jsou blíže, než si většina lidí dokáže představit. Věci velmi nazrály, ale opatrnost je stále na místě - chyba dnes by znamenala horší následky, než tatáž chyba před rokem. 26 000 tisíc let trvající izolaci pozemšťanů nelze zrušit během krátké doby. Zásadní věci začaly v r. 1975 a do r. 2000 mělo a mohlo být hotovo. Ale temnářská vrchnost si to tady brání - odsud již nemá, kam jít a kde se opevnit. Zatím jsme rukojmí temnářských padělatelů ducha, kteří nás drží pod deklem a nechtějí dobrovolně pustit. Opoždění ale nebude trvat navěky. Pravé světlo si k nám najde cestu v ten správný okamžik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lepšie sa to nedalo napísať 👍

      Vymazat
    2. Temnáři si pro variantu zničené Země už delší dobu budují základny na Marsu a dalších měsících velkých planet ve Sluneční soustavě. Mají však problémy s těmi, co už tam nějakou dobu taky základnujou nebo tam provádějí těžařskou činnost.

      Vymazat
  5. Anonymní22. července 2015 19:10
    "Spousta věcí není tak, jak se ve zmanipulovaných církvích,médiích a učebnicích atd. tvrdí.
    Dodnes se mlží o řadě věcí z dávné i nedávné minulosti a ničí se i artefakty, aby pravdy nemohly vyjít najevo...
    Ale řada lidí se brání a není divu, vžďyť všichni máme tažení k pravdě zákódované v sobě.
    Příklad: Vyšla kniha o přesunu a pobytu temnářského koně Adolfa v Argentině.
    http://beforeitsnews.com/eu/2015/07/first-the-queen-now-this-fbi-quietly-declassified-secret-files-attesting-hitler-fled-to-argentina-in-1945-2586548.html
    Prostě čas k vybřednutí z mnohého balastu a z mnohých iluzí přichází...
    Jak zde napsal Anonymní 20. července 2015 22:18:
    SNAHA ODDĚLIT NÁS OD TOHOTO PROCESU TAK DLOUHO, JAK JEN TO JE MOŽNÉ . NENÍ TO MOŽNÉ TRVALE ...JEDNOHO KRÁSNÉHO DNE TO RUPNE, ULETÍ Z NÁS TEN ...TEMNÝ PLÁŠŤ HALÍCÍ LIDSTVO....
    A jak napsal další z diskutujících dne 11. července 2015 12:36: ..."Vím, že to zní šíleně, ale TUTO PLANETU NEŘÍDÍ LIDÉ! Skrze nastrčené loutky .. ovládají lidstvo negativní energetické a zároveň velmi inteligentní bytosti ... a čerpají z lidí životní energii jako z baterií (umělecky je to ztvárněné ve slavné filmové trilogii Matrix)...jestli toto nepochopíme, utrpení lidstva se bude dále prohlubovat, protože démoni chtějí žrát víc a víc a jinak než z jiných bytostí energii brát neumí. Problém vidím v tom, že většina lidí si tuto možnost ani nepřipustí, protože jsou v zajetí oněch astrálních parazitů, je to bludný kruh ze kterého je obtížné vystoupit, ale nezbývá než se o to alespoň pokoušet. Žijeme v době, kdy je možné tuto negativní tendenci definitivně zvrátit a nasměrovat lidstvo k všeobecné prosperitě...je to ve skutečnosti naše povinnost a životní úkol".
    Naštěstí tu nepůsobí jen enegetičtí parazité, ale i naši silní bratři a sestry odjinud. Oni pomohli, aby pozitivní časová linie byla ochráněna, a tak se mohlo uskutečnit to, že naděje neumře a toto velké drama bude mít štastný konec. Oni dělají svůj díl, ale svůj díl musíme udělat i my, pozemšťané. Oni to nemohou dotáhnout bez nás a my to nemůžeme dotáhnout bez nich."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč myslíte, že islam.stát ničí starověké památky ? Aby v éře nwo už nikdo nemohl dokazovat, že nové doktríny lžou a překrucují skutečnou historii na Zemi. Náboženské důvody islámu jsou jen hanebnou zástěrkou k těmto ohavným činům.

      Vymazat
    2. Děkuji, právě tak to je :)
      Alladin

      Vymazat
    3. K tomu jen dodám, že řeči se vedou a kafe se mele

      Vymazat
    4. Obdobně jako se ničí artefakty z Palmyry, tak se např. ničily i jiné artefakty (mj. i z Atlantidy), aby se mohlo o to více lhát:
      http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/378072-v-palmyre-islamiste-zavrazdili-82leteho-syrskeho-archeologa.html
      http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/378198-islamsky-stat-archeologa-umucil-protoze-neprozradil-skryse-pro-artefakty.html
      http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/378293-syrie-ukryva-pamatky-na-utajenych-mistech-aby-je-neznicili-extremiste.html
      http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/378467-islamsky-stat-vyhodil-do-povetri-staroveky-chram-v-palmyre.html
      http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/378649-islamsky-stat-zverejnil-snimky-niceni-chramu-v-palmyre.html
      http://www.novinky.cz/zahranicni/379050-satelitni-snimky-ukazuji-zniceni-starobyleho-chramu-v-palmyre.html
      http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/379242-osn-potvrdilo-zniceni-belova-chramu-v-syrske-palmyre.html

      Vymazat
  6. Nič sa nebojte...práve naopak. Spomenie si kde sa odohrajú posledné boje v starom svete-TJ.v tomto našom zanikajucom 3D svete....No presne v oblasti Sýrie a Izraela. Sme na rozhraní dvoch obrovských vesmírnych cyklov ktoré zmenia prostredníctvom nás ľudí tento svet-realitu. Cez zvýšené vedomie. Temné sily nie a nie pustiť ľudstvo so svojich pazúrov...ale už sa to blíži. Tesme sa!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K tomu dodám, že Pán Ježíš řekl zcela jasně, aby jeho Druhý příchod nebyl pro nás hrozbou, ale požehnáním, neboť přijde již jako Soudce. A podle toho se máme také tak chovat a žít.

      Vymazat
    2. Učení o druhém příchodu je zmanipulované.

      Vymazat
    3. Rozsáhlá planina s horou, nazývanou již od starověku hebrejsky telem Megido v severním Izraeli. V minulosti se poblíž horské pevnosti Megidda odehrálo několik významných bitev.Jedná se o biblický Armageddon. Podle biblické knihy Zjevení má na tomto místě dojít k závěrečné bitvě mezi vojskem Všemohoucího Boha, vedeným jeho synem Ježíšem Kristem a mezi vojskem Satana s jeho démony a neposlušným bezbožným lidstvem.

      Vymazat
  7. Parazitům a světovladcům chybí ke štěstí a naplnění svých snů o konečném vybudování svého Siónu už jen pokořené Rusko. Téměř se jim to podařilo. Gorbačov a Jelcin úspěšně sráželi Rusko a ruský lid na kolena. Chybělo už opravdu jen velmi málo, aby do něj mohli parazité vstoupit jako velcí zachránci a dílo zkázy Ruska bylo dokonáno. Ještě dnes jsme médii krmeni obrázky a filmy o hladovějích dětech v ulicích, děravé silnice, směšné rychloopravy hroutících se domů či 50 let staré traktůrky a žigulíky sovětské výroby na Ruských darógach. Tolik práce to parazitům dalo, aby bylo Rusko takové a ne jiné a my se jim vysmívali u LCD televizorů.! Ale pak přišel Putin a z ničeho, z miliardových dluhů Ruské federativní republiky, vytvořil do 10 let perlu. Ale to už nám v médiích moc neukazují. Není tedy divu, že jsou parazité jak vzteklí psi. Není divu, že i Putin, pokud skutečně chce Rusko uchránit, musí zbrojit a nemůže jinak.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světovládci fungují na principu dvou frakcí - parazit a hostitel. Tento parazit nezabije svého hostitele, poněvadž ví, že by to byl i jeho konec !

      Vymazat
  8. Už paní Rauni Kilde (viz zde nahoře odkaz na sérii článků o ní) upozorňovala na to, že nejsme ve vesmíru sami a že to je, jako celá řada dalších věcí, utajováno.
    Zde je odkaz na krátké video:
    https://www.youtube.com/watch?v=0v4LAqLpwDI

    OdpovědětVymazat
  9. Mám radost,když čtu komentáře,vidím,jak lidé vědí a znají.Píšete pravdu,čeká nás úžasná doba,věřme v naši budoucnost.Jsou zde
    bytosti,které mají zájem na tom,aby lidská bytost postoupila na své cestě a dělají vše pro to,aby vše vyšlo.Nevím čím ještě musíme projít,jakou zkušenost ještě zažít,ale věřte--JDEME DOMŮ--klidnou mysl všem---LM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš víc tuší než znají, ale i to se počítá :-)

      Vymazat
    2. Ano, jdeme a těšíme se domů...

      Vymazat
    3. Možná je dobré se podívat na Tomášovo evangelium, které v Novém zákoně chybí. A zkoordinovat je s ostatními, v nichž již nějaká manipulace být může.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.