16. září 2015

V USA žije 2,5 miliónu muslimských imigrantů, ročně jich přichází 250 000

Další důkaz absolutního pokrytectví USA: Spojené státy na jedné straně organizují v médiích antiislámskou hysterii a "boj" s muslimským terorismem, a na druhé straně dobrovolně a v rámci vlastního imigračního programu přijímají obrovské množství muslimských migrantů. Důvodem jsou evidentně opět vládně-korporátní zájmy.

Americké korporace si již dávno vylobovaly imigrační politiku, díky níž si mohou přivézt levné pracovníky ze zahraničí, což jim šetří mzdové výdaje a zvyšuje zisky. 

(Viz niže v článku: odkaz na příběh elitního amerického zaměstnance korporace Disney, která bez skrupulí propustila velkou část svého vysoce zkušeného amerického personálu a nahradila jej mladými, nekvalifikovanými, avšak levnějšími pracovníky, které si přivezla z Asie na pověstná pracovní víza H1B...) 
=Orgonet=


Federální údaj: USA ročně přijímají čtvrt miliónu muslimských migrantů
by JULIA HAHN
14 Sep 2015Washington D.C.
Překlad: Orgonet



Přehled údajů získaných od amerického Ministerstva vnitra a domácí bezpečnosti, publikovaný zpravodajstvím Breitbart News, ukazuje, že USA již přijímají každoročně více než čtvrt miliónu muslimských migrantů. President Obama k tomu hodlá v r. 2016 přidat dalších 10 000 migrantů ze Sýrie. 

Jenom během roku 2013 se ve Spojených státech usadilo 117 423 migrantů ze zemí s muslimskou většinou, jimž byl dán zákonný status permanentního residenta. K tomu Spojené státy dobrovolně přijaly navíc 122 921 dočasných migrantů z muslimských zemí jako zahraniční studenty a zahraniční pracovníky, a 39 932 uprchlíků a azylantů z muslimských zemí.

Takže 12 let poté, co byli na dočasné vízum pozváni do USA i únosci z 11. září, se Spojené státy rozhodly přijmout celkem 280 276 migrantů z muslimských zemí během jediného fiskálního roku. 

Pro lepší představu o těchto počtech: znamená to, že každý rok USA přijímají počet muslimských migrantů, který přesahuje počet obyvatel např. V Des Moines v Iowe, nebo v Lincolnu v Nebrasce, nebo Daytonu v Ohiu.

Tempo muslimské imigrace se od 11. září zvyšuje. Mezi lety 2001 a 2013 usídlily Spojené státy permanentně na celém svém území 1,5 miliónu muslimských migrantů. Na rozdíl od ilegálních imigrantů jsou legálním imigrantům zaručena doživotní privilegia pro obyvatele, čili automatické pracovní povolení, přístup k sociálním dávkám a možnost stát se volícími občany.

Experti se domnívají, že tato čísla dále porostou. Střední východ představuje podle autorizovaného sčítání dat provedeného Centrem pro imigrační studia, kdy v r. 2013 žilo v USA 2,5 milionu imigrantů z muslimských zemí.  nejrychleji rostoucí blok imigrantů vpouštěných do země na víza, Studentská víza pro země Středního východu rovněž obrovsky narostla http://www.wsj.com/articles/international-students-stream-into-u-s-colleges-1427248801v , počet saudských studentů například od 9/11 narostl 16x. Arabština je nejběžnějším jazykem uprchlíků  , a 91,4 procent nedávných uprchlíků ze Středního východu je na potravinových lístcích.

Rozsáhlý import muslimských migrantů ze států, které nesdílejí západní hodnoty, působí Spojeným státům řadu asimilačních obtíží. Například, půl miliónu dívek v USA je tím v riziku, že podstoupí tradiční protizápadní, protiženskou praxi známou jako ženská genitální mutilace (ženská obřízka). To znamená, že v USA je více žen, kterým hrozí doživotní sexuální znetvoření, než je v Ugandě a Kamerunu. Navíc import muslimských imigrantů prostřednictvím státního uprchlického programu vede ke vznikání „kapes“ radikalizovaných komunit po celých spojených státech, jako vidíme např. v Minneapolis v Minnesotě a Dearbonu v Michiganu. http://www.breitbart.com/big-government/2015/07/16/immigration-to-swell-u-s-muslim-population-to-6-2-million/ http://www.nationalreview.com/article/396262/troubling-math-muslim-migration-ian-tuttle


Přehled nedávných teroristických aktivit poskytnutý Senátním výborem pro imigraci  potvrzuje teroristickou hrozbu, kterou vytváří federální imigrační politika USA, která spočívá ve vydávání velkého počtu víz pro země s muslimskou většinou. 

Z přehledu: (Pozn. Orgonet: Přehled obsahuje 21 položek, z nichž je zřejmé, že tito jednotlivci- imigranti napáchali daleko méně teroru nežli stát a jeho tajné služby organizující čas od času falešné inscenované teroristické útoky...)

I když Spojené státy stále zápasí s řádným prověřováním a asimilací velkých počtů každoročně příchozích, mnozí republikánští prezidenští kandidáti říkají, že počty by měly být ještě větší. Např. John Kasich, Jeb Bush, sen. Lindsey Graham a Marco Lubio vyjádřili svou podporu přijímání více syrských migrantů.

Rubio řekl Radiu Boston Herald  8. září: „Byl bych otevřený přijímání, pokud to může být činěno způsobem, aby bylo zajištěno, že mezi nimi nejsou lidí, kteří patří do teroristických organizací a takto využívají krize.“ „Rozsáhlá a převážná většina lidí hledajících útočiště nejsou teroristé, samozřejmě, ale vždycky máte z toho obavy.“

Naopak Donald Trump, favorit presidentských voleb, navrhl, že přijímat muslimské migranty by měly i muslimské země. 9. září řekl ve vysílání Hannity:„Podívejte, z humanitárního hlediska bych rád pomáhal, ale máme své vlastní problémy. Máme tolik problémů k řešení … Státy Zálivu jsou obrovsky bohaté, ale neberou nikoho. Rusko nebere. Nikdo nebere. A my bychom je měli brát?“

Někteří presidentští kandidáti namítají proti Trumpovu názoru, že vyšší imigrace bude Americe jen prospěšná.

Rubio například zahájil kampaň, kterou nazývá „Nová americká ekonomika.“ - je třeba přivážet více imigrantů, i muslimů, odstranit překážky k získání zelené karty pro studenty a ztrojnásobit počet zahraničních pracovníků přijímaných na víza.

Někteří z jeho podporovatelů již začali zavádět tuto politiku. V Rubiově domácím státě Florida již Nová americká ekonomika funguje v korporacích jako je Disney, který nahrazuje mnohé ze svých současných amerických pracovníků pracovníky s nízkou mzdou z rozvojových států. http://www.breitbart.com/big-government/2015/09/07/exclusive-displaced-cast-member-how-disney-replaced-me-other-americans-with-cheap-foreigners-on-h1b-visas/ Tato „Nová americká ekonomika“  prý má mít četné výhody pro Ameriku, jako například méně anglicky mluvících, větší diversita a nižší mzdy, což umožní korporacím zvýšit své hospodářské výsledky. Rubiův záměr vytvořit Nové americké století  je podporován mnoha prominentními republikány i demokraty, kteří říkají, že je třeba rozšířit usidlování muslimských migrantů.

Například Glenn Beck a Lindsey Graham oba výslovně řekli, že USA potřebují přijímat více uprchlíků už jenom kvůli básni Emmy Lazarusové, která je umístěna na piedestalu Sochy svobody. Báseň s názvem Nový kolos říká mimo jiné:

Dej mi své unavené, své chudé,
své stísněné masy toužícívolně dýchat,
své zoufalé odmítané od vašich přeplněných břehů.
Pošli je ke mně, ty bez domova, smrští zmítané,
Zvedám tu pro ně lampu nad zlatými dveřmi!



Podle Pew Research Center je na světě téměř 5 miliard lidí, kteří žijí denně za 10 a méně dolarů. Globálně chudá populace s nízkým příjmem je 15x větší než celá populace Spojených států.

Socha svobody nebyla dána Spojeným státům z důvodu asociace s imigrací. Byla zamýšlena jako symbol „Svobody osvětlující svět“, a proto jediný text na ní původně napsaný bylo datum získání americké nezávislosti, 4. červenec 1776, v římských číslicích  .

Ani počátkem 20. století, kdy byla na piedestal přidána báseň Emmy Lazarusové, nebylo úmyslem, aby reprezentovala federální imigrační politiku – malý detail, který to dokazuje, je téměř pětiletá imigrační pauza, kterou zavedl tehdejší president Calvin Coolidge, aby se příliv evropských imigrantů mohl asimilovat a aby mohly stoupnout mzdy střední třídy.

Je ironií, že Socha svobody, tak často vzývaná obhájci rozsáhlé imigrace, byla darem francouzského národa. Avšak z jednoho miliónu zelených karet, které byly vydány minulý rok, jich bylo jen velmi málo vydáno příslušníkům druhého nejoblíbenějšího státu Thomase Jeffersona. 9 z 10 zelených karet bylo minulý rok vydáno neevropským státním příslušníkům z Latinské Ameriky, Asie, Středního východu a Afriky.

V r. 2013 přibyl v USA na zelené karty více než desetkrát větší počet imigrantů z muslimských zemí jako Pákistán, Bangladéš, Írán a Egypt. (48 507) než z Francie (4 425).




Read More Stories About:

Big Government, Immigration











10 komentářů:

  1. http://www.zvedavec.org/komentare/2015/09/6585-podvod-lekarskeho-vyzkumu-odhalen.htm

    OdpovědětVymazat
  2. Ešteže je už Veľká očista Zeme už na spadnutie...zloduchom sa to tu už končí, aj toto patrí medzi posledné ich smrteľné kŕče....Bohu vďaka zato...Boh je víťaz, nie odporné a slizké temno!

    OdpovědětVymazat
  3. Berou jen ty, co mají zelenou kartu, tzn. odborníky nebo se studentským vízem (a to jen někoho). Ale holé zadky, co nic neumí, vyrazí dřív, než se na letišti otočí. Berou pouze selektivně. A jak jim skončí vízum, tak je lifrují zpět.

    OdpovědětVymazat
  4. USA jsou odjakživa zemí nikoho&všech. Nelze srovnávat s Evropou! Masivní nábor musulmanů do Evropy,mísení ras,kultur,tradic vč.nábožensví diktované shora,nemůže vést k ničemu jinému než k pořádnýmu prúseru. To není xenofobie,ale zlá předtucha..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evropa se nikdy nedala islamizovat. Vedla kvůli tomu s musulmany staletí obranné války. Musulmani se dostali několikrát až před Vídeň. A vždycky dostali zaslouženě po rypáku, a byli hnáni zpět k Bosporu. Poslední obléhání Vídně musulmany hrdinně odrazilo na poslední chvíli polské dělostřelectvo. Však mají musulmani z Poláků dodnes "vítr" ! Evropa se bude bránit, a Trojského islámského koně zničí a vyžene zpět do Asie !

      Vymazat
  5. "Další důkaz absolutního pokrytectví USA: Spojené státy na jedné straně organizují v médiích antiislámskou hysterii a "boj" s muslimským terorismem, a na druhé straně dobrovolně a v rámci vlastního imigračního programu přijímají obrovské množství muslimských migrantů. Důvodem jsou evidentně opět vládně-korporátní zájmy." Tak tohle je fakt super nesmysl. Kdy a kde prosím vás usa organizují proti islámskou histerii??? Chci důkaz. To jest ověřitelnou zprávu že něco takového dělají. Nezajímá mě váš dojem. to jako platěj toho blbečka okamuru nebo zemana a další? To jste vážně blázni. Od kdy má zeman strčenou hlavu v americké prdeli vždyt už ted se musí dělit o dvě řitě a to ruskou a čínskou. Sám neví do který by ji vrazil hloub.
    Pak tady ke komentářům:
    -Velká očista jo jen nebude způsobena bohem protože ta senilní antropomofní personifikace nemá moc udělat cokoliv.
    -Berou ty co mají zelenou kartu? To jako tu co máš k pojištění auta?? Protože jinak je zelená karta udělována až následně. Je to vpodstě povolení k trvalému pobytu.Znalosti ne jen doměnky.
    -Nemluv tady o evropě jde hlavně o němce a francouze a angličany. No a pokud nebudou dodrženy smlouvy ohledně migrace tak pak mluvme o problému evropy. Ale vzhledem k tomu že západ není schopen v závalu politické korektnosti a multikulti nesmyslů schopen asimilovat tyto uprchlíky tak je to od těhle států páchání kulturní sebevraždy.

    OdpovědětVymazat
  6. Ni tak ono srovnávat Ameriku a Evropu moc nejde. Američané už nejsou původní obyvatelstvo, to stačili úspěšně připravit o vše a téměř zlikvidovat, stejně jako Španěláci Jižní Am. Zeptejte se Indiánů. V Evropě se zeptejte za pár generací těch, co tu budou.

    OdpovědětVymazat
  7. Hmm.. mě ale nepřijde nic špatného na tom, že přijímají uprchlíky. Asi ví, že ne každý muslim je terorista. Źe spousta obyčejných lidí chce z té hnusné země do nějaké, kde si myslí že bude líp. A kdoví, třeba mají v USA nějaký rozumější systém, který uprchlíky přinutí se přizpůsobit a ne jak v Německu - "přijďte a dostanete peníze zadarmo" nebo jako u nás "Přijďte a my přizpůsobíme náš právní systém tomu Vašemu náboženství".
    Horší by bylo, kdyby uprchlíky nepřijímali, ale lifrovali je všechny do Evropy.
    To že jsou levnější pracovní síla je sice smutné, ale každý Američan má vždycky možnost začít pracovat sám. Nemusí sedět u šicího stroje pro nějakou firmu, může začít vyrábět vlastní zboží, které je něčím vyjímečné a bude se prodávat.. nemusí sedět jak trubka na pracáku a stěžovat si že ten zlý muslim jim vzal pracovní místo. Takže to "berou nám pracovní místa" sice beru, ale s mírou..

    OdpovědětVymazat
  8. Já taky chodím s Mírou, a je to fajn :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Důkaz, že zákony karmy fungují (zákony karmy: s čím zacházíš, tím také scházíš; kdo seje vítr sklízí bouři; zlo se nakonec potrestá samo; kdo jinému jámu kopá, obvykle do ní sám padá, pýcha předchází pád... a další zákony karmy). USA a Západ jsou úžasné země s úžasným lidem a světu dal mnohé v oblasti lidského pokroku. Jenže Západ zpychl. Nevidí, že ohlupuje a vykořisťuje celý svět a tím mu škodí. Příklady pýchy a sobectví: Po sametové revoluci roku 1989 nový prezident V.Havel zastavil zbrojní výrobu v tehdejší ČSFR. Nejvíce to postihlo Středoslovenské zbrojovky. Západ se div nepřerazil, aby námi uvolněné trhy obsadil. V té době vlády zemí jako Německo pro své firmy, které chtěly podnikat na východě, udělali zákony, aby mohly cca 10% svého obratu odečítat paušálně a nemuseli vykazovat účel, na který ty peníze šly. Důsledek? Např. vodu, kterou jsme uměli na skvělé úrovni, nám nyní prodávají španělské a francouzské vodárenské společnosti... a zatímco nám koruna zdevalvovala ve své hodnotě cca 10x, tak za vodu platíme 200x více než před rokem 1989. Podobných příkladů je hodně. V nedávné době Západ chudému Bulharsku nedovolil vybudovat "South streem" na plyn z Ruska. Nyní si však Německo otevře druhý "Nord streem" a bude inkasovat levný plyn + tranzitní poplatky místo Bulharů, kteří by jinak ty peníze potřebovali více, než pofidérní eurodotace... Nu a s těmi zelenými kartami to je podobná sviňárna. USA a Západ obírají zbytek světa o mozky a schopné lidi a nic za to těm zemím, odkud tito lidé přichází, a které ty lidi ve svém vzdělávacím systému vychovali... nic nedají - maximálně jim tam pošlou nějakou tu humanitární bombu či tak něco... USA / Západ ve své zaslepenosti svou honbou za ziskem a tím pádem pácháním zla nevidí ani, že si sami nasazují oprátku kolem vlastního krku. Jak se zlo trestá samo? Viz. http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/3036-usa-a-eu-odmitly-prijmout-od-ruskych-tajnych-sluzeb-seznam-islamskych-teroristu nebo http://www.svetkolemnas.info/novinky/zajimavosti/3038-za-750-eur-koupite-falesny-syrsky-pas-do-evropy Lidi, jsme svědky konce takového Západu, jaký jsme znali a obdivovali. Západ fungoval jen proto, že byl oblastí národních států. A kdeyž někdo imigroval, tak se začlenil se vším všudy - tedy nábožensky, kulturně, etnicky... Nyní na Západ přichází davy kolonistů, kteří se rozhodně začleňovat nehodlají. A mnozí z nich otevřeně říkají, že nám budou v budoucnu vládnout! EU politici svou nečinností (úmyslnou?) nás zrazují!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.