11. září 2015

Utopený Aylan je resuscitační panenka

Fotografie utopeného syrského chlapečka byly inscenovány
Sepsal Orgonet 11. 9. 2015
Zdroje:
http://www.mamamia.com.au/news/new-york-times-tony-abbott/
http://allthingswittyandneko.tumblr.com/post/128574194860/boss-of-the-plains-jewsrunnestle-dead
http://82.221.129.208/ae8index.html



Nepochybuji, že se nějaké syrské dítě mohlo utopit a moře ho vyplavilo, ale rozhodně to není figurína na snímku, který v posledních dnech prošel všemi světovými médii...



Všímaví bloggeři totiž postřehli, že existují dvě verze fotografie nálezu Aylanova těla, z nichž vyplývá, že fotografie byly inscenovány.


Foto 1 je první verze nálezu, zveřejněná některými médii: tělíčko mezi skalisky. Brzy však byla stažena a nahrazena druhou verzí, která obletěla svět: malé tělíčko na širé pláži, zřejmě srdceryvnější a tím cennější pro média a propagandistické cíle....



Takže oni turečtí policisté nebo novináři nebo kdo to vyfotil pohazovali mrtvolu dítěte po pláži a zkoušeli, kde je nejlepší místo pro srdceryvný snímek? To asi těžko.

Nejpravděpodobnější verze je, že tělíčko na fotce je dětská resuscitační figurína... Tělíčko je čisté, nedotčené mořskou vodou, pískem a řasami, barva pleti růžovoučká, účes z umělých vlásků... od začátku mi připomínalo panenku...

Všechno je vždycky jinak.

Kdo potřeboval takový snímek hrající na city? Evropská propaganda proti uprchlictví? Evropská propaganda pro přijímání uprchlíků? Arabská propaganda? Všechny? USA a CIA coby organizátoři příchodu kolonistů do Evropy? Jiné zájmy? - Kdo to ví, odpoví. Já nevím.





40 komentářů:

  1. Tak to mi přišla reálnější varianta s tím že to tělíčko mezi skalami je jeho bratra. Ale je fakt že barva kůže vypadá až moc živě... je to vše už tak zmatený, že by snad fakt bylo lepší uplně opustit od sledování čehokoli co se děje mimo náš fyzický dosah. Kam naše ruce nedosáhnou a oči nedohlédnou, tam nás nemusí trápit co se děje, nebot je to v tuto chvíli pro nás nedosažitelný vesmír, který ovlivnit nedokážeme, snad jen myšlenkou a naší představou že za zavřenými dveřmi je přátelský člověk, nebo za kopcem je oáza klidu a míru... Víc a víc mě vnější svět popostrkuje k uzavření se do svého vnitřního světa. Je to snad účel všeho dění? Obrátit nás k nám samým?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravdaže pravdivou informacio tom co se děje máme jen z nejbližšího okolí prostřednictvím přímého svědectví nebo od lidí kteé dobře známe. Ve všem ostatním jsme odkázáni na média, z nichž většina nemá zájem objektivně informovat. Přesto bychom se měli zajímat o to co se ve světě děje a sebedotazováním si to srovnávat v hlavě. Je to důležité, jinak z nás donekonečna budou dělat blbce. Orgonetovi děkuji za jeho zpravodajství. P.J.

      Vymazat
    2. Moc pěkná diskuze. Já bych to shrnul jednoduše a prostě. Každý člověk má nějaký osud. Někoho může nesmírně bavit se zabývat všemi těmi informacemi, konspiracemi, záhadami a vším, co nemá na dohled. Někdo naopak najde štěstí v prostém bytí. Někdo vidí smysl v dosahování cílů. Apod. Těch témat by mohlo být tisíce nebo milióny. Zkrátka život je velmi pestrý a cest existuje nespočet hodně a každý má nějaké ty cesty a osud. Když půjdete po cestě která není Vaše dřív nebo později na to přijdete, že nebudete například spojení a prostě Vás to nasměruje jinam. Proto mnoho lidí, jak jste tu psali už je nezajímají konspirace a všechny informace za kopcem a jdou jinou cestou. Jiní naopak u toho vydrží třeba celý život. Život prostě nás vždy nasměruje někam, kde něco zažijeme, naučíme se, může to být krásné a nebo bolestivé. Pak to zase pokračuje a jde se dál.

      Vymazat
  2. Háta: souhlasím s Jay Bee

    OdpovědětVymazat
  3. Roky nečítam knihy, nepočúvam televíziu, a ruší ma i rádio. Ako tam vykrikujú reklamy, a vyzývajú ku súťažiam typu 4000 eur za jednu sms...,. Všetci sa niekam ponáhľajú a tlačia na pílu. Predháňajú sa kto viac, vyššie, dlhšie, prosto súťažia. Už ako dieťa som pociťovala tento tlak, umelý, cielený a nerada som súťažila. Chcela som žiť, tak, po svojom.
    Áno, vonkajší svet nás napokon dotlačí do nášho vnútorného. Tam môžeme konať. BE

    OdpovědětVymazat
  4. ještě totéž detailek https://www.youtube.com/watch?v=Y-gX1aMfdJc

    OdpovědětVymazat
  5. Takto nás oblbují od 89

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, takto nás oblbují už od Kongresu v Basileji r.1898 ! Zjistěte si více, a budete překvapeni, jak bylo 100 let dopředu naplánováno i to, co se děje dnes.

      Vymazat
    2. Před 89 ti říkali jen a jen pravdu. HaHa.

      Vymazat
    3. Jo, komouši nám skutečně říkali pravdu o tom, co tzv.Západ skutečně je. Varovali nás před tím, a my jim tehdy nevěřili, a vysmívali jsme se jejich propagandám. A teď to máme s plnou parádou, skřípáním zubů, vztekem a pláčem, jací jsme byli naivní pitomci v listopadu 89.

      Vymazat
  6. Jay Bee: Máš úplnou pravdu. On ani vesmír po nás nic jiného nechce, než abychom řešili pouze věci, na které dosáhneme svým tělem, a žili jako obyčejný člověk. Proč já tedy zde informuju o problémech, které jsou mi vzdálené a na které svým tělem nedosáhnu, když tohle vím? Ono se to tak nějak děje samo, ani to není moje vůle. Vysvětluju si to tak, že asi je třeba, aby ještě nějací lidé prostřednictvím těchto informací něco pochopili, a zřejmě jenom to, že zabývat se jimi nemá žádný smysl ... a vypadá to, že jste to opravdu někteří pochopili...a znám více lidí, co dříve četli Orgonet a teď už nečtou, že prý už je to přestalo zajímat. A to je asi ono, to je ono (:-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějaký smysl to mít musí. Taky jsem o tom přemýšlel. Občas partnerce říkám, ať se s tím "neváchní", když to nemůže ovlivnit. Ale nějaký smysl to mít musí. Co když je to třeba dobré k tomu, že když se o té situaci - někoho jiného někde jinde - dozvíme, tak k tomu zaujmeme nějaký postoj. A ten náš postoj potom pomáhá tvořit realitu MATRIXU v budoucnu. A tudíž si vytváříme možnou realitu toho, zda nás v budoucnu ta situace mine, nebo se s námi potká. A když potká, tak za jakých okolností. Jak říkala jedna reklama - "To, že něco neznáte ještě neznamená, že to neexistuje." Já bych to trochu poopravil pro tento případ: "To, že něco bezprostředně neprožívám, ještě neznamená, že to nějakým způsobem neovlivňuje můj život." CZK

      Vymazat
    2. Nasycenost nebo dokonce přesycenost informacemi může mít zhoubný vliv na každého jednotlivce tím, že se může dostat do jakéhosi izolacionismu, jakési apatie, rezignace, prostě "nulového stavu". Což je zřejmě jedním z cílů blížícího se nwo, které chce lidi rozdělovat, izolovat, a ne spojovat a družit je. Už kníže Krok si na smrtelné posteli zavolal k sobě své 3 syny, a dal každému do rukou tři pruty, aby je zlomili. Nepodařilo se to ani jednomu. Pak jim řekl, aby zkusili zlámat jeden po druhém. Šlo jim to vcelku lehko. K tomu jim dal dobrou radu. Pokud budou svorni a stát při sobě, žádný nepřítel je nepřemůže. Ale pokud při sobě stát nebudou, a budou na sebe kout pikle a zrady, neudrží nikdo z nich žádný díl otcovského dědictví, moci a vlády. Stejně tak, pokud se nwo podaří lidi oddělovat a izolovat, bude to jejich konec všeho - svobody, demokracie, míru a pokoje. A o to se teď hraje s námi vabank (je hra o všechno) !

      Vymazat
    3. Krok měl tři dcery .To byl kníže Svatopluk.

      Vymazat
    4. Budete se divit, ale jsou zákony psané, a zákony nepsané. Ty první mohou lidé libovolně ovlivňovat a měnit. Ale na ty druhé nedosáhnou ani omylem. Naopak, my jsme nuceni je přijímat a dodržovat bez výhrad, jinak dostaneme hezky česky bez okolků po čuni. To jsou ty tzv.rány osudu. Stanou se obvykle, když ty nepsané zákony nerespektujeme a neposloucháme.

      Vymazat
  7. Selský rozum..selský rozum,přátelé! To je to,co 'zápaďáci' neznají. Potřebují IDEU a jdou za ní jak ovce,i kdyby to byla cesta do pekel..proto mi instinkt říká,že na fotce je figurina a účelem fotky bylo dojmout západní veř.mínění ve smyslu podpory imigrace..Selsky - nájezdníků. Ďábel se vždy maskuje..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jste to pojmenoval !

      Vymazat
    2. To si pište, že se ďábel před lidmi často maskuje. Odhalí se jen, když mu slíbíte věrnost, loajalitu, tělo i duši. Pak vás bude častovat slovy : milujte mě, jako já vás nenávidím. A budete se divit, kolik blbštejnů mu i přes to všechno slouží a kolaboruje s ním proti lidem, proti svému druhu.

      Vymazat
  8. Prečo je potrebné nahradiť pôvodné obyvateľstvo Európy?
    Viz : https://www.youtube.com/watch?v=bemzj4-uy7k : Tolikrát osvědčené - Rozděl a panuj ! Není potřeba se bát, ale vědět kam odvádí naši pozornost a umět si přesto
    podržet v sobě vnitřní klid a radovat se a smutnět ze života, každý svým způsobem. Polopatě řečeno, nenechat se nasrat, to opravdu k ničemu nevede, jenom ke konfliktu a ten asi někdo k udržení moci hodně potřebuje.
    .........................................................................................................................................

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud je cílem vyvolat v Evropě etnicko náboženskou válku, tak se asi nikdo příliš rozpakovat nebude, a bude se bránit se zbraní v ruce proti zlolajným vetřelcům. Naše země je naše, a proti tomu si může Brusel drmolit "šulchanyaruchy" až do skonání světa marně.

      Vymazat
  9. V myšlenkách stále něco organizujete a přestavujete: udělat tohle, nedělat ono, postavit dům, změnit zaměstnání, získat vyšší příjem, vyměnit ženu, vyměnit manžela. Jediné na co se zmůžete je, že stále jen měníte sestavu úkolů, stále měníte aranžmá. To je to, co neustále ve dne v noci děláte.
    Ať dáte opici (vaši mysli) tři dávky kaštanů ráno a čtyři večer, nebo to uděláte naopak - čtyři dávky ráno a tři dávky večer - celkový součet je pokaždé sedm ! To je jedno z největších tajemství, jeden z nejtajnějších zákonů : součet je vždycky sedm. Možná to zatím nedokážete plně pochopit, ale ať zemře žebrák, nebo císař, výsledek je stejný. Žebrák žil na ulici, císař v paláci, ale výsledek jejich života je stejný. Boháč, chudák, úspěšný člověk, smolař, celkový výsledek je stále stejný !!!
    Život není zaujatý ani nezaujatý, životu jsou vaše věci, vaše aranžmá absolutně lhostejné - nestará se o to, jak si to zařídíte. Pamatujte, život je dar. Ať v něm změníte cokoliv, výsledek zůstane pořád stejný :-))) ........
    Celek je vždycky stejný, ale musíte do něj proniknout, pohlédnout na něj, pochopit - a k tomu je potřeba mít jasný pohled. Na to abyste viděli celek, potřebujete cvičit cit, protože mysl vidí jen jednotlivé fragmenty. Když se mysk soustředí na ráno, nevidí večer, když se soustředí na večer, už dávno zapomněla na ráno. Mysl není schopna obsáhnout celý den, je fragmentální, vidí pouze v útržcích.
    Pouze meditativní vědomí dokáže vidět celek od narození až po smrt - a ví, že celkový součet je vždycky sedm. Proto moudrý nikdy nezasahuje do režie. Pokud nejste v klidu, nemůžete vidět pravdu.Mysl vám předkládá neustále falešné mince, ale pamatujte si, že nepodvádí nikoho jiného, než vás samotné.S jedním jste spokojení, s druhým nespokojení - ale výsledek je stejný.
    Nikdy se svou myslí nenahlédnete do toho, co je skryté, do toho, co je neviditelné, co je navenek neznatelné. Mysl nikdy nevidí CELEK. Dobře si zapamatujte, že v každém svítání je již ukryta noc. Kdybyste dokázali pohlédnout nejprve na celek a teprve pak jednali, neproživali byste nyní peklo.
    Žádný moudrý člověk ještě nic neztratil, když hloupému člověku řekl ano. Žádný moudrý člověk nic neztratí tím, že se poddá. Získá tím všechno. Nemá již ego, jak by mohl poci´tovat ztrátu? Ztrátu cítí jen ten kdo má ego: já ztrácím. Víte, proč máte pocit, že něco ztrácíte? Protože jste nechtěli žádnou ztrátu dopustit. Víte proč se cíte jako žebrák? Protože jste vždycky toužili být císařem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na té sedmičce asi něco je. Zkuste si např. spočítat počet písmen francouzských automobilek - Renault, Peugeot, Citroen - vždy 7 písmen.

      Vymazat
  10. Moudrý člověk prostě přijímá to, co je. Přijímá celek. Ví své - žebrák ráno, císař večer, císař ráno, žebrák večer. Co je lepší? Pokud nutíte moudrého člověka, aby si vybral, řekne vám, že bude ráno žebrák a večer císař. Mudrc si nikdy nevybírá, ale pokud na tom trváte, řekne vám, že lepší je být ráno žebrákem a večer císařem. Proč?
    Protože být nejprve císařem a pak žebrákem, je velmi těžké. Ale je to vaše volba.
    Moudrý člověk si vybere na počátku bolest a na konci radost, protože bolest na počátku vám dá zkušenost, chuť, přichystá pozadí pro radost, takže potěšení na konci bude o to příjemnější. Potěšení na počátku vás zničí a připraví vám takové pozadí, že následnou bolest neunesete, bude ji příliš mnoho ...
    Pamatujte si, že králové, když potřebovali učinit konečné rozhodnutí, chodili na radu k mudrcům. Mudrci neseděli na trůnu, nezastávali královské posty, protože takový život je nezajímal. Byli to žebráci. Nic neměli - a bylo to z jejich vlastního rozhodnutí. Nevolili mezi variantami. Viděli celek a podle toho se řídili.
    Vidět celek znamená sledovat oba směry současně. Pak to není otázka čtyř chodů ráno a tří večer. Je to otázka sedmi - v celém životě. Proto aranžmá je nepodstatné.
    Když se díváte na celek, nemáte na výběr. Pak vidíte dva směry současně. Ráno a večer jsou pospolu - čtyři a tři jsou pohromadě. Nic není rozštěpeno na fragmenty, vše je jeden celek.
    Následovat celek znamená být zbožný ....

    Osho - Prázdný člun
    ...................................................................................................................................................................

    Dávej si pozor elito, ať se z tebe nestane jelito.
    Může se ti to klidně stát, když budeš jen sebe upředňosťovat.
    Sebe nebo známé, je to tak, bude z tebe stejně prejt,
    protože ještě neumíš, ze srdce milovat.

    J.K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elita už jsou jelita, a jsou dokonce kvůli tomu připravována do hlavního chodu globálního prediktora.

      Vymazat
  11. Ráda bych k tomu něco dodala. Zprávy nesleduji, televi také ne. O politiku jsem se nikdy nezajímala. Žila jsem ve svém světě a spoustě věcí kolem jsem nerozuměla. Ale když jsem začala používat počítač, začala jsem hledat informace a najednou jsem pochopila, že všechno je vlastně jinak. Hledala jsem souvislosti, ověřovala různé zdroje a střípky začaly do sebe zapadat.Je pro mne nesmírně důležité, vědět, co se vlastně odehrává a proč. Je to osvobození od manipulace. O to jde, že kdyby se lidé všeobecně snažili hledat pravdu a klást otázky, nemohla by malá skupina ovládat z pozadí jejich životy. Já vím, každý si přeje žít svůj život v klidu a po svém. Pravda je nepohodlná, krutá a bolí. Ale ,a to především, osvobozuje.Je mi líto lidí, kteří se nechají ovládat podsouvanými emocemi a pravdu nehledají. Tvůj blog, Orgonete , byl první, který jsem objevila. Za to Ti patří dík. Díky Tobě jsem objevila, že ono je to jinak. A tak začala má dlouhá cesta za svobodou. Lada

    OdpovědětVymazat
  12. Také to vidím tak, že nejdůležitější je žít vlastní obyčejný život. Neméně důležité, alespoň pro mne, je vědět, kde to žiju, protože, co se děje jinde, děje se i mě, přestože mě to nijak fyzicky nezasahuje. To vědění mě může zatěžovat nebo mě pomůže vnímat , co se děje v mém životě .
    Orgonet přináší velmi dobré informace a ještě dobře podané. Nikomu nic nevnucuje, má od informací střízlivý odstup.
    Orgo, prostě děláš bezvadný blog a když jsi měl prázdniny, postrádala jsem tě.

    OdpovědětVymazat
  13. Ľudkovia, temno konči a preto radujte sa a ďakujte Bohu, že koniec temna a jeho prisluhovačov je už tu...Syn Človeka prichádza, aby poriadok, v zmysle zákonov Boha bol aj na tejto Zemi. Doba mieru prichádza s ním, aj doba poslušnosti, aby aj táto Zem bola podobná rajskej záhrade!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Zemi máme za života svobodnou vůli, před Bohem jsme však absolutně poslušni bez jakékoli vůle, nebo jsme naopak v totálním odporu vůči Němu. Každý si tak jednu či druhou stranu vybírá sám.

      Vymazat
  14. Taky už se těším až sem přestanu chodit a číst místní moudrosti. Budu pak už jenom hopsat po louce s motýlama a snad zapomenu i psát. To je to co ON chce…Juchůůůů
    Dokud mě nějakej uprchlík nepraští kyjem po hlavě, protože to Bůh chce. Život je tak snadný…tralalala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bůh nechce, aby někdo někoho praštil kyjem po hlavě. Tu možnou událost si připravujeme my sami naším způsobem života, našim myšlením a našimi činy. Bůh v tom nejede ani s námi, ani proti nám. Je nestranný pozorovatel všeho, co jest.

      Vymazat
  15. Orgo, tvé stranky i dnes obraceji lidi k sobe samým..dnes po tolika letech co jsem te objevil, take již vse tak neprozivam. Ale byl to tvuj orgonet, co mi pomahal.A to treba, tak, že odlisny pohled na realitu, nesdílím sám. Takže - dékuji. Tolik svet tlaci na pilu, až nas Probudi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na pilu tlačí především ti "za oponou", protože mají už málo času na svůj sen - nwo !

      Vymazat
  16. Hezky napsano Orgonet... diky...vnimam taky uz jen to co mam na dosah.. ;) hezkej podvecer..

    OdpovědětVymazat
  17. Oni si ti sedmilháři ani nedali práci zaretušovat spoj na zápěstí figuríny.Nadka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ti ONI jsou také jenom lidi, a proto dělali, dělají a dělat budou chyby, které je usvědčí z podvodů a lží, jež nás mají poškodit, zneuctít, zotročit.

      Vymazat
  18. https://www.youtube.com/watch?v=9Atthmy3-2I

    OdpovědětVymazat
  19. S tím nelze souhlasit. Zemřela, ale kdyby byla živá, tak by s tím RAUNI KILDE nesouhlasila. To je sice fakt, že člověk má poznávat sám sebe a vstupovat do vnitřku a meditovat, ale na druhé straně si nelze nechat vymývat mozek a je potřeba se bránit. Proč se lidé pravdivým informacím vyhýbají a ani je nechtějí slyšet? Protože jsou přeprogramováváni, aby je pravda nezajímala a víc je přitahovala temnářská výstavba bez reálných základů, iluze a pozlátka, co padělatelé ducha systematicky, v rámci svého kýženého vítězství nad světem, předhazují a předhazují.

    OdpovědětVymazat
  20. Děkuji všem za krásné komentáře, je skvělé, že se pomalu dobíráme k témuž (:-)))

    OdpovědětVymazat
  21. Na jednu pravdivou konspiraci vyrábí falešných a holt každému se libí jiná detektivka tak si jsou téměř jistí že pravdu v hromadě falší kidé nenajdou většinově a mají je zmanipulované tam kde chtějí, v chaotických as nic neřešících třenicích kdy akorát mrhají člověčenstvím. A vskutku temné síly mají podloudné strategie jak vymařit celek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínejte, že elity se drží starého staletími osvědčeného hebrejského hesla : když se dva perou, třetí se směje.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.