27. května 2016

Zničení letu EgyptAir a plánovaný falešný teroristický útok na fotbalový stadión v Basileji

Jak se dnes dočteme v tisku, i nad fotbalovými stadióny visí prý neustále hrozba islámského teroru, a policie prý není schopna lidi ochránit. Bodejť by ano, vždyť policie pouze asistuje u státem připravovaného, organizovaného a páchaného falešného terorismu, sváděného poté na "islámské teroristy"....


Zajímavé souvislosti o současných událostem má "nejhledanější" whistleblower David Chase Tylor na svém webu Truther.org, kde odhaluje teroristické scénáře CIA ... 

To, co sděluje, zní neuvěřitelně, ale dává to bohužel smysl... státní terorismus zajišťovaný ve spolupráci se zločineckým systémem CIA má v "šuflíku" tisíce neuvěřitelných katastrofických scénářů pro všechny příležitosti... Ale když o tom víme, bude pro ně těžší to provádět...
=Orgonet=


26. 5. 2016
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na zdroje v angličtině.


16. května 2016 zveřejnil David Chase Taylor na webu Truther.org varování před teroristickým útokem spjatým s finále evropské ligy UEFA, k němuž má dojít pravděpodobně při utkání Liverpool vs. Sevilla ve švýcarské Basileji ve středu 18. května 2016. Stručně, při tomto významném fotbalovém zápase byl naplánován biochemický letecký útok ve stylu 9/11 v přímém přenosu televizních kamer.



Jak již Truther dříve uvedl, 4. dubna 2016 se konalo na fotbalovém stadionu v Saint-Etienne ve Francii megacvičení záchranných sborů; toto město leží pouhých 388 km od švýcarské Basileje. Šlo o záchranáře, kteří byli zřejmě určeni k tomu, aby zasáhli při plánovaném bezprecedentním biochemickém útoku ve stylu 9/11. 

Foto: Cvičení na stadionu v Saint-Etienne.



A dále, tři dny před zápasem UEFA, 15. května 2016, byla na stadiónu Old Trafford před významným zápasem Manchester United "nalezena bomba", která se nakonec ukázala jako „cvičná“. Není nutno říkat, že tento hoax, který vedl ke kompletní evakuaci celého stadionu, byl proveden na podnět CIA, za účelem vytvoření precedentu pro terorístický útok na fotbalovém stadióně v Basileji o tři dny později.




Dějová linie teroristického útoku na zápase evropské ligy UEFA:

  • Datum. 18. květen 2016
  • Cíl: Finále Evropské ligy UEFA
  • Místo: Basel (Basilej), Švýcarsko
  • Typ útoku: Biochemický letecký útok stylu 9/11
  • Cvičení na útok: Biochemický útok ISIS na fotbalový stadión
  • Datum cvičení na útok: 4. duben 2016
  • Místo cvičení na útok: Saint-Etienne, Francie (241 mil od Basileje)
  • Letadla odstavená ze služby: 2 letadla Airbus 320s
  • Datum odstavení letadel: 16. května 2016
  • Sestřelené letadlo: 1 Airbus 320s
  • Datum sestřelení letadla: 19. květen 2016 (1 den poté)
  • Úmrtí: švýcarský expert na výbušniny
  • Datum úmrtí: 18. květen 2016 (týž den)


Důsledky spiknutí za účelem teroristického útoku na finále Evropské ligy UEFA
Během několika hodin poté, co bylo zmařeno spiknutí za účelem teroristického útoku na finále Evropské ligy UEFA tím, že je zveřejnil Truther.org, se začal odvíjet řetězec událostí, dokazující, že teroristický útok na Basilej byl kompletně připraven.

Nejprve 18. května 2016, v den zápasu, byl v severním Iráku zabit člověk pracující pro Švýcarskou nadaci pro hledání min se sídlem v Ženevě, při údajné minové explozi. I když je to jen úvaha, je vysoce pravděpodobné, že to byl expert, který měl na starosti rozmístění trhavin na stadiónu St. Jakob-Park v Basileji pro připravovaný letecký útok ve stylu 9/11, a byl poté odstraněn. Koneckonců, mrtví nemluví. Vezmeme-li v úvahu, že jeho identita zůstala veřejnosti skryta, je vysoce pravděpodobné, že to byl švýcarský občan a/nebo těsně spjatý se švýcarskou armádou.

Dále: nad Středozemním mořem explodovalo letadlo EgyptAir, let 804, které údajně letělo z letiště Charles de Gaulle v Paříži na mezinárodní letiště Káhira, a to 19. května 2016, asi 5 hodin poté, co skončilo finále UEFA v Basileji. 


Jak dokazuje letová mapa (viz foto níže), zmíněné letadlo letělo přímo přes Basilej ve Švýcarsku, kde bylo určeno, aby provedlo útok ve stylu 9/11 na stadión st. Jakob-Park. Kdyby letadlo letělo do Káhiry, jak se tvrdí, bylo by letělo jižněji, nikoli přímo přes cílové město teroru Basilej. 


Jak dříve Truther oznámil, 16. května došlo k nouzovým přistáním dvou letů Airbusů GermanWings a to 4U9023 a 4U9642 (Drážďany a Bordeaux: kouř v kokpitu a zdravotní problémy pasažéra); jak se jeví, jedno z těchto letadel bylo poté upraveno k bioútoku ve stylu 9/11, který byl předpokládán na 18. května 2016.

Shodou okolností Germanwings vlastní celkem 19 Airbusů A320s, přesně stejný model jako Germanwings let 4U9642 a sestřelený let EgyptAir let 804.

Je to náhoda? Ani náhodou. Jinými slovy, jedno z odstavených letadel Germanwings se stalo údajným letem EgyptAir 804, čili, jestli chcete, došlo k jeho tajné proměně

18. května 2016 bylo také oznámeno, že Izrael poprvé provedl úspěšný test svého systému raketové obrany "Iron Dome" umístěné na lodích. Podle zpráv má Izrael v moři přibližně 16 lodních mil od Gazy množství majetku, včetně velké plovoucí plošiny na těžbu plynu, která evidentně maskuje raketové silo.

Názor, že EgyptAir let 804 byl ve vzduchu zasažen izraelskou raketou, byl de facto potvrzen 22. května 2016, kdy deník Telegraph uvedl, že údaje o letu 904 napovídají, že byl „roztržen vnitřní explozí“ na pravém boku letadla. Jako všechny správně fungující rakety, projektil hledající teplo nejprve pronikl do svého cíle, a až poté explodoval.

Aby bylo zajištěno dějiště pádu letadla, které bylo pravděpodobně plné nějakých chemických látek, francouzská vláda okamžitě převzala kontrolu nad oblastí dopadu ve Středozemním moři, navzdory faktu, že letadlo údajně pocházelo z Egypta. Není nutno dodávat, že i to je známka špinavé hry, protože toto konání porušuje mezinárodní protokol. Podle zpráv je na tom místě ve Středozemním moři francouzská protiponorková pátrací loď „Jacoubet“. Vezmeme-li v úvahu, že loď má ponorku schopnou ponoru do hloubky 1 000 m, která je vybavena akustickou sondou k detekci signálů z letových záznamníků, černá skříňka letu 804 i se svým tajemstvím je nyní pravděpodobně v rukou francouzské vlády. 



Dále, nasazení egyptské ponorky na scénu neštěstí 22. května 2016 se jeví jako propagandistický tah pro veřejnost, aby byl zdůrazněn egyptský původ letadla.

A nakonec, 26. května bylo oznámeno, že na Netany Beach v Izraeli se utopili dva němečtí turisté, což je shodou okolností pouze pár kilometrů od místa, kde byly nalezeny trosky letu 804; zdá se, že jde o dva německé piloty, kteří zahynuli při zničení letadla. I když je to jen dohad, jejich manželský stav a rodinné vztahy mohla vymyslet CIA jako politickou zástěrku, aby zakryla smrt dvou německých pilotů.




8 komentářů:

  1. ... k problematice chemtrails - vynikající dokument na YT:
    https://www.youtube.com/watch?v=5hLzQBBaC1w

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2444-geoinzenyring-takova-normalni-kontrola-pocasi-konspiracni-teorie-a-tvrda-realita-globalni-oteplovani-i-slane-pouste-americka-armada-si-hodlala-privlastnit-pocasi-jiz-v-polovine-90-let-vedecke-studie-ukazuji-chemtrails-jsou-zde.htm

      Vymazat
  2. Boli v tom lietadle ľudia, či autá ? - Nevidím fotky plačúcich príbuzných...

    OdpovědětVymazat
  3. Snaží se vymyslet nějaký hrůzostrašný akt, ale stále se jim to nedaří. Od pádu dvou věží je to pro tajný spolek stále těžší . Lidé pomalu vystřízlivějí.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  4. pricina vseho zla na svete je pusobeni parazitu:rekneme jednoduse- zide jsou prvni obeti skryte manipulace dlouholebych humanoidu=parazitu, dnes globalni financni mafie. Maji vstepeno osmy den po narozeni zterorizovat a ponizit sve dite poskozenim jeho pohlavi, pro snadnou ovladatelnost a nenavist vuci lidem.

    https://www.youtube.com/watch?v=OyW-dHfxZn0
    http://sargon.webnode.cz/news/ctyrprsti-a-dlouholebi-/
    http://blog.baraka.cz/2009/01/porod-a-nasili/

    OdpovědětVymazat
  5. Sledujte karetní hru Illumináti, a dovíte se o blízkých budoucích událostech více. Je tam celý scénář, jak nastolit nwo. Mají to až ďábelsky promyšlené.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.