31. května 2016

Umělé bouře v ČR a okolí od 23. 5. do 31. 5. 2016

Umělé bouře v ČR a okolí od 23. 5. do 31. 5. 2016
Sepsal Orgonet
31. 5. 2016


Klimateroristé (na základě článků Davida Chase Taylora - viz štítek pod článkem - mám důvod se domnívat, že sedí u svých počítačů v podzemním/podjezerním velíně v hlavním světovém sídle CIA pod Ženevským jezerem a odtud řídí počasí a klimateror na celém světě) poctivě nahlašují našim meteurologům své plány na výrobu bouřek v Česku, a meteurologové pak ochotně v médiích předávají tyto informace veřejnosti. Nyní se právě od 23. 5. až dodnes (31. 5.) 2016 nacházíme v testovacím období extrémních bouří.

Snímek (kliknutím zvětšíte): Uměle vytvořené bouře v řadě (meteorologové tomu říkají "bouřková jádra", "supercely" )nad Rakouskem a Německem. Jak by meteurologové "přírodně" vysvětlili tu řadu?

Mnohá média mají v oblibě klišé "do Česka míří bouře". Jenže umělé bouřky (jiné již neexistují) do Česka nemohou odnikud mířit, umělé bouřky se totiž vyrábějí přímo a co nejpřesněji nad místem zásahu. Místo plánovaného zásahu klimateroristé samozřejmě neprozrazují, jen globálně, třeba "jižní Čechy"; oni sice vědí, které souřadnice/kterou vesnici přesně chtějí trefit, ale to by bylo už přece jen veřejnosti hodně divné, kdyby meteorologové "uměli předpovědět" i tohle (:-)))). Teprve po přesném zásahu určeného místa, které je na satelitních snímcích poznat podle koláče/hroudy oblačnosti s vystouplým "šlehacím komínem".

Zásah se lokálně projeví se jako přívalový déšť/kroupy/větrná smršť apod.); teprve poté se může bouřková oblačnost ve formě koláče/pera šířit určeným směrem, čili "někam mířit", neustále uměle přiživována chemtrails a elektromagnetickými frekvencemi, a v řádu několika hodin se rozplyne. Obvykle je šířena na vzdálenost několika desítek až dvou-tří stovek kilometrů.


Umělé bouřky (jiné již v současné době neexistují) není možné nikterak předpovídat, ani z množství oblačnosti, ani ze směru proudění, protože téměř vždy začínají "zčista jasna", "z ničeho", "z čisté oblohy". Něco tušit lze pouze podle satelitních map, když se proti sobe hrnou (uměle poháněny) vzduchové masy od severu a jihu (často bez oblačnosti); v místě jejich prolnutí je mají klimateroristé nejvhodnější místo pro výrobu umělých bouří, ale není to vždy nutně jejich plán, umějí toho využít i jinak.

Takže mediální meteurologové, aby mohli médiím dát nějakou "předpověď", prostě musejí čekat na informaci od klimateroristů, co nají kdy a kde plánováno. Klimateroristé jsou maskováni za meteorologickou organizaci. Když pak tito naši meteurologové s varováním/předpovědí/plánem klimateroristů vyrukují do médií, tak má veřejnost občas dojem, že si dělají srandu nebo si hrají na věštce a jasnovidce. Jak mohou meteurologové vědět či jen tušit, že například za dva dny přijdou silné bouřky na jih Čech, když tomu ani zdaleka vůbec nic na satelitních mapách nenasvědčuje? - My "konspirátoři" víme, že to mohou vědět jedině od těch, kteří ty bouřky plánují vyrobit - od klimateroristů, eufemisticky zvaných též geoinženýři.

Silné bouřky (i jiné extrémní jevy) klimateroristé meteurologům poctivě nahlašují s maximální přesností; ostatní běžnější jevy (déšť, teploty) si však načítají naši meteurologové sami z klimateroristických počítačových modelů (běžně ke sledování na internetu, například yr.no), které se však velice rychle mění, podle přirozené situace a záměrů klimateroristů. Proto z médií dostáváme ony neustále se měnící "předpovědi počasí", kdy si meteurolog jeden den dá práci vypsat z modelu detaily týdenní předpovědi, třeba tam vyčte, že "v Horní Dolní bude v neděli mráz", ale další den už model ukazuje něco jiného, tak vyjde článek s novým titulkem "V Horní Dolní bude v neděli tropické vedro", a čtenáři posílají naštvané komentáře. jak to teda vlastně je (:-)))

V uplynulém týdnu se klimateroristům podařilo pár pěkných zásahů českých lokalit obřími kroupami, přívalovými dešti/záplavami a dokonce "tornádem". Vsadím se, že zásahy byly s přesností metrů, nanejvýš desítek metrů.

Snímek: Kroupy v Malontech 27. 5. 2016.



Postup tvoření těchto událostí byl zde na blogu již mnohokrát popsán. Takže stručně: klimateroristé "nastříknou bouřkový koláč", čili v atmosféře nasycené chemikáliemi iniciují silným elektromagnetickým impulsem reakci tvorby koláče husté oblačnosti; reakce se pak šíří už samovolně a vznikne hustá bouřková oblačnost. (Můžete si to představit tak, jako když zmáčknete tlačítko na spreji s holicí pěnou: "z ničeho" se rychle vytvoří hromada pěny...

V místě elektromagnetického impulsu (opakovaným či intenzívnějším působením) dosáhne oblačnost nejvýše, což se na satelitním snímku ukáže jako "komín" (v koláči bývají dva), a "stáhne" srážky z výše až 16 km; čím výše dosáhne, tím větší "kusy ledu" spadnou, a současně padá přívalový déšť. Tyto kroupy/přívalové srážky jsou obvykle soustředěny na nevelkou oblast, kde při spádu na vhodné místo (svah) vytvoří bleskové místní záplavy.

Bleskové záplavy vůbec nejsou náhodné, věřte, že všechny proměnné jsou přesně propočítané, např. síla EM impulsů, výška oblačnosti, množství spadlé vody, sklon terénu, velikost zasažené oblasti.... a klimateroristé ve svém velíně si pak mohou mnout ruce, jak to pěkně propočítali a jak jim to pěkně vyšlo. Obyčejní lidé, kteří jsou tímto klimaterorem zasaženi, bohužel nic netuší, a ani nechtějí vědět...

Pár ukázek klimateroristické výroby bouří:

Bouřkový koláč při záplavách na Náchodsku 28. 5. 2016. Vyvýšené "pupíky" jsou šlehací komíny - místa nejsilnějšího účinku bouřky. Všimněte si, že jsou seřazeny do řady... jak by to asi dokázala příroda? Podobná řada je nad Rakouskem, extrémní vyvýšený komín nad Polskem.



Bouřkové koláče jsou často vyráběny "synchronně", to znamená jsou nastříknuty/zahájeny současně nad velkým územím několika států. Často jsou seřazeny v řadách. Viz následující video.

https://youtu.be/QLErMjbJm04



A další videa zachycující umělé bouřky minulého týdne.

https://youtu.be/4wzG6VPI6kk


https://youtu.be/P2bi2zkHEHk



Všimněte si, že ty bouře se v průběhu týdne pohybovaly nejrůznéjšími směry, od jihu na sever, od východu na západ a opačně....

Prvků prozrazujících umělý původ těchto bouří je více, zajímavé je také sledovat radarové zobrazení těchto bouří a práci radarů během nich, ale článek je už i tak moc dlouhý, tak příště...

Některé zdroje, kde můžete sami denně sledovat umělou výrobu oblačnosti, bouří a chemtrails v oblasti ČR :




37 komentářů:

  1. no ja neviem, aj pred 200 rokmi padali z neba 3cm krupy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klimateroristé nemohou udělat nic jiného, než co by tu přirozeně mohlo být, problém je, že dřív to dělal pánbu sám a teď si hrají na bohy oni (:-)), aby škodili lidem.

      Vymazat
    2. Já zase vím, že dnes dopoledne z Kletě na Krumlovské straně vytékalo několik povodňových potoků, kde je normálně sucho, a žádná koryta tam nevedou. Silnice, co tam vede, byla z nich jedna řeka, a vymlela vše, co jí stálo v cestě. Podobně kanály u Polečnice a Vltavy, co jsou běžně suché, dnes z nich stříkala voda do dálky na plný profil trub o průměru 50-60 cm. Kam oko dohlédlo, všude tekla samá voda. No bude to asi ještě do zítra zajímavé na Polečnici a Vltavě.

      Vymazat
    3. ano zasahují do toho, ale od určité doby , už je klima ..v jiné režii,

      http://karolinaloskotova.blog.cz/1503/transformace-brezen-duben-2015-co-je-to-bovis-doporucuji

      atd atd

      Vymazat
    4. Re: An 12:14 - no ja neviem, aj pred 200 rokmi padali z neba 3 cm krúpy, ale iba tie z vody, nie morgelonové!

      Vymazat
    5. Přesně´s to vysti´h Orgo

      Vymazat
  2. Díky Orgonete! V době tvé nepřítomnosti jsem tyto články postrádal nejvíce. Člověk kouká na oblohu a říká si "Tvle, to je chemička", ale až s tvými popisy to dává jasnější obraz. Díky za to! Ikdyž je fakt, že by bylo nejlepší, kdyby jsi vůbec neměl potřebu dělat nic z toho co děláš na blogu...to by znamenalo, že je svět trochu víc v pořádku :D Za sebe bych bral více o počasí a méně o propagandě strachu. Máš můj obdiv, že stále věnuješ čas šíření těchto informací. Je i zvláštní pozorovat tvůj vývoj...dříve tu bylo i více z duchovna, bohužel propagandistická masáž strachu natolik přidala na výkonu, že pro člověčenství nějak nezbývá moc prostoru...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky díky, jsem rád, že někdo čte mé úvahy o počasí (:-)...
      Co se týče duchovna, dospěl jsem přes všechny možné peripetie k Ivě Adamcové, a to je bohužel nesdělitelné, i když jsem se o to zpočátku taky bláhově pokoušel...
      "Všechno je dobré..."

      Vymazat
    2. Ujasněte si pojmy a dojmy.Když použijete termín člověčenství, musíte také znát jeho význam, a ne s ním nakládat jak s prašivou ovcí. Pravý význam termínu člověčenství je dobrovolné či nedobrovolné se poddání někomu mocnějšímu než jsem já sám (např.pán versus poddaný nebo otrok)

      Vymazat
  3. zabral na to powervand? nebo přišli na něco jak to zneškodnit? jednou jsem pomocí orgonitů zabránil krupobití a pak tam přiletěl černý vrtulník

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zneškodnit úplně to nejde, je to příliš rozsáhlé, i když je možné do toho zasáhnout, jak jsi to udělal... oni to hned poznají, to je fakt (:-)

      Vymazat
    2. About orgonites from Cobra:
      Lynn – "Cobra can you offer any comments regarding orgonite? Many of us create and “gift” orgonite in the form of tower busters in order to protect our communities from EMF attack. Aside from cell towers, can you advise where our orgonite would be most effective?"
      COBRA – "The location of the so-called Gwen towers which are located across the U.S. (yes)"
      Lynn – "There are many people that are placing these orgonite around those, so that’s really good."
      COBRA – "The other thing that could be good is to look to position those orgonite around any kind of radar facilities around the U.S. (OK. good)"
      Lynn – "Is there anything else you can think of that orgonite would be good for or how it could be used?"
      COBRA – "If those two things are covered it would great. Those two aspects, the Gwen towers and the radar stations. Of course with the radar stations you can also include HAARP and other facilities around the world. (thank you)"
      Remember we are voices of this planet. Pleiadians call this planet the Blue Jewel. Source: http://prepareforchange.net/2016/05/31/05-26-16-cobrapfc-may-interview/

      Vymazat
    3. ... to som kľudná, Plejáďania volajú našu planétu Modrý Drahokam, čím by se "chlubili" :-) ? keby sme zgegli...
      Čiže hor sa orgonitovať , lež ja nemusím a ani nemám jediný, nič nepozorujem, nič zlé necítim, sprejeri nelietajú, povodne nie sú, vtáky spievajú o dušu, robia letecké akrobacie a zobú z rúk. Príroda žije, svieti, kvitne.... čo ste v tých Čechách zas vyparatili.... ? :-xx

      Vymazat
  4. Toto jsem 23. 5. 2016 pozoroval a divil se, co se to na obloze děje: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/s960x960/13268461_1154623057892377_6635876810789066259_o.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow, mam z toho dne 22.5. podobnou zkusenost. Jsem z okoli Rican u Prahy, odkud jste vy? Docela by me zajimalo, co znamena to protnuti tech car (celke ctyri v jednom bode, viz obrazek 1).

      http://screenshot.cz/DJ/DJ7WT/732b7ac0-8f0f-4ce8-95fc-5c590fba0021.jpg
      http://screenshot.cz/15/15EPY/62e2cb29-8dd0-42f0-a55b-310c1fb090be.jpg

      Vymazat
    2. Tu neděli 22. to bylo děsivé. Octovali jsme, a určitě i další lidé, a mřížka se super rozpouštěla. Pozorovali jsme několik nízkých přeletů bez trailu nad našimi hlavami. Jinak se snažili, seč mohli, aby vyčištěnou oblohu zase zasvinili. Dokáží protnout i tři přelety v jednom bodě!

      Vymazat
    3. Budiž to pro vás důkaz, že ta letadla jsou řízena odjinud, než z kokpitu. Říká se tomu dálkové ovládání (viz nedávné únosy velkých letadel nad Indic.oceánem a Středozem.mořem).

      Vymazat
  5. Taky bývalo dobrým zvykem přírody že před takovou silnou bouřkou klesal tlak,dnes tlakoměr ukazuje celý den déšť,přestože bylo u nás hezky(pouze před obědem přišla menší bouřka z které ani nekáplo,až před hodinou přišla krátká silná s trochou krup a potom silný přívalový déšť dohromady to trvalo 20min a tlakoměr se ani nehnul.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt, na blogu jsou i o tomto pozorování. Tlak se nyní prakticky nehýbá, zatímco za mých mladých let byl tak dvě hodiny před bouřkou výrazný skok barometru dolů...
      Klimateroristé mají nasazen určitý tlak, na nějž pak aplikují při svých pokusech jiné proměnné. Po ukončení série pokusů tlak podle potřeby dalších pokusů zvednou/sníží (pomocí chemtrails). Výrazný pokles tlaku (extrémní tlaková níže) věští extrémní událost, většinou bouři nad mořem, jejíž důsledky se však destruktivně projeví i na souši. Těmito pokusy trpěl v poslední době sever Velké Británie a Aljaška.

      Vymazat
  6. Kamo hod sem na ukazku přírodní bouri .

    OdpovědětVymazat
  7. Bohužel se to neděje pouze pro ovlivňování počasí, to je pouze "třešnička na dortu" zastírací manévr pro skutečný vojenský účel, protivzdušná obrana, šíření epidemických virů a bakterií, ovlivnění emocí, celkovou kontrolu pro NWO atd. Celý systém je důkladně plánován a monitorován. Je v tom již nalito tolik peněz,že to nejde zastavit, zároveň to, ale nelze přiznat. Počty obětí (katastrof,ale i lidí,kteří zašli příliš daleko)nejsou malé, jakožto i materiální škody.
    Pěkné video

    https://www.youtube.com/watch?v=5hLzQBBaC1w

    jandera

    OdpovědětVymazat
  8. Připouštím, že jsem asi natvrdlá, ale nějak nechápu, co by tím měli chtít získat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud vám to pomůže, zmíním termín DEPOPULACE ! Oni nechtějí 7,8,9, nebo deset miliard lidí. Spokojí se s pouhými 500 miliony a dost. Ostatní lidi nazývají zbytečnými jedlíky. Chtějí planetu jen pro sebe, pro nadbytečné podle nich zde již není místa. Budou to ještě stupňovat, až z toho budou lidi strachy šílet. Tu ale kde vzal tu se vzal vystoupí v médiích samozvaný mírotvorce, a oznámí světu, že všechny útrapy a strádání končí, pokud jej lidé zvolí za hlavu, krále světa. Až mu na to lidi skočí, a zvolí jej, pak teprve poznáme, co je to globální koncentrák. NIKAM už nebude před útlakem a perzekucí úniku. Zvláště budou pronásledováni ti, co nebudou vyznávat nové světové náboženství CHRISLÁM !

      Vymazat
  9. Kdysi se opravdu tlak vzduchu často měnil,reagovala příroda i člověk.Ale tlak vzduchu přece ovlivní zároveň i gravitaci.Na gravitaci má vliv váha vzduchu i slapové síly slunce a měsíce.Víme,že se slunce chová jinak a máme tu více energie.Přitom vědci v Rusku prokázali,že zdraví a samoregenerace lidských buněk je optimální při trochu snnížené,menší gravitaci,než je na Zemi.Možná taky,že se vlivem navyšení energie v naší sluneční soustavě gravitace na Zemi trochu snížila,lidé jsou více ,,probuzeni",aktivnější,zvědavější a hledají pravdu,mozek a regenerace lépe funguje( obři zvířata i obři v Atlantidě vyhynuli,ani nemohli přežít,ale nový,lehčí a menší člověk bílé rasy ano,byl více přizpůsoben novým podmínkám)Dále Rusové tvrdí,že je to taky důkaz,že současný člověk a zejména slované nejsou původem ze Země a že jsme byli určeni pro život na planetě s jinou gravitací a že náš původní domov byl jinde.A pokusy s regenerací a gravitací to potvrzují. A jestliže nás současní vládcové Země chtějí udržet co nejdéle v poslušnosti a jako své otroky,snaží se pracovat s atmosférou,tlakem a gravitací,snaží se ulumit hemisféry mozku do stavou omezeného myšlení,ůtlumu celkově,potlačují i regeneraci organismu svým šíleným chováním a pokusným čachrováním s přírodou a lidmi.Co myslíš Orgonete a ostatní? Je to jen taková ůvaha.

    OdpovědětVymazat
  10. Nás evropany opět přes Německo ( alias Brusel)ženou do ,,nevědomí",chtějí nás mít za lehce ovladatelné zoombí i přes klimaterorismus a navíc tu ženou imigranty,aby byl chaos a rozvrat dokonalejší.Nedivil bych se,kdyby Cern a Vatikán měl přímé,stálé spojení 24 hod.denně.Už z toho začala blbnout i anglická královna a odkopává se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni u moci z toho mají depku, protože jejich cíl je sice jasný, ale prostředky k němu se začaly jaksi rozcházet v přímém přenosu.

      Vymazat
  11. Netvrdim, ze ovlivnovani pocasi neexistuje, avsak myslim, ze to co tu oznacujete za umele bourky a predevsim pak jejich pas na jihozapad od nas, je vysledek narazu mraku do pohori a jejich koncentrace kolem vrcholu. To je naprosto normalni! Dale pak, takoveto kroupy padaly i kdyz ja byl malej kluk, coz je cca 40 let nazpet a jejich cetnost mi neprijde nijak mimo prumer. Je pravda, ze lide se chovaji nejen k prirode, jako dobytek a tak i bez chemtrails se pomery v atmosfere dost meni .. !!! Zdravim a dekuji, za alternativni uvazovani. Mainstream sucks !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, vše je normální. A zda-li před 40ti lety byla z nějakého důvodu tak zas.a.. obloha jakýmisi "contrails" jako od roku možná 2004?

      Vymazat
  12. Andrew Bartzis: You are more powerful than you know and they fear the day you discover it.

    OdpovědětVymazat
  13. Ten borec na kajaku vubec nedomyslel,co se děje...Je jako lotr na kříži,o kterém Ježíš řekl,že NEVÍ,CO ČINÍ... https://www.youtube.com/watch?v=K9sOWu5ySWI a co NATO ruský vliv? https://www.youtube.com/watch?v=wKhJAWNU7sU Jak je na tom zaprdlý kráter...https://www.youtube.com/watch?v=myHZOEeLOSs

    OdpovědětVymazat
  14. tento článek:
    http://www.osel.cz/8869-umele-mraky-globalni-otepleni-ponekud-zchladily.html
    může do problému chemtrais vnést trochu zmatku a zjištění, že všechno je jinak.

    OdpovědětVymazat
  15. Podle těch fotek nad Polskem vypadá, že už USA ,za pomocí všech svých silových složek a vojenských, rozchodili generátory mraků. Stejně jako to mají ve spojených státech.
    Rumunsko je pod jejich diktaturou také.

    OdpovědětVymazat
  16. chce se mi zvracet........ myslela jsem, že už "bude líp", ale je to snad čím dál horší... jsem unavená, znechucená, co je to pod Ženevským jezerem za lidi? proč? proč to dělají?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože z toho mají peníze a moc. Proto...

      Vymazat
  17. Milý Orgo snažila jsem se taky přijíd na to, jak vyrobit orgonet ale proto, že nevidím bojím se pracovat s priskiřicí. Stačí i octování? Zuzka Cvrček

    OdpovědětVymazat
  18. kdyby se člověk neměl kam schovat - jak by dopadl?? může to být dost asi nebezpečný...

    OdpovědětVymazat
  19. Můj děda říkal, když byly někde záplavy. Nelze beztrestně bydlet v domě s idylicky bublajícím potůčkem pod oknem... Je třeba se připravit. Lidem nepomůže,že ví,že to schválně někdo dělá. To je může sice popudit, ale reálný vliv na to nemají. A proto tato informace o četných povodních, jim může vnuknout myšlenku postavit dům u řeky na pilotech. Jeden takový jsem viděl v Davli. Jaký další devastující vliv to má na přírodu je nezajímá a nebo si to nedovedou představit. A názor? Lepší voda než sucho.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.